IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet megköveztek,de nekem ezek a masinák is nagyon tetszenek :)
i-16 Rata
i-153 Csajka
Edit:valamiért a Rata videója nem jelenik meg...Rata
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

www.pumaszallas.hu
Küldetm pm-et neked. A hsfx-et csak a jsgme-ben tudod aktiválni. Ha az up3-at elindítod, és ott feldobja azt a kis ablakot, hogy stock-classic-sas-utlrapack-dark blue, ott nem is lesz neked hsfx, nem választható. együtt nem megy a kettõ, csak külön-külön.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Máshogy kell indítani a HSFX-et, vagy valami gond lehet vele ?
http://i743.photobucket.com/albums/xx76/mgfoster1/stuka001.jpg
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
Találtam egy fórumot, ahol linketlek egy hotfixet, ami úgy néz ki, megoldotta a jelzett hibát. Legalábbis azóta (és eddig) nem fagyott le a játék hasonló körülmények között.
Op.rendszer: win 7 x64
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
most próbáltam elõször win 7-re telepíteni a '46-ot, de nem megy. kidobja azt az ablakot, ahol választani kell a mappa megnyitása, vagy a setup.exe futtatása között, aztán nem megy tovább. az utolsó 2 próbálkozásnál már megkérdezte, hogy milyen nyelven szeretném telepíteni...
mi lehet a probléma vele?
IL2 telepítésével nem volt gond, megnéztem mindegyik patch után. Most próbálom újból.
Kémek a Sasfészekben
Csak a sima hsfx5.01-t, majd arra a hotfixet, így lesz belõle 5.01. Nem tudom miért írhat neked hibát, nekem sohasem csinálta még. Jól raktad fel a "sima" il2-t? Próbáltad, mikor felpatchelted egészen 4.10.1-ig, hogy megy-e? Én mikor telepítem/pathelem az il2-t, ki szoktam próbálni, hogy megy-e. Néha (win7/64bit-em van), mikor újraraktam az il2-t, elõfordult, hogy a regisrtybn bennemaradt valami gubanc, és a sima alap 1946-ot, nem 4.07-esnek, hanem már egybõl 4.10.1-esnek látta. Akkor teljesen leszedtem megint, törlés a registrybõl mindent, és utána jó lett.
"...Minden Dora 9-es Jumo 213A motorral volt felszerelve, amely víz-metanol befecskendezéssel 2240 LE-t adott le. Könnyebb volt vezetni, mint a FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind emelkedés sebessége jobb volt a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságon vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megõriztem sebességi fölényemet is. AZ FW 190A-ban, amelyet korábban repültem, szûk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsult az FW 190A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta...."
Pont fordítva.
Il2 felpachelve egészen 4.10.1-ig, aztán hsfx 5.01, utána UP3 rc4. Fontos, hogy mikután feltetted a szûz il2-re a hsfx-et, a jsgme-ben ne legyen semmi aktiválva, mikor az UP-ot rakod fel. Nekem is fent van mindkettõ, de játszani, csak külön-külön enged.
Van valami tartalék cucca is hozzá.
( a fordítást köszönjük! )
www.smart-bus.hu
De akk meg is van milyen nevet fogok használni, Oxsotus, de ha valaki ezt is használja már... xd
Majd rakok ki valamit ilyen bannernek vagy minek, mivel szerintem nem lehet megváltoztatni a nevet.
Konkrétan Semmit.
Jut eszembe. adják vissza a pénzem:)) Majd ha kész lesz rendesen akkor majd kifizetem:))
No meg van a havi puffogásom.