IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a kibaszott posta csinálhatna már valamit, mert azért az nonszensz, hogy a 21. században nem szállítanak Magyarországra cuccot, mert lopnak a köcsög postások (tisztelet a kivételnek!).
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
amúgy már rendeltem amerikából kb 2 éve trackirt4-est, és kb 23e ft-ra jött ki a szállítással együtt akkor (akkoriban jó volt a dollár árfolyan)
örültem is, aztán egyszer csak kaptam egy levelet hogy fizessek be 9e ft-ot vámra..
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha tényleg csak 2% a vám ahogy Sanyo írja, akkor a gyártótól érdemes rendelni a 4Pro-t, mert még az áfa után is ez a legjobb ár/érték arányban...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a haverom a múltkor vett egy használtat (igaz az tr3) egy tizesért
mondjuk mázlija is volt
de a múltkor pl az ebay-en is láttam használtat jó áron
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Vagy esetleg ITT nézz körül... õk szállítanak abszurdisztánba, és elég gyakran van náluk akció. Sõt, a vásárlás valutanemét is lehet váltogatni, azon is lehet 1-2 ezrest spórolni... néha még nagyobb különbségek vannak végösszeg tekintetében.
www.smart-bus.hu
itt lttam csak, ahogy megszokhattuk drága ez a hobbi.
Esetleg közvetlen a gyártótól lehetne a 4Pro-t megvenni 25e Ft-ért, de sajnos nem találom sehol hogy szállitanak-e ide, és mennyiért.(+vám,áfa rájöhet még? rögtön ott vagyok,mintha megvenném az újabbat 54ért)
A Sniper filmhez nem tud valaki magyar feliratot ?
Hol láttad ennyiért?
www.smart-bus.hu
Megéri az 54 000Ft-os,nem épp olcsó árát?
Esetleg beszerezhetõ olcsóbban is itthon?
www.pumaszallas.hu
Igen az "amerikai szezon" benne van a légi háború 1-2ben, de azért elolvastam újra.😊
Igen, természetesen sok idõ és a szerzõi jogok is gondok, meg csak úgy bemásolni sem szép dolog, le kell írni a saját szavunkkal + esetleg kiegészíteni a saját kutatásaival.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Sajnos mostanában nagyon keveset lehet hallani a még köztünk élõ Puma pilótákról.😞
Csak úgy eszembe jutott hogy a kecskeméti temetõben lévõ repülõs emlékmûvön nincs rajta (esetleg én nem láttam, de ezt kizártnak tartom) Raposa Zoltán nevét, ellenben Bárány József rajta van, aki tudtommal túlélte a háborút.....
Rövid eddigi életem egyik legszebb élménye az volt a témával kapcsolatban, hogy láttam a kecskeméti piaristák iskolájának épületében Szeverényi Kálmán emléktábláját és alatta Pumák koszorú szalagjait.😊😊
én meg azt hittem TM HOTAS = COUGAR 😄
Ha minden igaz, lesz majd egy keleti frontos összefoglaló is, de hogy Sheriff mikorra végez nemtom...
Sajnos a pumaszállás tartalma egyre kevéssé bõvül, pedig rengeteg új dolognak lenne helye (nem német, hanem mondjuk más magyar életrajzoknak, vagy gépismertetõknek, képgalériának, hogy csak pár félkész ötletet mondjak), de már egyre kevesebben írjuk, a frissítéseket pedig csak én csinálom. Életrajzok összeszedése is akkor kezdett kifulladni, ahogy a wikipedia egyre népszerûbb lett, aztán Csaba megírta az elfelejtett hõsöket, ahol rendkívüli alapossággal összegyûjtötte az összes magyar ász életrajzát. Azt bemásolni nem lehet, esetleg kivonatot készíteni belõle, az mondjuk lehetne...
Na, de ezeket már csak akkor, ha kész az új oldal.
www.pumaszallas.hu
úgyhogy csak nyugodtan!
Nem rossz szándékból lett hozzád szólva, én legalábbis úgy gondolom.
Egyébként is ott a hsz végén a 😊
😊
www.pcpilot.hu
Mivel ott "vendégkönyv " nincs ezért ide írom:Állati jó a Pumaszállás.Fõleg az a sok információ a Pumákról, ma olvastam el a "harcok napról napra" részt fõleg az októbertõl a háború végéig fele a nagyon érdekes, mert így összefoglalva a harcok ezen részét még sehol sem találtam meg.😊 A német életrajzokból viszont elég kevés van.Ha lesz idõm és erõm, akkor letöltöm és elolvasom a Harcok az orosz égen-t, régóta vadászom már arra a könyvre.😊
X52-t nem találtam 19eFt alatt. 😞
Segítségeteket szeretném kérni Joystick ügyben. Sajna a Saitek Cyborgom elromlott és nem javítható, ezért újat keresek. Természetesen IL-2-höz. 😊
Megakadt a szemem a Thrustmaster HOTAS-án:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03354427/art/thrustmaster/t-flight-hotas-x-joystick.html
sajnos nem tudom kideríteni, hogy win7-el kompatibilis-e (az oldal nem írja csak a Vistat). Van valakinek ilyen ismerete?
Második opciónak ott van a Saitek Cyborg X-je, de az annyira nem jön be:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03363412/art/cyborg/f-l-y-5-joystick.html
Melyiket ajánlanátok?
Köszi!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Si vis pacem, para bellum.
Volt szerencsém ugrani Ancsából(is) hát a menetszél" úgy vitte volna ki õket a kiállásnál(félig kilógva nézegették a semmit) mint a szar. A kemény kalapon meg egyszerûen nem tudok átlépni..ezt komolyan gondolták???
Még az archúsa is hullámzik a delikvensek, nemhogy a kalap a fején.<#nyes>#nyes>
Bár ez utóbbit a Memphis Belle lazán überelte, amikor a zuhanó Fortressen elkezdett halkulni a rádióban a segélykiáltás...
Abban volt Heiner, a csoport benjáminja. Most Te vagy az addig, amíg egy nálad (jóval) fiatalabbat be nem szervezel a fórumba, és mi befogadjuk.
(De az is lehet, hogy örökké benjámin maradsz...<#eplus2>#eplus2>)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Mindenki linkelgetheti a videóit orrba-szájba, csönd van. De amint én linkelek videót, rögtön keresztre akartok feszíteni. Miért?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyszerûen lejár a reggel klotyóidõm, mire ezt a fórumot betölti szegény SGS, a sok videó miatt...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
én is nagyon szerettem a defyt
csak a kamera miatt adtam el, nekem kevés volt az a képminõség
de nagyon jó telefon az biztos
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.