IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
Persze, egyébként 21:00 körül ( plusz-mínusz fél óra) szoktunk kezdeni szinte minden este. Lobby-n a Fibow szobában van a gyülekezõ.
Bellum War, a weboldalt megtaláljátok ITT.

HSFX 5.0.1-el megy amint szûz 4.10.1-re érdemes felrakni, JSGME-ben a HSFX History Mod-ot aktiválni kell.

HSFX letöltési linkek---> ITT

Gyertek nyugodtan, kevés a bombázó és SUM pilóta, de kössétek fel a gatyát, a vörösök nem sz@rral gurigáznak, ez nem csak a dogfight-ról szól, full real, komolyságot, és odafigyelést igényel.

~S!~

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Jeeee. Fasza!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jaja jövünk vadászbombázni

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Le vagy maradva😊 Vissza fizette a postaköltséggel együtt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Mi a helyzet Sanyo mester ügyével srácok? A processzorral. Csávókám él még?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Savas, ha mentek warozni, szóltok nekünk is? 102/1. Pulik bevetésre készek. <#vigyor2><#violent><#gun>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Nálunk az a mondás járja,hogy (rajzoljon körbe a Doszpot)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem a sógorom sírköves. Ha valakire megharagszom,akkor szoktam mondani az illetõnek, hogy : "Írjon fel téged a sógorom..."
Her Laca
Hasonló😊 Kõ burkolatokat,lépcsõket csinálunk,gránit ,márvány,mészkõ ,meg minden ilyesmit. Szobrot nem faragok:XD de azért egy egy lábazati profilt megcsinálok😊

PL konkrétan ezt mi csináltuk.

Laca. Kõfaragó, vagy valami hasonló a foglalkozásod ?
A Stab-ot nem engedi a gép telepíteni, az.ini átírásával repülés közben sem lett wide a program.
LeonSilver
Sok barom. Az egybesült állatok tényleg barát. Saját magának a barátja. Aki esetleg ezt másképp gondolta, az nézesse meg magát nõgyógyásszal. 😉

mijki
Menüben nekem is levágja a széléket, de repülés közben nem. De ha nem jó, akkor nem jó. Sajnálom.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A véletlenekbe annyira nem hiszek. Jelenleg abban a bizonyos csárdában, három dudás nyomja a zenét. A dollár, az euro és a yuan. Kettõnek elõbb, vagy utóbb menni kell majd és a helyzet úgy néz ki, hogy az euró lesz a soron következõ és errõl legfõképp, pont a "baráti" USA gondoskodik, a balga Európa meg még tapsolni is fog hozzá.
Pár éve az irániak felvetették, hogy az arab országok álljanak át az euro alapú olajelszámolásra. Lett is nagy ribillió az USA-ban egybõl és érdekes mód, rögtön napirendre került megint az embargó, meg hasonlók.
Az USA-ban ki nyomtatja a pénzt? Hát nem a kormány, hanem egy bank, amit úgy hívnak köznyelven, hogy FED. Õ már azon is keres, hogy eladja a dollárt a kormánynak. Utoljára a Kenedy fiú akarta államosítani a FED-et, csak hát golyóval a fejben ez nem volt olyan egyszerû dolog.

Mijki. Amit írtál, avval nekem nem mûködött, a Stab program meg nincs ezen a gépen, de majd kipróbálom azt is.
Az államadósság csak addig "nem nagy baj". Amíg jóba vagy a hitelezõkkel és azt teszed, amit elvárnak tõled. De ez csapda. A svédek is ugyanúgy csapdába vannak.
Eddig nem volt érdekes az Az EU és az eurózóna adóssága. Azt "hirtelen" most baj lett és elkezdték elemelgetni a kamatokat, meg leminõsíteni mindenkit (ennek hatására a dollár kezdett erõsödni, mert inkább azt vették). Mellesleg a banki mentõcsomagok dobták meg az sok országban az államadósságot és most a bankok hiteleznek a kormányoknak.

USA azért más helyzet, mert az õ valutájuk világpénz (pl csak dollárral lehet olajat venni). Megtehetik azt, hogy nyomják ki a bankót, az inflációt az egész világ fizeti meg (hiszen hozzájuk igazodunk). És nagyon is vigyáznak arra, hogy a dollár továbbra is megmaradjon ebben a státuszban. Mert ha netalántán átvenné valami (euró?), akkor õk nagyot zakóznának. Viszont így, hogy az euró haldoklik, megnyugodhatnak.

mijki
Nekem, így mûködik ai il-2, HD-ben.

Conf.ini-be be kell másolni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

szekelyland
Keress rá az il2 stab progira. Tudsz benne sztem 1920*1080 -as felbontást is varázsolni az il2 nek, csak annyi h a 16/9 -es képarányt úgy hossza össze hogy alul-felül levág a képbõl. Ezenkívül asszem az ultrapackban van valami widescreen mod, de nekem nem indult el.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Fél Vas kint dolgozik. Az öcsém fia már általánosba is az osztrákokhoz jár.

Más. A 4.11-es patch végül nem jött ki?

Nem rég szó volt róla, hogy hogy lehet LCD-n teljes képernyõs nézetet varázsolni IL2-es esetében.

Az LCD Tv felbontása : 1920*1080
A laptop max. felbontása : 1366*:768
A játékban beállítható max felbontás : 1024*768

Egyszer sikerült teljes képet varázsolni a TV-re, de azóta sem és már
nem tudom, hogy hogyan sikerült. Már mindenhol-mindent átírogattam, de nem jön össze.
Lehetne kérni valami segítséget hozzá ? Köszi
Nem az államadósság mértéke a legnagyobb baj, hanem, hogy megy-e a gazdaság és tudj-e fizetni az ország. A Svédeknek, meg a Japánoknak is a miénk fölötti arány arány, csak hát van mibõl fizetni, az USA-ról meg nem is beszélve. Mondjuk, az USA barátjának lenni sem egy életbiztosítás.
Ez tényleg durva. De a legdurvább, hogy ez nemcsak nálunk van így. Ausztriának is az államadóssága a GDP 72%, Németországnak is 80% körül van. És az õ GDP-jük "kicsit" magasabb, mint a miénk (gyak. EUba mindenhol ez van). Lehet, most kint jobban lehet boldogulni, de bekövezhet az is, hogy egyszerûen összeomlik majd az egész, ahogy van.

Addig tejeltetnek miket amíg lehet, és mikor már nem tudunk több tejet adni, akkor küldenek a vágóhídra.

Szívesen 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát ja, osztrákiában kicsit más a hozzáállás. Van lé, megfizetik a szakembereket. Pl itthon a favágók kb 4000 forint napidíjjal dolgoznak. Kint 8,35€ a kezdõ órabér, kint vannak bejelentve... Van különbség.

Sanyo
Köszöntem! 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Más lehetõséget nem nagyon látok.
Pedig az Ország legnagyobb köves(asszem európa 2. vagy 3 . cége is) ,mûemlékes cégének dolgozunk már nagyon sok éve ,de ott is galád a helyzet. Már olyanról is hallottam most,hogy vissza akarják államosítani.
Persze mert az állam tartozik nekik egy raklap pénzzel😊 Jó megoldás mi?😊

Gyakorlatilag az egész Fertõ part kijár dolgozni, látszik is a falvakon. Gondolom a határ 30km-es körzetében is ez a helyzet.

Küldtem privet Sanyo.

Her Laca
Látod pont ma telefonáltam e miatt. Asszem öreg fejemmel elindulok a sógorokhoz. Van egy kis falu Vasszécsény azt imádom ,közel a határhoz,Szombathely mellett ,lehet leköltözöm oda ,és inkább kijárok dolgozni.

Az államadósság olyan, mint Trianon. Rohadtul szar belegondolni, de nekünk már nem nagyon lehet mit tenni ellen. Talán nem véletlenül, most már csak marad a sírva vigadás...
Nem is kell messzire menni. Én szeptembertõl decemberig jártam ki egy ösztöndíj miatt Sopronból Bécsbe minden nap, a reggeli vonat rogyásig volt magyarokkal. Utaznak 15 percet, és havi 90 helyett 450-et keresnek tisztán. És persze itthon költik el. Mondjuk õket nem zavarja, ha gyengül a forint.. Integrált fizetésemelés.

Jól teszik. Ha nem lenne családom és fiatalabb lennék én is szerencsét próbálnék. Magukra kell gondolni, már nincsenek Széchenyik akik a pénzüket az országra költik.

Her Laca
Kár ezen töprengeni.
Szar itt minden,és az is marad. Csak egyvalamit figyelmen kívül hagytak .
Márpedig azt,hogy felnõtt egy új generáció,a mai 20 -on éveseké,akiket már nem érdekelnek a szövegek,hogy ki miatt mi miatt tartunk itt. A tanult réteg (aki csak egy kicsit is értelmesebb egy lárvánál),az mára mind beszél nyelveket ,hiszen óvodás koruk óta tanulják pl az angolt. No ezek a fiatalok ,(akik a jövõjét alkotnák az országunknak) nemes egyszerûséggel elmennek innen a sunyiba. Látom ,tapasztalom,hiszen a gyerekeim pont ebben a korban vannak és a baráti körüket is jól ismerem.
Szóval ez van.

Zpogi
A "Végsõ visszaszámlálás" c. film '80-ban készült. Anno a sulinkban, az éves sulinapi ünnepen mindig volt valamilyen filmvetítés, persze szigorúan olyan film, amit máshol még nem lehetett látni. A "Jedi visszatér"-t pl. a diri lánya még egy fiú "szinkronizálta, amit egy MK-24-re mondtak fel és a német nyelvû kalóz film vetítése alatt a magnóról játszották be a "magyar" szinkront, jóval a hivatalos magyar mozis verzió elõtt. Szóval, amikor 83-84 körül a "Végsõ visszaszámlálás"-t vetítették, nézett mindenki, mint a luki nyúl, hogy mi ez az újítás, hogy full szinkronos filmet adnak, amirõl még nem is hallottunk. Késõbb persze vetítették a filmet és az is kiderült, hogy a Lendvai "Botox" Ildikó keze volt benn anno, mint cenzor, a film pedig azon hasalt el, hogy az ami technológiai fölényt hangsúlyozta, ezért került dobozba a már készre szinkronizált "Mokép"-es verzió.
Feladatokat kellett teljesíteni amiért kaptál "szenet". A legtöbbhöz játék is kellet de nem mindegyikhez. Szóval ahány szened van annyiszor tettek be a sorsolásba.

PhantomAss
ja ha megveszel nemtom mennyi játékot, ott volt a lista hogy miknek kell már meglennie
de ha azok már megvannak..

GOOBY, pls

PhantomAss
discovery world, minden este 22h:
most pl a p47 vs fw190 megy
egy f22 raptor pilóta a házigazda, és mindig egy megtörtént 2vh-s légiharcot elemeznek
sok eredeti felvétel, gépek részletes bemutatása, elõnyök, hátrányok, stb
nem kell hasraesni tõle, a tipikus amcsi sorozat, de azért korrektül körüljárják a témát
aki teheti nézze sztem azért elmegy

GOOBY, pls

mijki
És melyik waron szoktatok lenni?

acidrain
Albert, Jani, Döme, Domino, Zui, Muhhahaa, meg én. Kb ennyi ember jut most eszembe.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mikor írják ki, hogy kik nyertek a Steamen? A fõdíj az összes játék ami elérhetõ rajta.

mijki
Valaki még szokott a régi Il2-vel warozni?

<#wow1><#csodalk>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Aztakurva...

Her Laca
<#worship>Erre nincs más mit mondhatnék.

LeonSilver
Ezek még viszonylag nézhetõek voltak. De például az izaóra vagy mi a fasz nagyon szar volt. Több rész lement úgy, hogy alapvetõen semmi sem történt. Tipikus délamcsi szutyok. De a felszabadításáért mozgalom indult!!!

Kunta meg Gyökerek cím alatt ment.

Az Onedint nagyon kis koromban adták. még ovis sem voltam, de még így is emlékszem rá. Nem rég ismételték és felvettem az összes részét. Meló után néztem meg. Most felnõtt fejjel már értem és tetszik, de az is feltûnt, hogy nincsen epizód valamilyen haláleset nélkül 😊) Ez olyan, mint a Dallasban is minden epizódban isznak 😊))

A Kórház a város szélén szintén nagyon jó sorozat volt. Elemi iskolás voltam amikor adták. Válaszúl született a Fekete erdõ klinika. Ezt is hogy imádtam 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A Kuntakintés filmet most ismétlik valamelyik adón. Az Onedin meg talán ez elsõ sorozat volt, ami odaszegezte az országot a TV elé. És akkor a "Kórház a város szélén"-hez mit szóltok ? Abból nõtt ki az összes kórházas sorozat.
Boldog Új Évet!

Ezt is érdemes megnézni makett kategóriában. Kissé megszállott az emberünk.

Her Laca
Makettezõ topikban találtam ezt az oldalt,fogalmam sincs amúgy a dologról,csak leesett az állam amikor megláttam😊 Embernek van türelme az tény.Na meg ügyes is de nagyon.