IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegnap hazavittem az újságot és bontatlanul letettem, aztán rohantam a melóba. Délután a nejem dokinál volt a fiammal és amikor hazajöttek, vajon mit kapott a fiam a nejemtõl fájdalomdíj gyanánt ?
Most már tényleg menni kell a kiadóhoz, de nem egy újságért.
www.smart-bus.hu
Akármelyik részt megveheted akár másik sorozatokból is, például mozdonyok, autók, harci jármûvek. Én is így vettem a régebbi számokat.
amercom.hu
Utópisztikus kérdés lenne, ha érdeklõdnék azután, hogy a 14. számot hol lehetne esetleg még beszerezni, amiben a FW-190-es volt ?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Csak mert mesélted, hogy te minden telefont gyorsan amortizálódsz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Remélem most már tényleg jönnek.
18. Spitfire
19. Superhornet
20. Spad 13
de korábbi értesüléseim szerint:
21. Hurricane
22. Me-109

Per Aspera Ad Inferi.
Köszi a segítségeket.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ez a 3-ik képen van, amit linkeltél.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Mert ezen az F messeren más fajta van:http://www.jg52.net/wp-content/uploads/2009/10/dammers_flugzeug.jpg 😊
http://www.jg52.net/ritterkreuztraeger/hans-dammers/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez mennyire számít jónak?6 órából lõve gyakran tõbõl vágja a szárnyat,vezérsíkokat.Ez lõszerfüggõ vagy mindegy,csak jó helyen kell eltalálni?
R.I.P. White Europe
pumaszallas - szerktan. Középtájon: kormányerõk csökkentésére szolgáló automata kiegyenlítõlap.
www.pumaszallas.hu
Egyébként még nem láttam ilyen dolgot más gépen.
www.smart-bus.hu
Képes Vasárnap?
Az 1942-es Rádióélet (kb. mai TVR hét) teljes évfolyama, valamint két-három napilap 1940-44-bõl.
Többek közt cikk van az angliai csatáról (1940.szept.15-i újság), meg egy késõbbi számban (1944?) van egy cikk a hazai roncstelepen levõ angolszász gépekrõl.
Ha lesz idõm, szkennelek vagy fényképezek.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Valamelyik free flight alatt, ahol kb két órára lent van egy kikötõ... na ott nekem, ha föld közelben repkedtem a @6970-l, akkor ilyen 5-8 fps-re is belassult... most ez nem ment 15-20 alá. De egyelõre a CloD nem az a játék, ahol van értelme az összehasonlításnak... 😊 ArmA2 alatt durván teljesít még a procilimit ellenére is. Kíváncsi vagyok hol ütközöm majd vga limitbe az i5k-val... 😊
( 650-s corsair )
www.smart-bus.hu
ArmA2 benchmark alatt volt érezhetõ... nem egészen 200Mhz órajelemelés plusz 10-15%t hozott. Ez nagyon durva procilimit.
Én tudom, hogy te mirõl beszélsz mester... 😊 Én nem azt mondtam, hogy az i5k nem erõsebb a Q9550-nél, hanem azt, hogy egy átlagos vga mellé nincs értelme, mert nem mutatkozik a cpu ereje a vga limit miatt. Itt most domboríthat majd az i5k... tuti, hogy a 6990-l párosítva nagy különbség fog kijönni! 😊 Jegyzetelek, oszt majd beszámolok! 😊
www.smart-bus.hu
Így amire a pénz megy és pihen, azt csak a felhasználó ismeri, a másik számlára meg annyit kell mindig áttenni, amit éppen levesznek az aktuális dolgok miatt, így a valódi szám, amin a pénz pihen, nem lesz nyilvános.
No reppentem egyet London felett. Úgy kaptam 30 fps-t gyári high beállításon full HD-ben, hogy érezhetõen procilimitem van.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"