IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Van benne High Explosive!! 😄

Artivizsla: Elvileg 420 db csövenként.

Az E1-nek mennyi a lõszer javadalmazása a szárnygéppuskák esetében? Ott is 1000, mint az orrban ?
Zpogi
Húúú,te Tom.

Gondoltam megnézem a G 50 hevederezését én is,és csak most vettem észre milyen zsír skineket csináltál hozzá. Mikor letöltöttem elfelejtettem megnézni õket.

THX<#worship> ezekért is.

Egy kis ízelítõ:

VO101Tom
Ennek a kiskalája két Breda 12,7-es, ami nagyobb mint a 303-as angol vagy a 7.92-es német. Az Mg-131 -el leeht egy súlycsoportban, amivel már il-2-ben is lehet robbantani a Spitet. A hevederezését kellene majd átnézni, itt mik vannak, lehet nem is olyan szar ez, mint esõre tûnik 😊. De az biztos, hogy sokkal macerásabb vele repülni, és gyengébb is, mint bármilyen másik gép. Talán még a Blenheim is jobb 😛

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Emlékszem, most vagy 4 éve AW-n én is lelõttem egy AI ratát G50 -el finn mapon. De régen vót, és lehet hogy igaz se vót....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca

Ezektõl a japóktól kész vagyok😊)
Hihetetlen egy társaság😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem is tudom kezelni a rohadékot.
Lehet leckéket veszek tõled😊

Szepy😊 A clod ban azért nem ugyan az mit tud egy gép ,mint a régi IL2 ben. A spitnek a hurkánynak ,sõt még a messernek is megvannak a trükkjei,és lehetsz bármilyen ûber rácsapós,fordulós ficak, ha egy kicsit nem figyelsz baxhatod a vasat. Ha jól kezeli valaki ezt az olasz förmedvényt lehet tud meglepetéseket okozni. És itt a kiskala azért megint csak más mint az IL2 ben. 300 lõszerrel is le lehet akár több gépet is lõni.
De jut eszembe. Egyszer valami sivatagos mapon Gida vagy négy humán vadászt lõtt le ,P40-et ,meg hurkányt,G50 el.
Jó Gida egy csíter de akkor is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az a g.50 az il2-ben is egy retek f@s gép. Egyszer Lacuschal direk azért hostoltam egy kétszemélyes dogfightot, hogy kiderítsük, hogy le lehet e egyáltalán azzal lõni bármit is.

Hát az eredmény nem lett egyértelmû. A spittel és a Messerrel szemben abszolúlt esélytelen az tény. Ha lõhelyzetbe is kerültél vele, az rögtön elillant, mert mert a Messer csak lépet egyet és leshetted mikor csap vissza.

Végül egymásnak repültünk célt azonos géptípussal az az mindketten g.50-ben ültünk. Vért izzadtunk már csak azért is, hogy benyásra lõjjük egymást. Szóval leírhatatlan mennyire használhatatlan egy *****!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
"a spitet úgy fordulta le ahogy kell" - Na, ezt max. csak úgy, ha magasról rázuhan, ennyire gyenge fos gép nincs még egy a játékban, karburátoros csillagmotor üzemeltetése is kész rémálom a mesza után. A két 12,7-es géppuska, csövenként 300 lõszerrel meg magában is elég gáz lenne, Meszában ha ennyi van, akkor már hazafelé tartok, mert "mindjárt kifogy" 😊
Hiába no, Willi bácsi jó gépet kalapált össze, és ezt igazán az ilyen gépek után látod csak, mint ez a G.50
De ennek ellenére tetszik, az a Gruz gyerek is kilépett nem sokkal ezután, lehet szégyenében ment inni valamit 😄

www.pumaszallas.hu

Her Laca
<#eljen> Ma én is láttam egy srácot evvel a retek olasz géppel,a spitet úgy fordulta le ahogy kell. Mondjuk besegítettem egy kicsit neki😊 Lehet rászánok némi idõt a tipusra😊

VO101Tom
Ma egy rövid légi harcban lelõttem =MG=Gruz-t. Szétcincáltam retek Hurrijának testét egy G.50-el. Ez legalább 10-et kellene, hogy érjen! 😊))

www.pumaszallas.hu

Zpogi
<#smile><#hehe>

Sziasztok!

Azt hiszem bátran ajánlhatom itt ezt a filmet(Red Tails):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BpA6TC0T_Lw

Mintha csak játék közben készült volna 😊. Elnézést ha off voltam, vagy ha már volt errõl a filmrõl szó....

Papa01
Pontosan. Sanyo-t és a testvéremet szoktam megkérni, hogy segítsenek ha elakadok egy fordításban. 😊
Nagyon nehéz hívatás, minden tiszteletem a fordítóké!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
DonZorro, megtennéd hogy a Pumaszállásról és a pcpilotról másolt anyagokat letörlöd a fórumodról? Köszi.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az természetes, hogy megjelölöd, megemlíted azt aki írta a cuccot. De nem csakozd le a munkád. A fordítás nem kis meló.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ahhoz elõbb áLamfõnek kell lennie, áLomáson kell járnia. Arra meg nem mindenki képes ám.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vogel
Pont mostanában aktuális a plágium kifejezés 😄 Tovább nem kell ecsetelnem.

LeonSilver
Próbálgatom kicsit "komolyabban" ezt a CloD-ot. Hát ez így, szarul is kurva jó, mi lenne ha még jó is lenne 😄

Ez az E-1 meg félelmetes ha valaki megtanulja és megszokja a prop állítgatást.

Sanyo
Vigyázz, mert a végén még doktori címet is kapsz. <#nezze><#crazya>

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Soha ne degradáld le a munkád! Olyant meg soha nem mondj, hogy "csak" fordítottad. Az csak szó nem kell oda. Nahát.

Vogel
160 rps a nyolc(!) .303-asra vonatkozik. Át lesz írva.

Vogel
Köszönöm az elismerõ szavakat, de ez Anthony G. Williams érdeme. Csak fordítottam +megspékeltem. Tom felhívta a figyelmemet egy hibára; .303-asnál 160 rps van ami 16! Egy nullával több, javítva lesz.

Willenbrock
BoM fíling.Remélem lesz repülhetõ Mig-3 benne,a veres oldalról az érdekelne legjobban.

Zsííír ! 😄 én még nem láttam szóval Mijki .... ! <#eplus2><#vigyor>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Már volt! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Her Laca

Mit találtam😊)

meg ez is

Willenbrock
Találtam egy Bf 109E eredeti 100 oldalas kézikönyvet.Itt letölthetõ

Egyre jobban várom a CoD peccset... és a szürkületet! Gyökér vörös nulla méteren közlekedve henteli a gépeket a földöm. Mögé nyomom, közeledik, eltûnik. Legkisebb FOV-on látom, követem, lõtávolban felhúz, eltûnik, megkeresem és ugyanez... egészen Doverig! Túlélte a rohadék és a nevét sem tudom de vadászni fogok az ilyenekre - ha kijött a Szet Peccs!
A horizont párájában veszik el a vörös,amikor részletességet vált a modell (LOD) és többnyire csak nappali fényviszonyok között (109-es ok). Amúgy a párakoszorút is elhagyhatnánk az inverzióval, nem kicsit bugyuta, hogy a pamacsok felett is megvan...

Her Laca
A TS en a dongók szobájánál a file browser nél van

Ez engem is érdekelne!

Willenbrock
A Breszti Erõdön és a Winter War-on kívül ismertek még jó világháborús filmet ami ilyen keleti témájú?Most láttam a breszti erõdöt nagyon jó film pláne úgy hogy orosz.A PanzerIII BMP-bõl lett kialakítva de egész jó volt.Az volt csak furcsa hogy támadáskor a német tisztek elõl mentek tányérsapkában-nem hiszem hogy olyan volt a valóságban.A ratát leszedték mint a **art,nem is értem minek ment oda keringeni.Kicsit unalmas volt az hogy minden tûzharc alatt szólt a "ja kreposzt,ja kreeposzt" de messze a legjobb háborús film volt amit oroszoktól láttam.

Her Laca
És ilyenek leszünk😊)

A végén a legjobb😊
"Úgy néz ki ezt most benézted":XD
"Igazi ûberbannolás volt"

mijki
Eszméletlenül jó, köszönöm szépen! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Látod régebben (néhány éve) még eltököltem volna vele. Ma már én sem baszakodnék.. Öregszünk vagy mi 😄

LeonSilver
Én akkor röhögtem nagyon sokat, amikor a teheneknél voltunk és kismillió feltámasztott tehén rohangált 😄

Her Laca
Ja😊 Engem utáltak a haverok,kis csonti seregemmel hatoltam ide oda, Diablo volt vagy 2-4 másodperc. Volt olyan köves páncélom, hogy ihaly.

LeonSilver
Gyerekek, ezeket az írásokat hol lehet elérni?

VO101Tom
Köszönjük, megnézem én is.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Vogel ez baromi jó lett! Grat hozzá.

VO101Tom
Feltelepült, elindult, csak a battlenet accoutot kérõ részen nem lépett túl (pedig az nfo azt ígérte). Aztán olvastam, hogy mennyi file-t kell másolgatni, fake szervert indítani a háttérben, meg ilyen olyan trükkökkel megkerülni, és... és ha minden oké, és elindul, akkor meg nem támadnak az ellenfelek, nem mûködnek porogramrészek, pályákon nem jutsz túl, és hasonló szívatások. Szal marad a nyálcsorgatás 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hogy az õrületbe lehetett kergetni a parasztokat, amikor az ember feltámasztott x ezer hullát, semmit nem lehetett látni és laghgolt mint az állat 😄 😄 😄

VO101Tom
A "clodhoz nem elég"-et úgy kell érteni, hogy nem fog futni, ha mindent feltolsz maxra. Ha most visszakérdezel, hogy "miaz, hogy nem maxon?", akkor tényleg hanyagold <#alien> de ha képes vagy kompromisszumokat kötni a grafika gyengítésével, akkor simán fog futni* a játék online is.

* apró akadások, és rendszeres fagyások vannak, ez programozási hiba, elvileg ezt is javítja majd a peccs. De ez vastól független, mindenkinél jelentkezõ dolgok. A játék ettõl még teljesen jól játszható.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ha megjelenik megyünk bandába verõdve gyüjtögetni jó kis cuccokat. Az lesz ám a móka. Kár,hogy necromanta nem lesz,vagy igen?

LeonSilver
Ja. Nem beszélve arról, hogy már a torrent sem a régi (a mezei). Ma már annyi szar meg fake cucc kerül fel mint a picsa.

VO101Tom
A StarCraft II nekem tetszik, ha a Diablo III-al is hasonlóan jó munkát végeznek, akkor nem aggódok. Csak azért kérdeztem, mert láttam torrentben a beta-t, gyosan lekaptam az a cirka 8GB-ot, tök ráindultam, hogy meglesem, de nem indult el. Aztán olvasom, hogy ezekkel nem is érdemes szarakodni, annyi hiba van bennük (tört beta), hogy teljesen felesleges szenvedni az indítással és a játékkal.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ma meg volt az elsõ Launcher.exe hibám! Már kezdtem szarul érezni magam, hogy nincs ilyen fícsöröm. De van!! Jeeeeeeeeeeee.

<#idiota><#idiota>

LeonSilver
A 2GB miatt lehet, hogy jó lesz. Vedd meg nyugodtan.

PLackó
Szerintem akkor vedd meg nyugodtan, 3e Ft-ot megér.
Ismerõsömnek 512Mb-os hd4850-e van, medium beállitáson játszik, árnyékok és növényzet nélkül. Szerintem nálad elbirná az árnyékot.