IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
😄 Obi van Kenobi?!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Találós kérdés :
Tegnap hazavittem az újságot és bontatlanul letettem, aztán rohantam a melóba. Délután a nejem dokinál volt a fiammal és amikor hazajöttek, vajon mit kapott a fiam a nejemtõl fájdalomdíj gyanánt ?
Most már tényleg menni kell a kiadóhoz, de nem egy újságért.
Vajon a szimulátor szó miért maradt ki a címbõl?! Nem jó elõjel...

www.smart-bus.hu

Köszönöm !
Újhegyi út 5. szám alatti NiT Hungary raktárában, elõzetes egyeztetés után (nyitva tartás: hétköznap 8.30-15.30 óráig, tel.: +36-30 269 86 38)

Akármelyik részt megveheted akár másik sorozatokból is, például mozdonyok, autók, harci jármûvek. Én is így vettem a régebbi számokat.
amercom.hu

Kiadó?
Má már sikerült megvenni az újságot a spittel.
Utópisztikus kérdés lenne, ha érdeklõdnék azután, hogy a 14. számot hol lehetne esetleg még beszerezni, amiben a FW-190-es volt ?
mijki
Él az MS Flight és szerintem kifejezetten szép lesz.<#eljen>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Elméleti és gyakrep képzést tartunk TS-en ilyenkor.

www.pumaszallas.hu

Tom, ezeket a hozzászólásaidat hogyan kell értelmezni? 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Gundark 1 1
Igen. És nemsokára jön a Bf-109 F4 is, téli festéssel.
VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ok, beszélhetünk, de este úgyis lesz elõadás.

www.pumaszallas.hu

Tom tudnánk beszélni ts-en vitorlázó oktatásról? Eddig 2 nagyot találtam malév és máv sportegyesület.

szuper

whiteskull
Pénteken

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Mikor jelenik meg a 18. Spitfire-es rész?

2Pete
Ha minden igaz 60 szám lesz. 1.-26.-ig az a közeljövõ (elsõ év)<#nevetes1> Kéthetes ütemben a 60.-ik majd valamikor a távoli jövõben fog megjelenni

Laca, csak kíváncsiságból a telefonod hogy bírja a melóddal járó(lapos) kiképzést?

Csak mert mesélted, hogy te minden telefont gyorsan amortizálódsz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

RatBaG
köszi! nekem a Fóka volt az utolsó, szóval csak a 17-esig tudtam 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Elõkerestem a legelsõ számot amihez a Sopwith Camel-t adták.Elsõ oldalon "A közeljövõben tervezzük megjelentetni: Spitfire Mk. Vb. , Messerschmitt Bf 109F-4"
Remélem most már tényleg jönnek.

2Pete
Nekem a 16.-ik van meg úgyhogy csak hármat tudok mondani biztosra:
18. Spitfire
19. Superhornet
20. Spad 13
de korábbi értesüléseim szerint:
21. Hurricane
22. Me-109

Zpogi
Egy kis info-morzsa a fejlesztésrõl,nem mostanában fogják kiadni a patch-et 😞

LINK

RatBaG
valaki esetleg megvette a legutóbbi számot? meg tudná mondani, hogy mi lesz a következõ négyben?

Per Aspera Ad Inferi.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

A rudazatára gondoltam.😊
Köszi a segítségeket.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Valamint ott van az oldalkormány felfüggesztése is. Egy függõleges tengely, melyben csapágyazás van.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ha az 1-es megjelöltre gondolsz, akkor az az oldalkormány trimm rudazata. Ha a 2-es, akkor az az oldalkormány erõkiegyenlítõje. Ez azért van,hogy kissebb erõt keljen kifejteni a belépéskor.
Ez a 3-ik képen van, amit linkeltél.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Hülyeséget beszéltem. A magasított farkú G-10-en volt ez a trimm. Itt van pár jó kép: menüben> Technical Reference, Structures, Empennage, Tall tails).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Emilekig használták ezt.

www.pumaszallas.hu

Sorry, ez valszeg G mersu ami a képen van.

Köszönöm az infót.😊Nagyon hasznos olvasmány.Azt meg tudnád nekem mondani hogy ezt a fajta trimm lapot milyen változatú messereken alkalmazták?

Mert ezen az F messeren más fajta van:http://www.jg52.net/wp-content/uploads/2009/10/dammers_flugzeug.jpg 😊

http://www.jg52.net/ritterkreuztraeger/hans-dammers/

Her Laca
Nekem alap van. Avval is esnek szét a kollegák😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V Domino
Érdeklõdnék,hogy ki milyen hevederezéssel repül?Nekem ez van:

Ez mennyire számít jónak?6 órából lõve gyakran tõbõl vágja a szárnyat,vezérsíkokat.Ez lõszerfüggõ vagy mindegy,csak jó helyen kell eltalálni?

R.I.P. White Europe

VO101Tom
Automata trimm.
pumaszallas - szerktan. Középtájon: kormányerõk csökkentésére szolgáló automata kiegyenlítõlap.

www.pumaszallas.hu

Mi lehet ez a cucc Günther Specht oldalkormányán? Én egy olyan rögzítõ elemre gondolok, ami megakadályozza hogy az oldalkormány mozogjon miközben a gép a földön áll.
Egyébként még nem láttam ilyen dolgot más gépen.

Ettõl olyan nagyon azért én nem félek, de legyen így... 😊

www.smart-bus.hu

"valamint két-három napilap 1940-44-bõl."
Képes Vasárnap?

Elég érdekes régi újságok kerültek hozzám.
Az 1942-es Rádióélet (kb. mai TVR hét) teljes évfolyama, valamint két-három napilap 1940-44-bõl.
Többek közt cikk van az angliai csatáról (1940.szept.15-i újság), meg egy késõbbi számban (1944?) van egy cikk a hazai roncstelepen levõ angolszász gépekrõl.

Ha lesz idõm, szkennelek vagy fényképezek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Az I5 már a régi kártyán is segített volna legalábbis Clod ban. Én ezt tapasztaltam. Mondjuk az 580 az seggberúgás volt neki,nem is tudom hasonlítani a radeonhoz . Na de majd meglássuk😊 aztán majd tényleg optimalizálnak ,és állok itt egy halom felesleges vassal ,mert fele erõs gépen fullon elfut majd😊 Bárcsak így lenne mellesleg😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

No igen... érzésre több fpst kapok mint a @6970-l, de a hatalmas procilimit, illetve a gyakorlatilag zéró optimizáció miatt egyelõre ez összemérhetetlen... fõleg, hogy azóta tapasz is jött ki, amióta a 6970-l mértem...

Valamelyik free flight alatt, ahol kb két órára lent van egy kikötõ... na ott nekem, ha föld közelben repkedtem a @6970-l, akkor ilyen 5-8 fps-re is belassult... most ez nem ment 15-20 alá. De egyelõre a CloD nem az a játék, ahol van értelme az összehasonlításnak... 😊 ArmA2 alatt durván teljesít még a procilimit ellenére is. Kíváncsi vagyok hol ütközöm majd vga limitbe az i5k-val... 😊

( 650-s corsair )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kérdés az,hogy ebben a játékban tud e domborítani a kétkártyás cucc. Vagy a két chip es. Még nem olvastam errõl,lévén itt senkinek sincs cf,sli kombinációja. Mondjuk engem csak ez a game érdekel,de ahol jó ,mint mondod az Armában ott nagyot alakít. Mekkora táppal adod neki a delejt?

30 földközelben, de igazából úgy változik, hogy nem nagyon tudom követni... akkora procilimit van, hogy szerintem a 6950 is ekkora értéket adna.

ArmA2 benchmark alatt volt érezhetõ... nem egészen 200Mhz órajelemelés plusz 10-15%t hozott. Ez nagyon durva procilimit.

Én tudom, hogy te mirõl beszélsz mester... 😊 Én nem azt mondtam, hogy az i5k nem erõsebb a Q9550-nél, hanem azt, hogy egy átlagos vga mellé nincs értelme, mert nem mutatkozik a cpu ereje a vga limit miatt. Itt most domboríthat majd az i5k... tuti, hogy a 6990-l párosítva nagy különbség fog kijönni! 😊 Jegyzetelek, oszt majd beszámolok! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
30 at??????????? Ne bazz. Na majd meglátod mit hoz a sandy. De gyanítom 60 körül lesz . Azért ez érdekes ám,hogy csak 30 at sajtol ki az a szörnyeteg. Mennyin megy a procid? Majd próbáld alapon ha meglesz a másik,és meglátod ,hogy én mirõl beszélek. Tesztek ide vagy oda:XD

Az OTP-s netbanknál két számlaszáma van mindenkinek. Az egyiket használhatja a fizu utalására, a másikat meg azok számára tarthatja fent, akik pénzt vesznek le ( netes vásárlás, csoportos díjbeszedés...)
Így amire a pénz megy és pihen, azt csak a felhasználó ismeri, a másik számlára meg annyit kell mindig áttenni, amit éppen levesznek az aktuális dolgok miatt, így a valódi szám, amin a pénz pihen, nem lesz nyilvános.
Hát a 650-s táp hamar elvérezne egy 580 sli alatt! 😊

No reppentem egyet London felett. Úgy kaptam 30 fps-t gyári high beállításon full HD-ben, hogy érezhetõen procilimitem van.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem sincs saját bankszámlám meg semmi ilyen, pont ezekért.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Inkább ezt 😉

Bizony sok szemétség ragadt a rendszerre.

Her Laca