IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eljössz velünk egy két körre, és egy gyorstalpalón mindent elmondunk.😊
A tájékozódás amúgy egyszerû. Fõleg a csatornán. Ugye van 360 fok. Észak 0 kelet 90, dék 180 ,nyugat 270. Na most megnézed honnan indulsz,mondjulk Calais tol, onnan kb 300 fok folkestone. Arra kell menni. Megnézed kb hol vagy és hova akarsz eljutni ,kiszámolod a fokot és ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Navigálást a játékban hogy lehet megtanulni? Tudok térképpel meg iránytûvel tájékozódni, de a játékban valahogy nem jön össze, levegõbõl valahogy másabb mint gyalog. :S
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem lehet megmondani hogy konkrétan ez vagy az volt a legjobb egyszerûen nem áll elég teljesitményadat redelkezésre, és nagyon összetett a dolg. Node azért hogy a hurkányt meg a zérót kihozzák gyõztesnek...Meg belevenni ilyet hogy deffiant meg fulmar. Mindegy. Véleményem szerint az a legjobb gép amit az aktuális pilóta a legjobban érez és használ, vagy az amelyikkel a legnagyobb az esélye túlélni újjoncként is.Vagyis fóka, mustang, tempest, yak-3, la-7, ki-84, amiben van kraft. Most csak azokat veszem ami még légcsavaros és nem valami kísérleti le nem tesztelt gép. Nem állitanék sorrendet mert az érzelmi alapon történne ugyis nem áll elég adat a rendelkezésre, nem vagyok pilóta és eggyikkel se repültem a való életben. Max ugy tudok választani hogy pl il-2 ben mit tudok még a legjobban leghatékonyabban repülni, de annak meg a valósághoz már semmi köze. Ma már az a legjobb gép aminek a legjobb az elektronikája meg a legfejlettebb a rakétarendszere, meg esetleg lopakodó.
Top 10 best vadászrepülõ a II. vh-ban.
Top 10 vadászrepülõ a II. vh-ban.
Top 15 II. vh-us repülõ.
Nyilván erõsen szubjektív az összeállítás és nem is az én listám, így a megkövezésemre szánt féltéglákat, kéretik karitatív célokra összegyûjteni !
ShadowMapSize=5
3-ra elég szép fps növekedést okoz. 1-2 is lehet, de akkor már nagyon ronda az árnyék. Este kipróbálom...
www.pumaszallas.hu
De ha beül német slotba valami ál-OKL squad, azzal sem tudsz mit kezdeni, ha csalni akarnak, csalni is fognak. Ha meg egyszerûen így jött ki, vagy épp nem akartak várni, és ez az arány ellen a német sem ugat, akkor megint nem tudsz mit tenni. Repülj úgy, hogy neked jó legyen, ha meg bukjátok a mapot... hát istenem, régen is így volt ez 😄

www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amúgy az vesse rám az elsõ követ, aki még sosem lõtt sajátot. Én bevallottan stat vadász vagyok. Ha a keservesen összeszedet pontjaimat leredukálja egy frandly kill, akkor én összintén sajnálom ...magamat XD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Állítólag megvette a Clodot. Nem gyün célt repülni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Igen nagy a csend már megint. Jó tudom nem olyan könnyû átírni az alapokat<#alien>#alien>,na de ez a kommunikációs információzápor...
Mit képzelnek magukról a vörösök? Megszoktam nézni a napi report-okat, és a legutolsó csatákat 5v3, 6v3-ban tolják le a vörösök. Hogy égne le a pofájukról a bõr. A Fairplay nekik nem jelent semmit? Így foglalták vissza M15-t, amiért mi tisztességgel megharcoltunk. Alantas kutyák.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Figyelitek mit csinál a spiti. Fordul szintbe mintha kötelezõ lenne.
Galland bátyó meg felfele navigál. Már értem miért ez az elfogadott szövi manõver😊))
Az 1C-n nyitottunk már páran tiketet errõl, legyen egy olyan Skin mappa ahova egyedi skineket letöltve (akár századnak szétküldött skinekrõl, akár szerver weblapról letölthetõ skin packról van szó) akkor is betöltse a progi, ha egyébként a skin download tiltva van. Ha valakinek nincs meg a másik skine, akkor meg defaulttal látja, azt' mindenki boldog. Majd kiderül lesz-e ebbõl valami.
www.pumaszallas.hu
Szepy tesónál az se baj ha saját😊)) Úgy van vele ,majd a jó isten kiválogatja😊)
Atagon kerestelek, de nem találtam meg a géped :S
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A bemondókról csak annyit, hogy van az a mondás, hogy nem csak az a fontos, hogy mit mondanak, hanem az is, hogy ki mondja. Mondjuk a csiga tv-n bírom még az idõjárás jelentést is, bár annyira nem érdekel a szöveges része, inkább a többi.
De most komolyan! Mi stressz meg felelõség van egy hírfelolvasó munkájában?? Oda áll vagy ül egy szál faszban a mikrofon elé, (mert úgy is csak deréktól fölfelé mutatja a kamera) 'oszt érthetõen fapofával felolvassa ész és értelem nélkül amit kell.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Legalábbis én ezt ókumláltam ki a WarCloudson.
Az egyik a Szepy-Richthofen (Nuke) -féle.
Beülsz egy Fókába, és minél több nagykalibert pakolsz rá.
Szintben, nagyon nagy sebességgel belerepülsz a forgatag közepébe, és (lehetõleg irányváltoztatás nélkül) lõsz minden vörcsit, aki csak eléd kerül.
Miután átzúgtál az egészen, jó messzire megfordulsz, és elölrõl kezded az egészet (csúnyán fogalmazva: vízszintes B&Z).
Így NAGYON SOK ellenséges gépet tudsz lelõni, de esélyes, hogy téged is elkaphatnak. (Typhoon/Tempest utolérhet)
Én egy másik harcmodort használtam. 109K4 vagy 190D9 kell hozzá póttartállyal (vagy a mindenkori csúcs Messzer).
Kb. az, mint amit Laca is ajánlott nemrég, csak egy kicsit módosítva.
Felbattyogsz 8-10ezerre, és szép nagy kerülõvel (véletlenül sem közvetlenül) a legforgalmasabb ellenséges reptérhez repülsz.
Annak közelében leereszkedsz 6ezerre (ezáltal kondenzcsík megszûnik), és elbújsz a Napban.
Figyeled a reptér forgalmát, a felszálló gépeknek adsz kb. 40-50s elõnyt, majd a nagy E fölény miatt pillanatok alatt utoléred, és lelövöd.
Ha genny alak vagy, a harcból hazatérõ sérült, lõszer nélküli gépeket is elkaphatod.
Nem sok gépet lõsz le, bevetésenként 1-2-t (nekem 3 volt a legtöbb), de szinte teljes biztonságban vagy. (Persze közben sasolj, hogy nem rádióznak-e össze néhány P47-est, mert akkor tûnés...)
Eredményes? Igen!
Lovagias? Nem!
De a Shitfire-k repmodellje sem lovagiasan van megírva...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról