IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Most éppen mozizok. 10001 szerre nézem meg az Angliai csatát:)

Manapság már filmeket sem tudnak készíteni:(
Az a duma:) Csirkébõl sasmadár egyetlen leckében:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Egyetértek! A helyet is sajnálnám tõle, amit a vinyón elfoglalna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Tudod,hogy van ez. A gondolkodó lényeknek nem csinálnak már játékokat sajna. Vagyis nem cél,hogy gondolkodj:)) Vér Istvánnak meg ez is jó.
Sõõõõõttt!

A virágbótit sem szerzem be.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na örülök :D Bõven elég a virágbolti. Megjegyezném nálam 15 percet volt fent... Nagyon nem szeressem azt, hogy megmondják, hogy hova menj és honnan lõdd az enemyt, mert ha egy kicsit is kiállsz a zónából, akkor sípol, víjjog miegymás... És ezzel voltak képesek összehasonlítani a RO2-t :D Na mindegy.
Her Laca
Nem:)) Ez már sokkkkkkkkkkk:)

Laca, a videó után még érdekel a bf3???? :D
Érdemes megnézni a hosszú verziót is. Kétszer is kiszáll a Flankerbõl küldetés közben, és MEGHEGESZTI!!!
Mi a f*** ez?! :-)))
Her Laca
Igen az azt jelenti. Lévén erõs bennem a kivagyiság jó ezt mutogatni.:) Különben semmi értelme, de nekem tetszik.A 100 at úgy értem el,hogy nem lõttek le,mármint ha kiluggattak akkor is leszálltam vagy kiugrottam. Mondjuk egyszer meghaltam mert telefonom volt felszállás közben,de az nem ér:))))) Szeretek úgy játszani, hogy komolyan veszem. Jó lenne már ha mindenki tudná használni a játékot,mert nagyon nagy lehetõségek vannak benne,egy London elleni támadás húsz géppel pl.5000 méteren nagyon jól lehet védeni a bombereket,mostanában ezt gyakorlom.A spitek csak a nagy célokat nézik és ezt jól ki lehet használni.

Én feltelepítettem a CloD-t hátha.....Nagy nehezen feltelepítettem(ennyit még egy játékkal sem töketlenkedtem) szépen be is töltött kb. olyan 1946 sebességgel, beállítottam pár dolgot, no akkor úgy gondoltam hogy nézzük meg lesz-e valami.Quick mission erre azt mondja Launcher hiba, ekkor próbaképpen egy Single mission, erre megint azt mondja Launcher hiba.No gondolom másnap próbaképpen megpróbálom hogy betölti-e a multiplayert, erre nem láttam egy szervert sem.Gondoltam leszedem és másnap újra felteszem a másik meghajtóra, de ez nem jött össze azt írta hogy kód hiba vagy duplikálódott kód vagy vmi ilyesmit.Lestem az E-mail címemet hátha küldenek kódot, nem küldtek leinstalláltam és beba.. dobtam a sarokba, na jó nem igaz, csak letettem a szekrényre.Másnap látom hogy 12 óra valamikor küldtek kódot, holott én délelõtt kezdetem el telepíteni.Úgy hogy inkább feltelepítettem a The Chronicles of Riddck-Assault on the Dark Athena-t és azzal játszom.Majd ha lesz vmikor jobb gépem akkor, újra elõveszem CloD-t, pedig a kedvéért egy csomó dolgot és szemetet leszedtem a gépemrõl, na jó azért a meztelen színésznõs képeket fent hagytam.:)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Szal a más tábori posta számot használó bajtárs nem nézett hátra lövés elõtt, öreg hiba.:)Nincs egyébként semmi bajom Taz-al, csak olyan furán mutat egy ilyen gépen.Amúgy láttam most egy filmet(Zöld Darázs) és gondolkodom azon hogy nevet változtatok és én leszek a Sárga Néma Kacsa(Yellow Silent Duck)sztem nagyon félelmetesnek hangzik.A 100-as az 100 gyõzelem?

A mai életciklus tervezés és minõségbiztosítási szemlélet miatt egyik verseny autó sem jó.

Ennek az a magyarázata, hogy amelyik egy körrel a cél elõtt robban le az értelemszerû hogy bukta, viszont amelyik a cél után még megtesz egy kört és csak azután robban le az sem. És az sem számít ha ez utóbbi elsõként ért célba.

Az az optimális, ha versenyautó elsõként ér célba és rögtön megadja magát. Ha a cél elõtt, akkor valamit alul méreteztek = seljt, (és ami ennél is rosszabb garanciális joggal élhet a vevõ a piacon). Ha a cél után, akkor szintén nem jó, mert akkor valami túl lett méretezve és valami feleslegesen drága ezért nem költség hatékony = kisebb a profit. Márpedig ha a nagyszámú sorozatgyártás szemszögébõl nézzük, akkor minden cent számít.

Ezzel nem kell egyet érteni, de ez van. Én szerintem szomorú, hogy ez a manager szemlélet határozza meg a mérnökök munkáját.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Nem megy, tegnap meg az Origin nem ment.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Mi van a Steam-vel? Semmilyen szerver nincsen és kreálni sem lehet semmit.

acidrain
Nekem csak a Launcher exe hibával van bajom. De attól agyfaszt kapok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Te Tom.
A kedvemért csinálj már egy skint Johann Wind kollegának evvel a képpel

ha már ez a kedvence:) Sárga is ,kacsa is, nem is fest majd furcsán:XD

Her Laca
Végre egy szép jelenetnek voltam a részese.
Sikítoznak a junkák,hogy spit van a közelükben ,nem voltam messze így odahatoltam. Látom,hogy a kollega helyezkedik ,én szépen rázuhantam ,jóóóóóóóóóóóóóóóóóóól végig lõttem,aztán mégy egy párszor. Már csupa lik volt ,írom neki,hogy ok ugorjon és otthagytam.
Késõbb visszaírt,hogy még le tudott szállni ,de nagyon köszöni.
Korrekt volt a srác.

Zpogi
OFF

A pedál elkelt!

1db X52 még vevõre vár,10.000 Magyar forintért.

ON

Her Laca
A tazmán ördögöm sok sok éve díszíti a gépem,és sokan ismerik is:))Sokan nem is szerették!<#eplus2>
És nem is fest furcsán,van mondanivalója:XD
Mért Galland bátyó egere nem volt furi? ha már itt tartunk jut eszembe.

Taz a kabin alatt azért elég furán fest.:D:D:D:D

Ha nekem lenne ilyen lehetõségem akkor nekem egy nagy sárga kacsa lenne odafestve, mert az a kedvenc állatom.:)

Vogel
Tiszteletet az Il-2-nek! Halottról jót vagy semmit :)

VO101Tom
Ilyen lett. A függõleges trikolor ez a fajta lett, ezen jobban látszik a jelzés.

A skin jpg-t nem teszem ide fel, nemtom nem tömörít-e rajta, azt feldobom a TS VO101 szobába.

www.pumaszallas.hu

A CloD óta egyszer próbáltam ki a legújabb moddolt Il-2-t.
Azóta sem, mert tényleg siralmas, a CloD minden hibájával együtt fényévekkel jobb.
Egyébként most Skyrim...<#wow1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Jójó, lehet, hogy nem olyan szép, de legalább mûköd...

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Na most kipróbáltam az Il2 õt ultrapakkostúl ,mindenestõl.
Elsírtam magam .

Her Laca
Jó te okosabb vagy:)) De pl az õs Il2 még fosabb ha már ezzel játszott az ember:) Szóval minden fos,szar stb.
10 rákészülésbõl minimum 6 szor kamu célpontok vannak amik eltûnnek ha közelebb ér az ember. Kicsit fusztráló,fõleg ,hogy van ez a spit II es és így azért meggondolja a polgár,hogy miként kezdjen bele a buliba.
Na meg a launcher exe leállt üzenetektõl is vakarózhatnékom van már.
Tudnám még sorolni de minek.

Versenyautókról csak annyit,hogy megépítheted te a világ legjobb versenyautóját is ,ha nincs hozzá megfelelõ pilótád:D.
(saját tapasztalat)
Emlékszem én arra mikor a gyári BMW x3ast cipóra verte egy orosz gyerek egy 12 éves Nissan Navara South Africával.

A Béna.

acidrain
"Rá kellett jönnöm minden fanatizmusom ellenére,hogy ez egy fos."

Én erre a tényre, már hónapokkal ezelõtt rájöttem. <#eplus2>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
A szám körüli koszorú AZ a tölgyfalomb koszorú :)
Ok, akkor összekalapálok valamit.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Jó kérdés. :) Legyen alap skin,Tazzal az oldalán :)Ja jut eszembe. Lehetne sárga a nózija.. ,szerintem lehet a trikolor és arra egy sima koszorú 100 al.Olyan színnel ami látszik. Tölgyfalombok nem kellenek:))
Meg strigulák sem. :XD
Különben épp azon gondolkoztam ma,hogy beperelem ,mind a játék készítõket,mind az Ubit. Most nem dolgozom,és a szabadidõmben sokat repkedek. Rá kellett jönnöm minden fanatizmusom ellenére,hogy ez egy fos.
Kártérítést fogok követelni . Hogy rohadjanak meg.:))

VO101Tom
Laca, nekiálltam a skinnek, a 100AK jelzést rétenni, de ez több kérdést is felvet.

1. Tölgyfalomb koszorú mellé kellenek a kardok (gyémántok is netán) is a jelzésre?
2. Mennyi legyen beleírva? 100, 150?
3. Magyar trikolor maradjon alatta?
4. Hogyan kéred? Zöld koszorú, benne fekete vagy fehér számmal, vagy az egész legyen sárga? Pl válassz innen egyet: pic
5. Kieg AK jelzések kellenek? Az oldalkormányra festett kis csíkok? (pl itt jobb alul)
6. Skin alap maradjon ez, amit most használsz?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A fórum beállításokban (felhasználói vezérlõpult) mindent be tudsz állítani. A hsz-ek listázási sorrendjétõl kezdve akár egy másik skint is.

www.pumaszallas.hu

Ez még kevés infó Szepy. Ha a verseny szempontjából nézzük akkor az, amelyik beért :)

De ha a minöséget nézzük, és ezutóbbi kocsi mondjuk 1 órával késöbb ér be, akkor nyilván az a jobb, amelyik be se ért :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Én viszont ezeket olvastam.:)
"Heinz Schmidt is posted as missing in action after aerial combat near Markor on 5 September 1943. He was reportedly shot down in error by a Hungarian fighter"
Wikipedia

MIA 5 September, 1943 at Kotelwa-Senkow, near Markor S.U. reportedly shot down mistakenly by a Hungarian fighter pilot. Channel pilot. One of Barkhorn's tutors. Shot down twice many miles behind enemy lines in Wk# 5541 & 14556, he successfully returned to duty. 700 combat missions, all victories probably in Russia.

Pilótaarchívum

Itt pedig románt ír:
Em 05.09.1943 Heinz Schmidt decolou para mais uma missão. Seus colegas talvez não tenham estranhado o fato de, mais uma vez, ele não ter retornado para sua base. Contudo, desta vez, sua sorte parecia ter se esgotado e ele nunca mais foi visto novamente. Acredita-se que o seu Bf 109G6 (o "amarelo 7", werkenumber 15903) tenha sido abatido por engano por caças romenos - que lutavam ao lado dos alemães na Rússia.

http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases.htm

Te hol olvastad ezt a verziót?Azért kérdezem mert kíváncsi vok az oldalra, hátha még nem ismerem.

Vogel
A plusz egy körös. Mert ezzel sikeresen teljesítettem, és boldog vagyok. Elõbbivel a kocsi is és a trófea is elúszik.

A sztori másik változata:

"should be Heinz Schmidt who had 173 kills not 174 missing in action with 2 Soviet fighters in his Bf 109G-6 yellow 7 wrk nummer 15903. As he was a Leutnant he was posthumously given the rank of Hauptmann. Heinz had 700 missions to his credit"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszönöm a segítséget, már írtam is a történelem fórumban.:)
Érdekes hogy a puma topikban nem legfelülre kerülnek a legújabb hsz-ek.

VO101Tom
Igen. Az Igazi Pumák és Dongók altopikban szoktak az ilyesmi kérdések, beszélgetések menni.

www.pumaszallas.hu

Hol tudnám megtalálni azt a fórumot?

VO101Tom
Akkor írj a puma fórumra. Azt szokta olvasni, és válaszol is, ha ilyen olyan kérdés felmerül.

www.pumaszallas.hu

mindenki rájött már elõbb vagy utóbb.

Errõl egy példa jut eszembe, csak kicsit más szemszögbõl. Szerintetek melyik verseny autó jobb? Amelyik a 24 órás Le-mansi verseny végén a cél elõtt robban le 1 körrel, vagy amelyik a cél után 1 körrel?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha már tél van és offolok is akkor itt van pár jó kép a finn-orosz téliháborúról:
http://englishrussia.com/2011/11/22/the-winter-war-2/

Itt pedig egy ilyen orosz izé, ami vagy valami vagy megy valahová, hójáró(hómobil) rep.gép hajtómûvel, volt ilyen a németeknek is. A neve viszont nem jut eszembe, pedig hallottam már róla.

http://englishrussia.com/2011/12/06/perfect-transport-for-russian-wide-spaces/

Én 1x pl. szívesen megkérdezném tõle hogy igaz-e és ha igaz akkor ki lehetett az a magyar "mesterlövész" aki lelõtte Heinz_Schmidt német ászt.:)Persze egy ilyen semmiséggel semmi esetre sem zargatnám privátban.:)

Zpogi
Ez a videó is nagyon érdekes,bár nem kapcsolódik az elõzõ témához.
Az emberi faj titkolt történelme.

Vogel
Végig néztem. Teljesen egyetértek, bár ezekre már magam is rájöttem (pl nyomtató blokkol újratöltött patronnál, hát megoldottam valahogy :))

zsoltfireman
Szia!
Igen integrálva van a ZUTI mod,de nem tudom használni...
Jó lenne egy szájbarágos "magyar" ridmí!

Zpogi
Bakker! Neki álltam,hogy belenézzek,erre nem bírom abbahagyni :)

Her Laca