IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze az 1.- 2. VH ról nem nagyon akaródzik , filmet készíteni ,pedig volna téma rendesen . Én például szívesen vennék egy nagy filmet a Doni esetrõl. Ahogy a németek meg tudták csinálni a sztálingrádot (nem éppen nyerõ pozíció ) úgy mi is megtehetnénk. Szerintem tartoznánk a nagyszüleinknek ennyivel,hogy emléket állítsunk nekik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem tetszik , nem minden része de tetszik, mert ritka, hogy ilyen témában egyáltalán mozi készüljön és nem cseszik szét szerelmi szállal (pearl harbor)
Persze a kivitelezésben lehetne mit finomitani, de ha minden a valoságnak megfelelöen dokumentaristán készitenének el akkor nem lenne közönsége ami visszahozná a készités költségét.
Ha megnézünk bármilyen mozit minden robban nagy lángokat vet minél látványosabban, a valoságban menyni autobaleset van mégsem hallani hogy bármelyik is felrobbant volna az ütközéstöl.
A másik meg hogy az más országok legalább megfilmesitik a történelmük sikeres vagy épp meghatározo pillanatait, de nálunk ez az egri csillagok óta nem történt meg.Pedig volna mit megfilmesiteni.CGI szakemberekböl sem lenne hiány ( Black hole csapat aki a terminátornál dolgozott, és van néhány ember aki a transformers , avatar és pl ebben a filmben is dorlgozott).Csak elhatározás kérdése , hogy megvalosuljanak. és akkor lehet saját izlésünknek megfelelöen elkésziteni csak ez mint alább irtátok nem lenne sikeres mert másoknak nem jönne be, mivel nálunk ök a rossz oldalon álnának.
Belegondolok néha, hogy egy most végzett gépészmérnök merne-e tervezni és építeni egy repülõt, amit természetesen maga is próbálna ki.
Nem véletlen mondják ,hogy droiddá válik a többség.
Na a BMW megalkotta a tökéletes szervízcuccot. Adott egy szemüveg ,a melós felveszi ,beütik a pc be ,hogy mit kell kicserélni az autón,és a szemüvegen ,mint egy monitoron animálva minden folyamat megjelenik,még az is,hogy pl a hûtõt milyen irányba és fokba megdöntve kell kivenni,és persze az is,hogy mihez milyen szerszámot kell kivenni a rendszerhez tartozó készletbõl,no és az hol is található. Na oda már tényleg olvasni sem kell tudni ,elég ha van a krapeknek egy minimális kézügyessége.
Na megtaláltam.
Japán munkaerõ: precíz, pontos, ha a gyártás során valami hibát észlel, azonnal visszalép a korábbi folyamatokhoz, hogy a hibát korrigálja.
Német munkaerõ : Precíz, pontos, fejben még kreatív, de már nem meri használni a "fejét", mert akkor eltér az eljárási utasítástól és azért büntetés jár.
Magyar munkaerõ : Semmiben sem marad el a japántól, kivéve egy dologban. Ha hibát talál, leszarja, lusta, ill. nem érdekelt, hogy visszalépjen egyet és kiküszöbölje a hiba okát.
USA munkaerõ : Primitív, egyszerû, mint a faék. Már nem alapkövetelmény az olvasás, a munkautasításokat fényképes eljárási utasításokban kapja meg, mert már nem várják el tõle, hogy olvasni tudjon.
Ez a film nekik készült.
Nyilván még nem minden vállalatra igaz, de ez a tendencia figyelhetõ meg a világban. A multi rendszereket az egész apró folyamatokig leegyszerûsítik és nehogy valaki be merje írni az önéletrajzába, hogy kreatív, mert azt úgy elhajtják, mint a huzat, tudniillik, senkinek sincs szüksége egy "bajkeverõre", aki belekavar a rendszerbe az egyéni kreativitásával.
Hogy miért? Emlékszem gyerekkoromban a kötelezõ iskolai mozilátogatásokra amikor szovjet háborús filmeket kellett megnéznünk. Ott a hõs szovjet katonákról szólt a történet. Véleményem szerint propaganda az egész, kellenek a példaképek egy nemzetnek ,kellenek,hogy legyenek ismét ágyútöltelékek a következõ háborúkhoz. Fõleg az Usában ahol rájöttek,hogy a háború egy jó üzlet (gyakorolják is lelkesen) ,így semmi csodálkozni valót nem találok ezekben a filmekben. Nem dokumentum film,mondjuk a dokumentumnak szánt filmek is sántítanak ,ha a történelmi hûséget nézzük.
Ha mi Magyarok szeretnénk a mi hõseinkrõl hallani,akkor bizony nekünk kell csinálni róluk filmet,ahogy a lengyelek,a csehek a sajátjaikról.
Lehetne ezt taglalni még ,de értelmetlen szvsz,én úgy veszem,hogy nem nekünk készült ez az alkotás.
Érdemes elolvasni a kommenteket
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://www.xbitlabs.com/news/graphics/display/20040514055549.html
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Lehet a P51 mégis képes volt erre? <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten áldja a pogányokat!
Bandaharc jelvény egy igen ritka kitüntetés, Himmler alapította, akinél megtalálták azt ált. az egyszerûbb népek rögtön agyonlõtték, mint pl. akinél mesterlövész jelvényt találtak. 😊
Bandaharc jelvény:http://www.wehrmacht-awards.com/war_badges/heer/anti_partisan_badge.htm
Ugye én most itt partizánkodok az õsellenségnél.(gy.k.:a csatorna rossz partján vagyok)
Hát néha látok olyanokat,hogy nem tudom sírjak vagy röhögjek...
A Béna.
Sok mindenre gondoltam,de hogy egy közel hetven éves veterán gépet amibõl alig repül pár darab,ilyetén módon kell finom hangolni,azt nem.
Egyébként, maga a házasság intézménye nem egy rossz dolog, feltéve, ha az ember, lehetõleg elsõre megtalálja azt a nõt, aki képes lesz elviselni a hülyeségeit évtizedeken keresztül. Viszont, aki kitalálta ezt a fajta intézményrendszert, nem számolt avval, hogy a föld lakossága ilyen ütemben gyarapszik, ráadásul több nõ él a világban, mint férfi, így egy házasulandó férfinak az esélye arra, hogy a megfelelõ nõt válassza maga mellé, csupán csak százszorosa annak, mintha az ötös lottó nyerõszámait akarnák eltalálni, ami valljuk be, szintén nem túl gyakran fordul meg az emberrel.
Valszeg a bigámiát ezért találhatták ki, hogy legalább a találati valószínûséget növeljék valamellyest, de hát, ezt a handycappet hamar megszüntették sajnos a fejlettnek mondott világban.
Az biztos, hogy egy messer egyszerûbb szerkezet, mint egy muff..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a helyzetük. Nem kell a nõ fejével gondolkodni, mert lássuk be, ez
néha nem olyan egyszerû feladat. ( Amikor nemet mond, akkor aza talán, amikor igent mond, az a nem és amikor talánt mond, akkor az igenre gondol, de tudnék ennél kacifántosabb dolgokat is írni, a 20 év tapasztalata alpján. )
Tegnap hazavittem az újságot és bontatlanul letettem, aztán rohantam a melóba. Délután a nejem dokinál volt a fiammal és amikor hazajöttek, vajon mit kapott a fiam a nejemtõl fájdalomdíj gyanánt ?
Most már tényleg menni kell a kiadóhoz, de nem egy újságért.
www.smart-bus.hu
Akármelyik részt megveheted akár másik sorozatokból is, például mozdonyok, autók, harci jármûvek. Én is így vettem a régebbi számokat.
amercom.hu
Utópisztikus kérdés lenne, ha érdeklõdnék azután, hogy a 14. számot hol lehetne esetleg még beszerezni, amiben a FW-190-es volt ?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb