IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyrészrõl nagyravágyó volt hogy miaz hoogy milyen szar hogy õ nincs századba, amit nem tudok hova tenni, ugy kb az az eset hogy ma egy kisiskolásnak is kell az érintõképernyõs telefon, Miki ugyanúgy akarta egy század tagságát hogy minek õ se tudta. Azt hitte tudja a kettõt csinálni egyszerre, de választás elé került, és, neki a mi körünk több mint azon személyek köre akikkel rendszeresen repül, jó másfél, két éve ismerjük egymás minden búját baját örömét, álmait, mindennapjait. Nekem is utolsó hozzászólás.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Tavaly október óta nem adtak ki végleges drivert és most február van. Az októberi és az azelõtti is textúrahibákat produkált nekem rofban, aztán kiadtak egy beta-t novemberben majd decemberben amiben már nem volt hiba. Február van és még mindig béta. <#conf>

Nah végre, felment rendesen a HSFX és az UP3 is az 1946-ra, és futnak is rendesen, persze külön-külön. Most jön a profil szerkesztése az x52-re.
Her Laca
Akinek NV van

Szerintem a Clod ban valamit javított. Bár lehet bebeszélem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Ezzel teljes mértékben egyetértek veled Fecska és szerintem ezért itt senki nem fog megkövezni én legalábbis biztos nem.

Viszont egyetlen dolgot áruljatok el nekem...mi a f@sznak lépett be? Mit gondolt mi fog történni?
Eddig is tudta,hogy kik vannak ott,milyen kapcsolatban vannak egymással,sõt tovább megyek becsülendõ,hogy ezek fényében is neki
álltak foglalkozni vele.

Én nem haragszom semelyikõtökre sem,szívesen repkedek veletek is,meg semmi közöm hozzá igazából,csak gondoltam leírom,mert sajnálom Savasékat,hogy sûrûn futnak ilyen hozzáállásba és mert kikívánkozott belõlem.

Amivel meg nem értek egyet az az,hogy más szabadidejét és energiáját rabolja valaki...de legalább nem tette sokáig.

Az lehet,hogy nem kellett volna ezzel kapcsolatban ide írnom,de vagyunk itt páran akiket érdekel és akit meg nem az tovább görget,én is nap mint nap ezt teszem itt a fórumon.

Részemrõl befejeztem.

A HSFX 5.01 mod esetében nem lehet magyar nyelvûre varázsolni a menüt?
Her Laca
Nálunk Ferihegy felé Rákoshegyen reggel -12 volt. Most nem tudom ,mennyi de elõbb levittem a kutyát és igencsak ösztökéltem,hogy siessen😊 Vagy menjen egyedül sétálni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vértes környéke, -11-14 °C. Szerintem kell ennyi hideg és inkább most, mint két hónap múlva. Ha most is, csak egy enyhe, lightos tél lenne, a bogarak, meg kártevõk miatt menne az ajvékolás tavasszal, meg nyáron. Gyerek koromban rendszeresen volt -20 °C, meg hólapátolás egész nap, hogy egyáltalán ki tudjunk menni az utcára, oszt mégis jó volt. Ha tél, akkor legyen egy elviselhetõ ideig, hideg is, ez a természet rendje, szerintem.
Her Laca
Miki fiam. Pont le...rom,hogy század tag vagy ,avagy sem😊
Ez a téma nem is szerencsés itt,fejezzük is be aszondom. Én csak sajnálkozásomat fejeztem ki és ennyi. Senki sem foglalkozik ezzel szerintem,a te dolgod ,és másnak ehhez nincs köze.
Témát lezárnám😊

Fecska.
Ez nagyon szép amit írtál,de mint elõbb leírtam,ez Miki ,meg a Békák ügye. Poginak sem kellett volna ezt ide beírni azt gondolom.
Na béke oszt repüljünk.

Ja😊 Tetszik ez az ifjonti dacosság😊) Az utolsó soraidra gondolok😊)))
De ,hogy te ezt mire alapozod? fel nem foghatom😊
Nah,üljél be egy kád langyos vízbe és áztasd egy kicsit a jobb és bal golyóbist az megnyugtat.<#eplus2>

fecska
Ez nem igaz! Mikinek sokkal nagyobb a kitartása, mint gondolod!
Kitart a barátai mellet!
Amúgy is a legjobb barátomnak tartottam, de ezek után csak azért nem tartom jobbnak mert nem lehet😉
Én tudom miért lépett ki, és ez egy nagy döntés volt, amin nem is gondolkozott semmit.
Mert ugye nem az a barátság, hogy meghívtál a mekibe aztán nyaljuk a segged...(ez senkinek se szólt csak van ilyen "ismerõsöm")
Savasnak: igaz, hogy mi nem tudunk repülni, de Miki nem is azért jött hozzánk. Egyáltalán nem repülünk sokat együtt. Miki beszélgetni jött hozzánk, nap mint nap beszélgetünk, és ezt lehetne Skypeon is tudom, de Miki is csinálhatta volna sunyin, hogy Skypon "repülünk", és nem tudtatok volna róla, de Õ felvállalta, hogy neki igen is fontosabbak a barátai, mint egy század.
Ez olyan mintha elmentél volna focizni, és azt mondaná a csapatod, hogy "ne lógj a haverjaiddal, mert õk nem tanítanak meg focizni"...
Szerintem ilyet az anyukámon kívül senki nem mondhat!
Mivel az anyukánk ismerik egymást, és megengedik, hogy együtt legyünk, ezért nem is fogunk senki ilyen szavára hallgatni!
Ez igen is nagy tett Miki részérõl, szerintem ez nem kitartás, nem gyerekesség, és nem is felesleges idõpocsékolás. Ez az érettség jele, amikor tudsz rangsort állítani a dolgok közt! És örülök nagyon, hogy Mikinek a családja után a barátok jönnek!!
Tudom hogy fogok kapni ez miatt egy jópár olyan hozzászólást, hogy nem vagyok kívánatos személy a fórumon, de engem ez nem érdekel, mert én nagyon jól megleszek a legjobb barátommal a fórumon kívül! Iiiil....😉

mijki
Jó ostorozzatok meg, utáljatok, gyûlöljetek nem érdekel. Megvolt rá az okom, hogy miért léptem ki, ezt megbeszéltem Kabócával és Savassal.

Ha ti most kifogtok közösíteni ezért, csináljátok csak, megleszek nélkületek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
😉

Nohab
Az csak egy név nélküli próbálkozás volt 😊
Melyik csapattal repültél? Nagyon tetszik, amit csinálnak, irigylem õket.<#nevetes1>

D9

Srácok, Ti észrevettétek a 46-ban, hogy a 4.10 peccsben a tankoknak HP-ja van? Bombázgattam offline egy FIBOW-os küldiben, hogy szokjam a tankok elleni küzdelmet. Stuka, 1800-as bomba. 3 sorban mennek a tankok, elsõ rácsapás (kifogyhatatlan lõszer a gyakorláshoz, hehe), bedobom az elsõ sor végére, egy tank kihullik (Churchillek). Második rácsapás, kicsit elkúrtam, mert a 2.-3. sor közé dobtam, erre az 1.-bõl kihalt még 2 tank <#merges2> Következõ csapás, ugyanoda dobtam a 2-3 sor közé, erre a teljes 2.-3. sor kihalt! Kicsit néztem..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mijki, büntetésbõl a teljes konfigodat leadod a századirodán, ahol a rászorulóknak kiutalványozzák.

Lelépni!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nohab
Egy kevéske ideig repültem kötelékben a Musztángot. A csûrõt és a vízszintest is kitrimmelhetted. Motorerõ kellõen megvolt, illetve hamar le tudott lassulni (ami jól jön a gyors felzárkózásnál). Kisebb sebességnél még elég kezes maradt, legalábbis nekem nem volt vele különösebb bajom. Illetve egy esztétikus gép.

A Su 26-os benne volt a korai orosz verzióban, csak kivették. Indokát nem tudom.

ATa: -12 -10 körül. Esténként meg jönnek a szelek, amik a fasza szigetelésnek hála jéghideg szellõként jutnak be a szobámba... Reggelre a földszinten 15,5°C volt :/
LeonSilver
Megyek a strandra napozni 😉

Én olyan 85-86 körül fáztam rohadtul. Két napig voltunk a szöcskén, -27°-ban.
Vol olyan katonám, akinek az orra, füle, arca fagyott meg. Nekem a lábujjam.. Ráadásul a szél is fújt, mint az állat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lightos -5. 😊

D9

szekelyland
Bakker, nálunk ma reggel -22 volt. Ha így megy tovább, a gatyám rámegy a fûtésre, a gázóra mingyá csapágyas lesz.... Felétek milyen az idõ?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Megfigyeltem, hogy más csapatok is elõnyben részesítik a mustangot, ha kötelékben repülnek.Van valami tipped, hogy miért?
A CloD-ba ígértek SU 26-ot, vagy csak rosszul emlékszem?!<#fejvakaras>

D9

Her Laca
Nocsak,nocsak. Ezen most meglepõdtem.
És komolyan mondom,hogy szomorú vagyok.

Vogel
Anno nekem is egy megtiszteltetés volt mikor felvehettem a V.4-et. Könny szökött a szemembe 😊

Zpogi
Hát Mijki nem tartott sokáig a Békás századtagságod. <#shakehead>

Igazából nem is vártam tõled mást nincs benned semmi kitartás<#shakehead>,csak azt nem értem minek jelentkeztél hozzájuk<#fejvakaras>...õk meg itt ölik beléd az energiájukat és a szabadidejüket feleslegesen!

Én anno mit meg nem adtam volna,hogy valamely századhoz tartozhassak. És amikor eljött az ideje tökre örültem neki,hogy felvehettem a V.4 elõtagot és közéjük tartozhatok.

Persze nem vagyunk egyformák.

A kioldástól számítva. De ha sztem a bomba gyújtókat kikapcsolod, akkor ugyanúgy lehet vele bombázni mint a 4.08-as patch-ben. Sztem, de várd meg más válaszát is, én elég keveset játszottam még vele.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Ügyesek nagyon!

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, nekem is 😞
Ma mondjuk egyszer sem fagyott, de vasárnap vagy 4x...

www.pumaszallas.hu

szóval ha 2 vagy 3 másodpercnél korábban csapódik be, akkor nem robban?
Sztem kapcsold ki a bomba gyújtószerkezeteket, bomb fruze vagy vmi ilyesmi a neve. A bombáknak a kioldást követõn 2 vagy 3 mp kell ahhoz hogy beélesedjenek. Egyébként én nem értek a legújabb 4.11-es patch-nél hogyan kell a bombákat beállítani, úgy hogy várd meg más tanácsát is, ne csak az enyémet.😊

utoljára a '46 4.08-as verziójával játszottam és ott mindig felrobbantak a ledobott bombák, most miért nem?
http://www.youtube.com/watch?v=XjlABZqphjw&feature=related
Profik a srácok!Nem semmi, hogy össze tudtak hozni egy ilyen csapatot.

D9

Her Laca
Lófaszt sem ér😊 Kitöröltem és több lett a leállás mint elõtte😊

A CoD launcher.exe hibát cache törléssel javítani próbáló alkalmazás érhetõ el ezen link lap alján. Ha valaki nem szeret manuálisan törölgetni mint indítóikon használhatja.
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384729&postcount=124

Willenbrock
Az biztos.A bemutatókól úgy elment a kedvem hogy már meg sem akarom nézni.

<#eljen>

D9

PhantomAss
még így is 100x jobb mint a red tailes baromság

GOOBY, pls

Willenbrock
Kár azért a szárnytörõs jelenetért mert addig még viszonylag életszerûnek tûnik a harc.Bár az is kicsit túlzás talán hogy 90 fokos hosszú zuhanásból olyan hirtelen felhúzzák a gépet épp valamivel a föld felett...Szerintem úgy felgyorsulna egy ilyen zuhanás végére a gép hogy rendesen bekeményednének a kormányok,ilyen gyorsan biztos nem venné ki egyik sem a zuhanórepülésbõl.

hali!

a'46 4.10-ben a realistic gunnery kimerül abban, hogy nem robbannak fel a ledobott bombák, vagy van más "elõnye" is? csak azért kérdezem, mert tízbõl három elég rossz arány - ennyire ne legyenek 'má "realisztikusak".<#sniffles>
Her Laca
Ez egy készülõ nagyfilm. Már néztük,és akkor is csodálkoztunk a hasra szálláson😊 fél szárnnyal,közel 300km / órás sebesség mellett😊
Ritka nagy barom a rendezõ szvsz,vagy nagyon hatásvadász akart lenni. Végül is akkor is ritka egy seggfej.
Bár ha megjelenik biztos megnézem..

Egy érdekes rövidfilm:
http://vimeo.com/31202906

Én is leléptem.
Elég volt a magyar munkaadók hozzáállásából...
Én jellemzõen kõgazdag emberkéknek dolgoztam,mesélhetnék storykat,de legyen elég ,hogy néha igen komolyan szégyelltem magam,hogy egy társaságban vagyok velük...
Más:Multkorában a focira terelõdött a szó a kollegákkal (Anglia) és megrökönyödve fogadták,hogy én biza nem szeretem a focit.
Csak annyit mondtam nekik:Tudjátok a focihoz meg a golfhoz elég egy golyó,a motorsporthoz 2 kell!
De rallyból inkább a cross countryt szeressük.(tereprali)

A Béna.

De isteni könyv lehet, az én legkedvesebb könyvem egy Bölcke repülõkapitány naplója. 😊 Még faterom vette 500 HUF-ért egy zsigpiacon, szinte hibátlan példány.

fecska
ezt mondani is rossz, viszont nap mint nap látom a nõvéremet sírni, hogy 4 évig tanult mint a gép, és már azt is kitalálták a barátaival, hogy hol fognak lakni, de ez a kurv@ keretszámcsökkentés, ráadásul két hónappal a jelentkezési határidõ elõtt... szánalmas

Nekem volt egy 1959-es bogaram, de nem mûködött az "ingyenes" orvosi ellátás, és el kellett adnom, ha legközelebb lesz pénzem, megint azt veszek.<#finom>

D9

"A cseh kiveréssel Balassagyarmat kiérdemelte a Civitas Fortissima , azaz a Legbátrabb Város megtisztelõ címet."

http://s5.postimage.org/lymh24gyf/Eml_kt_bla.jpg

Most nem a politikusokra gondoltam, inkább a munkaadókra, a politikával már régen nem foglalkozom, szánalmas gyíkháború.
A gengszterváltás óta semmit nem javult a helyzetem, sõt....

D9

szekelyland
Na jó, most leszaladok megveszem a kettes GTi golfot marhulni, a szomszéd árulja.... 139 ló, 900 kiló... már régóta sasolom....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Hááát, most megpróbálják. Hogy rohadnának meg..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Röhejes, hogy meg sem próbálják a tehetségeket itthon tartani, más országok profitálnak belõle.....

D9

Her Laca
Jut eszembe. Itten még az ABS ,SRS,tökömS még a ficakok lábába voiltak építve.😊