IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval akkor az 1946 tartalmazza az összes kiegészítõ lemezt,az alapjátékot stb?
Mindenkinek أَنَا ب رغب سنةُ سَعيدُ جَديدُ

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Boldogabb Új Évet Kívánok! Mindannyiunknak.

Zpogi
Próbáld meg ezt a linket,ha nem jó akkor feltöltöm a TS-re.

BUÉK mindenkinek! :-) <#wave>
17.00-tól egészen 23.00-ig megy a National Geographic-on az Apokalipszis : a második világháború címû sorozat mind a 6 része, végig korabeli filmhíradó anyagaival.
A "Compare Online"-t ismerem, a Zero-n kívül hogy tudok gépet kijelölni, ahhoz regisztrálni kellene ?

Kimondottan ezt a fajta Compare programot keresem, gondolom ez a legfrissebb
compare verzió :

IL2 Compare for HSFX and 4.101

Van ahol már megtaláltam, de csak regisztrált tagoknak lehet tölteni.
VO101Tom
Nem hiszem, hogy abban benne lenne a magyar rádiózás, és a magyar nyelvi fájlok.

www.pumaszallas.hu

Ez nagyon jó. Most még inkább lényegretörõ ez a vers azt hiszem.
A régi Top Gun-ok be vannak dobozolva, de gondolom, hogy nem csak én olvastam róla anno. Azért teszek egy kört, van ismerõs Tarjánban. Én meg a héregi mûhelyrõl nem hallottam eddig, nekem meg ez új infó.
?
Akkor a sima PF-nél semmi esély nincs rá hogy magyar legyen.
VO101Tom
Ja, és BUÉK mindenkinek!

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Akkor másról beszélünk. Nem tudok róla, hogy meszát Menyusékon vagy az azóta csõdbe ment Gyõri próbálkozáson kívül más is restaurált volna. Lehet errõl többet olvasni valahol?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
V3.00??? Ajajj, az nagyon régi. Az Il-2 Sturmovik 1946 DVD-t vedd meg, az a 4.07 verzióval érkezik. Arra fel kell tenni a patcheket, hogy 4.10.1 legyen, majd arra az Ultrapack 3.0 RC4 -et. Ha online akarsz repkedni, akkor csak ezzel a verzióval tudsz!

Steamen 7 Euro, szerintem vedd meg azt. Össze nem lehet hasonlítani a sima PF-el.

www.pumaszallas.hu

Biztos, hogy Tarjánban voltam a restaurátor mûhelyben, valamikor 2000 körül. A Top Gun-ban írtak róla, onnan tudtam meg én is, egyébként a közelben lakom, tehát nem tévedés a helységnév. A ház mögött volt egy óriási mûhelyrész. A kis öreg azóta meghalt, ha jól tudom.
VO101Tom
Az IL-2 1946 alapjátékra telepíthetõ kiegészítõ csomag, amit külsõs emberek szerkesztettek, és raktak össze. Több GB, nagyon sok újabb repülhetõ gépet, térképet és grafikai javítást ad a játékhoz.

Itt van bõvebb info:
Pumaszállás - il2 verziók

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nemtom pontosan ez kell-e neked, de itt megvan, pl UP 2.01 adatbázissal:
Pumaszállás, programletöltések

Meg nemrég találtam egy ilyen oldalt, ez HSFX-hez van (csak sajnos nekem elég bugosnak tûnik, többszöri frissítésre hozza be a teljes listát pl.):
Compare Online

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hello. Héregen van aza a restaurátor mûhely, VO101_Menyus ott dolgozik. Néhanapján ha megengedi a "fönci", akkor le lehet menni, körbenézni. De most asszem semmi egzotikus vas nincs ott, a mesza szárnyat pár éve csinálták, utána egy Ju-88-ast kalapáltak ki egy német múzeumnak.

A "fönci" meszás doksiaira szívesen rátenném a kezem, de azt meg nagyon õrzik <#alien>

www.pumaszallas.hu

acidrain
A 101/9 nevében is kivánok mindannyiótoknak békés, boldog, és sikerekben gazdag új esztendõt!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
No Sanyó!!!
Megvan ami illik a dologra és asszem evvel a videóval Boldog új évet kívánok mindenkinek ,kiváltképp a kis társaságunknak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Áááááá de jó!!! Köszi!!! (Mirelit, ezen lehidaltam)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hülye kérdés biztos,de mi az az UP3 és RC4
LeonSilver
Nem, ezt nem tudtam! És Mácsai Pál a kevés kivételhez tartozik. Jó színész!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Látod Laca én ezt sem értem. Nem téged. Azt nem értem, hogy ha valami orosz, akkor miért kell elnézést kérni? Megjegyzem én is szoktam régebben, de én módszeresen próbálom leszoktatni magam róla. Az, hogy itt voltak x évig egy dolog. Szar volt, fos volt meg minden, de errõl Puskin, Dosztojevszkij, Gajdar, Gogol vagy éppen Viszockij kurvára nem tehet. Szóval attól, hogy valami orosz még lehet jó.

Her Laca
Minap volt valamelyik adón . Másnap ismételték. Mindkétszer megnéztem.
Komolyan eszembe jutott,hogy öregszem,de valahogy a mostani filmek (persze vannak kivételek) nem tudnak lekötni.

Her Laca
Tudod ,hogy Mácsai is rep szimulátorozik? Egyik kedvencem amúgy ,és Petõfi is.

Her Laca
Igazad van😊 De hát ezek megismételhetetlen klasszikusok,ezekben az alkotásokban benne vannak õk is akik eljátszották,hozzátartoznak eggyé váltak velük.
Erre most akadtam rá,én ezt mindig is szerettem és el nem tudom képzelni ,hogy más elõadhatja így. Tudom orosz a dal de akkor is az egyik kedvencem.
Röhej de akárhányszor hallom megkönnyezem.

LeonSilver
Semmi probléma Mijki. És boldog új évet Neked is, ifjú barátom 😉

LeonSilver
Persze, úgy maradnak ez nem vitás. De õszintén kérdezem Tõled (vagy mástól) Laca, hogy most kivel játszatnád el mondjuk a Tizedes meg a többieket? A Hyppolitot? A Meseautót (1934!!)? A Valahol európábant? Isten hozta, õrnagy úr, stb..
Persze vannak kurva jó újabb filmek is. Nagy utazás, Eldorádó. Csinibaba (szerintem fasza).
Vagy nézzétek meg ezt a verset. Mácsai Pál úgy mondja, hogy ember nincs és nem volt, aki jobban mondaná. Én sokszor hallgatom (nagyon tetszik) de mindig beleborzongok. Figyeljétek meg, hogy egy darabig hogyan röhögcsélnek a népek, aztán mintha elvágták volna, a hatása alá kerülnek 😊 KURVAJÓ!!! Hallgassátok végig!!!!

mijki
Bocsánatot kérek!
Boldog Újévet!
Akkor így:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solyom2 :

Ha a sima UP3-at rakod fel, akkor hiába írod át HU-ra a config.ini-ben, angol marad. Tedd fel az RC4-et is, akkor lesz ismét magyar nyelvû a játék.

Her Laca
De marad! Mint mondottam õk hallhatatlanok. És jön majd egy új generáció,én reménykedem benne,hiszen a tehetség az nem korszak függõ. Csak legyen termékeny talaj amibõl kinõhet. Addig amíg VV,-k meg ilyesmik vannak esélytelen,de talán megváltozik idõvel ez is.

Mondjuk ezek a nagyságok egymás utáni generációkból jöttek és az elõdöktõl tudtak tanulni.

Megpróbáltam de még mindig angol.
Esetleg azért mert a V.3.00(gondolom verzió)van meg,habár én nem tartom valószínûnek.
LeonSilver
Hát Laca nem fogod elhinni, de fészbúkon, Garas mûvész úrra emlékezve linkeltem ezt is! 😉
Egyébként éppen arról beszélgettünk az asszonypajtival, hogy lassan nem marad a nagyok közül senki, és kénytelenek leszünk beérni a stol félékkel. Persze most is vannak jó színészek, de olyan igazán nagy kevés van.

Her Laca

Her Laca
Lassan elmegy egy igazán nagy generáció. Még jó,hogy az alkotásaik fent maradnak,és mondhatjuk,hogy ezek az emberek hallhatatlanok .
Legalábbis számomra.

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

LeonSilver
De a fészbúkon van olyan büdös tapló paraszt, aki már nekiállt zsidózni.... Az agyam megáll basszus.

Her Laca
Látom Leon mindig ugyan arra gondolunk.

LeonSilver
MIjki, tedd be máshogy.
Csak linket vagy kisebb képet, ha kérhetem.

köszi szépen ezt a 13472x5808-as képet!
remélem gyorsan kiszerkeszted!

LeonSilver
Meghalt Garas Dezsõ 😞((

Her Laca
No ez ugyan nem örömteli és nem is a mai napra való de most olvasom,hogy meghalt Garas Dezsõ.
Imádtam,sõtt imádom a mai napig.

<#taps>

www.smart-bus.hu

Her Laca
No hála az égnek😊 Én nem nyugtalankodtam ,nekem már megírta a múltkor😊

Sanyo
Mindenkinek köszönöm a segítséget és a támogatást, az ember aki átvert a görbe procival, fillérre pontosan visszafizette amivel lehúzott, a postaköltséget is beleértve.

Imádlak titeket. 😊

www.pcpilot.hu