91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
előbb lent van a gép, mint az ernyősök. Azállatja 
-
Kferro #58461 Semmi. -
Az oké, azon kívül valami fura esetleg szemre nem odavaló? -
Kferro #58459 Google az nincs, csak ez
"127.0.0.1 localhost" -
Ilyet keress, hogy "127.0.0.1" meg "google". Másold be, ha találtál valamit, de nem kell az egész fájl tartalma. :) -
Kferro #58457 XP használóként megnéztem a "c:\windows\system32\drivers\etc\hosts"-ot, de nem lettem okosabb... :( -
Lehet hogy a HOSTS fájlban van tiltva a Google, azért gyanús hogy nem megy, annak mindenhonnan mennie kellene. -
Szepy2884 #58455 ilyenkor jön az, hogy akkor gyaluljuk le a vinyót... -
Kferro #58454 Na, két víruskereső lefuttatása után az eredmény: semmi.
Ugyanúgy maradt a bal alsó sarokban a reklám, s a Google még mindig nem működik... Tanácstalan vagyok.
-
Szepy2884 #58453 
Köszi a cikket. Ezeket nem tudtam Lindbergről de a film is nagyon jó! -
Szepy2884 #58452 én avast!-ot használok. Tudtommal nem fertőzött a gépem már évek óta. Olyan havi rendszerességgel nézem át a gépet és jól működik. A CCleaner-t hetente indítom el. -
War Thunder - Verge of War videó, nagyon jó! :) -
Kferro #58450 Mint mondottam, azért használok Binget, mert a Google a gépemen nem működik. Sem a Firefoxba, Operába, Chrome-ba beépített kereső, sem a Google.hu, Google.com...stb, de még a Picasa sem. -
Szepy2884 #58449 *google-t -
Szepy2884 #58448 binget????????????
Úristen minek???? Előző cégnél valamiért az volt az alapértelmezett kereső, de csak arra használtam, hogy a gugli keresse meg
-
Kferro #58447 Ugyanez a probléma (bal alsó sarokban reklám) nálam is megvan egy ideje. Az előbb elkezdtem átnézni a Tom által ajánlott oldalon a futó programokat. Érdekes módon a "plugin-container.exe"-t nem ismert fel, azt kilőve megszűnt a kis ablak. Igaz, pl. a fórum fejléce is eltűnt...
Nálam még probléma, hogy a Google-ös kereső, és pl. a Picasa nem hajlandó működni. Biztos a gonosz Microsoft keze van a dologban, mert azóta Bing-et használok. :)
Ugyanakkor rendkívül bosszantó hiba, mert a Picasát igen gyakran használom. Azaz csak használnám...
-
Indítsd el a feladatkezelőt, és a futó programok listájában egyenként ellenőrizz minden alkalmazást, hogy az vírus vagy sem. Ezen az oldalon tudod ellenőrizni: http://www.processlibrary.com/
Arra figyelj, hogy szoktak a winhez nagyon hasonló neveket adni, az svchost pl win összetevő, az scvhost pedig trójai. Szóval jól nézd meg a neveket!
Ha találsz gyanúsat, azt próbáld meg leállítani és letörölni. De a legjobb, ha direkt azt a vírust eltávolító progit vagy win frissítést nézel. -
96-os e39-től én azér kissé félnék, főleg a nikasil-os mocitól. Tudtommal 2001-től kapott más bevonatot, mert a nikasil nemigen szerette a "vidéki" benzint... -
Sok évig Firefox felhasználó voltam, kb. 2 éve untam meg, hogy minden újabb kiadással egyre csak lassúbb lett és több memóriát igényelt. Nálam alapból 10-15 fül folyamatosan nyitva van, ha éppen infókat keresek a 20-30 sem ritka. Legalább naponta teljesen ki kellett lőnöm a Firefoxot, hogy egy ideig megint használható legyen. Meguntam, azóta Chrome. Ez sem tökéletes, de fényévekkel jobb és elég kb. havonta újraindítani. -
Szepy2884 #58443 A CCleaner jó, de az sem mindenre. Nekem példáúl a böngészőm kezdet el nagyon lassúlni. Én Chrom-ot használok ami meg ugye a gyorsasága miatt kedvelt. Épp tegnap este adtam meg magát. Annyira belassúlt, hogy nem tudtam scrollozni és a kapcsolók is csak adott idő eltetlével reagáltak. Fent van még a FireFox és az Explorer is, de azok még annyira sem működtek. Nagy nehezen sikerült elérnem a bővítményeket és kitakarítottam azt a sok szart ami nem is tudom, hogy került a gépemre 
Most már minden kafa
-
Szepy2884 #58442 Ja bocs, amúgy az auchan-ban vettem, de lehet hogy máshol is kapható. Nem térek napirendre afelett, hogy egy jobbfajta sör áráért ilyet is lehet kapni :)
A játék amolyan hitman, thief, commandos, hidden and dangerous keverékének is lehetne tekinteni, de annyira összetett és egyedi hangulatú, hogy még is külön megállja a helyét. Tele apró finomságokkal, amik csak a realitást erősítik
-
Szepy2884 #58441 Üdv, már rég jártam erre :)
Most is csak azért jöttem, hogy OFF-oljak egy kicsit :)
Csak azt szeretném veletek megosztani, hogy egy világnézet látszik bennem megdőlni :) Mégpedig, az hogy "olcsó húsnak híg a leve". Ehhez tartottam magam mind addig, míg ki nem adtam kőkemény 350, azaz háromszázötven magyar forintot egy játékért
Ugyanis ennyibe került egy orosz fejlesztésű a 2. vh-ban játszódó, taktikai TPS a Death to Spies. Röviden mi is ez:
"Smersh az orosz szó a "Death to Spies" (halál a kémekre) kifejezésre, és ez volt a neve a kém elhárító hálózatnak amit a szovjet hadsereg hozott létre a második világháború alatt. A játék főszereplője a szovjet hírszerző ügynökség 4. részlegének egyik századosa. Ő egy profi kém, akit veszélyes küldetések magányos elvégzésére képeztek ki. A küldetések alatt különféle feladatokat kell elvégeznie az ellenség területének a szívében, beleértve a fontos dokumentumok ellopását, ellenséges tisztek vagy magas beosztású tisztviselők likvidálását, emberrablást és szabotázst." forrás: pcguru
Ami a lényeg! Ha valaki szereti az elmélyült taktikus gondolkodást, lopakodást és precíz kém akciókat, és hogy egy feladatot 100 féle képen is meglehet oldani, akkor annak csak ajánlani tudom!
Itt egy kis tesztvideó is: -
lala42 #58440 msconfig-ot futtasd ez jó. Ezen kívül kézzel töröld a C:\ -ről azt a bejegyzést, majd lépj be a rendszerleíró adatbázisba és onnan is minden ilyet. Előtte az Ie-ben végezz takarítást. Előzmény, cookie-k törlése. Ha ez megvan, akkor valszeg eltünik, hacsak nem írt át valamit a rendszerleíróban. Akkor bajban vagy. :-) -
artivizsla #58439 Budapest régen (1956) és ma. -
artivizsla #58438 Fekete/fehér és színes WWII.-s magyar képek. -
CCleaner-t töltsd le, itt automatikusan induló programok, stb. Néha elég macerás eltávolítani ezeket a sz@rokat. -
artivizsla #58436 Az msconfig-ot futtasd és az automatikus indítás fülnél nézd meg, hogy milyen programot indít a Windows induláskor, ami nem kell, azt tiltsad le.
A programok eltávolítása menüben is körül kellene nézni, meg a futó alkalmazások menüben, hogy melyik program aktív, vagy egy visszaállítást eszközölni arra az időpontra, amikor még nem volt ez a gond.
Tényleg, azért elnézve a listát, csupa hasznos cuccot kínálnak.:) -
lala42 #58435 Mi is a pontos neve ennek a cuccnak?
Mond a reklám nevét. -
feca1229 #58434 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám, az a helyzet, hogy kb. egy hónapja rátelepült valami szarság a gépemre, és folyamatosan a monitorom bal alsó sarkába betesz egy flash-t, mindenfajta pénisznövelő, hascsökkentő, amerikába zöldkártya, minden kibaszott szart feldob nekem 10*10cm méretben a bal alsó sarokban plusz, hogy teljes legyen a szopóroller nem tudok játszani a Cloddal mert hiába van beállitva a joy a controlsban látszik is, de nem működik, és a játékba viszont meg a bal felső sarokba tesz be nekem egy 10*10 szürke négyzetet. Már többször próbáltam leszedni de eddig még nem sikerült, a Windows-t meg nem szivesen raknám újra ha nem muszáj. Van valakinek valami ötlete? -
Feró Flex #58433 Ez jó. -
artivizsla #58432 A képek alapján tényleg szalon állapotú, hol tartották ezt eddig, baldahinos ágyban? Ránéztem a hasonló BMW-k árára, ez tényleg "drágának" számít, de ilyen állapotban nem sok található, az biztos.
Hajrá, aztán már csak az izom pólót kell beszerezni.:) -
Ez tény. De mivel a politikai vita vonzza a hülyéket, bármikor betévedhet ide néhány egyed, és kapásból felcsapná jó pár ember vérnyomását 200-ra. Köztük az adminokét is. -
Mint máshol admin, meg tudom érteni. De mi mindig is tudtunk értelmesen vitatkozni, nem emlékszem komoly szócsatára. :) -
Annó a Hír topikban is lehetett politizálni, de azt is bezárták. Sokan nem tudtak normálisan vitatkozni és átalakult egy nagy flame topikká (értsd.: mindenki kuvaanyázik). Egy-egy nagyobb "vitánál" kb. 300-400 üzenetet generáltak egy délután alatt, amit át kellett nézni, majd büntetéspontokat kellet osztani az adminoknak. Ezért döntöttek úgy, hogy mellőzik a politikát a fórumról. Amint meglátnak egy topikot, ahol ez megy, azt bezárják, mert félnek egy újabb flame hullámtól.
Az, hogy mi itt nagyban elvagyunk, nem érdekli őket. Bármikor bejöhet egy ízig vérig elvakult faszfej, aki csak anyázni tud (rengeteg ilyen van az SG-n). -
Öreg mint a föld ,ennél olcsóbban is lehet venni ilyen korút,de ez tényleg patent és meg is kérik az árát. Lehet lehatolok megnézni ,szerelembe estem:) -
Romeo One #58427 De szeretik. Feltéve, hogy a vélemény megegyezik a hivatalosan elfogadottal.
:))) -
artivizsla #58426 Nem túl szép ez, hogy igaz legyen ? Esetleg ami a hirdetésből kimaradt, hogy vérfolt a csomagtartó szőnyegén, esetleg semtex maradvány az ülés alatt, vagy a hamutartóban furcsa illatú dohánymaradvány. Amúgy tényleg jól néz ki.
De ha már Bömös sofőr, akkor... -
Solt #58425 Nem igazán értem, hogy mit számít ez nekik... -
Felháborodtam! Cenzúra van? Vagy nem szeretik ha az emberek elmondják egymásnak a véleményüket? -
Solt #58423 Igen, gyanítottam, hogy ez lesz a vége! :DDD