IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Az idõmet a DCS: A-10C-nek és a BF3-nak dedikálom mostanában. :) Egyébként van két Cliffs of Dover kódom, csak még nem volt energiám összeszedni a nyereményjáték kérdéseit. :)
www.pcpilot.hu
Semmi bajom avval (lévén valóban réteg játék)
hogy csúsznak ,újraírják stb. Kérjenek elnézést a szarkupac játékuk miatt és elnézzük.
De nekem ne jöjjön avval senki,hogy ingyen dolgoznak.
Ha nem éri meg ne csináljanak szimet. Nem fogtak a fejükhöz puskát gondolom.
És mi tehetünk arról,hogy nem veszik a játékot? Ha jó lenne azért lenne bevétel.
Gondolom.
Ha én szar munkát csinálok ,max elhajtanak a rákba nem hogy még pénzt adnak. Na mind1:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
<#action>#action>
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Vagy ha sikerül nekik akkor mit csináltak az elözö 7 évben ?
www.smart-bus.hu
Hozzátenném, hogy a Diablo és Starcraft-on kívül nem tudok sok olyat mondani, amit évekkel a kiadás után még mindig finomítottak és javítgattak.
A saját véleményem pedig az, hogy a fejlesztési idõt és a bonyolultságot nagyon alultervezték, a végén pedig összecsapták, hogy ki tudják adni. Mindenki tudja, õk is.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Idézem
"Egyensúlyozni próbálunk a régi támogatása és egy új játék fejlesztése és között, mindezt egyazon idõben. Ezt senki sem csinálja így. A legtöbb nagy fejlesztõ csak kiadja a játékokat, ezeket egy hónapig támogatja majd átvált az új füzetõs tartalomra, függetlenül a játék állapotától. Mi ellenben nem csak a nagyobb hibákat próbáljuk befoltozni, hanem a mûködõ dolgokon is igyekszünk javítani. Mindezt már a kiadás óta 7 teljes hónapja teljesen ingyen csináljuk, miközben párhozamosan dolgozunk a CoD továbbfejlesztésén és a folytatáson is."
Mi a jó édes amyicikályáról beszél ez?
Mi az ,hogy teljesen ingyen???? Talán én kaviccsal fizettem érte,meg még sokan mások? Még jó,hogy nem hagyják így. Kiadnak egy fércmûvet és még legyek hálás,hogy talán kijavítják. Beszarok . Na iszom egy páleszt.
Kollega szereti a friss levegõt:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Habár azért a RoF nem volt ennyire fos mikor megjelent. Azért nem volt ám ott a mûszerfalon átlátszó horizont, kék csík, bazi nagy textúra hibák, álló gépnél álló motorral mindenféle buzeráns zaj, stb..
www.pcpilot.hu
ÉS hogy tényleg rátelepithetõ merged verzios lesz a többi folytatás is.
Mert ha pénzért adja a javitást akkor , tényleg felhagyok minden legális beszerzési lehetöségtöl , nem fogok támogatni senkit sem aki csak a fércmunkákból probálja lehuzni a felhasználóit .
Lehet bennem van a hiba, de nem tudom õket sajnálni.
1C-n sokszor van szavazósdi, meg fórumtémákat nyitnak errõl arról, amit a fejlesztõk is rendszeresen olvasnak. Mi is, sõt személyesen én is kértem már olyan dolgot tõlük amit betettek (bár az nem feature, inkább bugreport volt), nem tartom ezt hihetetlennek, hogy a közakaratnak engedve kivesznek ezt-azt.
De ha hiányzik, itt van Luthier saját hozzászólása, amivel kommentelte ezeket a kérdés-válasz gyûjteményt:
(többieknek: lényegében arról van szó, hogy amit fórumokon konspirálnak egyes nagyon ráérõk, azt ne higgyük el, a clod nincs feladva, folyamatosan fejlesztik, és dolgoznak rajta. A peccsen is, és a folytatáson is)
"Hey folks,
I see that these answers led some folks here, and most of the folks on my favorite sukhoi.ru, to read between the lines and see my answers to specific questions as indications of larger-scale abandonment of the project.
That's not the case at all.
I answered specific questions and didn't touch on the larger effort. It remains the same. Sped up graphics, launcher errors, improved FM, etc, all of that is in progress as previously stated.
We are trying to pull off a very difficult balancing act with developing a new game and supporting an old one at the same time. Pretty much no one does that. Most large developers simply release games, support them for a month at the most, and then switch to new paid content regardless of the state of the game. We are however trying not only to patch up major issues, we're working on improving things that generally work - and we're doing that for free seven months after release. We are doing that by trying to parallel tasks as much as possible and improving CoD while developing a sequel.
That is however simply not possible with some features. In some cases that's a question of limited resources. We cannot make a new flyable for CoD because that means one less flyable for the sequel. With other tasks it's simply a matter of time. Some of the changes we're making are so sweeping, they're scheduled to be completed very close to the sequel's ship date. The animation for example is such a huge task with so many facets that we can't just take it, turn it into a half a gig patch, and release it for CoD a month before the release of the sequel.
And to make sure to drive my main point across. We are still working on improving CoD. No one's abandoned it. There will be patches. My answers about things in the sequel were meant for those specific features. Please don't try to read between the lines!"
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amúgy miért is ez a nagy arcú, flegma, visszakézbõl oda köpött nyilatkozat?! Akkorakirályokvagyunkmintállat?! Már múltkor is írtam a szõrcsuha, hamuafejrekombót',de ezt olvasván megint csak ez ugrott be.
A<#mf1>#mf1>k*rva<#mf1>#mf1>anyátokat!
Komolyan mondom nem értem õket, hát hol élnek ezek....
www.pumaszallas.hu
- Azért távolítottuk el, mert ezt kértétek.
Ezt tényleg kérték? Kik?
-Terveztek három kamerát tenni a kabinba, hogy három monitoron is játszani lehessen, mint a régi il-2-t?
- Késõbb, de ha három külön kamerát teszel be, az fps a harmadára esik. Ha a Clodban ennyi fölösleges fps lesz, akkor majd megoldjuk.
- Engedélyezni fogjátok a kabin rázkódást újra, mint a korai verziókban volt?
- Azért távolítottuk el, mert ezt kértétek.
- A dinamikus átesés benne lesz az új FM-ben?
- Igen, ez az egyik dolog, amin az új FM programozó dolgozik.
- Bármi terv arra vonatkozóan, hogy lenne új repülõgép, kiegészítés, felszerelés vagy más objektum a CloD-hoz a folytatás (Battle of Moscow) elõtt?
- Csak a meglévõ gépek új változatai - amikbõl nagyon kevés maradt. Teljesen új gép, vagy repülhetõvé tenni meglévõ AI-t nincs a tervben most. Új földi objektumok (vonatok pl) azért nem lesznek benne, mert a közösség ezeket úgy fogadta, hogy "minek nekünk ez a szar, miért nem jön helyette XYZ?" A földi objektumokat gyártó csapat, és én is teljesen a folytatáson dolgozunk.
- Lesz mûködõ sziréna a Ju 87-esen?
- Igen
- Van bármi hír a Su-26-ról?
- Megkapjátok repülni.
- A repülõgépek maximális repülési magassága (ceiling alitiude) emelkedni fog 10-11000 méterre? Most 7-8000 méter, a G.50-nek sokkal kevesebb.
- Fog a G.50 teljesítménye javulni, és közelebb kerül majd a valóságoshoz?
- Radiátor hibánál tönkre fog menni a motor? Most csak kapsz egy sérülés üzenetet, de a hajtómû tovább mûködik.
- Utána kell néznünk ennek
- AI legénység fogja csinálni a dolgát? A navigátor navigál, a bombázótiszt bombáz, a megfigyelõ jelenti a légi és földi célokat? Vagy csak szobrok lesznek?
- Tervezzük a legénység jelentõs javítását a folytatásban.
- Terveztek kiugrás animációt, vagy "belsõ nézeti kiugrást" animálni, aminél körbe is lehet nézni kiugrás után?
- Nagyon sok animációs fejlesztést hajtunk végre, fordított kinematikával együtt (nemtom ezzel mit akar mondani), a folytatásban. Elsõ személyû kamera volt a játékban egy ideig.
- Terveztek az AI programozásba bevonni külsõs emberek segítségét? Sokan közülünk tapasztaltak a programozásban, játék készítésben, ez nagy elõrelépés lenne.
- Jelenleg nem. Egy stabil, könnyen érthetõ kód kell az AI-nak elsõ körben, egyébként sem tudom elképzelni, hogy fejleszthetnénk párhuzamosan.
- Ubi intro wmv video ki lett javítva? ATI kártyák teljesítménye sokat romlik, ha nem töröljük ki.
- Ennek utána kell nézni
- Track felvétel javulni fog? Most sok probléma van vele.
- Alacsony prioritású. Komoly változások vannak az egész folyamatban most, talán a folytatásban lehet.
- A "szellempontok (kontaktok)" hiba javítva lett?
- Még nem észleltük ezt a hibát, az új grafikus rész átír minden ilyesmit, de még nem vizsgáltuk konkrétan ezt a kérdést.
- A felhasználói felület át lesz tervezve?
- A folytatásban igen. Sokkal könnyebb lesz kezelni, átdolgozunk mindent.
- Lesz olyan coop küldetés, mint az IL-2-ben?
- Nem értem a kérdést. Most is olyan a coop rész, nem tervezünk semmilyen komoly változást, akár a felhasználói felületrõl, akármi másról legyen szó.
- Tervezitek precíz zoom használatát, ami tengelyrõl is vezérelhetõ, mint az il-2-ben?
- Rengeteg tervünk van a kamerák és a nézetek javítására
- Tervezitek az új grafikai effektek (idõjárás például) átvételét a folytatásból a Clod-ba?
- Ez hasonló lesz mint az Il-2-ben volt. Van egy feljõdési vonal, amit a folytatások összekötnek. Megred verziók, pontosan ilyen lesz a Clod is.
- Megérted milyen csalódottak lennénk, ha nem lehetne merged verzióvá alakítani a clodot és a folytatásokat?
- Természetesen
Semmi infó a patchról, sorry.
www.pumaszallas.hu
B-17
B-24
B-25
B-26
B-29
Valamint az angol bombázók :
Halifax
Wellington
Lancaster
Blenheim
Beaufighter
Olyannal meg tudja magát szívatni az ember, ha van benne különleges karakter, vagy ékezetes betû, esetleg véletlen átnyomja a billentyûzetet angolra. Egyébként a fórum motorral semmi gond nincs, ilyen jelszó elfelejtések sincsenek rajta, évek óta ezt használjuk. A felhasználói vezérlõpulthoz ketten férnek hozzá, Sanyo meg én.
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Lehetséges,hogy már régen próbáltad?

Az a gondom a Clod-dal,hogy állandóan törli a beállításaimat.Nem tudom,mi az oka,de elég elkeserítõ.Úgyhogy jegelem a dolgot egyelõre.
Viszont az Il2 szépen fut,nincs vele semmi problem,na meg itt van tétje is a dolognak(legalábbis nekem),szóval bejön ez nekem,bárki bármit mond is rá.
A Rof viszont tényleg hihetetlen szép.Felraktam újra,és hát csak nézelõdtem a fülkében,hallgattam a motor hangját,a szél zúgását,a géppuskák hangját:)Szóval inkább ez lesz a következõ project nekem,bár nagyon más,mint az Il.
R.I.P. White Europe
Ide az sg-re pl. én csak firefox-al tudtam regisztrálni IE-vel nem, azt írta ki mindig hogy azt a betûs-számos ellenõrzõ kódot rosszul írtam be, de firefox-al rögtön tudtam ide regizni.Emiatt vagy 1-1,5 évvel korábban is regisztrálhattam volna ide magam.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pcpilot.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hozzá kell szokni az biztos, nekem furcsa volt, hogy milyen sokat fordulóznak benne, talán ezért mert a H&R, és a B&Z van a kezembe integrálva :)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."