IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár tudom aki kíváncsi hamar megöregszik. De én akkor is az vagyok.
Mondjuk sejtéseim vannak.<#nevetes1>#nevetes1>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
azt kéretik az esküdtszéknek nem figyelembe venni....
Si vis pacem, para bellum.
Szeretem, ha valaki nem csak néz, lát is. És a legjobb, hogy teljesen más a "platform", és a tematika, amin összejöttünk itt páran.
Sok nevet lehetne sorolni, én csak ötletadónak dobtam be kettejüket.
(Na jó, muszáj még megemlítenem Grandpierre Attila elõadásait is.)
www.smart-bus.hu
X:\Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI
Próbáltam rákeresni, de nem találom az ubi videó elérési útvonalát... hol lelhetõ fel?
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A fegyverek jól szólnak amúgy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Polikarpov Fighters II.
TBM Avenger
Short Stirling
C-47 SkyTrain
F6F Hellcat
FW-190-II.
Swordfish
Reggiane Fighters
Fairey Firefly
British Bombers I. vh.
U.S.Navy Floatplane
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
ugyan ez volt nekem is, elõször azt hittem a kártya ment el 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha 64 bites a win7 akkor itt a link hozzá.
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
#48268: köszi, kiprószálom. A verzió akkor a legújabb... 😊
A videókártyád beállításaiban, a 3d résznél állíts vissza alapértelmezettre mindent. (atinál catalyst, nvidia-nál az nvidia vezérlõpultban)
Én úgy tudom, hogy törlõdik, még a controls beállítások is.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
forgotten battlest játszom és az a kérdésem h ha megváltoztatom a karakterem hívójelét, akkor törlõdik minden amit addig vele összehoztam?
elõre is köszi
www.pcpilot.hu
IL-2 Sturmovik: 1946: 3.39€
(A steam fõoldaláról az IL-2 1946-ot hozza be.)
IL2/1946 esetében, ha már meg van valakinek a crack-elt változat, mirõl marad le a steam-es változathoz képest ?
www.pcpilot.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..