IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Érdekes az oldal.
A kérdésem, hogy milyen? Taktikai lépések és manõverek szár felsorolása, vagy vannak idézetek a pilóták visszaemlékezéseibõl?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az ényém is a 12. honvéd hegyivadász-zászlóaljban Felsõvisón.1942 Jan.-1944 Okt.30-ka között,ez áll a katonakönyvében,itt van a kezemben.
Soha nem titkolta a papa hogy egy-két muszka meg oláh bizony fûbe harapott a "keze ügyében".Aztán 1952-re mindenét elvették nyolc gyerek ide vagy oda,pedig nem volt kulák (annyi vagyonka nem volt)csak minden elvtárs tudta hogy milyen alakulatnál szogált.A kolhozba nem állt be inkább paraszt ember létére pestrõl ingázott a "fekete vonattal".Éjelliõr lett épitkezéseken olyan 70'-ig.Majd Budakeszin egy szõlészetben dolgozott onnan is ment nyugdíjba.Nem a háború hanem a fogság idegelte ki meg persze késsöbb a komcsik.
Tipikus magyar történet.
www.smart-bus.hu
Már mint a Hollandok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ellenben itt a holland tengerész gyalogság a letartóztatásukra ment asaját épségüket kockáztatva. Pusztán két ember halt meg, a többit õrizetbe vették:
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na nem azért mert nem akarok:) Ez a repülés hónapja nálam. Nyáron meg amikor mindenki nyaral ,pihen akkor meg megszakadok. Olyankor örülök ha el tudok szabadulni egy hétre a családdal,bár szerintem az idén sokkal több szabadidõm lesz,de azért reménykedem ,hogy nem. Várok egy két választ sógoréktól,a németekhez már most mehetnék ,de az nagyon messze van.
A személyes találkozót meg már annyiszor elterveztük hogy már fel sem hozom.
Nekem is már inkább hétvégente van idõm reppeni. De ha jön a jóidõ akkor már akkor se :))
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A filmet pont most néztem végig, mondjuk elkelne a felirat hozzá, de ha nincs, akkor nincs mit tenni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Korábban valaki kért forrást magyar vh-s vadászrepülõ taktikákról. Nos sajnos csak németet találtam, de magyarra is átültethetõ. Igazából újat nem mondott nekem, ezeket használjuk il-2ben is a warokon.
A forrás:
David C. Isby: A Luftwaffe vadászlégiereje (ahogy a vadászpilóták látták).
Kezdõ és haladó kollegáknak ajánlom, akik épp virtuális harcaikat vívják. Ha otthon leszek feltöltöm a tartalomjegyzéket. LINK
Amint vége a vizsgaidõszaknak megyek ts-re is, addig sajnos csak ritkán van idõm repülni :S
De most sikerült lelõni egy Blenheimet megy egy BR.20-at :D sajnos késõn vettem észre hogy utóbbi saját gép és addigra már a földben volt szegény :S :D
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Most én is át tudnék ugrani 1-2 napra vmelyik hétvégén
Amerika - egy faszi beszííva pucéran áll az erkélyen, kijön rendõr, mentõ, sürgõsségi rohamosztag, stb, 3 helikopter, 20 kocsi, 3 teherautó - 3 óra alkudozás után lekönyörgik a csókát az erkélyrõl, majd egy pszihiátrián több hónapos rehabilitációs tanfolyamon vesz részt - költség - pár millió dollár
Kína - kiszáll a csóka az ablakba, fenyegetõzik, szidja a rendszert, odamegy a rendõrjárõr a csónakos motorral, fõbelövi a csókát, tömegsírva, oszt kész - költség - párszáz jüan, fél óra....
- Te koma, hol van a füles sapkád?
- Amióta balesetem volt nem hordom!
- Milyen baleseted volt?
- Megkínáltak vodkával és nem hallottam.
Az oroszokat jól jellemzi ez a hozzáállás, anno mikor a színházi túszejtõs cucc volt, akkor is halomra haltak a civilek a bevetett taktikai gáztól, mert az istennek se akarták kiadni az összetételét az orvosoknak, nehogy a következõ támadók felkészülhessenek ellene.
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika, ugyebár.