IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a következõ lépés? Mindjárt jön az újabb generáció, gyûjtögess rá aszondom😊
Mennyin megy az I7? És! Nem is referáltál róla bakker😊 Igazam volt vagy igazam volt?:XD Csak csendben lapítasz itt és nem mondasz semmit.<#rinya>#rinya><#ejnye1>#ejnye1>
Ja és jut eszembe. Akkor most a Clod full fullon megyen nálad is😊 Legalábbis remélem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van... i7k+16GBram+6990 <#finom>#finom>
www.smart-bus.hu
Szóval😊 Gyere csak be az Atagra a csoda kártyáddal :XD és megtudod mi is a magyarok ,pontosabban az Oroszok istene😊
Ja ! Van már új proci?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igen, az is jó! 😊 Memory fül mellett nyomsz egy "all"-t, aztán mehet a móka!
www.smart-bus.hu
De adj egy oldalt ahonnét le tudom tölteni megnézem. Google nem ad értékelhetõt IBT-re.
Linx az jó? Olyanom van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nagy ráérõ idõmben megnéztem mit csinál 4.5 ön a proci ,mármint hõileg.
Ennél nem nagyon akar feljebb menni.
A céges verdák mind fõvárosi (bukaresti számmal) futnak (itt romániában megyénkén megkülömböztetõ rendszám van a kocsikon). És tudnivaló dolog, hogy a fõváros és a vidék közt eléggé éles ellentét van. Fõleg kovászna, hargita és maros megyében, ahol egy fõvárosi rendszámú kocsi úgy hat a vidéki rendõrökre, mint egy törött szárnyú verég egy sereg éhes kóbor macskára.
Önfeledten gurulgatok hazafele, Marosvásárhely terelõjén, rohadt nagy forgalom (nagypéntek volt mindenki húzott haza), már ki is értem, amikor hirtelen kilép a kék emberke és leint. Közli velem hogy a 68 km/h nem helységbe illõ sebesség és kéri a hajtásit meg a kocsi papírjait. Nekem lassan menegetett felfele a vérnyomás, mert kocsi kocsit ért, nemigen értettem hogy hogy a fenébe tudtam CSAK én menni 68-al, elõttem utánam 2 -2 méterre levõ kocsi meg biztos csak 50-el... Odaadom ahajtásimat, elsétál a kocsi mellõl, majd széles mosollyal visszatért és magyarul közli velem hogy csak figyelmeztetést kapok....
Másik - valami elhagyatott kis falu, útkeresztezõdés, útkeresztezõdés elõtt zebra, utána buszmegálló. A zebra mellett az ominózus kék emberke, barátságosan int hogy meg kéne álljak. Pillanatnyi dilemma, hogy mit is tettem, sebességem nem volt, fények égnek, papírok rendben. de hol álljak meg? Zebrán azér nem kéne, az útkeresztezõdésben sem, buszmegállóban sem, utána meg azér már kicsit meszze lenne, még azt hiszi a végén hogy nem akarok megállni. Döntök, megállok a buszmegállóban. Döntést tett követi, megállok. Lassan, magabiztosan ballag felém, és a következõ párbeszéd zajlik:
- Elõre csak egy rutinellenõrzést akartam végrehajtani, de mivelhogy a buszmegállóban állt meg, ezért meg kell büntessem önt. Tudja, hogy a buszmegállóban való megállásért 200 lej büntetés és 4 büntetõpont jár.
Hátratekintek, és válaszolok:
- Na jó, és magának a kocsija mit keres a gyalogátkelõhelyen???
Megfenyegetett, hogy ne legyek pofátlan és otthagyott...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Teljesen meg is hatódtunk, hogy milyen szépen beszél velünk, nem is igaz ez a magyarutálat, meg minden. Aztán kissé elszontyolodtunk, mikor árat is mondott a vitézek mellé...
(vit'eza=gyorshajtás)
Mondjuk az hozzátartozik, hogy még 3-4 éve is, a Királyhágó környékén elémugrott emberünk, és váltig állította, hogy lakott területen belül 127 km/h sebességgel hajtottam. Videót is mutatott róla, a nyelvi nehézségeket leküzdendõ, szóval volt valóságtartalma a dolognak. Mikor megemlítettem a "PRIVAT" lehetõséget, majdnem elsírta magát a felháborodástól, hogy én mit képzelek róla. Aztán megoldottuk 2E (kettõezer) forinttal. Piros csíkon ideát kicsit több lett volna...
Si vis pacem, para bellum.
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimulátor&SelectedGameTitle=IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover&SelectedGame=eb563c42-ffc8-40b1-b0c6-0776931afd3b&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A Steam esett, hálistennek találtam elfekvõben egy román boltban, dobozost, kb 25 euróba jön ki.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Váza szétlövõs istentelenség, de nagyon szerettem vele játszani.😊
Én is kíváncsi vagyok, de, hogy õszinte legyek nem nagyon hiszek már a csodákban... ide meg kb az kéne! 😊
www.smart-bus.hu
Kíváncsi vagyok az új grafikus motor mit tud majd,de nem is értem
mit szenvednek,meg kellene venni a rise of fly osok cuccát hozzá és lenne öröm és bodottág.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem is randább lett, de gondolom oroszhonban ezt hívják optimalizálásnak! 😄
www.smart-bus.hu
@szekelyland: Steam-n lesz majd karácsonyi akció, akkor ott jó áron megtudod majd venni.
www.smart-bus.hu
Ki hogy látja?
Nincs valakinek ötlete, hogy lehet ezeket a régi játékokat beindítani xp alatt? (Crimson skies, Airfix Dogfighter...)
Si vis pacem, para bellum.
Asszem boltban már nem is árulják nálunk ,levették a kínálatból. Gondolom a hihetetlen siker volt az oka😊)
már itt van a táskámban (10,000 ér vettem hihihi )
Második kérdés: Nálunk sehol se található a Clod bótban. Ha átutalom a pénzt vkinek, meg tudná nekem venni és elpostázni?
Pár hónapja lehetett kapni msi twinforz 480gtx eket 50 ezerért. Na azok jó vételek voltak ,vették is mint a cukrot. Most ne nagyon vegyél hardvert nagyon drágák,a játékra meg úgy is rá fér még némi tapasz,csak idegeskednél vele.
Ja ,hogy már megvan😊) Akkor próba ,szerencse.
Megint jövök a hülye hárdver kérdéseimmel - Van vkinek Radeon 4870-ese? És ha van próbálta-e Clod-ban?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.aufhimmelzuhause.com/id93.htm
http://www.aufhimmelzuhause.com/index.htm
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
De ahogy hallom nem unatkoztatok 😊 <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
Azért kérdem mert eladom éppen, köll az új vasra a pénz. Ha valakinek kell régebbi játékokra, stb jöjjön javaslattal.
Ha érdekel vkit, eladó, a romániai határ 100km-es sugaráig ingyenes szállítást biztosítok. CloD-ban nem is próbáltam, hogy megy-e. Sztem minim graffal lehet h eldöcög, kisebb felbontásban.
CSak még nincs hozzávaló vasam.... de lehet hogy a karácsonyfa alá becsúszik az E8400 és egy 460GTX .(többre nem fussa, csak ilyen büdzsé ugprédre), full upgrade majd csak jövõ ilyenkor, arra az i7 óccsó lesz, a vidikari is, a memória már most óccsó.
CSak még nincs hozzávaló vasam....
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
bityo
Vettél már olyan joyt?
Nekem most Cyborg-X van, de idõnként megzavarodik az oldalkormány. Rángat. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet? Elengedett állapotban össze-vissza ugrál. Van erre valami orvosság?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."