IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
2GB GDDR 5

Mondjuk igen a virágbolti nincs patchelve... (bár egy patchet láttam hozzá)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

20e-s kártyával is simán fut, online sok géppel is, csak nem olyan szép. Ha jön peccs akkor pedig elvileg még javul a helyzet.

PLackó
Amit torrentrõl töltenél le még sokkal gázosabb a mostani verziónál, abból nem tudod leszûrni.
Mennyi memória van a kártyádon?

Svenhassel
Akkor viszont felejtõs...
Bár lehet letöltöm torrentrõl, aztán meglátom mennyire fut gázosan.

LeonSilver
Nem lehet, biztos.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Svenhassel
Igazándiból eddig mindent vitt maxon (vagy maxhoz közeli beállításon) 1920x1200-ban. Szóval annyira nem gyengusz. De Cliffs of Doverhez lehet, hogy az...

Ez csak azért van, mert minden lüke bazinagy LCD-ket használ.
Egy 19"-es ósdi CRT-n 1024x768-ben valami brutális fps-t produkál...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
ehhez a játékhoz jelenleg 100e ft-os kártya kell
peccs majd jön valamikor...
amúgy a 4890 már kicsit gyengusz, nem csak ehhez a játékhoz
persze kérdés milyen felbontáson játszol

GOOBY, pls

Svenhassel
Na igen így szokott az menni 😄
Egyébként köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Rágódok még a dolgon, aztán remélhetõleg meglepem magam a sikeres vizsgaidõszakra való tekintettel. <#idiota>

Her Laca
Biztos jó. Ha nem meg majd vehetsz másikat😊) Elkap a gépszíj és jön a végtelenbe és tovább:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Svenhassel
Ahha! Ezt nem tudtam...

Svenhassel
Köszi az ajánlatot, de az egy kicsit sok lenne nekem 😊 Drága a benzin, kaja, meg úgy minden 😄

@bralph: Elvileg ami nekem van az egy szinten van a HD5830 (talán még felette is egy kicsit) Igaz, hogy a rendszerigénynél nincs a listában, de gondolom csak jó...

Szinte minden joy csavarható, az az oldalkormány. Az aviator-on lévõ két gázkarra elõbb lesz szükséged mint pedálra. 😉

Her Laca
Tekered csuklóból😊 A mai joy ok már majdnem mind tudják.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Svenhassel
Értem. Egyébként a Saitek Aviator amit írtál szimpatikusnak tûnik. Aztán idõvel lehet beruháznék egy pedálra, addig meg gondolom gombokkal is megfelelõen lehet mûködtetni az oldalkormányt...

Hopsz, a videókártyában nem vagyok biztos, nem ismerem az ati-kat. Nézd meg a minimumot, hogy belefér-e...

Her Laca
Levelezem most a logival.
Ha sikerül nyélbe ütnöm az üzletet akkor én eladom a G940 emet.
Majdnem új. Jó nem olcsó ,de ellenben kúrva drága😊 40 körül gondolom.

Lehet mindent külön kapni. A játék egy komoly peccsre vár, ami hamarosan aktuális és elméletileg akkor hatalmas javulások várhatóak az erõforrás kihasználás terén. Az aláírásodnál sokkal rosszabb gépen is játszható, most is, csak nem olyan szép.

Svenhassel
Köszönöm a válaszokat!

Olyasmi jutott eszembe, hogy elõször vennék egy jobb botot, aztán pedált, esetleg kart. Csak az a kérdés, hogy lehet így külön is kapni ilyesmiket?

Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az aláírásomban lévõ gépen jól futna a játék? (természetesen a Cliffs of Dover) Gondolom igen, csak biztos ami biztos, mert elég sok negatívumot olvastam az optimalizációról.

Saitek-et érdemes, bár játék árának a háromszorosát úgy is rá kell költeni. Ennél olcsóbban nem is tudom van-e valami a piacon. Minden plusz eszköz növeli az élményt de nem szükséges. Sok függ a realizmus beállításoktól de egy alap bottal is lehet full real-ben operálni. Az Aviator talán még messzer botot is mintáz.

Svenhassel
Bocs azt elfelejtettem írni, hogy a Cliffs of Dover-re gondolok... 😊

PhantomAss
az attól függ hogy mennyi léd van rá
de ha rám hallgatsz akkor nem veszel mindenféle pár ezer ft-os vackot, hanem nézel valami használt saitek x52-t, 13-15 körül már szokott lenni

ha nincs ennyid akkor is vmi saiteket ajánlok, nézz szét a honlapjukon

GOOBY, pls

Svenhassel
Üdv!
Mostanában nézegettem, hogy iszonyat olcsón (3000 Ft) be lehet szerezni a játékot. Gondoltam esetleg beruházok rá. Csak egy problémám van: nincs megfelelõ beviteli eszközöm hozzá (értsd: joystick stb.). Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e megfizethetõ árú Joystickot ajánlani? Illetve mi a helyzet a pedállal, gázkarral? Feltétlen szükséges a játékhoz vagy csak jó ha van?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Her Laca
Köszke😊

Vogel
Feltettem a TS/V4/Vogel/haditechnika mappába a "Fedélzeti fegyverek vadászgépeken a második világháborúban" c. haditechnika tárgy beadandó szösszenetemet. Nem egy doktori értekezés, inkább fordítás némi kiegészítéssel. Mellette van a hozzávaló prezentáció (full screenen mûködnek az animációk). Forgassátok haszonnal, ja és fogalmazni nem tudok sry 😊

LeonSilver
Aztakurva, ez de fasza!

Kössz a tippet!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A pumaszálláson írnak a lõszer behevederezésrõl is.😊

Itt a Horrido címû, Trautloft által írt könyvet kell keresni

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A múltkor nem errõl volt szó ? Nagyon jól néz ki.
Zpogi
Lefordított link

Hát csak már unom,hogy kiadnak valami infót,de igazából semmi újat nem közölnek.
Oszt erre várunk heteket,a nagy semmire.

Her Laca
Na😊 Magyarán mirõl van szó? Én lusta vagyok fordítgatni😊)))
Had hõbörögjek már én is így hétfõ délelõtt😊))

LeonSilver
Ez fasza! Azt hiszem majd ki is teszem a banner alá 😊

**--**

Jól gondolom, hogy a "Main Belt" az a hevederezés mikéntje? Szóval ahogy ott szerepel úgy lesz hevederezve a motyó?

Zpogi
Zpogi
Hétfõi "lóf@x" frissítés!

A tököm tele van már ezekkel a majmokkal,hogy nem tudnak rendesen informálni minket errõl a rohadt játékról. Úgy pofán tudnám baszni ezeket,azt sem tudnák merre vannak arccal.
Komolyan mondom úgy viselkednek,mint a gyerekek az óvodában.

Szerintem az elektron és Brandsprengranate páros a megoldás a nagyba. Az M-Geschoss nálam nincs is a listában.
A kicsi a nagyobb kérdés, talán S.m.K.H. és Ub.m.Zerl, (ha) a P.m.K nem húz csíkot akkor néha egy nyomjelzõ közéjük. De majd a szakik kijavítanak!

x52-es joy-t használat esetén, a PP állítás jobb, ha rákerül a gázkarra, míg a gázkar funkciója a "kicsi", csúszka alakú kézi gázkarra? Csak, ha már többet kell használni úgyis.
Szép munka, Így kell ezt csinálni! 😊

Her Laca
Jut eszembe. Tegnap Fecskának is mondtam,lehet sokan nem tudják,ha bombázót gyilkoltok akkor a motor helyett a motortól kifele esõ szárny területet lõjétek. Mindig kigyulladnak,gondolom ott az üzemanyag nekik.

Her Laca
Én mindent alapon használok. Ha le kell esnie az eneminek akkor aszondom bármit lövök bele le fog esni. Ha meg nem akar leesni ,lõhetem akármivel😊
Eleve az E1 et favorizálom. Lehet szórni az áldást vele,5 bombert meg még 1-2 vadászt bõven le lehet vakarni azzal a lõszer mennyiséggel ami benne van. Nem is ráz mellesleg.

LeonSilver
Srácok, ezekrõl mit lehet vagy mit érdemes tudni?
Egyáltalán, mit célszerû hevederezni a kicsibe és mit a nagypuskába??

Her Laca
Steam. Beállítások ,barátok ,profilnév.

DonZorro
Srácok a pilóta nevét a multihoz hol a fenébe lehet átírni??? <#help><#confused><#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
😄

Sanyo
Akkor talán jobb is hogy nem láttam. 😞

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Épp a hét végén volt egy fasza mûsor az NGC-n (ha jól emlékszem). Fantomokat bontottak szét egy germán légibázison.

Sanyo
Keblemre, az F-4 és az F-14 örök kedvenc marad. 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
"Nagy álmom egy macskával szimezni."

tessék:
link

GOOBY, pls

Her Laca
Apropó.😊
Minap hiányolta bralph kollega,hogy nem akaródzik felmenni 1 re az arányomnak. Tegnap kicsit munkálkodtam a dolgon😊

LeonSilver
😄 Igen-igen, nekem is. Mind a kettõ szívem csücsökje 😉

Her Laca
F4 es😊 Vagy!!! F14!!!! Nagy álmom egy macskával szimezni.

LeonSilver
Mondjuk ha kijönne egyben a 15-ös meg a Sabre, na az lenne az igazi nagy durranás!!!!
Ott már lehetne dogolni nagyokat!