IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
D9
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
galeria
www.pumaszallas.hu
letöltöm és meglesem, most már kíváncsi vagyok 😊
GOOBY, pls
egy "sima" mesterlövész volt akibõl a propaganda hõst faragott
persze sok németet kinyírt és tényleg jó lövész volt, de a film egy levéltöredéken alapul amit egy orosz levéltárban találtak, egy német katona írta hogy a ruszki lövészek milyen veszélyesek, a tisztekre vadásznak, stb, látták Zajcevnek milyen respektje van és innen a filmötlet
legalábbis ezt olvastam..
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez egy jó film címe is.Én nem hiszem hogy túl sokat foglalkoznánk a háborúkkal.Én azt mondom hogy inkább a hadtörténelemmel foglalkozunk, mert van akinek pl. ez a hobbija vagy a munkája.
Azt hiszem most jól megutáltok hogy ennyire tele írtam a fórumot.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
De azt olvastam Heinz Knokkénál* hogy õ is szurkolt az angol felderítõ Spit pilótájának hogy ki tudjon ugorni.😊 Ki is tudott, de késõbb a Nagy szõkésben való részvétele miatt a Gestapo meggyilkolta......
*Knokke könyvének a címe: A führerért repültem, magyarul a hazámért repültem címmel jelent meg.😉
Szerencsére viszont az ejtõernyõsök lelövésérõl már leszoktak.😊
www.smart-bus.hu
De hogy ne csak mindig szidjam az amcsi pilótákat itt van a Domján Pál és Horace S. Hudson esete, amikor Hudson felzárkózott Domján gépe mellé és jelezte hogy ugorjon mert ég a gépe.Kár hogy egyikõjük sem érte meg a háború végét és ugye sajnos Hudson sorsa a tragikusabb.😞
D9
Aztán rájöttem: ha az angolok mondjuk 1950-ben adják át ezt a kitüntetést, akkor Szentgyörgyit azonnal kivégzik. Kevesebbért is járt kötél annak idején. És ezt az angolok is tudták.
www.pcpilot.hu
A többi kitaláció
Egyébként valósághû vagy nem, nekem az egyik kedvenc filmem
Én úgy vagyok vele hogy szórakoztasson
A "Das boot"-ot pl nem szeretem, tudom sokaknak az a kedvence mert élethû, de engem nem tudott lekötni, nekem vontatott volt az egész
Dehát különbözõek vagyunk és ez nem is baj
GOOBY, pls
Azzal is ...
Ki is volt az a Puma pilóta, aki kikísért egy Spitet a légtérbõl, amikor annak elfogyott a lõszere? Az angolok késõbb ki is tüntették érte.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Ez válasz RomeoOne-nak is, a mostani elõadásban egyrészt a mesza mûszaki rajzait néztük át, megismerni a gépet kívül-belül, második részben a CloD-ban felvett videókat néztük meg, kabinbelsõ felszerelése, hajtómû indítás és bemelegítés (nem a játékban, hanem a valóságban mit és hogyan kellene), és egy iskolakör. Ezeket a videókat lehet majd letölteni.
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A Breszt Erõd nem lesz szinkronosan?
Hogy a ráspoly egye le a körmit az összes kockafejû köcsögnek, amelyik rosszindulatú kódot klimpírozik a billentyûzetén. A kis micsodájukkal, krokodilcsipesszel, meg zsemplámpaelemmel játszanának inkább. 6 gép, mindegyiken nod S.S., napi frissítéssel. Az egész miskulancia egy linuxos tûzfal mögött. Erre ma egy rendszerösszeomlás után kiderül, hogy összesen 97 db malware grasszál a hálózaton. De az esetes programozók is a konnektorba pisilhetnének, hogy ennyire képes a szarjuk, pedig még fizetünk is érte. Reggel kilenctõl este fél tízig ezzel szívtam.
na, kidühöngtem magam....
ON
Valaki nem vette fel véletlenül Tom elõadásait? Vagy dolgozom, vagy nem vagyok itthon/gépközelben, itten meg életbevágóan fontos dolgokról van szó.
A Paths of Hate meg nagyon jó kis filmecske. Nem csak a repülés miatt, ennyi erõvel tankokat is rajzolhattak volna. Hanem mert megmutatja, mivé lehet az ember.
Lovagiasság: na, azért ne felejtsük el, amikor Douglas Badert lelõtték, és fogságba esett, akkor egy angol gép odarepült, ledobta a mûlábait a táborba, és senki nem lõtt rá sem ott, sem hazafelé.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
www.pcpilot.hu
D9
Belegondolok ,hogy egy MK108 assal hogyan tud valaki lovagiasan lõni,úgy ,hogy csak a gép sérüljön😊
D9
D9