IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk igen a virágbolti nincs patchelve... (bár egy patchet láttam hozzá)
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Mennyi memória van a kártyádon?
Bár lehet letöltöm torrentrõl, aztán meglátom mennyire fut gázosan.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy 19"-es ósdi CRT-n 1024x768-ben valami brutális fps-t produkál...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
peccs majd jön valamikor...
amúgy a 4890 már kicsit gyengusz, nem csak ehhez a játékhoz
persze kérdés milyen felbontáson játszol
GOOBY, pls
Egyébként köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Rágódok még a dolgon, aztán remélhetõleg meglepem magam a sikeres vizsgaidõszakra való tekintettel. <#idiota>#idiota>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@bralph: Elvileg ami nekem van az egy szinten van a HD5830 (talán még felette is egy kicsit) Igaz, hogy a rendszerigénynél nincs a listában, de gondolom csak jó...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha sikerül nyélbe ütnöm az üzletet akkor én eladom a G940 emet.
Majdnem új. Jó nem olcsó ,de ellenben kúrva drága😊 40 körül gondolom.
Olyasmi jutott eszembe, hogy elõször vennék egy jobb botot, aztán pedált, esetleg kart. Csak az a kérdés, hogy lehet így külön is kapni ilyesmiket?
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az aláírásomban lévõ gépen jól futna a játék? (természetesen a Cliffs of Dover) Gondolom igen, csak biztos ami biztos, mert elég sok negatívumot olvastam az optimalizációról.
de ha rám hallgatsz akkor nem veszel mindenféle pár ezer ft-os vackot, hanem nézel valami használt saitek x52-t, 13-15 körül már szokott lenni
ha nincs ennyid akkor is vmi saiteket ajánlok, nézz szét a honlapjukon
GOOBY, pls
Mostanában nézegettem, hogy iszonyat olcsón (3000 Ft) be lehet szerezni a játékot. Gondoltam esetleg beruházok rá. Csak egy problémám van: nincs megfelelõ beviteli eszközöm hozzá (értsd: joystick stb.). Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e megfizethetõ árú Joystickot ajánlani? Illetve mi a helyzet a pedállal, gázkarral? Feltétlen szükséges a játékhoz vagy csak jó ha van?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Kössz a tippet!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt a Horrido címû, Trautloft által írt könyvet kell keresni
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hát csak már unom,hogy kiadnak valami infót,de igazából semmi újat nem közölnek.
Oszt erre várunk heteket,a nagy semmire.
Had hõbörögjek már én is így hétfõ délelõtt😊))
**--**
Jól gondolom, hogy a "Main Belt" az a hevederezés mikéntje? Szóval ahogy ott szerepel úgy lesz hevederezve a motyó?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=39090
A tököm tele van már ezekkel a majmokkal,hogy nem tudnak rendesen informálni minket errõl a rohadt játékról. Úgy pofán tudnám baszni ezeket,azt sem tudnák merre vannak arccal.
Komolyan mondom úgy viselkednek,mint a gyerekek az óvodában.
A kicsi a nagyobb kérdés, talán S.m.K.H. és Ub.m.Zerl, (ha) a P.m.K nem húz csíkot akkor néha egy nyomjelzõ közéjük. De majd a szakik kijavítanak!
Eleve az E1 et favorizálom. Lehet szórni az áldást vele,5 bombert meg még 1-2 vadászt bõven le lehet vakarni azzal a lõszer mennyiséggel ami benne van. Nem is ráz mellesleg.
Egyáltalán, mit célszerû hevederezni a kicsibe és mit a nagypuskába??
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
GOOBY, pls
Minap hiányolta bralph kollega,hogy nem akaródzik felmenni 1 re az arányomnak. Tegnap kicsit munkálkodtam a dolgon😊