IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Na az derék😊
Mi a következõ lépés? Mindjárt jön az újabb generáció, gyûjtögess rá aszondom😊
Mennyin megy az I7? És! Nem is referáltál róla bakker😊 Igazam volt vagy igazam volt?:XD Csak csendben lapítasz itt és nem mondasz semmit.<#rinya><#ejnye1>

Ja és jut eszembe. Akkor most a Clod full fullon megyen nálad is😊 Legalábbis remélem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Remélem az ünnepek alatt lesz idõm kipróbálni onlány is... 😊

Van... i7k+16GBram+6990 <#finom>

www.smart-bus.hu

Her Laca
De te nem multizol.😊Magában nem csinálja,hogy rohadna meg. Csak multiban produkálja,de az idegesítõ tud lenni. Pontosabban egyes szervereken ,Tom már találgatta mi lehet a hiba. Valószínû memória használattal van összefüggésben a dolog ,mert mondják,hogy amint kifagy megnézik és 98% ot ír ki pl 8 giga ramnál is.
Szóval😊 Gyere csak be az Atagra a csoda kártyáddal :XD és megtudod mi is a magyarok ,pontosabban az Oroszok istene😊
Ja ! Van már új proci?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igaz én nem játszom vele sokat, de nekem egyszer sem állt még le! 😊

Igen, az is jó! 😊 Memory fül mellett nyomsz egy "all"-t, aztán mehet a móka!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Sose fagyott ,exe leállás meg csak a Clod ban van de az mindenkinek😊)
De adj egy oldalt ahonnét le tudom tölteni megnézem. Google nem ad értékelhetõt IBT-re.
Linx az jó? Olyanom van.

Nem csak errõl van szó... 😊 Ezek arra jók, hogy stabilitást tesztelje vele... ha ezek lefutnak hiba nélkül, akkor tuti, hogy a hardverrel minden rendben. Így elkerülhetõk a rejtélyes fagyások, exe leállások, stb. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én játék alatt nézem😊 Ott meg ennyi szokott lenni ,megnéztem Clod alatt is. Tudom ,hogy vannak cpu gyilkos tesztek,de azokkal nem játszom:XD Ha csak ennyi a hõ játék alatt akkor nekem tökéletes.

Tom. Nem emlékszel véletlenül,hogy a vitorlázó repülési vizsgálaton a szemészetnél 1-es 2-es vagy 3-as osztálynak kell megfelelnie a vitorlázórepülõnek? Ma megyek egy szemészhez és elviszem a jogszabályt neki. Úgy emlékszem 2-es de nem biztos.

Ez nem cpu teszt, még szép, hogy nem melegszik. Futtass le egy IBT-t, na az majd befût a cuccnak...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Nagy ráérõ idõmben megnéztem mit csinál 4.5 ön a proci ,mármint hõileg.
Ennél nem nagyon akar feljebb menni.

szekelyland
Amióta a jelenlegi multinál dolgozom és gyakorlatilag örökké úton vagyok egyre-másra történtek érdekes dolgok. Pl:
A céges verdák mind fõvárosi (bukaresti számmal) futnak (itt romániában megyénkén megkülömböztetõ rendszám van a kocsikon). És tudnivaló dolog, hogy a fõváros és a vidék közt eléggé éles ellentét van. Fõleg kovászna, hargita és maros megyében, ahol egy fõvárosi rendszámú kocsi úgy hat a vidéki rendõrökre, mint egy törött szárnyú verég egy sereg éhes kóbor macskára.
Önfeledten gurulgatok hazafele, Marosvásárhely terelõjén, rohadt nagy forgalom (nagypéntek volt mindenki húzott haza), már ki is értem, amikor hirtelen kilép a kék emberke és leint. Közli velem hogy a 68 km/h nem helységbe illõ sebesség és kéri a hajtásit meg a kocsi papírjait. Nekem lassan menegetett felfele a vérnyomás, mert kocsi kocsit ért, nemigen értettem hogy hogy a fenébe tudtam CSAK én menni 68-al, elõttem utánam 2 -2 méterre levõ kocsi meg biztos csak 50-el... Odaadom ahajtásimat, elsétál a kocsi mellõl, majd széles mosollyal visszatért és magyarul közli velem hogy csak figyelmeztetést kapok....
Másik - valami elhagyatott kis falu, útkeresztezõdés, útkeresztezõdés elõtt zebra, utána buszmegálló. A zebra mellett az ominózus kék emberke, barátságosan int hogy meg kéne álljak. Pillanatnyi dilemma, hogy mit is tettem, sebességem nem volt, fények égnek, papírok rendben. de hol álljak meg? Zebrán azér nem kéne, az útkeresztezõdésben sem, buszmegállóban sem, utána meg azér már kicsit meszze lenne, még azt hiszi a végén hogy nem akarok megállni. Döntök, megállok a buszmegállóban. Döntést tett követi, megállok. Lassan, magabiztosan ballag felém, és a következõ párbeszéd zajlik:
- Elõre csak egy rutinellenõrzést akartam végrehajtani, de mivelhogy a buszmegállóban állt meg, ezért meg kell büntessem önt. Tudja, hogy a buszmegállóban való megállásért 200 lej büntetés és 4 büntetõpont jár.
Hátratekintek, és válaszolok:
- Na jó, és magának a kocsija mit keres a gyalogátkelõhelyen???
Megfenyegetett, hogy ne legyek pofátlan és otthagyott...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Mikor sok éve elõször mentünk arra autóval, és kék ember ugrott elénk, egyre mondta-mondta, hej vitézek, vitézek!
Teljesen meg is hatódtunk, hogy milyen szépen beszél velünk, nem is igaz ez a magyarutálat, meg minden. Aztán kissé elszontyolodtunk, mikor árat is mondott a vitézek mellé...
(vit'eza=gyorshajtás)
Mondjuk az hozzátartozik, hogy még 3-4 éve is, a Királyhágó környékén elémugrott emberünk, és váltig állította, hogy lakott területen belül 127 km/h sebességgel hajtottam. Videót is mutatott róla, a nyelvi nehézségeket leküzdendõ, szóval volt valóságtartalma a dolognak. Mikor megemlítettem a "PRIVAT" lehetõséget, majdnem elsírta magát a felháborodástól, hogy én mit képzelek róla. Aztán megoldottuk 2E (kettõezer) forinttal. Piros csíkon ideát kicsit több lett volna...

Si vis pacem, para bellum.

szekelyland
Lehet nálatok odaát semmi értelme, de itt van - mert javarészt hegyes-dombos vidéken járok, havi szinten 6-8000e km-t, rengeteg a kamion és rohadt nehéz azzal a 80 döglött lóval hegyre fel elõzni. most 104 ló lett, 3-asba 2000 -nél, amikor a turbó kezd feléledni, simán elkapar kikapcsolt ASR-el - jelzem, egy 1,4-es "traktor" skoda, 80 ló gyárilag. a másik, hogy felénk relatíve kevés a traffipax, és a CB-n nagyon jól berádiózzuk a kamionos kollegákkal az útviszonyokat. (hol a traffi, hol az útügyi hivatal, hol lehet jól kajálni, hol vannak szép lányok, stb)
A Steam esett, hálistennek találtam elfekvõben egy román boltban, dobozost, kb 25 euróba jön ki.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Váááá Airfix dogfighter, de imádtam, már majdnem elfelejtettem hogy mennyit játszottam vele!😊Szobai állatság, de ha vörösre váltott a fegyverkijelzõ színe, akkor aztán szétlõtt mindent, volt pár kemény pálya, pl. amikor jöttek ki a tankok a szobából sorban, vagy amikor az anyahajót kellett támadni vagy a zeppelint.😊
Váza szétlövõs istentelenség, de nagyon szerettem vele játszani.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Neeem... ez még régi sztori...

Én is kíváncsi vagyok, de, hogy õszinte legyek nem nagyon hiszek már a csodákban... ide meg kb az kéne! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Már a Clod ban volt hozzá köze? Én nem láttam különbséget .
Kíváncsi vagyok az új grafikus motor mit tud majd,de nem is értem
mit szenvednek,meg kellene venni a rise of fly osok cuccát hozzá és lenne öröm és bodottág.

LeonSilver
Én már mikor mondtam, hogy randább, mint volt...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van, vagy legalábbis régebben volt hozzá köze, de ebbe most ne menjünk bele! 😊

Szerintem is randább lett, de gondolom oroszhonban ezt hívják optimalizálásnak! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne gyerekeskedj már😊) Hál istennek csak volt:XD jegyezném meg.És már a második tapasznál NV volt!! Különben semmi köze milyen a VGA tipusa egyszerûen rontottak rajta szerintem.A színeken ,az égésen a füstön stb.

A megjelenésnél még AMD vga-d volt! 😄

@szekelyland: Steam-n lesz majd karácsonyi akció, akkor ott jó áron megtudod majd venni.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jelzem szembe tûnt valami a játékkal kapcsolatban. A megjelenésénél sokkal szebb volt,ezek a foltok igen csak lerontották a vizuális élményt.
Ki hogy látja?

Her Laca
Kocsit chippelni?Minek azt?😊)Nálunk legalábbis úgy büntetnek a gyorshajtásért ahogy kell😊 Nemrég vettem egy 307 es 1.4 es oroszlánost (bár nem akartam ilyen kis CM3 est de olyan jó állapotban volt és 50 ezer volt benne és nem bírtam ott hagyni) és nem érzem szükségét ,hogy gyorsabb legyen. Jó mondjuk elõzésnél megfontolt vagyok:XD vele.

Azt imádtam annak idején.
Nincs valakinek ötlete, hogy lehet ezeket a régi játékokat beindítani xp alatt? (Crimson skies, Airfix Dogfighter...)

Si vis pacem, para bellum.

PhantomAss
szívesen odaadnám az enyémet jó áron, csakhát steames...

GOOBY, pls

szekelyland
Ez csak olyan pót-upgrade, mert nem akarok full gépet venni, mert vettem egy nagyhalom marhaságot (lcd Tv, CB rádió, antenna, kocsit chippeltem, mikulás, karácsony, stb) ezeket meg kell a tárcám pihenje. Majd amikor konkrétan készen lesz a játék, akkor jön a komplett upgrade: I7, 590 v vmi hasonló, 2x4 gb ddr3. Addig legalább minim-közepes grafon gyakorolgatok.

Her Laca
Mért nem veszed meg a steamen keresztül? Vagy vannak más letölthetõs alternatívák online boltokban. Vannak itt okos srácok akik vágják ezt,,meg kell nézni hol olcsóbb.
Asszem boltban már nem is árulják nálunk ,levették a kínálatból. Gondolom a hihetetlen siker volt az oka😊)

szekelyland
kééésõõõõõ
már itt van a táskámban (10,000 ér vettem hihihi )
Második kérdés: Nálunk sehol se található a Clod bótban. Ha átutalom a pénzt vkinek, meg tudná nekem venni és elpostázni?

Her Laca
Szerintem te se próbáld😊)
Pár hónapja lehetett kapni msi twinforz 480gtx eket 50 ezerért. Na azok jó vételek voltak ,vették is mint a cukrot. Most ne nagyon vegyél hardvert nagyon drágák,a játékra meg úgy is rá fér még némi tapasz,csak idegeskednél vele.

Ja ,hogy már megvan😊) Akkor próba ,szerencse.

Húúúú 😄 Az is vicces volt 😊
Her Laca
Star Wars szekérverseny?😊)

Nekem a Balu kapitány jutott róla eszembe 😊
szekelyland
Gyerekek! (ahogy a nagy klasszikus is mondaná..)

Megint jövök a hülye hárdver kérdéseimmel - Van vkinek Radeon 4870-ese? És ha van próbálta-e Clod-ban?

PhantomAss
ja és magyar fejlesztés
bár sajnos csak egy egyszerû ügyességi verseny

GOOBY, pls

LeonSilver
Tiszta Crimson Skies feeling..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Zpogi
Itt,egyébként a Kampfgeschwader alatt.
http://www.aufhimmelzuhause.com/id93.htm

VO101Tom
Jó kis oldal. Azt akit mondtál, melyik menüpont alatt lehet megtalálni?

www.pumaszallas.hu

Akit érdekelnek a német pilóták, annak egy jó kis oldal.Érdemes megnézni Arvid Crüger kitüntetési sorát, mert van ott egy érdekesség.😊

http://www.aufhimmelzuhause.com/index.htm

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Akik szereti a háborús festényeket, azonak kötelezõ link: http://199.91.152.221/9d579xa508qg/8a7jynwupbdyygv/Trudgeon.zip

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Tényleg kell hozzá türelem...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
hát nekem van vasam, de annyira idegesített a játék hogy eladtam a trackirt és a joyt 😄

GOOBY, pls

VO101Tom
Bocsánat a tegnapi napért, éjfélkor esett le, hogy hopp, vasárnap volt. 😞
De ahogy hallom nem unatkoztatok 😊 <#eljen>

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Arrafele, nálatok tisztelt repkedõs kollegák, milyen árban mozog egy gyengébb gép: E5300 2,6 Ghz, 2 Mb cache, 4 Gb ddr2, GTX 8800 192 bites, 768 mega (Zilkettõ tökéletesen megy rajta) 250 Gb merevlemez. Win7 64 bit van rajta, egy Ubuntu meg egy Fedora 16 -os.
Azért kérdem mert eladom éppen, köll az új vasra a pénz. Ha valakinek kell régebbi játékokra, stb jöjjön javaslattal.
Ha érdekel vkit, eladó, a romániai határ 100km-es sugaráig ingyenes szállítást biztosítok. CloD-ban nem is próbáltam, hogy megy-e. Sztem minim graffal lehet h eldöcög, kisebb felbontásban.

szekelyland
b+, ennél jobb kedvcsináló nem ism kell....
CSak még nincs hozzávaló vasam.... de lehet hogy a karácsonyfa alá becsúszik az E8400 és egy 460GTX .(többre nem fussa, csak ilyen büdzsé ugprédre), full upgrade majd csak jövõ ilyenkor, arra az i7 óccsó lesz, a vidikari is, a memória már most óccsó.

szekelyland
b+, ennél jobb kedvcsináló nem ism kell....
CSak még nincs hozzávaló vasam....

Papa01
Nem is akárhogy... <#vigyor0>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Imádom az ilyen sztorikat... 😊)

www.smart-bus.hu

Öregszünk Papa mester! 😊)

www.smart-bus.hu

bityo
Vettél már olyan joyt?
Nekem most Cyborg-X van, de idõnként megzavarodik az oldalkormány. Rángat. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet? Elengedett állapotban össze-vissza ugrál. Van erre valami orvosság?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."