IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad:
105 playing 15 min ago
235 24-hour peak
287 all-time peak
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover:
47 playing 20 min ago
124 24-hour peak
403 all-time peak
Tudom, hogy nem mindenki használ steamet de itt a nagyságrend a lényeg.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.07. 15:24:44
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Nem lesz itt gond, repülj amennyit tudsz azt jönni fog a siker.
Ahogy Laca is mondta a gyakorláson múlik.
GOOBY, pls
a problémák a p-40, mig-3, la-5-nél kezdődnek, mivel azok szárnya messziről nem annyira jellegzetes még nekem. A törzsekhez/farokrészekhez egyenlőre hülye vagyok, majd lelövök pár száz hülye random AI-t, aztán csak belemegy a szemembe a forma.És ezek csak a vadászgépek voltak, ott vannak még a bombázók/alacsonytámadók.....
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.07. 08:33:03
Az biztos hogy nem fordulóharcos, inkább úgy kell kezelni mint egy modern jetet, tartani a nyélgázt, kihasználni a nagyobb sebességet és szép nagyívű fordulókat csinálni, aztán ha valaki eléd kerül annak adni egy kis ólmot és már potyog is le, de nem szabad nagyon húzni a botot. Ha nagyot kell fordulni akkor hagyni kell , továbbmenni, aztán visszajönni.
Türelemjáték.
Mondjuk ha a valóságban is ilyen lett volna akkor nincs pilóta aki repül vele az tuti. Ennyire szar biztos nem volt.
A DCS azért jobb, sokat repültem a D9 fókávval, és jobban is fordul mint az Il2-ben anno.
Amúgy a gépek felismerését nálam az segítette, hogy megfigyeltem az egyes gépek jellegzetességeit, amit már nagyobb távolságból is kirajzol a program. Persze nem mindegy milyen grafikai részletességgel nyomod.
Pl. a Mustangnak a törzs alatt van a légbeömlője, ezért vaskosabb is a törzse, és a szárnyi is vastagabbak talán.
A Spit szárnya elliptikus és talán picit nagyobb a pozitív v beállítása, szembe repüléskor ez is feltűnő, a kabintető meg olyan pici hogy alig látszik. A Fóka csillagmotoros, hosszú szárnyakkal, nincs más hasonló gép a DCS-ben.
Egy idő után simán rááll a szemed, ha szembe repültök akkor is.
GOOBY, pls
Eddig mindenki rendes volt hozzám, lehet ez megváltozna.Amúgy a szimes világ nem olyan nagy(hányan játszhatnak esténként rendszeresen multiban, 200-250-en?), ha globálisan gyökérnek könyvelnek el a BoS-ban akkor nagyon megszívattam magam.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.07. 08:24:08
www.smart-bus.hu
Rájöttem arra, hogy a legnagyobb problémám jelenleg a gépfelismerés, legalább 3 csókát elszalasztottam emiatt.Pedig a nagykönyv szerint lettek megközelítve,valamelyik észre sem vett, de egyszerűen nem megmondani azt, hogy milyen gép van előttem és nem mertem lőni.( természetesen kiszúrtak amíg merengtem)
Érdekes dolog is történt, ugye az elcseszett rácsapások után menekülőre fogtam, csutka gázon kb 1-2 percig enyhe ereszkedésbe, majd vízszintesen.Mikor látom messziről, hogy a kedves ellen megunta az üldözésemet, teljes gázon elkezdtem enyhén emelkedni,A következő pillanatban csatt, eltűnik az egyik kormánylapátom, azután a pilóta feje is. Nem tudom hogy érhetett utol(ez egy másik lehetett nem az aki üldözött), de nagyon magasból és nagyon gyorsan kellett jönnie.Nézegettem hátra(amíg volt fejem) nem láttam senkit csak azt aki üldözött.
Na mind1 vissza a gyakorló ai-hez random gépek orrvérzésig amíg meg nem tanulom a gépek formáit.
Emlékszem egyszer Drebil nagyon megsértődött rám,még össze is szólalkoztunk utána. War volt ,én Fókával voltam ,ő meg Lavórral , valahogy rám akadt (fogalmunk sem volt ki kicsoda) , mögém került én meg irány az egyenes lenyomtam a vasat. Ő jött utánam derekasan ,viszont patt helyzet lett belőle,mert annyira nem tudtam eltávolodni,hogy ráforduljak,ő meg annyira nem tudott megközelíteni,hogy meglőjön.Repkedtünk le föl a térképen egyikünk sem akart leesni😊) A végén ő unta meg és kivált,nekem meg több se kellett és utána eredtem.Le is lőttem,na ahogy meglátta ki lőtte le ,voltam én minden csak fehér ember nem😊)Mondjuk ha tudom ,lehet nem bántom.
Egyszer meg a 77 esek megkértek,hogy álljak be ellenfélnek mert repülnek valami war gyakorlást.Voltak vagy hatan ,heten. Én Fókával egyedül.
Nézelődtem és mit látok.Egymás után szépen libasorban repültek vagy 2 ezerrel alattam. Rájuk vetettem magam és végiglőttem a sort hátulról előre. Asszem Ales meg még valaki maradt csak a levegőben ,de csak pár percig😊 Meg még mennyi jó fókás történet van😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Én úgy vagyok vele, hogy először "kezesebb" gépeken gyakorolok, utána lépek feljebb a nagy ligába.
Közben sikerült magamnak egy "roadmap"-ot felállítani a gépekről.
szóval yak-1(hogy beleszokjak) -> 109 F4 -> fw190/la-5 vagy hasonló BnZ gépek, és csak utána a többi a változatosság miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No igen én azt a szerencsétlen hurricane-t simán meszának néztem volna(a szárnya miatt), csak az utolsó pillanatban ismertem fel.Bőven van még mit gyakorolni.
De kezd nagyon megtetszeni, valószínű megpróbálok összehaverkodni a finnekkel, ha már az ő szerverükön lógok olyan sokat.(kevesen vannak, full hard,nincs 2.vh gps szóval ha itt jól navigálok akkor nagy gond nem lesz később)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.09.05. 11:57:18
ez az időbelassítás szvsz hülyeség, jimmy henridx se úgy tanult gitározni hogy lassabban játszot, hanem hogy sokat gyakorolt.
ha gondolod írj privát üzenetet, tapasztalt online pilóta vagyok, sok szimet kipróbáltam, a warthunderben pl béta óta jelen vagyok
Természetesen baromi sokat fogom gyakorolni.
Szerencsére a leszállás-felszállásokkal nincs nagy gond, azokat az oktatóm a fejembe verte annó😊Max akkor cseszek el valamit, ha kapkodok, vagy ha rohadtul nem olvastam el az adott gép manuálját.(stall speed, mennyi flaps kell stb..) Most a VFR-re feküdtem rá, csak rohadtul hiányzik a nyomtatott térkép amire rajzolhatok.
Ezt a lelassítást minden más helyzetben is használhatod, leszállásnál pl egy kilebegtetést hol kezdj meg, hogy tarts három pont helyzetben, hogyan ne koptasd el a sebességet, satöbbik. Utána normál sebességen sokkal jobban fog menni minden (persze, ha előtte kicsit utána olvasol, hogy minek is kellene történnie a manőverek közben).
www.pumaszallas.hu
Szerintem senki nem untattál! Kössz az írást!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Először is köszönet LacAI-nak a tanácsokért, megfogadtam az ai-s gyakorlást(igaz csak 1-1 felállásban, de mindig nehezítettem az "agyán"😉, igen jól kitapasztaltam azokat a típusokat amikkel szeretnék repülni.
Betévedtem a virtual finn pilóták szerverére, egy kis vfr gyakorlásra(a finnek rohadtul utálhatják az oroszokat, mivel én voltam az egész szovjet légierő), erre látok valamit repkedni.Az azonosítással ugyebár nem kellet sokat törődni😊 Egy nagyon élvezetes légiharc után/végén(én yak-1, ő valami 109-es nem tudtam azonosítani a típust) sikerült néhány jó találatot bevinni, kigyulladt.Én szépen mellémentem és néztem ahogy kiugrik, és pötyögtem be a good fight-ot a chat-be.Leütöm az entert, kb 5 mp-t megyek még, 1 koppanás a motoron leáll. Klántársa beírja hogy: :-P.
Hagyott egyébként leszállni egy mezőre, nem darált le😊
Valószínű egy kezdő-haladó pilótát oktathatott egy vérpró, hogy menjél Jürgen adjál neki, majd kielemezzük mit rontottál el.Hát most lesz mit elemezniük😊 (A srác szerencsémre szépen lassan elkoptatta a sebességét, sőt még az a trükk is bejött, hogy emelkedés közben küldök rá néhány nyomjelzőt ,erre ő meg beijed és leborít)
Élvezetes volt na. Bocs, ha valakit untattam.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A BoX rendhagyó kiegészítős szisztémája miatt totál érthető is, ha valaki nem azt választja, ráadásul az akciók sem mindig ugyanolyanok. Szerintem én sem ott vettem egyik darabját sem, de onnan használom, mert ami a frissítéseket illeti, abban az infrastruktúrában (tapasztalataim alapján) jobban bízom, mint a ruszkikéban. (A dlc-ket meg nyugodtan vehetem továbbra is a készítőktől, ha akarom.)
Egyébként egyszer én is tapasztaltam hasonló lassulást, steam mellett is, mint amit írsz, és totál nem értettem. Mire rájöttem, hogy a hdd sata kábele hibás, és az okoz egy lemezhibát, ami miatt nem megy a telepítés... 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.09.03. 15:56:11
Mondjuk ami még érdekes volt, h tegnap elég jól jött le, a legvégén lassult be olyan 30-40kb/s-re.. 2 óra után meguntam, leállítottam, majd újra elindítottam a telepítőt.. ekkor ugyan leszedte, de indításkor kifagyott. Lehet hagyni kéne hogy azt maradék 100-200Mb-ot leszüttyögje a 30-40kb/s-el és úgy megnézni mit csinál..
Jah tényleg gáz... de az az érdekes, hogy a RoF-nál ilyen gond nincs, pedig ugyan ez az elv megy ott is.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez nem egy oylan tárgy, amit el lehet adni. Mert egy faragott vázát, angyalt, mit tudom én mit el lehet passzolni. De ezt?
Vagy tudta az illető, hogy mi ez, vagy csak megtetszett neki..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.09.03. 10:12:31
Most minden viccet félretéve kérdezem tőletek, barátaim, hogy milyen ember az aki sírról lop vagy megrongálja azt?
Most az, hogy virágot vagy toronyórát visz el. Isten bizony, az eszem megáll.
Az enyém sem Steames nem is tervrzem a váltást.