IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Körülötted is hullottak,mintha muszáj lett volna.<#violent>#violent> Együtt osztoztunk-osztozunk a diadalban! 
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@Nohab! Hát ez nem az én világom, de azért köszönöm a felvilágosítást! 😊
www.smart-bus.hu
Van egy alap, amibõl kiragad az "alkotó" egy jelenetet, majd beilleszti képekbe. Pár kreatív embernek megtetszik, és õk is tovább gyártják a képeket. Ebben az esetben a mondanivaló is párosult a divattal, ezért is terjedt el ilyen gyorsan.
A valódi életben is vannak "memek", ilyen például a Chuck Norris emlegetése.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Decemberi meme party. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ilyen sem volt még. A légvédelem elõtte a csûrõmet ,és ilyen volt a sérülés.
Egyébként a MeshShowLod-ot írtuk át 0-ról 1-re.
De mit is írtunk át? Megvan. Megnéztem de nem írta vissza semmi 1 esen van . Na mind1😊
Kiröröltem a users alól az összes filet ami ehhez tartozik valamint a steamappson belül az összes ini filet, kértem a steamen egy épségellenõrzést és minden visszajött, az összes én általam beállított billentyû kombó. Vissza szeretném állítani, úgy ahogy elsõ telepítés után kapja az ember.
www.pumaszallas.hu
Rájöttek a veres kollegák,hogy sose érjük utol õket. Csak mennek egyenesen ,már a harmadikba futottam bele aki csak ezt csinálta.
Mondjuk én is ezt szoktam hurkány ellen ,de azért egy idõ után visszafordulok,ha már van egy kis magassági fölényem. De ezek nem,csak mennek ezerrel a víz felett oszt sanyi😞
Melyik jelzés kell? Használtak sokan sokfélét. Lovagkeresztes, vagy csak a "szimpla" 100-as szám a koszorúban?
www.pumaszallas.hu
video 1 - kabinbelsõ
video 2 - hajtómû indítás
video 3 - iskolakör
www.pumaszallas.hu
Ellenben ez a spit II kúrva gyors,hogy rohadna meg😊 elhúz és sose érem utol. Mondjuk már utána sem megyek.
vmi repülõs, b17-es, 1962-es film
milyen?
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Tudsz csinálni a skinemre egy olyat,hogy a 100 as koszorút felteszed a gép függõlegesére? 😊
akkor szerintem gyüjtögetek egy kicsit,és meglepem magam karácsonyra.
(csak ne bosszantana ennyire, hogy az USA-ban ehhez is féláron juthatnak hozzá, sokszoros fizetés mellett)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
anyáztam is rendesen, máris nem érte meg, annyiért itthon is kaptam volna
amúgy dolgoztam én is postán néhány éve (képzett postás is vagyok, tanfolyamot is végeztem <#mf1>#mf1>)
hát kb senkit nem érdekel a csomagszállításnál pl hogy milyen címke van rajta, ugyanúgy dobálják, majd a posta kifizeti ha eltörik..
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
No igen... kicsit vicces és egyben kiábrándító is, hogy az összes kavics országba szállítanak a környékünkön, csak hozzánk nem... :S
www.smart-bus.hu