IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számolni :)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én egy kezemen megtudom mondani hány olyan gépet vezettem, aminek 1-nél több hajtómûve volt, pedig én sem tegnap kezdtem a "szakmát" :) ME-110, P-38, ME-262 meg valami elõl-hátúl légcsavaros DO akárhanyas. Tudtommal egyik sem bombázó max jabó. Bombázóban is csak mint lövész ültem valami online baromkodás alkalmából :DDD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GOOBY, pls
Nembaj legalabb nekem lesz munkam:) maj ha Tom nyugdijba megy akkor atveszem a helyet xd
MEg kell tanulnom navigálni.. tegnap mentem egy olyan küldit, hogy 80km-en 20km-t tévedtem az irányrepülésnél :)) A sivatagban valahogy nincs olyan sok navigációs támpont..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha meg humán SUM-ot kísérsz, akkor elõre kell menni a célterületig, leszedni vagy elkergetni az ellenséges vadászokat. Amíg ez meg nem történik, addig a SUM biztonságos, saját terület felett várakozik. És csak utána jön be...
Mondjuk AI SUM-nál is meg lehet reszkírozni, hogy közeli kíséret helyett inkább elõre mentek a célterületre, hogy letakarítsátok, amíg odaérnek a szállítók.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Summoljon az akinek fontos. Statra gyúrjál Miki fiam:) az a lényeg:XD
Azt hogy ki nyeri a térképet senkit nem érdekel:))))
Elmondom mit tegyél. Menj föl 6-7 K ra (messzerrel) sasolj lefelé,mindig lesz egy két óvatlan veres aki megy a bomberekre vagy csak úgy repked.
Bõven elég ha egyet lelõsz és utána húzd el a csíkot:) És te leszel a király:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Photo's 03-06: These photographs were taken during and immediately after the change-of command ceremony at Audembert on 5 December 1941 when Oberst Adolf Galland, ordered to succeed Werner Molders as General der Jagdflieger, handed over command of JG26 to Major Gerhard Schopfel. Showing a keen interest in the aircraft is Reichsmarschall Goring who, although not expected at the ceremony, arrived in order to pay tribute to Galland's leadership and to the successes of the Geschwader. The aircraft are two of the three Bf 109Fs which Galland had modified because he thought the F-version was under-armed. All three of the modified machines retained their standard engine mounted MG 151/20 cannon but two had been fitted with two 12.7mm MG 131s in the cowling, while the third retained the standard MG 17 armament but also had an MG FF cannon in each wing. The aircraft on this page has the two MG FF cannon in the wings, just visible in the photograph and a smooth engine cowing. Note the Mickey Mouse emblem on this machine faces aft."
"Bf 109 F-6/U
short description
Diese Versionsbezeichnung ist bei einer Einsatzeinheit entstanden und hat es nicht gegeben.
Es wurde so die für Oberstleutnant Adolf Galland umgebaute Bf 109 F-2 Werknummer 6750, welche zusätlich zwei MG FF/M in die Tragflächen eingebaut bekam, bezeichnet. Belegt wird diese Bezeichnung unter anderem durch eine Abschussmeldung Gallands (94. Abschuss) vom 18.11.1941 gegen eine Spitfire."
Van egy 1/72-es Italeri makettem amin az egyik lehetséges megépíthetõ változat Galland egyik szárnyágyús F-je.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Na ez az aszongyák.F2 es.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ON:
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én tisztára felhúztam magam az 1946 Patchen, mert ott is 15 milis gondolák vannak, én pedig nagyon vártam a 20 milis gépágyúgondolás F-4 eseket.
"A curiosity, the Me-109 V31 with belly radiator and wide undercarriage a test aircraft for the Me-309."
www.pumaszallas.hu
z alatta lévõ kép pedig a Signalban jelent meg, azt hiszem.
Én nem tudtam különben.
Errõl van valamiféle irodalom ,vagy kép esetleg.
Messzer. Csináltak ilyen prototípust ,aminek széles a nyomtávja ,asszem a póniról vettek át egy két dolgot,mert eléggé hasonlít.
DE ITT A LEÍRÁS !!!!!!!
A curiosity, the Me-109 V31 with belly radiator and wide undercarriage a test aircraft for the Me-309.
ÉS Gidámnak már megint igaza van:)))))
Pedig annó végig nyálaztam a netet oda vissza:))