IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Már csak azt kéne megtudni, hogy azokat az óriási csipeszeket és gyufaszálakat honnan szerezte<#nevetes1>#nevetes1>)
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nem ma kezdte a pályát...ehhez azért kell egy kis szabadidõ meg némi fanatizmus 😊
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És ez ilyen jó is volt.
Mit találtam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elõször megtanulni tájékozódni,iránytû ,térkép,tereptárgyak segítségével ,és utána mehet a fight.
Régi Il2 ben repülni amúgy is egyszerû mint a szög.
Ennyit tudok mondani.<#pias>#pias>
Kezdj normál módban vagy kezdj realisztikus módban és állítsd be a nézeteket, ikonokat úgy ahogy te szeretnéd.
Próbálgasd, kísérletezz.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Elhunyt az Orion ûrhajó nõi parancsnoka
Gyerekként nagyon szerettem a filmet. Mai Star Wars-hoz szokott szemünknek már kissé avitt..
on
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondhatnám boldog új gépet.<#hamm>#hamm>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
még így is elég egyszerûen repülhetõ ha kicsit gyakorolsz, szóval nem igazán érdemes butítani
GOOBY, pls
Normál módban ezek nincsenek. 😄
Hogy hogyan jobb játszani? Szerintem elõször repülj normálba, majd ha egy kicsit jobban megszoktad a játékot, válts realisticre.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
boldog új esztendõt és sok sikeres bevetést mindenkinek😊
egy kérdés: Forgotten Battles-t hogy jobb játszani, realistic vagy normal módba inkább, egyáltalán mi a jellemzõ különbség?
bocs ha hülye a kérdés még kezdõ vagyok
elõre is köszi
A régi nagy monitoroknál lehetett variálni a felbontáson képromlás nélkül ezeknél már nem.
Ugyhogy ne félj használd a gépet nem lesz baja.
A kártya meg nem fog tönkremenni ha nem melegszik és nem tuningolod a gyári értékeit.Elöbb fogod lecserélni az egész gépet minthogy tönkremenne a kártya .
a gt430 egy nagyon alap vga kb annyira jo a játékok terén hogy mégsem egy integrált kártyád van de a régi il2-nek nem is kell nagyon jo vga
amugy nem nagyon értem hogy mit irtál.... s ha nem vagy jártas a huzásban akkor nem is ajánlom a tuningot
a gagyi képre meg gondolom az a magyarázat hogy nem a monitorod nativ felbontásában használod nézzél utána hogy mi a felbontása a panelnak s abban futtasd a játékokat
dlna ha rákeresel
nekem is volt defy, és azon is volt vmi alapból, tudom mert pl azzal játszotam le zenéket a wifin keresztül
most egy se live-m van, azon is van ilyen progi alpból
GOOBY, pls
Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!
Laca (vagy más, aki androidos telót használ)! Te sok progit szedegettél le már a Defihez, nem futottál bele olyanba, ami azt teszi lehetõvé, hogy a wifis routeren keresztül a PC-re kapcsolódva, arról játsszak le fájlokat? Amolyan házi media szervernek használva videót, zenét, e-bookot? Nyûgös mindig másolgatni ezeket, és olvastam régebben, hogy ez megoldható, csak épp progit nem találtam még rá...
www.pumaszallas.hu
Biztos haragszanak rám😊)
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rögtön hõbörgéssel kezdem😊
Tegnap Pogiékkal jó sokáig repkedtünk (lévén semmi értelmes elfoglaltságunk nem volt:XD ) és azt vettem észre,hogy bár leirtottuk a komplett angelus légierõt ,de az ATAG statisztikájában ez nem mutatkozik.
Nem értem ,már arra is gondoltam,hogy AI-t nem számol,üsse kavics ,de személyesen lõttem le jó pár humán vadászt,akik vagy PK-t kaptak,vagy nem tudtak kiugrani,kilépni. És azt sem mutatja. Szóval nem értem😊
Nem olyan rossz film, történelmi és a sztory szóról szóra igaz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Auto-villamosság\autószerelõ szakmával.
De a fém,fa munkához is értek😄
Egy ilyen melóért szívesen hazaköltözök!
A Béna.
www.pumaszallas.hu
Heinz Migeod
www.pumaszallas.hu
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek !