IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Maga az elgondolás nem rossz. Ami baklövés az az, hogy kiadnak egy darab szerencsétlen, szaros gépet? Azt akkor mi a fasznak? Nem gondolták ugye komolyan, hogy a musztáng fog dogolni az A-10C-vel... Rohadt nagyot kaszálhatnának (azért így is fognak, mert sokan megveszik majd, köztük valószínûleg én is) ha minimum 4, maximum 6 gép jönne ki a "csomagban". Viszont az azért ilyen kidolgozottság mellett qrva nagy meló volna. Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi idõnként jön majd új gép és mennyiért.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Semmi konkrétumot, csak amit Laca linkelt. Jelentkeztünk rá, nem tudom mi lesz de valami csak lesz 😉
Mondjuk blizzard ide, blizzard oda, nekem van egy kicsi félelmem. Annyira de annyira várja a qrva sok fan a cuccot, nehogy csalódás legyen. Mert ugye volt már olyan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha szuperratát raknának be azt még megérteném de ez....<#nevetes1>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nem az enyémek, a repüléshez való kapcsolatuk miatt raktam be, gondoltam, nem árt látni, hogy mivel is lõdöznek ránk az enemy-k.
Nem javaslom, hogy vegyen ilyet bárki is, ugyanis ezek lõszer elemnek számítanak, és a kereskedelme engedélyhez kötött (eladása is, tartása is, vétele is). Csak mondom <#smile>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Nem kéne..ezt ide berakni..<#smile>
Minden tisztelettel.

VO101Tom
Apropo...

Diablo III Beta-ról mit hallottál?

www.pumaszallas.hu

DonZorro
KÖSZÖNÖM SRÁCOK!!! Ez már elég részletes a megértéshez!!! <#worship><#worship><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

mindig lerakja asztalra vissza menni nem tudok csak ha kilövöm a freetracket. confiniben trackiruse 1 az jó? freetrack 2.2 van
Én válaszoltam rossz posztra, arra gondoltam, hogy a hibát fejtsd ki jobban. Ha CoD-hoz használsz freetrack-et kilép az asztalra? Rendszeresen? Vissza tudsz lépni? stb. Bár több ötletem így sem lesz, talán másnak.

megnéztem amit irtál,semmi nincs pipálva. 46-ban és rof-ban jó. csak a clod-ban szarakszik. lövésem sincs mi a baj
Willenbrock
Tudom hogy off,de itt páran értenek a számítástechnikához és mivel máshol nem tudtak semmi konkrétat mondani megkérdezném itt:Az a gondom hogy a letöltõoldalakon nem látszanak a letöltõ kódok.Mikor elindul a windows néha úgy 5 percig igen aztán megint nem.Honnan lehet megtudni mi okozza ezt konkrétan,és hogy lehet megszünteteni ezt a módfelett bosszantó állapotot?

Kifejted bõvebben?

negativ, valami más?
Her Laca
Laca bátyátok felszállt és elkísértem a bombereket 5 K-n.
Angelusok feltett célja ,hogy mindenáron lelövik a bombázókat és halálmegvetõ bátorsággal esnek nekik. Komolyan célbalövészetet lehet velük gyakorolni. Már mint a vadászok nem térnek ki csak szegelik a bombereket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ilyet még nem tapasztaltam. Talán a Global fül alatt a General optoins minimize opcióit lõdd ki.

sziasztok. freetrack leteszi asztalra a játékot(clod) ötlet?
Her Laca
Belépek és mi fogad? Mán megint esteledik.
Hogy a Doszpot rajzolná körbe õket.

LeonSilver
De kompatibilis lesz onlány az A-10C-vel meg a BS-el 😄 😄 Kretének.

LeonSilver
A Musztángon a DCS -ben. Nevetséges..

VO101Tom
Nem is lesz benne más 2.vh-s gép? Szórakoznak ezek?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hogy micsodán?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Borravaló szindróma Mijki, tegnap délután óta ezen röhög a fél szimes világ.

Sanyo
Lebuktál, mert nem olvastad. 😊

www.pcpilot.hu

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ma is repültem egy kicsit és elõjött két szürke téglalap CloD-ban. Azt hogyan tudnám eltüntetni?

A Close Info Window-al sem tûnik el.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Mentem egy kört Atagon,úgy látszik állandósítani akarják ezt a szürkületi idõszakot,hogy rohadjanak meg ,mást nem tudnak kitalálni már ,hogy kis elõnyhöz jussanak. Hú de szép kerek egy mondat volt.. Na mindegy ,maximum napközben napszemcsiben leszek,hogy szoktassam magam ,de úgy sem ússzák meg ,nehogy már azt gondolják,hogy így nem lesznek lelõve. Na.

VO101Tom
Hideg motor a német gépeken nem számít, ha rázni kezd, akkor vagy túlhajtod a fordulatszámot, vagy túlmelegszik a motor.

Légcsavar állásszög mutatón a 12:00 jelzi a legkisebb állásszöget (22°), a 08:00 a legnagyobbat (46°). 10 perc 1°, egy óra 6° állítást jelent. Zuhanáskor állítani úgy kell ahogy Laca is írta, vagy a PP tekered mint állat, vagy a gázkart húzod vissza. Lényeg, hogy a fordulatszám 2300 körül legyen.

Olajra nem nagyon kell figyelni, csak zárva ne legyen. Olasz, csillagmotoros gépeken viszont nagyon fontos az is.

Radiátorkar hajtókar feliratait már mondták, én annyit tennék hozzá, hogy ha kinézel a szárnyra, a szárnytõben ott lóg ki egy pöcök (ha teljesen nyitva a hûtõ, akkor nem látszik). Ez egyszerûen hozzá van csavarozva a hûtõ alsó lapjához, ahogy az nyílik-csukódik, ez úgy süllyed vagy emelkedik a szárnyfelületbõl. Ezen is van felirat, AUF (nyitva), 3/4, 1/2, 1/4, Zu (Zárva). Itt látod, hogy pontosan mennyire van nyitva a vízhûtõ.

www.pumaszallas.hu

Nohab
Auf: nyitva
Zu: zárva
Her Laca
12 óra állással szállsz fel. Azt kel nézni ,hogy a PP-t oda kell állítani amivel a fordulatszámot 2500 alatt tartod ,a legjobb 2200 körül.Hûtõt kinyitod három negyedig,olajhûtõt akár teljesen is.
Ha zuhansz akkor vagy a gázt veszed le,de akkor ugye nem gyorsul a gép ,hiszen a propeller fékezi, így akkor letekerjük figyelve a fordulat számot.
A hûtõt elõre fele nyitod ,tehát jobb oldaladon van és az óramutató járásával ellenkezõ irányba.
A PP-t folyamatosan kell variálni ,hiszen magasság függvénye is a dolog amúgy.

Her Laca

A végén 9 perc után érdekes . Rudel rõl van szó.

DonZorro
Én is gyakorlok már szorgosan.

Ez a radiátor és légcsavar kontroll még kicsit nehézkes repülés közben. Általában 10-15 perc alatt elfüstöl a motor, vagy marhára rázkódik a gép full gázon. Megsütöm vagy lefagyasztom? Nem tudom.

Az óra a jobb oldalon hogyan mutatja a szöget? A 12:00 az melyik állás? Legnagyobb vagy legkisebb? Sehol nem találtam leírást róla. Zuhanáskor mire kell állítani? Valaki le tudja írni vagy dobni egy linket róla, hogy hogyan mûködik? Könnyebben megérteném. Az rendben, hogy 2300-on kell tartani a fordulatot, ez nagyjából megy is.

Ha jól láttam az olaj nem nagyon hûl le és nem is melegszik jelentõsen ha nyitva van félig a hûtõ. Jól látom? Arra nem is kell annyira figyelni?

Csak hogy biztos legyek benne mivel nem túl jó a németem, az AUF és a ZU (a radiátor karon elõre ill. hátra) közül melyik a zárás és melyik a nyitás?

Köszi Srácok!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PLackó
Nah igen, leginkább a Te neved rémlett. Felmentem egy haverommal együtt, de kb 2 perc után pont le is léptetek.

Off. Ettõl behaltam, nem tudom ez vicc akart é lenni vagy komoly. Emberek élõ emberért ég a gyertya! 😄

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/9660.kivalasztott

Melissa Joan Hart él és nem halott

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

mijki
Ma lehet én is megyek veletek ATAG-ra, ha majd repültök. Rettegnek majd a vörösök. 😊

mijki
Fecska csinálta 😊

PLackó
Az esti órákban nem valamelyikõtök csinált "magyarok" lobby-t clodban? 😊

VO101Tom
Póttank az E-7-hez lett rendszeresítve, de az a típus nincs CloD-ban.

www.pumaszallas.hu

Akkor hullottak az oroszok is rendesen ugye?😊
Kösz a tippet a CloD beállításához.😊
Az Atagon póttartállyal repültök? Volt egyáltalán az E1-eshez póttank, sztem az E1/B-hez biztosan?

Eszembe jut egy történet. Az angliai csata idején az egyik staffelhez egy újoncot helyeztek és mondták neki hogy semmiképpen se kalandozzon el a kísérõje mellõl bevetés közben. Az 1. bevetésén a fickó persze rögtön elszakadt a kötelékétõl és vad manõverezésbe kezdett London felett, mikor nem látott maga körül senkit, rémülten belekiáltott a rádióba, hogy egyedül van és segítséget kér. Erre a kísérõje, egy tapasztalt pilóta, aki égész végig mögötte repült, nyugodtan beleszólt a rádióba: "Ne aggódjon hadnagy úr, mindjárt kap a háta mögé 10 Spitfire-t és rögtön nem lesz egyedül."

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Töszi.<#smile>

Nohab
Nohab
A játék fõkönyvtárában: conf.ini fájl.

ShadowMapSize

5-rõl 3-ra.
Srácok mit is kell átírni(és hol) a Clod-ban?
Nálam elég jól megy ,de néha leesik eléggé a teljesítmény úgyhogy teszek egy próbát .Laca te írtad nemrég,de egyszerûen nem látom sehol.

Sanyo
Tegnap óta vetítik a Red Tails c. filmet, a kritikák lesújtóak, a látvánnyal viszont nincs gond. Lukas bácsi nagyon égett.

www.pcpilot.hu

Én voltam, köszönöm a lehetõséget! Remélem ha körvonalazódik egy össznépi hadjárat jössz szórni az égi áldást!

VO101Tom
Sajnos nem tudod megnézni. Többen írták ezt is 1C-re, hogy a bombák oldásáról valami visszajelzés, hang, vagy felirat legyen már.

www.pumaszallas.hu

i robot
BravoAlpha? Szerintem pont hozzám ugrottál be amikor szenvedtem a BR. 20-al. Végül bemelegedett és sikerült egy radarállomást becélozni, majd a hazaérni egy spit támogatása után. Landolás enyhén döcögött. Tényleg jó kis gép, de nem hiszem hogy dobott bombát. Észrevettem néha tök üres a gép. Azt nem lehet valahogyan megnézni van-e csomag a gépen?

Mehetünk, jövök TS-re is!