IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elnézést kérek mindenkitõl.

Ezt akartam csak félre ment:😊
LeonSilver
Valami holokauszt tagadó szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bakker ilyenkor úgy idegesít , hogy nem tudom mi lett cenzúrázva'!<#alien>
Bár tudom aki kíváncsi hamar megöregszik. De én akkor is az vagyok.
Mondjuk sejtéseim vannak.<#nevetes1>

LeonSilver
Feró Flex, az ilyen jellegû hozzászólásokat leszel szíves mellõzni a topikban. Köszönöm.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#papakacsint>

www.smart-bus.hu

....hé, én nem a megevõs szmájlit akartam!
azt kéretik az esküdtszéknek nem figyelembe venni....

Si vis pacem, para bellum.

<#hamm>
Szeretem, ha valaki nem csak néz, lát is. És a legjobb, hogy teljesen más a "platform", és a tematika, amin összejöttünk itt páran.
Sok nevet lehetne sorolni, én csak ötletadónak dobtam be kettejüket.
(Na jó, muszáj még megemlítenem Grandpierre Attila elõadásait is.)

Vagy Pap Gábor, Géczy Gábor, stb...

ITT sok jó elõadás megtalálható.

De EZT is érdemes megnézni...

www.smart-bus.hu

Én úgy látom, hogy az ország, sõt a térség sorsa már elõre elrendeltetett, aminek az ideje valamikor a 70-80-as évekre tehetõ, bár nem lennék meglepve, ha még korábbi lenne az idõpont. Ami viszont szomorú, hogy a júdások közülünk valók és ráadásul elég sokan is voltak és még csak sokba sem kerültek a megbízóknak. A "Pénz beszél, kutya ugat" nagyon jól kifejezi a helyzetünket, sajnos. A rendszerváltás elõtt három dolog mûködött valamennyire ebben az országban. Oktatás, egészségügy és a mezõgazdaság. Nem véletlenül kellett ezt a három dolgot tönkretenni, még ha nem is ilyen sorrendben.
Ha az ilyesmit érdekesnek találod, keress Szántai Lajos, és Aradi Lajos elõadásokat. A meglepetés garantált.

Köszönöm...

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ehunestet'e

X:\Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI

Urak!

Próbáltam rákeresni, de nem találom az ubi videó elérési útvonalát... hol lelhetõ fel?

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A clod hoz nincs mod. Mármint ha felteszel valamit ami nem eredeti,bannolnak
A fegyverek jól szólnak amúgy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gundark 1 1
Uraim, elõször is kellemes karácsonyt és boldog új évet! Volt szerencsém megkapni a Rofot is meg a Clodot is Jézuska alkalmából. Vannak már rendesen mûködõ modok a clodhoz? Nekem pl a géppuskák hanga valahogy gyengének tûnik. Még offline próbálgatom, mert itt is mint a rofban szoknom kell a motor beállítást. Ahogy próbálgattam, most már tényleg nem szívesen mennék vissza a 46hoz. 😊 Elõre is köszi a segítséget!
Több füzetet már tényleg nem fogok feltölteni, ez az utolsó pakk :

Polikarpov Fighters II.
TBM Avenger
Short Stirling
C-47 SkyTrain
F6F Hellcat
FW-190-II.
Swordfish
Reggiane Fighters
Fairey Firefly
British Bombers I. vh.
U.S.Navy Floatplane
Névváltásnál offline van 1 táblázat, ott ki tudod választani a régit is, ha azzal akarsz hadjáratokat menni, nem törlõdik ki annak a statja.

Willenbrock
3-an jöttek rám angolok és nem tudtak lelõni(egyedül én nem kerültem lõhelyzetbe),kettõ földnek csapódott mert alacsonyan repülve kimanõvereztem õket,egynek meg kifogyhatott a lõszere mert egyszer csak eltûnt,végül szétlõtt géppel leszálltam😊(spit vs 109 mod)Azért még szórakoztató ez a játék ha régi is.

Ez a steam teljesen kifeküdt. Állandóan hiba ablakok jönnek be. Még a kosárba tett cuccokat se lehet kifizetni.

Willenbrock
Thx!

acidrain
ITT megtalálsz minden linket ami kell.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Most elolvasva ez valami nyereményjátékhoz kell.

Nézet menü, tárgytároló.

Willenbrock
UP 3.0 van most nekem feltelepítve,honnan érdemes letölteni az RC4-et és hogy kell telepíteni és aktiválni?

spyy55
<#taps> YES!!! Köszi...

fecska
a játékban ki kell kapcsolni az epilepszia szûrõt 😊
ugyan ez volt nekem is, elõször azt hittem a kártya ment el 😊

spyy55
Köszi, felraktam. Sajna még mindig ugyanaz a hiba (kontrasztos színek zavara a fülkében). A 3D-nél mit állítsak be?

Papa01
Hol lehet látni? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A steamen most van 2 szén darabom. Ez mi?

Attól mert újonnan telepített a windows még nem kerül automatikus fel a friss catalyst driver. Az AMD-sek most a 11.12-es verziónál tartanak.
Ha 64 bites a win7 akkor itt a link hozzá.
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

spyy55
AMD Radeon HD 6950! A Win7-em is csak egy hetes, így a legújabb driver van fent...

#48268: köszi, kiprószálom. A verzió akkor a legújabb... 😊

Ha ezt a számot látod (1.05.15950) a játék fõmenüjében jobb oldalt lent, akkor a legfrissebb a verziód van. A steam automatikusan letölti az újakat, bár most nagyon le van terhelve az akciók miatt. Sokszor nekem is mindenféle hibát ad a steamben kattintgatásra.
A videókártyád beállításaiban, a 3d résznél állíts vissza alapértelmezettre mindent. (atinál catalyst, nvidia-nál az nvidia vezérlõpultban)

Her Laca
Videó kártya driver. Milyen a vga- d?

spyy55
Tegnap telepítettem a játékot. Elvileg a legújabb patch is lejött benne? Ha nem, honnan a búbánatból lehet leszedni? A Steamben elég idiótán vannak a dolgok, mert van a NEWsban update leírás, de letöltés...??? Azt honnan? Nem értem 😞 (milyen driver-re gondolsz?)

Driver. Tegyél alapra mindent és szedd le a legújabbat.

spyy55
Szerintetek ez a gigsz mitõl lehet? Eredeti dobozos COD van meg, de az update-k nem akarnak automatán felkerülni a játékra. A Steam meg eléggé...pffffff!!! Vagy hogy a fenébe lehet updatelni, mert ez még a nyers COD... (Win7 64b)

Sanyo
Valami biztos megvolt már, ami mellé ajándékba járt. 😊

www.pcpilot.hu

A steamen bekerült az ajándékokba nekem a half-life episode two. Érdekes, mert ezt nem tettem be a kívánság listámra.

acidrain
Szia!

Én úgy tudom, hogy törlõdik, még a controls beállítások is.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

sziasztok

forgotten battlest játszom és az a kérdésem h ha megváltoztatom a karakterem hívójelét, akkor törlõdik minden amit addig vele összehoztam?

elõre is köszi
Her Laca
2 hét.😊

Sanyo
Nem.

www.pcpilot.hu

Nem hittem volna, hogy valaha is lesz még hír a patchrõl😊 Azt nem tudni mikor jön ki?

Sanyo
Sokban elmarad és nem is egy kategória, itt van némi olvasnivaló, a végén videók is vannak.

www.pcpilot.hu

A Cliffs of Dover is akciós: 16.99€
IL-2 Sturmovik: 1946: 3.39€
(A steam fõoldaláról az IL-2 1946-ot hozza be.)
A Wigs of Prey mennyiben marad el a COD mögött, grafika és mûködés terén ?

IL2/1946 esetében, ha már meg van valakinek a crack-elt változat, mirõl marad le a steam-es változathoz képest ?
Sanyo

www.pcpilot.hu

16.99€, még 27 órán keresztül. Ez amúgy 66%-os leárazás.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A Steamen ma il-2 sorozat akciós. A képen rajta van a Cliffs of Dover de ha rákattintok csak az 1946 jön be. Valószínüleg érzékeli, hogy megvan a Clod, így nem tudom megnézni mennyibe kerülne akciósan.