IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Már Sztálin elvtárs is megmondta,hogy ahol gyalulnak ott forgács is van elvtársak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az oroszok egy kicsit más szemmel állnak a dologhoz. Nem a túszok megmentése a cél, hanem a túszejtõk likvidálása, hogy elvegyék a kedvét mindenkinek a hasonló dolgok elkövetésétõl. Jah, közben van egy kis veszteség, ez soha nem volt probléma náluk. Azért az tényleg durva, ahogy lerobbantják a busz oldalát.
Her Laca
Gyere fel a ts re ha repkedsz, segítünk.
Eljössz velünk egy két körre, és egy gyorstalpalón mindent elmondunk.😊
A tájékozódás amúgy egyszerû. Fõleg a csatornán. Ugye van 360 fok. Észak 0 kelet 90, dék 180 ,nyugat 270. Na most megnézed honnan indulsz,mondjulk Calais tol, onnan kb 300 fok folkestone. Arra kell menni. Megnézed kb hol vagy és hova akarsz eljutni ,kiszámolod a fokot és ennyi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

0:13-nál mivel keni be a busz oldalát ami ekkorát szól? És hogy nem pusztult bele az akinél a cucc volt? Elég nagyot pukkan 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hecker007
Hát van még mit tanulnom :S 2x lelõttek most atagon a spitek, meg vagy 3x sikerült elrontanom a felszállást.
Navigálást a játékban hogy lehet megtanulni? Tudok térképpel meg iránytûvel tájékozódni, de a játékban valahogy nem jön össze, levegõbõl valahogy másabb mint gyalog. :S

VO101Tom
/off
Ruszki túszmentés...

<#alien>

www.pumaszallas.hu

Végre megvan. A "First Light" innen letölthetõ. Ez már a lejátszható verzió.
Hecker007
Ez nem lenne egy rossz dolog, ráadásul már bevált a Life for Speed-ben is, ott is csak az látja aki letöltötte a szerverrõl.

<#eljen> egyébként nyugodtan linkelj bármit, ebbõl nincs gond

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Engesztelésképp elfogadod ?
Nem gondoltam semmi rosszra. Azért írtam a kommentet a végére, mert szerintem is, csak egy tengerentúli szentimentális válogatásnak gondolom én is õket. Nyilván, máshol, mások meg másfajta top 10-et raknának össze, aztán meg megint mások meg azon akadnának fel.
nem nem megkövezés volt meg semmi ilyesmi, csak vélemény, ne értsd félre.

Ezért írtam a kísérõ szöveget. Nem kell ezt olyan komolyan venni.

Belehúztak itt is.
Neee! 😄 köszi😊
Kattints bele, akkor le tudod húzni egérrel.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Üdv! Sturmovikban a chat ablakát lehet valahogyan növelni,vagy valamit kezdeni vele? Abban az egy sorban túl gyorsan eltûnik az iromány....
Nem szeretem az ilyen összehasonlitgatósdit általában, utsó linket végig se néztem de látom egybe van benne avenger b-17 meg ki-43...
Nem lehet megmondani hogy konkrétan ez vagy az volt a legjobb egyszerûen nem áll elég teljesitményadat redelkezésre, és nagyon összetett a dolg. Node azért hogy a hurkányt meg a zérót kihozzák gyõztesnek...Meg belevenni ilyet hogy deffiant meg fulmar. Mindegy. Véleményem szerint az a legjobb gép amit az aktuális pilóta a legjobban érez és használ, vagy az amelyikkel a legnagyobb az esélye túlélni újjoncként is.Vagyis fóka, mustang, tempest, yak-3, la-7, ki-84, amiben van kraft. Most csak azokat veszem ami még légcsavaros és nem valami kísérleti le nem tesztelt gép. Nem állitanék sorrendet mert az érzelmi alapon történne ugyis nem áll elég adat a rendelkezésre, nem vagyok pilóta és eggyikkel se repültem a való életben. Max ugy tudok választani hogy pl il-2 ben mit tudok még a legjobban leghatékonyabban repülni, de annak meg a valósághoz már semmi köze. Ma már az a legjobb gép aminek a legjobb az elektronikája meg a legfejlettebb a rakétarendszere, meg esetleg lopakodó.

Top 10 vadászrepülõ a II. vh-ban.

Top 10 best vadászrepülõ a II. vh-ban.

Top 10 vadászrepülõ a II. vh-ban.

Top 15 II. vh-us repülõ.

Nyilván erõsen szubjektív az összeállítás és nem is az én listám, így a megkövezésemre szánt féltéglákat, kéretik karitatív célokra összegyûjteni !

Itt van, pedig én elõbb is betettem, hogy tegye bele a...
VO101Tom
Most olvastam 1C-n (álljtólag ez már régi hír, de nekem új), hogy a conf iniben ezt átírni:

ShadowMapSize=5

3-ra elég szép fps növekedést okoz. 1-2 is lehet, de akkor már nagyon ronda az árnyék. Este kipróbálom...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
írjatok a fórumba. Régebben is volt olyan szabály, hogy max 1 lehet a két csapat létszáma közötti különbség.

De ha beül német slotba valami ál-OKL squad, azzal sem tudsz mit kezdeni, ha csalni akarnak, csalni is fognak. Ha meg egyszerûen így jött ki, vagy épp nem akartak várni, és ez az arány ellen a német sem ugat, akkor megint nem tudsz mit tenni. Repülj úgy, hogy neked jó legyen, ha meg bukjátok a mapot... hát istenem, régen is így volt ez 😄

www.pumaszallas.hu

Vogel
Ezen kár feszülni. Régen repoltolni sem lehetett ilyen arányú játékot. Ki kell jelölni, hogy mi a napi cél és azt megvalósítani 5 küldi erejéig. Jó nagy sum vagy város elfoglalása. Kicsit olyan ez az egész bellum szerû war, mint magos Déva vára.

Her Laca
Na látod ,ezért jó a Clod. Nem nézi a frandly killt😊 Lehet tobzódni.

mijki
Itt. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Hol?😊)))

V Domino
Itt is dolgozik a tablettás bor+fagyálló kombó rendesen.

R.I.P. White Europe

Te meg mirrõl beszélsz? 😄DD

amúgy az vesse rám az elsõ követ, aki még sosem lõtt sajátot. Én bevallottan stat vadász vagyok. Ha a keservesen összeszedet pontjaimat leredukálja egy frandly kill, akkor én összintén sajnálom ...magamat XD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Her Laca
Beszélt valaki mostanság Muhahával?
Állítólag megvette a Clodot. Nem gyün célt repülni?

V Domino
Értékelem a hozzáállásod padavan.<#hehe>Csak keményen.😊

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Hír? Persze. Majd lesz, majd. Vagy nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valami news a patch-rõl esetleg?!
Igen nagy a csend már megint. Jó tudom nem olyan könnyû átírni az alapokat<#alien>,na de ez a kommunikációs információzápor...

mijki
FIBOW-osoknak:

Mit képzelnek magukról a vörösök? Megszoktam nézni a napi report-okat, és a legutolsó csatákat 5v3, 6v3-ban tolják le a vörösök. Hogy égne le a pofájukról a bõr. A Fairplay nekik nem jelent semmit? Így foglalták vissza M15-t, amiért mi tisztességgel megharcoltunk. Alantas kutyák.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Figyelitek mit csinál a spiti. Fordul szintbe mintha kötelezõ lenne.
Galland bátyó meg felfele navigál. Már értem miért ez az elfogadott szövi manõver😊))

Her Laca
Mi a neved a steamen?

VO101Tom
Ezt a szerver üzemeltetõje dönti el. Atagon azért van kikapcsolva, mert állítólag laggol a szerver, ha engedélyezve van.

Az 1C-n nyitottunk már páran tiketet errõl, legyen egy olyan Skin mappa ahova egyedi skineket letöltve (akár századnak szétküldött skinekrõl, akár szerver weblapról letölthetõ skin packról van szó) akkor is betöltse a progi, ha egyébként a skin download tiltva van. Ha valakinek nincs meg a másik skine, akkor meg defaulttal látja, azt' mindenki boldog. Majd kiderül lesz-e ebbõl valami.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
XD
Szepy tesónál az se baj ha saját😊)) Úgy van vele ,majd a jó isten kiválogatja😊)

Hecker007
😄 délelõt láttam a neved atagon ezért próbáltalak megkeresni, ezért lenne jó ha lehetne egyedi skinnel repülni így nehezebb :S

Her Laca
Ezt hogy érted? Most nem vagyok az Atagon,de ha ott vagyok akkor sem tudod a külselyérõl felismerni lévén nincs skin letöltés,de írsz,hogy vagy a chat ban és felmegyek TS re. Ott pontosan megmondjuk egymásnak a poziciót és összeállunk mint a gec.s bugyi😊

Hecker007
Laca a gépedet hogy lehet felismerni CloD-ban?
Atagon kerestelek, de nem találtam meg a géped :S

Engem az sem zavar, ha az egyik a Dunántúlt, míg a másik a Tiszántúlt takarja ki, de még így is nézhetõbb, mint ami elõtte megy fél óráig. Mondjuk, a gemenci erdõs-bokros vidéket is bevillanthatná már egyszer.<#gunyos1><#gunyos1>
Sanyo
Vagyis tök mindegy, hogy milyen idõ lesz, a lényeg hogy jól látszódjanak. <#nevetes1>

www.pcpilot.hu

A csigakettõ idõjárásjelentésével az a baj, hogy az egész Tiszántúlt takarja Gál Noémi új szilikoncsöcse...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én is pilóta akartam lenni, oszt késõbb rá kellett jönni, hogy minden gépnek nem fogják a kedvemért a pilóta fülke tetejét kivágni, csak hogy elférjek.

A bemondókról csak annyit, hogy van az a mondás, hogy nem csak az a fontos, hogy mit mondanak, hanem az is, hogy ki mondja. Mondjuk a csiga tv-n bírom még az idõjárás jelentést is, bár annyira nem érdekel a szöveges része, inkább a többi.
PhantomAss
vagy nõgyógyász, de ha nem jön össze akkor kazánkovács 😄

GOOBY, pls

Amikor 8.-os voltam és arról volt szó hogy ki hol tanul tovább, vagy mi akar lenni ha nagy lesz, akkor én azt mondtam, hogy én vadász pilóta akarok lenni, de ha az nem jön össze, akkor tv bemondó. Harsány röhögést váltottam ki nem csak a tanárokból hanem az osztálytársaimból is. Nagyon nem értettem mit röhögnek amikor én hót komolyan vettem a kijelentésemet XDDD

De most komolyan! Mi stressz meg felelõség van egy hírfelolvasó munkájában?? Oda áll vagy ül egy szál faszban a mikrofon elé, (mert úgy is csak deréktól fölfelé mutatja a kamera) 'oszt érthetõen fapofával felolvassa ész és értelem nélkül amit kell.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Mijki drága, az Il-2-ben két nyerõ stratégia van, ha egyedül vagy.
Legalábbis én ezt ókumláltam ki a WarCloudson.

Az egyik a Szepy-Richthofen (Nuke) -féle.
Beülsz egy Fókába, és minél több nagykalibert pakolsz rá.
Szintben, nagyon nagy sebességgel belerepülsz a forgatag közepébe, és (lehetõleg irányváltoztatás nélkül) lõsz minden vörcsit, aki csak eléd kerül.
Miután átzúgtál az egészen, jó messzire megfordulsz, és elölrõl kezded az egészet (csúnyán fogalmazva: vízszintes B&Z).
Így NAGYON SOK ellenséges gépet tudsz lelõni, de esélyes, hogy téged is elkaphatnak. (Typhoon/Tempest utolérhet)

Én egy másik harcmodort használtam. 109K4 vagy 190D9 kell hozzá póttartállyal (vagy a mindenkori csúcs Messzer).
Kb. az, mint amit Laca is ajánlott nemrég, csak egy kicsit módosítva.
Felbattyogsz 8-10ezerre, és szép nagy kerülõvel (véletlenül sem közvetlenül) a legforgalmasabb ellenséges reptérhez repülsz.
Annak közelében leereszkedsz 6ezerre (ezáltal kondenzcsík megszûnik), és elbújsz a Napban.
Figyeled a reptér forgalmát, a felszálló gépeknek adsz kb. 40-50s elõnyt, majd a nagy E fölény miatt pillanatok alatt utoléred, és lelövöd.
Ha genny alak vagy, a harcból hazatérõ sérült, lõszer nélküli gépeket is elkaphatod.
Nem sok gépet lõsz le, bevetésenként 1-2-t (nekem 3 volt a legtöbb), de szinte teljes biztonságban vagy. (Persze közben sasolj, hogy nem rádióznak-e össze néhány P47-est, mert akkor tûnés...)
Eredményes? Igen!
Lovagias? Nem!
De a Shitfire-k repmodellje sem lovagiasan van megírva...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem egy xfaktor,de pofák és nézhetõk voltak anno.
Épp az elsõ futómûve miatt ME-51D Cobra 😄DD