IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon nagy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az elsõ szám a bevetéseket a második a légi gyõzelmeket mutatja.
Srácok😊 Most néztem és meglepõdtem de nagyon.
2 nap repkedtem az ATAG on ,és ez lett az eredménye.
Úgy tûnik ,hogy jó az a taktika amit a nagy elõdök (már az igazi VH-s pilóták) kidolgoztak az mûködik. Egyszer se lõttek le,azt hozzá tenném.
A lényeg,hogy nagyon ritkán dogolni,ha egy kicsit is necces kezd lenni a helyzet akkor lelépni,és mindenek felett megõrizni az energia fölényt.
Pont tegnap mondtam Pogiéknak,hogy érdekesen harcolnak a szövetséges pilóták. Még ha szintben azonos energia szinten is találkozunk ,õk azonnal vízszintes fordulóba rántják a gépüket ,míg én függõleges manõvert kezdek. És ezt utána csak fokozzák az éles berántásokkal.
Persze vannak akik nem így tesznek,de õk vannak a kevesebben,velük harcolva látszik,hogy nincs igazán különbség a gépek között.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
D9
link
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Elvileg így nem tûnnek el a kontaktok. Mert van egy ilyen bug a játékban,hogy kb 2Km körül LOD váltásnál elhalványodik a kontakt.
Pogi😊 Ha értelmeznéd nekem,hálás lennék😊)
Bár ahogy olvasom jár némi fps csökkenéssel.
Itt a link.
A Béna.
1000 -es Indian.
A bõrnadrág valószínûleg kötelezõ volt, egyébként a motoros lábán nem sok szõr maradt. 😊
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Unokatesóim laknak még Fehértón (Török família, Buczkó bigband, stb). De laknak rokonok Nyíregyházán, Józsán, Tégláson, szóval a környéken 😊 Én 15-16 éves koromig az összes nyarat Fehértón töltöttem. Qrva jó volt! A mai gyerekek elképzelni sem tudják bakker.
<#eplus2>#eplus2>
Ha nem engedtek ki idõben eltávra, akkor nem értem el az IC Pestre a Nyugatiba, ergo a Napfény Expresst is lekéstem Szegedre.
Maradt a 17.50-es Bp-Makó személyvonat.
Ez 23.25-kor ért Makóra, elméletileg. Gyakorlatilag...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Persze nem gondolom, hogy a röppenés olcsóbb lenne. Sõt! Ha nem támogatná az állam (ahogy a mávot igen) akkor kurva drága lenne szerintem.
10k London? Melyiknél?
www.pumaszallas.hu
- mióta a GySEV megvette a Szombathely - Szentgotthárd vonalat (pár éve) azóta annyit fejlesztett (villamosítás, az összes köztes kis és nagyobb állomás teljes felújítása!) mint a MÁV 40 év alatt sem.
Ráadásul a vonatok tiszták és mivel tiszták eleve az emberek sem barmolják össze, az alkalmazottak (kaller, ellenõr, mit tudom én ki) tiszták, ápoltak és tudnak viselkedni. Pedig a jegy ára ugyan annyi, mint a MÁV-os idõben, semmivel nem lett drágább.
Akkor miért?
Jaaaaa, hogy a GySEV nem állami cég ergo nem lehet úgy lopni és a semmit tenni?? Milyen érdekes ...
Az árakra visszatérve, ma már egy fapados járattal 10k-bol kijutsz londonba vagy olaszba, akkor egy kisebb légcsavaros gép üzemeltetése sem kellene hogy tobbe kerüljön. és repterek is szép számmal találhatoak magyarországon szinte 50km-erenként leht találni egyet.
www.pumaszallas.hu
Ezen a 2.vh amerikai egyenruhán az az érdekesség hogy egykori tulajdonosa tagja volt a Caterpillar Club-nak vagyis a hernyó klubnak.Ezen klubhoz csak azok nyerhettek belépést, akik legalább egyszer a "selyemre bízták az életüket" vagyis ejtõernyõvel voltak kénytelenek elhagyni a zuhanó gépüket.A jelvény NEKÜNK az 1. képen az egyenruhán balra látható.A másik érdekesség szintén NEKÜNK az egyenruha bal oldalán a gallérhajtóka alatt látható szárnyas csizma jelvény.Eme jelvény viselésére pedig csak azok voltak jogosultak, akik a megszállt Európa(pl.Franciaország) felett ugrottak ki ejtõernyõvel vagy kényszerleszálltak, de elkerülték a hadifogságot és visszatértek az alakulatukhoz.
Itt a link:http://www.oakleafmilitaria.com/1101us-u1.html
Ez pedig Hernyó Klubról kicsit bõvebben:Caterpillar Club
Remélem érdekes volt és nem csak fárasztalak bennetek az írásaimmal.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Szerintetek Dakota az egyik vagy Li-2-es mindkettõ?
artivizsla-nak:Én így rögtön csak Császár Ottó:Élet-halál a levegõben címû könyvét tudom ajánlani, abban van valamennyi a Malévos korszakáról is.
Off
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Orbán Viktor ellátogat egy általános iskolába, hogy válaszoljon a
gyerekek kérdéseire.
Egy kis srác felteszi a kezét, mire Viktor megszólítja:
- Mi a neved, kisfiam?
- Móricka.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem három kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
Ebben a pillanatban kicsöngetnek, de Viktor megígéri, hogy a szünet
után folytatják.
Szünet után Viktor visszatér, és megkérdezi, hol is tartottak.
- Ja igen, a kérdések. Kinek van kérdése?
Egy másik kis srác felteszi a kezét.
- Hogy hívnak, kisfiam?
- Pistike.
- Nos, Pistike, mik a kérdéseid?
- Nekem öt kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
4. Miért csöngettek ki 20 perccel a szünet elõtt?
5. Hová tûnt Móricka?
ON 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nyugodtan hülyézzetek le srácok, de nem bírom ki, hogy megint, már századszor ne rakjam be ezt a fenomenális zenét. Sok kedvenc számom van, de ez valahogy még is olyan "kedvenckedvenc"...
Bocs, ha valaki már unja, bár ezt megunni..??
onY
http://youtu.be/Y-skv7GtXFc
www.pumaszallas.hu
?