IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
De miért ment át a posta szarján? Emlékeim szerint az enyém a környékén sem járt.
Viszont a kibaszott posta csinálhatna már valamit, mert azért az nonszensz, hogy a 21. században nem szállítanak Magyarországra cuccot, mert lopnak a köcsög postások (tisztelet a kivételnek!).

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

23-ra 9k a vám ? Majdnem 40%

Nem azt mondtam, hogy mind elromlik, hanem, hogy vigyázni kell... én ismeretlentõl tuti nem venném meg! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
egy éve használj aés semmi gondja

amúgy már rendeltem amerikából kb 2 éve trackirt4-est, és kb 23e ft-ra jött ki a szállítással együtt akkor (akkoriban jó volt a dollár árfolyan)
örültem is, aztán egyszer csak kaptam egy levelet hogy fizessek be 9e ft-ot vámra..

GOOBY, pls

Náluk biztos nincs gond... a probléma akkor kezdõdik amikor áthalad a posta központon. Amikor a nyomon követésnél láttam, hogy beérkezett oda, görcsbe állt a gyomrom! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Elõször erre gondoltam, de nekem például a DPD hozta, én náluk nem hinném, hogy sûrûn tûnne el cucc. Nem?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A használttal vigyázni kell... hajlamosak ezek a kis kütyük arra, hogy minden elõjel nélkül beadják a kulcsot.

Ha tényleg csak 2% a vám ahogy Sanyo írja, akkor a gyártótól érdemes rendelni a 4Pro-t, mert még az áfa után is ez a legjobb ár/érték arányban...

www.smart-bus.hu

Szerintem a postai eltûnések lehetnek a háttérben...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
te jószagú málnabokor, 54e ft?
a haverom a múltkor vett egy használtat (igaz az tr3) egy tizesért
mondjuk mázlija is volt
de a múltkor pl az ebay-en is láttam használtat jó áron

GOOBY, pls

LeonSilver
Gondolom megint volt néhány trükkös hazánkifia és ezért nem szállítanak ide. Annak idején és is onnan vettem a Tir5-öt és még simán kihozták.

Nincs mit...<#wink>

www.smart-bus.hu

Sanyo
Csak arra figyelj oda, hogy ha EU-n kívülrõl érkezik, akkor még nyomnak rá egy kis vámot meg áfát is. (2+25%)

www.pcpilot.hu

PLackó
Ehh 😄 <#zavart1>
Köszi, utánanézek!

Én INNEN vettem pár éve a 4Pro-t. Az most itt 100 ajró, de valamilyen okból nem szállítanak hozzánk... esetleg egy e-mail mehetne nekik, hogy Günterkéim mizu?

Vagy esetleg ITT nézz körül... õk szállítanak abszurdisztánba, és elég gyakran van náluk akció. Sõt, a vásárlás valutanemét is lehet váltogatni, azon is lehet 1-2 ezrest spórolni... néha még nagyobb különbségek vannak végösszeg tekintetében.

www.smart-bus.hu

PLackó
Ezt nevezem lelkesítõ beszédnek 😊
itt lttam csak, ahogy megszokhattuk drága ez a hobbi.
Esetleg közvetlen a gyártótól lehetne a 4Pro-t megvenni 25e Ft-ért, de sajnos nem találom sehol hogy szállitanak-e ide, és mennyiért.(+vám,áfa rájöhet még? rögtön ott vagyok,mintha megvenném az újabbat 54ért)

A Bors tévéfilmben nem szerepelt Ancsa ?

A Sniper filmhez nem tud valaki magyar feliratot ?
Egy zseniális dolog, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy még jobban élvezd a repkedést. Szerintem megéri az árát már csak azért is, mert ezt nem 1-2 évre veszed...

Hol láttad ennyiért?

www.smart-bus.hu

PLackó
Valakinek van tapasztalata TrackIr-rõl?
Megéri az 54 000Ft-os,nem épp olcsó árát?
Esetleg beszerezhetõ olcsóbban is itthon?

Ez nagyon jó😊 Én a variométert és a magasságmérõt szoktam így kopogtatni a Góbéban ha semmi nem akar összejönni "emelkedj már" bíztatás kíséretében. És volt olyan,hogy hallgatott rám a gép😊 A szegény Ancsa pilótának viszont nem folyt vissza a tartályba az üza, hiába kopogtatta a mûszert.

VO101Tom
Ha jövõ nyáron lesz megint Puma Air Rally, oda gyere ki (jakabszálláson rendezték az elmúlt években), ott találkozhatsz még élõ pumásokkal (tavaly Frankó Endre és v.Szentiványi János volt kint).

www.pumaszallas.hu

A keleti front óriási lenne!!😊
Igen az "amerikai szezon" benne van a légi háború 1-2ben, de azért elolvastam újra.😊
Igen, természetesen sok idõ és a szerzõi jogok is gondok, meg csak úgy bemásolni sem szép dolog, le kell írni a saját szavunkkal + esetleg kiegészíteni a saját kutatásaival.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nem tudja vki véletlenül hogy Gersy Tamás él-e még?Pár éve láttam õt egy újságcikkben és nagyon szépen nyilatkozott benne.Õ sebesült meg ugye súlyosan a veszprémi reptér bombázásakor és Molnár László mentette meg az életét azzal hogy vért adott neki, gyakran mondogatta is hogy így benne egy kicsit Molnár Laci tovább él.😊Az õ csizmáját kapta meg Tobak Tibor, olvastam is egy régi Top Gunban egy cikket, aminek az volt a címe hogy "Mitõl véres a csizma".
Sajnos mostanában nagyon keveset lehet hallani a még köztünk élõ Puma pilótákról.😞

Csak úgy eszembe jutott hogy a kecskeméti temetõben lévõ repülõs emlékmûvön nincs rajta (esetleg én nem láttam, de ezt kizártnak tartom) Raposa Zoltán nevét, ellenben Bárány József rajta van, aki tudtommal túlélte a háborút.....
Rövid eddigi életem egyik legszebb élménye az volt a témával kapcsolatban, hogy láttam a kecskeméti piaristák iskolájának épületében Szeverényi Kálmán emléktábláját és alatta Pumák koszorú szalagjait.😊😊

lol most nézem a linket mi ez a szar 😊
én meg azt hittem TM HOTAS = COUGAR 😄

VO101Tom
Köszönjük. Az említett történelmi összefoglalókat Sheriff állította össze, mindegyik írás végén olvashatók a források, amikbõl dolgozott. A "Légi háború Magyarország felett I-II" könyvben volt hasonló felépítés, magyarországi feletti légi harcok napról-napra lebontva.

Ha minden igaz, lesz majd egy keleti frontos összefoglaló is, de hogy Sheriff mikorra végez nemtom...

Sajnos a pumaszállás tartalma egyre kevéssé bõvül, pedig rengeteg új dolognak lenne helye (nem német, hanem mondjuk más magyar életrajzoknak, vagy gépismertetõknek, képgalériának, hogy csak pár félkész ötletet mondjak), de már egyre kevesebben írjuk, a frissítéseket pedig csak én csinálom. Életrajzok összeszedése is akkor kezdett kifulladni, ahogy a wikipedia egyre népszerûbb lett, aztán Csaba megírta az elfelejtett hõsöket, ahol rendkívüli alapossággal összegyûjtötte az összes magyar ász életrajzát. Azt bemásolni nem lehet, esetleg kivonatot készíteni belõle, az mondjuk lehetne...

Na, de ezeket már csak akkor, ha kész az új oldal.

www.pumaszallas.hu

én win7 64 biten cougarozok.
úgyhogy csak nyugodtan!

Ha majd én küldök be videó, akkor engem nyugodtan leszólhatsz minden hatag nélkü oké? 😊
Nem rossz szándékból lett hozzád szólva, én legalábbis úgy gondolom.
Egyébként is ott a hsz végén a 😊

😊

Sanyo
Köszönjük. 😊 Készül az oldal felújított és modernizált változata, amiben már lehet keresni, kommentálni, nekünk pedig sokkal könnyebb lesz frissíteni és karbantartani.

www.pcpilot.hu

Nekem nem tetszik ahogy az a Messer kinéz, olyan mintha egy Emil volna.Elõzõleg egy Il-18 szerû bronz rep.gép forma volt rajta, de azt színesfémgyûjtõ embertársaink ellopták.Azt olvastam hogy a temetõben (a) több(i) háborús sírról is ellopták a színesfémeket..........😞
Mivel ott "vendégkönyv " nincs ezért ide írom:Állati jó a Pumaszállás.Fõleg az a sok információ a Pumákról, ma olvastam el a "harcok napról napra" részt fõleg az októbertõl a háború végéig fele a nagyon érdekes, mert így összefoglalva a harcok ezen részét még sehol sem találtam meg.😊 A német életrajzokból viszont elég kevés van.Ha lesz idõm és erõm, akkor letöltöm és elolvasom a Harcok az orosz égen-t, régóta vadászom már arra a könyvre.😊

én is erre gondolok, de biztosra kellene menni, mert drága a csere.
X52-t nem találtam 19eFt alatt. 😞
PhantomAss
de a helyedben inkább néznék óccsóér vmi használt x52-t
12 körül lehet már találni

GOOBY, pls

PhantomAss
ha vista kompatibilis akkor win7-en is mennie kell

GOOBY, pls

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Joystick ügyben. Sajna a Saitek Cyborgom elromlott és nem javítható, ezért újat keresek. Természetesen IL-2-höz. 😊
Megakadt a szemem a Thrustmaster HOTAS-án:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03354427/art/thrustmaster/t-flight-hotas-x-joystick.html
sajnos nem tudom kideríteni, hogy win7-el kompatibilis-e (az oldal nem írja csak a Vistat). Van valakinek ilyen ismerete?
Második opciónak ott van a Saitek Cyborg X-je, de az annyira nem jön be:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03363412/art/cyborg/f-l-y-5-joystick.html
Melyiket ajánlanátok?
Köszi!
fecska
én vagyok a legkisebb... 😊😉

Az csak egy film volt! Fikció, nem dokumentumfilm! :-)
Ne sirj Miki téged látnak legalább a legtöbben xD Amugy meg tényleg jó hogy Lacush is leszól, hogy miért videót és nem linket teszel be erre következõnek õ is beszúr egy videót xD De szerintem, te is Laca linkeltél már be ugy hogy az nem csak link volt 😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Egyszer lemértük Patrickot meg Keanut, amint keménykednek egymással a nyitás kapcsán (Holtpont). Valami -300 méter jött ki nyitási magasságnak.

Si vis pacem, para bellum.

Basszus, ez nagyon komoly.
Volt szerencsém ugrani Ancsából(is) hát a menetszél" úgy vitte volna ki õket a kiállásnál(félig kilógva nézegették a semmit) mint a szar. A kemény kalapon meg egyszerûen nem tudok átlépni..ezt komolyan gondolták???
Még az archúsa is hullámzik a delikvensek, nemhogy a kalap a fején.<#nyes>

Igen, a második világháborús AN-2 már akkor is heveny röhögõgörcsöt okozott. A fedélzeten csendben csevegõ katonák szintén.
Bár ez utóbbit a Memphis Belle lazán überelte, amikor a zuhanó Fortressen elkezdett halkulni a rádióban a segélykiáltás...

Volt anno (kb. 6-7 évvel azelõtt, amikor még pajzán gondolat lehettél) volt idehaza a tv-ben egy NDK háborús filmsorozat a "Halál archívuma".

Abban volt Heiner, a csoport benjáminja. Most Te vagy az addig, amíg egy nálad (jóval) fiatalabbat be nem szervezel a fórumba, és mi befogadjuk.
(De az is lehet, hogy örökké benjámin maradsz...<#eplus2>)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Meg sapka sincsen rajtad...

Mert te vagy a legkisebb. 😄

www.smart-bus.hu

mijki
Csak egy kérdés. Miért van az, hogy ha én linkelek egy(vagy 2-3) videót, vagy esetleg írok valamit, vagy beillesztek egy képet, mindig le le kell hurrogni?

Mindenki linkelgetheti a videóit orrba-szájba, csönd van. De amint én linkelek videót, rögtön keresztre akartok feszíteni. Miért?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszi, támogatlak.
Egyszerûen lejár a reggel klotyóidõm, mire ezt a fórumot betölti szegény SGS, a sok videó miatt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
zsír 😊
én is nagyon szerettem a defyt
csak a kamera miatt adtam el, nekem kevés volt az a képminõség
de nagyon jó telefon az biztos

GOOBY, pls

Her Laca
Persze. Van a prohardveren két fórum is ami atelefonnal foglalkozik,és vannak szájbarágós leírások. Olvasgattam egy kicsit😊 és most már úgy váltogatom a romokat mint az alsógatyát.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
1C-re írt egy srác, sukhoi.ru-n olvasni, hogy ezerrel megy a Battle of Moscow fejlesztése, ezért nem lesz több gép az angliai csatához (Wellington, Beaufighter, stb). Hozzáteszem, ez a 3D modellezésre vonatkozik, a peccseken, video, hang, satöbbiken csapat másik része dolgozik.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez legalább nem zene...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
te raktad rá a romot?

GOOBY, pls

Her Laca
Igen. Szeretem,Cm7 63 nighty van rajta procit 400-1000 re állítottam,gördülékeny ,stabil süt,fõz😊 Nekem nagyon bejött,és bírja a melómat is. Még nem karcos😊))) pedig az nálam alap egy hét után,ez meg már hónapok óta megvan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Eltalálták Domján gépét és az kigyulladt, de Domján nem vette észre, az amerikai pedig a gépe mellé repült és figyelmeztette mutogatással, hogy nézzen hátra, mert ég a gépe.Mikor Domján kiugrott véletlenül belerúgott a botkormányba és a két gép összeütközött, Hudson pedig meghalt.Domjánnak pedig igazolták a Mustangot mint légigyõzelmet.Domjánt 45 elején a légvédelem szedte le és elesett.