IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manapság már filmeket sem tudnak készíteni:(
Az a duma:) Csirkébõl sasmadár egyetlen leckében:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sõõõõõttt!
A virágbótit sem szerzem be.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ennek az a magyarázata, hogy amelyik egy körrel a cél elõtt robban le az értelemszerû hogy bukta, viszont amelyik a cél után még megtesz egy kört és csak azután robban le az sem. És az sem számít ha ez utóbbi elsõként ért célba.
Az az optimális, ha versenyautó elsõként ér célba és rögtön megadja magát. Ha a cél elõtt, akkor valamit alul méreteztek = seljt, (és ami ennél is rosszabb garanciális joggal élhet a vevõ a piacon). Ha a cél után, akkor szintén nem jó, mert akkor valami túl lett méretezve és valami feleslegesen drága ezért nem költség hatékony = kisebb a profit. Márpedig ha a nagyszámú sorozatgyártás szemszögébõl nézzük, akkor minden cent számít.
Ezzel nem kell egyet érteni, de ez van. Én szerintem szomorú, hogy ez a manager szemlélet határozza meg a mérnökök munkáját.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A kedvemért csinálj már egy skint Johann Wind kollegának evvel a képpel
ha már ez a kedvence:) Sárga is ,kacsa is, nem is fest majd furcsán:XD
Sikítoznak a junkák,hogy spit van a közelükben ,nem voltam messze így odahatoltam. Látom,hogy a kollega helyezkedik ,én szépen rázuhantam ,jóóóóóóóóóóóóóóóóóóól végig lõttem,aztán mégy egy párszor. Már csupa lik volt ,írom neki,hogy ok ugorjon és otthagytam.
Késõbb visszaírt,hogy még le tudott szállni ,de nagyon köszöni.
Korrekt volt a srác.
És nem is fest furcsán,van mondanivalója:XD
Mért Galland bátyó egere nem volt furi? ha már itt tartunk jut eszembe.
Ha nekem lenne ilyen lehetõségem akkor nekem egy nagy sárga kacsa lenne odafestve, mert az a kedvenc állatom.:)
A skin jpg-t nem teszem ide fel, nemtom nem tömörít-e rajta, azt feldobom a TS VO101 szobába.
www.pumaszallas.hu
Azóta sem, mert tényleg siralmas, a CloD minden hibájával együtt fényévekkel jobb.
Egyébként most Skyrim...<#wow1>#wow1>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
Elsírtam magam .
10 rákészülésbõl minimum 6 szor kamu célpontok vannak amik eltûnnek ha közelebb ér az ember. Kicsit fusztráló,fõleg ,hogy van ez a spit II es és így azért meggondolja a polgár,hogy miként kezdjen bele a buliba.
Na meg a launcher exe leállt üzenetektõl is vakarózhatnékom van már.
Tudnám még sorolni de minek.
(saját tapasztalat)
Emlékszem én arra mikor a gyári BMW x3ast cipóra verte egy orosz gyerek egy 12 éves Nissan Navara South Africával.
A Béna.
Én erre a tényre, már hónapokkal ezelõtt rájöttem. <#eplus2>#eplus2>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ok, akkor összekalapálok valamit.
www.pumaszallas.hu
Meg strigulák sem. :XD
Különben épp azon gondolkoztam ma,hogy beperelem ,mind a játék készítõket,mind az Ubit. Most nem dolgozom,és a szabadidõmben sokat repkedek. Rá kellett jönnöm minden fanatizmusom ellenére,hogy ez egy fos.
Kártérítést fogok követelni . Hogy rohadjanak meg.:))
1. Tölgyfalomb koszorú mellé kellenek a kardok (gyémántok is netán) is a jelzésre?
2. Mennyi legyen beleírva? 100, 150?
3. Magyar trikolor maradjon alatta?
4. Hogyan kéred? Zöld koszorú, benne fekete vagy fehér számmal, vagy az egész legyen sárga? Pl válassz innen egyet: pic
5. Kieg AK jelzések kellenek? Az oldalkormányra festett kis csíkok? (pl itt jobb alul)
6. Skin alap maradjon ez, amit most használsz?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
De ha a minöséget nézzük, és ezutóbbi kocsi mondjuk 1 órával késöbb ér be, akkor nyilván az a jobb, amelyik be se ért :)
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
"Heinz Schmidt is posted as missing in action after aerial combat near Markor on 5 September 1943. He was reportedly shot down in error by a Hungarian fighter"
Wikipedia
MIA 5 September, 1943 at Kotelwa-Senkow, near Markor S.U. reportedly shot down mistakenly by a Hungarian fighter pilot. Channel pilot. One of Barkhorn's tutors. Shot down twice many miles behind enemy lines in Wk# 5541 & 14556, he successfully returned to duty. 700 combat missions, all victories probably in Russia.
Pilótaarchívum
Itt pedig románt ír:
Em 05.09.1943 Heinz Schmidt decolou para mais uma missão. Seus colegas talvez não tenham estranhado o fato de, mais uma vez, ele não ter retornado para sua base. Contudo, desta vez, sua sorte parecia ter se esgotado e ele nunca mais foi visto novamente. Acredita-se que o seu Bf 109G6 (o "amarelo 7", werkenumber 15903) tenha sido abatido por engano por caças romenos - que lutavam ao lado dos alemães na Rússia.
http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases.htm
Te hol olvastad ezt a verziót?Azért kérdezem mert kíváncsi vok az oldalra, hátha még nem ismerem.
"should be Heinz Schmidt who had 173 kills not 174 missing in action with 2 Soviet fighters in his Bf 109G-6 yellow 7 wrk nummer 15903. As he was a Leutnant he was posthumously given the rank of Hauptmann. Heinz had 700 missions to his credit"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Érdekes hogy a puma topikban nem legfelülre kerülnek a legújabb hsz-ek.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Errõl egy példa jut eszembe, csak kicsit más szemszögbõl. Szerintetek melyik verseny autó jobb? Amelyik a 24 órás Le-mansi verseny végén a cél elõtt robban le 1 körrel, vagy amelyik a cél után 1 körrel?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
http://englishrussia.com/2011/11/22/the-winter-war-2/
Itt pedig egy ilyen orosz izé, ami vagy valami vagy megy valahová, hójáró(hómobil) rep.gép hajtómûvel, volt ilyen a németeknek is. A neve viszont nem jut eszembe, pedig hallottam már róla.
http://englishrussia.com/2011/12/06/perfect-transport-for-russian-wide-spaces/
Az emberi faj titkolt történelme.
Igen integrálva van a ZUTI mod,de nem tudom használni...
Jó lenne egy szájbarágos "magyar" ridmí!