IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Engem is kiborítanak. Én is szerettem az általad említett topic-ot, de minden második HSZ ilyenekkel van tele... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Leírom akkor a történetet,hogy mindenki értse mi is történt. Hettivel átruccantunk angelus földre, le is lõttünk 3 vagy 4 gépet( leginkább spitII eseket) ,mondom Hettinek,hogy menjünk már haza lévén közel a spitek reptere és mi alacsonyan vagyunk,és elég nagy a gépsûrûség,az meg nem egészséges.Hetti nagyon be volt indulva,és mindenáron ritkítani akarta az ellent,de végül is beleegyezett, hogy húzzuk el a belünket.Na szóval megyünk a tenger felé, de egyre több enemi gép jelent meg észre is vettek minket,na mondom menjünk át laposba, kiértünk a víz fölé látom ám, hogy egy hurkány magasról zúg lefelé avval a céllal,hogy Hettit meglövöldözze.Ráfordultam,észre is vett,tettünk pár tisztelet kört,de ekkorra megjelent még vagy négy enemi.Engem korrektül rommá lõttek, eltünt a negyed bal szárny meg a csûrõ némi olaj az üvegen és hát szégyen szemre haza vettem az irányt.Hetti ott maradt egyedül, és csak olvasom a chat ablakban,hogy ezt lelõtte meg azt lelõtte.Ekkorra ért oda Pogi és Nesu is. És elkezdõdött a vidám vasárnap 😊Lévén a keleti partrészen volt a hirig, és onnan szálltak fel a spitek nem akartak elfogyni.Ezek hárman jó 10 percig harcoltak lelõttek minden arra járó enemit (ezt mind túlerõ ellen) és utána midõn a veresek elfogytak még haza is jöttek.Na ez kérem süvegelendõ egy megmozdulás volt.Az én szerepem annyi volt ebben,hogy botot szúrtam a méhkasba maximum😊 Úgyhogy Pogi ne szerénykedj, nagyon nagy voltál.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Mert te talán nem voltál ott,mi? Körülötted is hullottak,mintha muszáj lett volna.<#violent> Együtt osztoztunk-osztozunk a diadalban!

Her Laca
Gyerekek. Atagon Pogi meg Hetti valami csodálatosat alkotott. Akkorát küzdöttek,lelõttek egy raklap gépet és még túl is élték.Nagy respekt!!!! <#taps><#worship>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tragédia... én agyfaszt kapok tõlük! Ezek miatt töröltem a humoros topikot is a kedvencekbõl! 😊

@Nohab! Hát ez nem az én világom, de azért köszönöm a felvilágosítást! 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Szalacsi Sándor és Polgár Jenõ a hivatal. 😄

www.pcpilot.hu

Nohab
Mivel nagyon nem tudom megfogalmazni, ezért inkább leírom, hogyan fejlõdik ki, s onnantól világos lesz. (A Mjiki által belinkelt meme a "Rage faces"-re hallgat.)

Van egy alap, amibõl kiragad az "alkotó" egy jelenetet, majd beilleszti képekbe. Pár kreatív embernek megtetszik, és õk is tovább gyártják a képeket. Ebben az esetben a mondanivaló is párosult a divattal, ezért is terjedt el ilyen gyorsan.

A valódi életben is vannak "memek", ilyen például a Chuck Norris emlegetése.
mijki
Ezek a fejek 😄 a modern smileyk.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mi az a meme?

www.smart-bus.hu

mijki

Decemberi meme party. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valszeg a csûrõt mozgató tolórud ment szét.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
öööö... mostmár jó (nem volt elég rátenni, külön aktiválni kellett a yt-on)

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Ilyen sem volt még. A légvédelem elõtte a csûrõmet ,és ilyen volt a sérülés.

Zpogi
Te Tom,most néztem újra az elsõ videódat,de nem találtam a kommentet amit írtál.

Zpogi
Az nem arra vonatkozott,hanem hogy ne tûnjön el a kontakt 2km körül.

Egyébként a MeshShowLod-ot írtuk át 0-ról 1-re.

Her Laca
Pogi. Tegnap egy halom eltünõs célpont volt az ATAGON. Lehet semmit sem ér amit átírtunk a config ini-ben😞
De mit is írtunk át? Megvan. Megnéztem de nem írta vissza semmi 1 esen van . Na mind1😊

Zpogi
Módosítottam,köszi.<#zavart1> Most nézem lehet nem is olvassa ezt a fórumot?<#whatever>

Keversz valakivel. 😊

Zpogi
Jó lett a videó Reflected,gratula hozzá. Neked milyen konfigod van,hogy ilyen szépen fut az FSX?

Jó lett. Nem tudom mi volt elállítva, hogy néha elõrekapkodta a pilóta fejét de most nem csinálja. thx

ok, kipróbálom

VO101Tom
kapcsold ki a steam cloud- ot, szerintem az másolja vissza a beállításaid

www.pumaszallas.hu

Hogy lehet a Clodban kitörölni minden beállítást amin én változtattam?
Kiröröltem a users alól az összes filet ami ehhez tartozik valamint a steamappson belül az összes ini filet, kértem a steamen egy épségellenõrzést és minden visszajött, az összes én általam beállított billentyû kombó. Vissza szeretném állítani, úgy ahogy elsõ telepítés után kapja az ember.

Her Laca
Dehogy vannak. De majd csinálok egyet.

VO101Tom
A 18 SpitII-rõl, mert elvileg ezek le kellene, hoyg korlátozva legyenek 5db-ra. Mármint az ATAG full real, nagy Anglia térképen.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mirõl is?

Rájöttek a veres kollegák,hogy sose érjük utol õket. Csak mennek egyenesen ,már a harmadikba futottam bele aki csak ezt csinálta.
Mondjuk én is ezt szoktam hurkány ellen ,de azért egy idõ után visszafordulok,ha már van egy kis magassági fölényem. De ezek nem,csak mennek ezerrel a víz felett oszt sanyi😞

Her Laca
Lévén Lovagkeresztem már van😊) elég a sima😊

VO101Tom
Csinálj már egy printscreent lécci 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem látja senki.
Melyik jelzés kell? Használtak sokan sokfélét. Lovagkeresztes, vagy csak a "szimpla" 100-as szám a koszorúban?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Atagon mióta csoda spit van megfordultak az arányok. Elõbb 4 kék 20 piros😊 abból 18 spit II.XD

VO101Tom
Itt a link a múlt heti három kisfilmrõl, CloD Mesza típushoz. Kabin magyarázat, hajtómû indítás, és egy iskolakör. Az 1. videót nem vettem fel megint, commentben olvasható az a pár dolog amit javítani vagy pontosítani kellett.

video 1 - kabinbelsõ
video 2 - hajtómû indítás
video 3 - iskolakör

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem baj😊 Én avval repkedek ,még nem szóltak,vagy nem is látják.
Ellenben ez a spit II kúrva gyors,hogy rohadna meg😊 elhúz és sose érem utol. Mondjuk már utána sem megyek.

VO101Tom
Ok. De ATAG-on tiltva vannak a custom skinek.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
látta vki azt a filet h a "hábprú szerelmese"? (the war lover)
vmi repülõs, b17-es, 1962-es film
milyen?

GOOBY, pls

Nohab
<#eljen><#eljen><#eljen>
jó ez tényleg igaz lehet😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Te sem olvasol látom😊 Nem egy videó linkeléssel van problemám,hanem a nagyipari 3db egymás alattival.:XD Ahogy Lacusch is írta reggel pl a klotyón avval megy el az idõ ,hogy betöltse õket😊) És ismerve Miki munkásságát most még visszafogott volt ,mert ugyi volt már ,hogy 5-6 ot betett egymás alá😊) Jó tudom lelkes,meg ilyesmik😊

Her Laca
Tom!

Tudsz csinálni a skinemre egy olyat,hogy a 100 as koszorút felteszed a gép függõlegesére? 😊

PLackó
És akkor árban már ott vagy,mintha itthon megvennéd az 5-öt.
akkor szerintem gyüjtögetek egy kicsit,és meglepem magam karácsonyra.
(csak ne bosszantana ennyire, hogy az USA-ban ehhez is féláron juthatnak hozzá, sokszoros fizetés mellett)

LeonSilver
Az igen! Amikor én vettem, akkor 10€ volt a DPD.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Most néztem meg a naturalpoint oldalán a legolcsóbb szállítási díj is több mint 12 ezer forint (Fedex).

Kár hogy nincs cég ami a trackir-t árusítana.

PhantomAss
jaja
anyáztam is rendesen, máris nem érte meg, annyiért itthon is kaptam volna

amúgy dolgoztam én is postán néhány éve (képzett postás is vagyok, tanfolyamot is végeztem <#mf1>)
hát kb senkit nem érdekel a csomagszállításnál pl hogy milyen címke van rajta, ugyanúgy dobálják, majd a posta kifizeti ha eltörik..

GOOBY, pls

Valamelyik kereskedelmi rádióban készítettek egy kísérletet. Az ország tíz pontján adtak fel levelet egy adott címre. Mindegyikben volt a levél mellett egy db 1000 Ft-os bankjegy is. Arra voltak kíváncsiak, hogy mennyi pénz fog megérkezni. A végén nem lett meg a 10.000 Ft.
LeonSilver
Németül csak az UFO-k beszélnek 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Akkor nem értem mi a szarért nem szállítanak ide... tudnék németül csak rákérdeznék.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem rendesen a DPD futár hozta.

Nem tudom... az tuti, hogy ott volt, és, hogy nekem postás is hozta ki! 😊 Nem voltam túl nyugodt! 😊

No igen... kicsit vicces és egyben kiábrándító is, hogy az összes kavics országba szállítanak a környékünkön, csak hozzánk nem... :S

www.smart-bus.hu