IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk blizzard ide, blizzard oda, nekem van egy kicsi félelmem. Annyira de annyira várja a qrva sok fan a cuccot, nehogy csalódás legyen. Mert ugye volt már olyan.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Minden tisztelettel.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Angelusok feltett célja ,hogy mindenáron lelövik a bombázókat és halálmegvetõ bátorsággal esnek nekik. Komolyan célbalövészetet lehet velük gyakorolni. Már mint a vadászok nem térnek ki csak szegelik a bombereket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy a Doszpot rajzolná körbe õket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Close Info Window-al sem tûnik el.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Légcsavar állásszög mutatón a 12:00 jelzi a legkisebb állásszöget (22°), a 08:00 a legnagyobbat (46°). 10 perc 1°, egy óra 6° állítást jelent. Zuhanáskor állítani úgy kell ahogy Laca is írta, vagy a PP tekered mint állat, vagy a gázkart húzod vissza. Lényeg, hogy a fordulatszám 2300 körül legyen.
Olajra nem nagyon kell figyelni, csak zárva ne legyen. Olasz, csillagmotoros gépeken viszont nagyon fontos az is.
Radiátorkar hajtókar feliratait már mondták, én annyit tennék hozzá, hogy ha kinézel a szárnyra, a szárnytõben ott lóg ki egy pöcök (ha teljesen nyitva a hûtõ, akkor nem látszik). Ez egyszerûen hozzá van csavarozva a hûtõ alsó lapjához, ahogy az nyílik-csukódik, ez úgy süllyed vagy emelkedik a szárnyfelületbõl. Ezen is van felirat, AUF (nyitva), 3/4, 1/2, 1/4, Zu (Zárva). Itt látod, hogy pontosan mennyire van nyitva a vízhûtõ.
www.pumaszallas.hu
Ha zuhansz akkor vagy a gázt veszed le,de akkor ugye nem gyorsul a gép ,hiszen a propeller fékezi, így akkor letekerjük figyelve a fordulat számot.
A hûtõt elõre fele nyitod ,tehát jobb oldaladon van és az óramutató járásával ellenkezõ irányba.
A PP-t folyamatosan kell variálni ,hiszen magasság függvénye is a dolog amúgy.
A végén 9 perc után érdekes . Rudel rõl van szó.
Ez a radiátor és légcsavar kontroll még kicsit nehézkes repülés közben. Általában 10-15 perc alatt elfüstöl a motor, vagy marhára rázkódik a gép full gázon. Megsütöm vagy lefagyasztom? Nem tudom.
Az óra a jobb oldalon hogyan mutatja a szöget? A 12:00 az melyik állás? Legnagyobb vagy legkisebb? Sehol nem találtam leírást róla. Zuhanáskor mire kell állítani? Valaki le tudja írni vagy dobni egy linket róla, hogy hogyan mûködik? Könnyebben megérteném. Az rendben, hogy 2300-on kell tartani a fordulatot, ez nagyjából megy is.
Ha jól láttam az olaj nem nagyon hûl le és nem is melegszik jelentõsen ha nyitva van félig a hûtõ. Jól látom? Arra nem is kell annyira figyelni?
Csak hogy biztos legyek benne mivel nem túl jó a németem, az AUF és a ZU (a radiátor karon elõre ill. hátra) közül melyik a zárás és melyik a nyitás?
Köszi Srácok!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/9660.kivalasztott
Melissa Joan Hart él és nem halott
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kösz a tippet a CloD beállításához.😊
Az Atagon póttartállyal repültök? Volt egyáltalán az E1-eshez póttank, sztem az E1/B-hez biztosan?
Eszembe jut egy történet. Az angliai csata idején az egyik staffelhez egy újoncot helyeztek és mondták neki hogy semmiképpen se kalandozzon el a kísérõje mellõl bevetés közben. Az 1. bevetésén a fickó persze rögtön elszakadt a kötelékétõl és vad manõverezésbe kezdett London felett, mikor nem látott maga körül senkit, rémülten belekiáltott a rádióba, hogy egyedül van és segítséget kér. Erre a kísérõje, egy tapasztalt pilóta, aki égész végig mögötte repült, nyugodtan beleszólt a rádióba: "Ne aggódjon hadnagy úr, mindjárt kap a háta mögé 10 Spitfire-t és rögtön nem lesz egyedül."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Nálam elég jól megy ,de néha leesik eléggé a teljesítmény úgyhogy teszek egy próbát .Laca te írtad nemrég,de egyszerûen nem látom sehol.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu