IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Bellum War, a weboldalt megtaláljátok ITT.
HSFX 5.0.1-el megy amint szûz 4.10.1-re érdemes felrakni, JSGME-ben a HSFX History Mod-ot aktiválni kell.
HSFX letöltési linkek---> ITT
Gyertek nyugodtan, kevés a bombázó és SUM pilóta, de kössétek fel a gatyát, a vörösök nem sz@rral gurigáznak, ez nem csak a dogfight-ról szól, full real, komolyságot, és odafigyelést igényel.
~S!~
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PL konkrétan ezt mi csináltuk.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Pár éve az irániak felvetették, hogy az arab országok álljanak át az euro alapú olajelszámolásra. Lett is nagy ribillió az USA-ban egybõl és érdekes mód, rögtön napirendre került megint az embargó, meg hasonlók.
Az USA-ban ki nyomtatja a pénzt? Hát nem a kormány, hanem egy bank, amit úgy hívnak köznyelven, hogy FED. Õ már azon is keres, hogy eladja a dollárt a kormánynak. Utoljára a Kenedy fiú akarta államosítani a FED-et, csak hát golyóval a fejben ez nem volt olyan egyszerû dolog.
Mijki. Amit írtál, avval nekem nem mûködött, a Stab program meg nincs ezen a gépen, de majd kipróbálom azt is.
Eddig nem volt érdekes az Az EU és az eurózóna adóssága. Azt "hirtelen" most baj lett és elkezdték elemelgetni a kamatokat, meg leminõsíteni mindenkit (ennek hatására a dollár kezdett erõsödni, mert inkább azt vették). Mellesleg a banki mentõcsomagok dobták meg az sok országban az államadósságot és most a bankok hiteleznek a kormányoknak.
USA azért más helyzet, mert az õ valutájuk világpénz (pl csak dollárral lehet olajat venni). Megtehetik azt, hogy nyomják ki a bankót, az inflációt az egész világ fizeti meg (hiszen hozzájuk igazodunk). És nagyon is vigyáznak arra, hogy a dollár továbbra is megmaradjon ebben a státuszban. Mert ha netalántán átvenné valami (euró?), akkor õk nagyot zakóznának. Viszont így, hogy az euró haldoklik, megnyugodhatnak.
Conf.ini-be be kell másolni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nem rég szó volt róla, hogy hogy lehet LCD-n teljes képernyõs nézetet varázsolni IL2-es esetében.
Az LCD Tv felbontása : 1920*1080
A laptop max. felbontása : 1366*:768
A játékban beállítható max felbontás : 1024*768
Egyszer sikerült teljes képet varázsolni a TV-re, de azóta sem és már
nem tudom, hogy hogyan sikerült. Már mindenhol-mindent átírogattam, de nem jön össze.
Lehetne kérni valami segítséget hozzá ? Köszi
Addig tejeltetnek miket amíg lehet, és mikor már nem tudunk több tejet adni, akkor küldenek a vágóhídra.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pedig az Ország legnagyobb köves(asszem európa 2. vagy 3 . cége is) ,mûemlékes cégének dolgozunk már nagyon sok éve ,de ott is galád a helyzet. Már olyanról is hallottam most,hogy vissza akarják államosítani.
Persze mert az állam tartozik nekik egy raklap pénzzel😊 Jó megoldás mi?😊
Szar itt minden,és az is marad. Csak egyvalamit figyelmen kívül hagytak .
Márpedig azt,hogy felnõtt egy új generáció,a mai 20 -on éveseké,akiket már nem érdekelnek a szövegek,hogy ki miatt mi miatt tartunk itt. A tanult réteg (aki csak egy kicsit is értelmesebb egy lárvánál),az mára mind beszél nyelveket ,hiszen óvodás koruk óta tanulják pl az angolt. No ezek a fiatalok ,(akik a jövõjét alkotnák az országunknak) nemes egyszerûséggel elmennek innen a sunyiba. Látom ,tapasztalom,hiszen a gyerekeim pont ebben a korban vannak és a baráti körüket is jól ismerem.
Szóval ez van.
de ha azok már megvannak..
GOOBY, pls
most pl a p47 vs fw190 megy
egy f22 raptor pilóta a házigazda, és mindig egy megtörtént 2vh-s légiharcot elemeznek
sok eredeti felvétel, gépek részletes bemutatása, elõnyök, hátrányok, stb
nem kell hasraesni tõle, a tipikus amcsi sorozat, de azért korrektül körüljárják a témát
aki teheti nézze sztem azért elmegy
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Kunta meg Gyökerek cím alatt ment.
A Kórház a város szélén szintén nagyon jó sorozat volt. Elemi iskolás voltam amikor adták. Válaszúl született a Fekete erdõ klinika. Ezt is hogy imádtam 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb