IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
A korabeli jelentések szerint a barátkozás több helyen is focizásba torkollott: "A labda a német oldalról jött, és azt hiszem, több százan vettünk részt a játékban. Mindenki élvezte a dolgot: nem volt játékvezetõ, az eredmény sem számított" - emlékezett vissza 1983-ban az egyik résztvevõ. A karácsonyi fegyverszünetnek több könyv és film is emléket állított, Paul McCartney pedig 1983-as karácsonyi dalának, a Pipes of Peace, azaz Békepipák címû nótának a klipjében dolgozta fel az eseményeket."
A videót érdemes megnézni és meghalgatni.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
P-40
Macchi C.202
P-39 Aircobra
A6M Zero
Lagg Fighters
Luftwaffe bombers
PBY Catalina
SBD Dauntless
Pe-2
IL-4
S.M. 79
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Egyébként Kellemes Karácsonyi ünnepeket az egész csapatnak !!!<#pias>#pias>
Boldog Karácsonyt!
Ez lemaradt ! 😊
HOHOHOHOHO BOLDOG KARÁCSONYT !
A nagy fehér vinnyog, mert füstöl a Trabuár.
Aszongya' a szerelõ: "kell egy alapos szerviz". Mi a csudát szervizelnek egy trabin?
Aztán meg az ólommentes .😊 Hol éltek ezek? Az ólommentes kinyírja a trabit, ólmozotthoz tervezték a blokkot. Egyébként a sz@r Áfor-os keveréktõl füstöl, meg mert a nagy fehér nem parkettázta eleget.
Aztán jön a slussz poén, Taki-bácsi (nyugodjon békében) Slick-ezi a Trabit. Jókat nevettem 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Az 1946-tal játszunk, annál merült fel a dolog.
Ilyen téren bizalmatlan vagyok a használt joy-okkal, de akkor veszek majd egy saiteket, amikor tudok erre kiszorítani pénzt, ha már van 12-14-ért Saitek, akkor nem költök 9-et Logitech-re.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Felejtsd el az alap Il-2-t és az offline bohóckodást, vegyél egy 1946-ot, peccseld fel (+modok, ha érdekel), és mehet az online hirigelés.
"Enyhén" nagyobb élmény...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
alap IL 2-vel játszom és amikor befejezem a pályákat kiírja hogy ász vagyok király meg minden csúcs-csak épp nemtom elmenteni az állást és mikor kilépek nem menti el és kezdhetem elölrõl
tud valaki valami tanácsot adni?
elõre is köszi
Jelenleg egy genius f23-mal játszom, azt tapasztalom, hogy ha az alján középre állítom a tengely állítókat, akkor húz felfelé, idõnként oldalra is. Viszont ha ezt korrigálom a csúszkákkal, akkor az ellenkezõ irányba nem nagyon lehet kitéríteni. kalibráltam a cuccot. Sajnos komolyabb cuccra nem futja, de egy Logitech Attack 3-on gondolkodtam, azzal tapasztalt valaki ilyesmit? Jobban járok vele?
Másik: a kollegám saitek X52-vel szeretne játszani, de ellentétesen mûködik a joy, van megoldás rá, hogy meg lehessen fordítani a mûködést?
üdv
Kristóf
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
D9
D9
A jó öreg 1946-nak a nyomába sem ér!
D9
Nieuport Fighters
German Bombers ( benne többek között a kért Gotha-val )
messerharcos :
80 db van össz. letöltve nekem. Ha kell, le tudom szedni az összeset, de már csak a sugarasak vannak hátra.
Ezen a linken ott vannak a címben a géptípus nevek is.
Link
Ha nem jön be a link, akkor :
http://thepiratebay.org/search/ssp%20in%20action/0/99/0
feca1229 :
A szerver címe : 87.229.103.3
Nekem sem ment egybõl ez a hálózatosdi, itt segítettek összehozni.
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Na igen... a remény hal meg utoljára... vagy a sejtszintû enzimmûködés, már nem emlékszem! 😄
www.smart-bus.hu