IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 262 es igenis tökély volt. Egyedül a hajtómû volt a gyenge pontja,de az készen volt avval villi nem tudott mit kezdeni.
Gondolj bele. Már nyilazott szárnyat alkalmazott,aminek az elõnyét kicsit késõbb ismerték fel más tervezõk. Vagy nézd meg a formáját szembõl. Szerintem mestermû.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézzétek meg például EZT a klipet. Oké, hogy látszanak kicsit a trükkök, de szerintem fasza. Legalább is jobb, mint a hazai gigasztárosok. Ezek, akik énekelnek az ottani gigasztárban szerepeltek állítólag. A szám meg kb. annyi, hogy nekem 8, leszarom 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
Leon😊
Végül is igaz.
Már a nagy tanítójuk is megmondta,hogy elvtársak! ahol gyalulnak ott forgács is van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én egy szóval sem kisebbítettem soha az Orosz harcosok tehetségét ezt azért szögezzük le. Semmivel sem tartom õket rosszabbnak másoknál.
Itt az ami ászok listája.
Azért itt is akadtak szép számmal eredményes arcok.
Én lövész szakaszparannnnok voltam ,a BMP-1 egy katasztrófa ilyen szempontból.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
De amirõl "értekeztem"😊 az asszem elég tényszerû.
A harci repülésben semmi olyat nem tudtak felmutatni amire felkapná az ember a fejét.
És nem csak amerikai típusokkal szemben,de a francia mirage is elpicsázta a migeket.
De ez igaz a harckocsikra is. Mindig jött a duma,hogy húúúúú,meg haaaa,osztán amikor összekerültek egy kis csetepatéra ,mindig csak a sírás volt. Az utolsó öböl háborúról már ne is beszéljünk.Ott céllövöldét játszottak velük.
Korea,Vietnám,Közel kelet,Öböl háborúk.
Mindenhol le lettek gyalulva.
Persze a kiképzés meg minden,de ez számomra nem indok.
A gép és a személyzet egy egészet alkot,õk együtt jók ,eredményesek,vagy nem.
Öreg pilóta barátom mondotta egyszer.
Az oroszok a szamováron kívül semmit sem tudtak kitalálni maguktól.
Kicsit sarkos ,de van benne valami.
Ugye a híres T34 esük is ,nagyban Usa találmány.
Légi harc rakétájuk is úgy lett ,hogy egy kígyó beszorult egy mig be ha jól emlékszem.
Nem degradálom õket ,de a tények azok makacs dolgok.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Mert én akárhogy gondolkodom , nem nagyon jut eszembe ,hogy sikeresek lettek volna. Bár tudom,remek gépeik vannak😊
Minek is tették volna a cucc magáért beszélt😊
Én messzemenõen respektálok minden nemzetet,és annak technikáját,de azért megnézném én a jakok veszteségi arányát azért😊 Persze tudjuk,hogy remek gépek voltak XD De azért csak hullottak,ahogy tudom.
Eleve ha megnézünk egy bármely Orosz vs Német összecsapást ,kb 1:3 -1:4 arányú a veszteség az Oroszok "javára" Ez a repülõknél sem volt máshogy.
Nem véletlen az a magas számadat amit a német expertek produkáltak arra felé.
De akkor itt van még pár könyv :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Megmondom õszintén, Vázsonyi könyveiben (2.) is legalább annyira, ha nem jobban fel lehet fedezni az ideológiai túltengés következményeit, mint Jakovlev könyvében, pedig sokkal késõbb íródott.
Johann Wind : Nem, az általad említett két könyv nincs meg nekem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(ha megtalálom, meg kell keresnem)
elolvastam, de nekem nem akkora kedvencem
valami régi könyvtári kiárusításon kaptam ingyen 😊
ha gondolod írj privit és megbeszéljük!
egyébként Jakovlev erõsen csókos volt Sztálinnál, míg a többi tervezõ nem. Ezért tudta nyomni a saját gépeit a háborúban. Hiába voltak pl a La7-ek jobbak, õ el tudta érni Sztálinnál amit akart. A könyv maga amúgy egy élettörténet, a pilótaképzéstõl az ûrkorszakig nyomon követi az eseményeket. Semmi fölösleges politikai maszlag, csak a szokásos.
GOOBY, pls
Ez is nézõpont kérdése. A tigrincs mérföldekkel jobb, de nehezebb gyártani és túl precíz mûszer.
A 34-es csörög, zörög, szétesik de könnyû gyártani, kezelni és annyi volt belõle mint a szemét.
Én ugyan nem értek hozzá, de szerintem a 262 mérnöki szempontból egy korszakalkotó gép volt, ugyan akkor mint gép nem volt éppen maga a tökély. De mondom, nem értek hozzá szóval még az is lehet, hogy nincs igazam 😉
Ha jól emlékszem (nem biztos) a 262-est is köpködte, hogy milyen sz@r gép (a 109-esrõl nem is szólva).
Megjegyzem, én is kb. 30 éve olvastam...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
És hát azért Jakovlev nem egy szar tervezõ, a gépei pedig nem éppen az utolsók. Szerintem persze. De a kérdés az volt, hogy politikai maszlag-e és szerintem, emlékeim szerint nem az.
Féloff.
Ma volt a HörrTV-n az Õsök terébe szó a magyar pc.-okról a 2.vh-ban.
Az egykori pc. tiszt nagyon dicsérte a Nimródot.
Az is meg van nekem, de biztosíthatlak, hogy nem én kértem kölcsön tõled.<#ejnye1>#ejnye1>
Én Pokriskin könyveire vadászok, de nem egyszerû feladat.
EZ az egyik, ami nekem nagy veszteség. Persze megvehetném, de az nem ugyan az..