IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A felségjelet ne nézd :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

800 nál elszállt a jobb csûrõ

Az ilyenek ne is szaporodjanak :)

610-es derékböség? Ùgy nézhet ki kb mint egy diszkosz :D

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

PhantomAss
a 610 az melyik méretére vonatkozik? köbcenti? <#wave>

GOOBY, pls

Valami ilyesmire gondoltam, amikor a mai 30-as generáció problémájáról elmélkedtem. A mai Blikk lánya :

"...Miskó Erika
Kor: 29
Lakhely: Érsekújvár
Foglalkozás: jelenleg munkanélküli
Hobbi: úszás, tenisz
Családi állapot: kapcsolatban
Méretei: 85-610-90

– Két éve vagyunk együtt a párommal, de nem tervezünk családot, az még odébb van. Egyébként is úgy gondolom, egy papír nem jelent semmit, ráadásul mindig azt mondja a családom, hogy nem érdemes férjhez menni, csak ha az ember esze elmegy, az viszont csak 70 éves korunkban lesz, akkor meg már minek – mondta címlaplányunk, aki négy szépséggel küzd meg a hónap szépe címért.
..."
acidrain
Háziverseny, tét nélkül:

1946 4.10.1 full real beállítás (speed bart-kivéve), LA5FN üzemanyagszint mindegy. A 10000 m -rõl zuhanóban elérhetõ legnagyobb sebességre lennék kíváncsi gépkárosodás nélkül. (Ugyanis A6-al 760km/h val zuhantam utána, és nem értem utol)

Az elért eredményekrõl kérnék Print Screen-t ide a fórumba.
Köszi a segítséget.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

“...Réges régen, a tv hõskorában, esténként a nõk olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! – köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura. – Fecske anyó vagyok! – folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta – …és épp a tojásaimon ülök… – a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót: – ….és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam…”

A Magyar Televízió szóvivõjén keresztül utolértünk egy illetékest, aki emlékszik az ominózus jelenetre és látta is a felvételt. A köztévének 30 éve dolgozó szerkesztõ, Fodor Imre az Urban Legends-nek megerõsítette, hogy az alaptörténet igaz, bár van néhány részlet, ami nem pontosan így történt.

A bemondónõ helyére beugró kollégát Varga Józsefnek hívták, aki akkoriban a negyvenes éveiben járt, és egyáltalán nem volt „nagydarab, szakállas figura”, sõt: egy szikár, kopaszodó férfi volt, szakáll nélkül.

Fodor szerint kissé „savanyú”, de nagyon népszerû munkatársa volt a tévének. A szerkesztõ szerint a mese eleje a valóságban így hangzott: „Én vagyok a fecskemama, itt ülök a tojásaimon, füstös farkamat lóbálja a szél…”

Ettõl a résztõl kezdve Varga állítólag nem tudta folytatni a mesét, így a képernyõt elsötétítették..."

Her Laca
Nem tudom,lehet az a baj,hogy mobilról irkálok. Ha otthonról írok akkor van,ha telórol akkor nincs.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hová lett az avatárod, ami a neved mellett volt?Semmi közöm hozzá, csak azért kérdem, mert szerintem jól nézett ki.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez hatalmas..szétröhögtem az agyamat..

Her Laca
Egerbõl csak annyit mondhatok fater,hogy<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Senki sem fog elhajtani az offolásért amíg én vagyok a házgarázda. Ez egy fasza kis közösség, ahol és amibe a beszélgetés is beletartozik. Akinek ez nem tetszik ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A sok sk. munkára azért volt szükség, mert nem kaptunk anno annyi kölcsönt, hogy fedezze egy ház árát, viszont mivel Petrocelli módszerével épült, volt idõ a következõ mûvelethez összeszedni a pénzt. Egyébként nem volt ez egyedi módszer, a szomszédaim is így építkeztek. Amikor beütött a kánaán és simán fel lehett venni 10-20 millákat az ezredforduló tájékán, elgondolkodtam, hogy mennyivel egyszerübb úgy építkezni, hogy a teljes összeg egyben megvean, de ma már nem bánom, hogy nem így alakult a 90-es évek elején.

Szepy ! Én csak offolom szét állandóan a fórumot a katonaélmények felemlegetésével, meg a családi dolgokkal, amíg el nem hajtanak melegebb éghajlatokra, de mivel a repülést jobban szeretem, mint ahogy tudom mûvelni, hát ez van. A meghívást a sörözésre elfogadom, ha áll még az ajánlat, de elõbb januárban le kellene tennem még az államvizsgát, most e körül forog minden, mert el vagyok havazva az egésszel rendesen.
LeonSilver
Hát srácok, amíg a CloD kis léptekkel halad a cél felé a RoF egyre faszább és szebb lesz!
Tudom, hogy más meg minden de komolyan mondom qrvára megéri a pénzét!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
DE probálja meg az ember ugyan ezt most 1 keresetböl, még akkor is ha tulorázol meg másodállás, sincs annyi, hogy SK felhuzz magadnak egy házat.
Tordas,szobat este:Pali Marci és bandája...valahogy így.
LeonSilver
Igen, és nem is volt kövér. Elég "fiatalon" meghalt szegény.

A faarcú Varga. A legjobb vicceket is képes volt mosoly nélkül elõadni.
Kitûnõ mûsorvezetõ volt. Lásd parabola.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Emlékszem, de már csak valami korabeli kabaréból. Varga József volt a bemondó (haverom szerint Bem ondó...), de az nem volt szakállas...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Csak nehogy az jöjjön le valakinek, hogy régebben marha könnyen ment minden.
Nejem fizetése mindenkor elment az OTP törlesztõrészletre, szülõi segítség annyi volt, hogy a telek felét kifizették, oszt annyi. A nagyobb munkák tényleg családi összefogással készültek az elején, de ezt nem lehetett a végtelenségig elvárni a családtól, így a ház szinte sk. készült. Csak egy példa : Megkevertem a maltert, majd talicskával feltoltam a teraszra, ott cserpákkal kimertem 3 vödörbe, amiknek a fülét utána felhajtottam, majd felmásztam létrán a födémre, kézbe vettem egy kötelet, ami végén egy kampó volt, amit egyenként beakasztottam a vödrökbe és felhúztam õket. Amíg elég volt falaztam, majd lemásztam a vödrökkel és kezdtem elõröl. Ja, elfelejtettem írni, a betonkeverõt a csigát és a talicskát is én készítettem sk. Mikor megszületett a fiam, természetesen ugrott a nejem fizuja, így az én fizumból kellett eltartani hármunkat + rezsi + folytatni az építkezést és akkor jött az a buzi Bokros csomag, ami szerint nem voltunk jogosultak a családi pótlékra és a gyesre, mert állítólag sokat kerestem, mint szakmunkás. Az igaz, hogy az építkezés mellett állandóan túlóráztam, évekig nem volt se szombatom, se vasárnapom, de csak így tudtuk folytatni az építkezést, ahol csak a külsõ/belsõ vakolást és az ácsmunkát készítette fizetett szakember a többit házilag oldtam meg. Na, röviden ennyit arról a könnyebb életrõl.
Egy valami miatt volt talán egyszerûbb az élet, hogy nem volt telefon, kábel tv, internet, pláza, meg egy csomó sallang, ami nem biztos, hogy rossz, de nem vitt el annyit, mint talán most.
Kedves Artivizsla barátom! Olvasgatom itt az utóbbi hozzászólásaidat és egyre erõsebb bennem az érzés, hogy úgy leülnék én veled egy jó sör mellett egy kicsit elbeszélgetni, de tudom hogy az nem egy sör lenne, hanem nagyon sok és nem 10 percig tartana ez a beszélgetés hanem minimum hajnalig. <#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#nevetes1>

LeonSilver
off

Réges régen, a tv hõskorában esténként még a nõk olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam...

offabb

A kalákázást büntetik.
Hol vannak a régi szüreti murik?
Most melyik a nagyobb bûn? Az öröm vagy az ingyen?

repvez
Söt ma inkább buntetik ha valakinek segitesz , ha kimennek ellenörizni az épitkezésre.
PONTOSAN...
Pár száz éve még a "falú", vagy a szûkebb család közösen épített házat a friss házasoknak, zabálni meg az zabált aki dolgozott is. Ma valahogy szinte csak az nem érvényesül, aki dolgozik becsületesen.

www.smart-bus.hu

Vogel
Hát nem egyszerû családot alapítani, ha semmi háttér nincs hozzá. Egy tetves lakást sem tudsz finanszírozni, munkát keresel de csak kihasználnak. 26 leszek, öt éve párkapcsolatban (leendõ feleségemmel :)). Kb 2 év múlva tudom kamatoztatni a most gyûjtögetett tudásomat és építeni a fészket. Hidd el örültem volna, ha ez 22 körül meglett volna vagy hamarabb :/

Ja. Behívatnák a magyar nagykövetet, és közölnék vele: vagy elfelejtjük a filmet de sürgõsen, vagy nálunk tréningezik Alka Ida.

i robot
Tuti kiverné a biztosítékot ahogy hullanak az erõdök. <#buck>

Hát én el tudnék képzelni egy pumákról szóló filmet, de azt hiszem igazad van. Ilyenre sosem lesz pénz. Mit szólnának hozzá külföldön!

No én meg az ellenkezõjét. Valami tévés riportban volt évekkel ezelõtt. Akkori magyar viszonyok közepette rengeteg pénzt, állami építõipari segítséget a vár és a díszletek felépítéséhez, komplett sorkatonai századokat statisztának, stb. Lehet, hogy voltak ellenzõi, de fullos hátszelük volt Várkonyiéknak.

Si vis pacem, para bellum.

Az Egri csillagokkal kapcsolatban én pont azt hallottam,, hogy elég nagy balhé volt belõle a politika részérõl, hogy minek kell hõsöket, példaképeket állítani ( mikor ott volt nekünk Ságvári, Szamuely...), szóval a film majdnem dobozban végezte.
LeonSilver
Jaaa, akkor csak elfelejtettem már :) Hiába no, öreg sam :)

fecska
ez meg nagyon az elejerol van, itt botrankoztunk, amikor a gladiatoron atment a gep farka

LeonSilver
Ez vótmá? Csak én nem láttam még?

http://www.youtube.com/v/pNftyin4x_4&version=3

Huh, pár napig nem vagyok itthon, aztán mekkora pörgés...

Oldalborda: Õõõõ.... A másodikkal az elsõ hozott össze, persze ezt nem így tervezte, azóta is szünetel a diplomáciai viszony.

RedTails: Nem mondom, hogy rossz film, de nem nekem való. A képi világ/történet kettõsbõl egyikre sem kattanok. A sarkonfordulás idegesít, a hõsjenki-gonosznácikok sablontól meg már rosszul vagyok. Alig van film, ami nem ezt követné, játék még kevesebb. Pár strat, meg természetesen a Zilkettõ... De azért jó lenne már valami FPS is, ahol a csúnyagonosz amerikaiak ellen kell védenünk a Vaterlandot.

Magyar törifilmek: Nehéz dolog. Akinek van rá pénze, az pont erre nem fog adni. Aki szeretne ilyet csinálni, annak meg (erre) direkt nem adnak pénzt. A közelmúltra biztos nem. A VH1 elõttre talán.
Esetleg egy olyan filmre, ami gyalázza a magyar honvédet, hadsereget.
Egy ilyen film elkészítése 100% politikafüggõ. Az Egri Csillagokra is az adott pénzt. (Még a RT-re is!). Nálunk egyelõre a "merjünk kicsik lenni" jegyében van történelemszemlélet. Vedd el egy nép múltját, s elvetted a jövõjét...

Okítások: sejtem a választ, de azért megkérdem, felvétel nincs róluk...?

Si vis pacem, para bellum.

Nejem nyáron volt 40 éves, a legjobban annak örült, amikor azt mondtam neki a szülinapján, hogy "..nem cserélném el 2 20 évesre!..". Mondjuk este emlékeztettem rá, hogy.... Le se kell írni, mindenki azt gondol, amit akar...
Kicsit sajnálom a mostani generációt, a fene nagy liberalizmussal, meg a nagy önmegvalósítással, aztán 30 évesen nem hogy gyerek, még megfelelõ partner sincs a láthatáron. Nem lesz ennek jó vége, de mire rájön ez a generáció, vszeg már késõ lesz nekik.
V Domino
Ez brilliáns munka.

Azok a bekerített gyalogosok úgy harcolhattak a végén,akár az ördögök.<#violent>

R.I.P. White Europe

LeonSilver
~30 éve ismerem és 28 éve a nejem a nejem :) Én se mbántam meg soha egy percre sem, és ha elölrõl kellene kezdeni, a nejemet kérném megint asszonynak és a gyerekeimet gyereknek :)

Oldalbordám nekem 17 éve van. (+1 hónap)
Nem bántam meg 1x sem. 16 éves fiam akkora mit én, csak30 kilóval könnyebb. A lányom 13 és nagyobb mint a nejem. Tegnap mértük. :)
Elkezdte bökdösni az anyját, mire rászóltam: ne bántsd a kisebbet. <#nevetes1>

Féloff:

Tessék:
http://www.youtube.com/v/K3KiCZDq_C4&version=3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Változás: 20:00-kor kezdünk.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Nohab
Ugyanez az egyik kedvenc számommal:
http://www.youtube.com/v/BG8-Wm8zNyw&version=3
Sanyo
Egy kicsit jobb felbontásban:
http://www.youtube.com/v/2il99rxyQtM&version=3

www.pcpilot.hu

mijki
OFF:
http://www.youtube.com/v/qVMCrEe0EEc&version=3
Látványos kis videó. :)
ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ezt így ebben a formában,nagyon tudom sajnálni,az itteni melóm most elég érdekes,prototípusokkal foglalkozom (GM fõként de van sok más is).
Amit a marketinges innovációnak és áttörésnek nevez arra én csak annyit mondanék:5 év múlva ellep minket a szarlé...

A Béna.