IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én csak idéztem
Tedd a dolgod, csak ne a gyûlölet vezéreljen!

D9

"Egy remek animációs film az emberek lelkében szunnyadó démonokról, és arról, hogyan képesek másokat a vak gyûlöletükkel, dühükkel és õrjöngésükkel a mélybe taszítani!"
"Emberségrõl példát, vitézségrõl formát mindeneknek õk adnak..."

D9

Her Laca
A lovagiasság egy érdekes dolog. Szeretik hangoztatni,persze ahonnét ered ott érthetõ volt (Már mint a lovagkorban,de azért ott se vitték túlzásba),no de kérdem én,pl egy angelus pilcsi családjára rárobbantották mondjuk a londoni lakásukat,avagy fordítva német szemszögbõl,akkor szerinted mennyire lesznek lovagiasak? Ez csak egy példa ,csak egy ötlet,de lehet 1000 más ok is. Vagy tévedek?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ott kellett volna abbahagyni, amikor a két füstölgõ gép egymás mellett repül.....Nem az EMBERT kell megsemmisíteni, csak a gépet! Ezt úgy hívják : LOVAGIASSÁG. Itt "gyõzött" a gyûlölet.

D9

Sry, nem láttam, hogy már linkelted leon. Amúgy meg tényleg nem a repülés az elsõdleges mondanivalója, az csak egy eszköz, de ettõl még nagyon jól néz ki.
Köszi Leon!

D9

Van "mondanivalója" , engem nagyon megfogott!!!

D9

VO101Tom
Tegnap az oktatásra feltett videókat leszedtem, más felhasználónév alatt visszatöltöm yt-ra

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Úgy tûnik:) Szerintem benne van a lényeg és az nem is a repülésrõl szól ha nem tévedek.<#pias> Nekem tetszik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Nem azt mondtam, hogy nem jó. Csak azt, hogy nem tetszik.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Lehet csinálni jobbat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Ez a film csak nekem nem tetszik?<#szomoru2><#csodalk>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az ellenség a kapuknál egy nagy mese.
Amikor az ember elõször látja akkor hú + há + vaó, azután ha kicsit jobban utána nézünk, akkor rájövünk hogy a film története elég messze van a valóságtól.Pedig elvileg megtörtént események alapján készült.........
Ami nekem tetszett a filmben az a díszletek, fegyverek és persze Rachel Weisz.:):)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

http://vimeo.com/31235283

Nagyon komoly animációs kisfilm!!!!!!!!!!!!!44 :O
<#eljen><#taps> "A magneto kapcsolója volt a gáz. Én felkapcsoltam:))"

D9

Her Laca
Igazság az,hogy éppen most próbálgatom offline,(eddig igazán nem is foglalkoztam vele) és meg kell tanulni használni . Már harcolgattam AI ellen ,de vannak furcsaságok ,bár inkább ez az én hozzá nem értésem minden bizonnyal. Pl felhúzáskor is berángat a motor,tehát ha szintbõl mondjuk egy jobb felt csinálnék meredeken. A PP vel és a gázzal egész jól lehet variálni,de nekem még nem mutatkozik meg az az átütõ erõ. De majd te elmondod miket is kell figyelni:)) osztán majd megtanulom ezt is.

VO101Tom
(csak mert az ATAG-on is azért lett betéve a SpitII, mert többeknek volt 4-5 kill felszállásonként, kia nélkül. És ezt ugye nem hagyhatják, van tehát SpitIIa...)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Menjünk 1v1-et. Tényleg olyan über-e...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A magneto kapcsolója volt a gáz. Én felkapcsoltam:)) Nem indult . Na de most már jó,kicsit tesztelgetem,mert kíváncsi vagyok vajon mit ér a messzerek ellen. Kicsit megnézem veres oldalt,mert lehet,hogy tényleg ûber az E4 ezekhez a masinákhoz képest.Már szégyellek kéknek állni. No majd referálok.

VO101Tom
Sokáig kell melegíteni a motort, nem tudod indítás után azonnal rászúrni a gázt.

www.pumaszallas.hu

http://www.youtube.com/watch?v=vPRex60HGec

D9

Her Laca
Hogy kell a clod ban elindítani a spitit?:)

LeonSilver
Valami röpcsis izé. Van benne Messer is ha jól láttam.

http://vimeo.com/31235283

mijki

Her Laca
OK:XD Akkor legyünk szkeptikusak.
Miki fiam! Evvel te nem fogsz játszani belátható idõn belül,max ha megnyered az 5 ös lottót. :)

PhantomAss
én meg már láttam néger tehénpásztort a Bakonyban, végül is az sem volt sokkal hihetetlenebb.. :)

GOOBY, pls

Az "Ellenség a kapuknál", az hatalmas..

Ez, ez egy hülyeség.. Sniperek hada, halomra lött ellen, csak úgy odavetett lövések, comblövés.. Ezek egyike sem a sniperek sajátja.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

szekelyland
Gyerekek, kis szönet után végre vagyok!

Az éjen CloD -al álmodtam! Szépen csillogott a víz és a gépem is bírta!!
Már veszem is meg....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Srácok, nem lakik valaki a Baranya megyei Szentlõrinc környékén? Esetleg nem jár arra valaki nap mint nap?

Her Laca
Nemsokára:) Újra írják a grafikus motort és akkor lesz itt cola,puska ,sült krumpli ,no meg happy:) Uncsi is egyedül repkedni,bár Pogi,Safi,Dumbo ,szokott lenni.

mijki
Bárcsak nekem is menne a játék rendesen, nem kapnék kék halált :S Úgy játszanék, már végre veletek.

Her Laca

A bal felsõ sarokban látszik,hogy végül is mind1:) spitII vagy sem.

Her Laca
Úgy látszik az ATAG-on megelégelték a német fölényt. Megjelentek a Spit II esek . Asszem még jobban kerülni kell a közelharcot.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/WoP909C8_k0&version=3

Ez nagyon nagy.

Her Laca

Az elsõ szám a bevetéseket a második a légi gyõzelmeket mutatja.

Srácok:) Most néztem és meglepõdtem de nagyon.
2 nap repkedtem az ATAG on ,és ez lett az eredménye.
Úgy tûnik ,hogy jó az a taktika amit a nagy elõdök (már az igazi VH-s pilóták) kidolgoztak az mûködik. Egyszer se lõttek le,azt hozzá tenném.
A lényeg,hogy nagyon ritkán dogolni,ha egy kicsit is necces kezd lenni a helyzet akkor lelépni,és mindenek felett megõrizni az energia fölényt.
Pont tegnap mondtam Pogiéknak,hogy érdekesen harcolnak a szövetséges pilóták. Még ha szintben azonos energia szinten is találkozunk ,õk azonnal vízszintes fordulóba rántják a gépüket ,míg én függõleges manõvert kezdek. És ezt utána csak fokozzák az éles berántásokkal.
Persze vannak akik nem így tesznek,de õk vannak a kevesebben,velük harcolva látszik,hogy nincs igazán különbség a gépek között.

A "Gyóni Betonon" is született pár világrekord. :)

D9

PhantomAss
zsír, köszi

GOOBY, pls

Nohab
Ha nem bánod, akkor így linkelem. Itt ki lehet választani a kategóriákat.
PhantomAss
2vh-s képek, nagyon jók:
link

GOOBY, pls

VO101Tom
Nálam nincs ilyen gond, olajtartály ha szétmegy, akkor az olaj a szélvédõn köt ki...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Király, kipróbálom majd. Köszi.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
A conf.ini-ben át kell írni ezt a sort:MeshShowLod=0-ról 1-re.
Elvileg így nem tûnnek el a kontaktok. Mert van egy ilyen bug a játékban,hogy kb 2Km körül LOD váltásnál elhalványodik a kontakt.

Nohab
Aki World of Tankozik, de nem nézi a topikját, az kattintson erre a linkre. Nekem mûködött.

Link
Her Laca
Szóval. Ma is tevékenykedtem az Atagon és feltûnt ez az. Emil 4 nem ismeri az olajos szélvédõ fogalmát,vagy folyik belõle ez az de vígan repkedek vele még . Ügyi vagyok ,na de nem ennyire asszem:XD ,itten problémák vannak kérem szépen.<#falbav>

Pogi:) Ha értelmeznéd nekem,hálás lennék:))

Zpogi
Úgy néz ki,hogy van itt valami ideiglenes megoldás a kontaktok eltûnésére ~2Km környékén.
Bár ahogy olvasom jár némi fps csökkenéssel.

Itt a link.