IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont egyetlen dolgot áruljatok el nekem...mi a f@sznak lépett be? Mit gondolt mi fog történni?
Eddig is tudta,hogy kik vannak ott,milyen kapcsolatban vannak egymással,sõt tovább megyek becsülendõ,hogy ezek fényében is neki
álltak foglalkozni vele.
Én nem haragszom semelyikõtökre sem,szívesen repkedek veletek is,meg semmi közöm hozzá igazából,csak gondoltam leírom,mert sajnálom Savasékat,hogy sûrûn futnak ilyen hozzáállásba és mert kikívánkozott belõlem.
Amivel meg nem értek egyet az az,hogy más szabadidejét és energiáját rabolja valaki...de legalább nem tette sokáig.
Az lehet,hogy nem kellett volna ezzel kapcsolatban ide írnom,de vagyunk itt páran akiket érdekel és akit meg nem az tovább görget,én is nap mint nap ezt teszem itt a fórumon.
Részemrõl befejeztem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez a téma nem is szerencsés itt,fejezzük is be aszondom. Én csak sajnálkozásomat fejeztem ki és ennyi. Senki sem foglalkozik ezzel szerintem,a te dolgod ,és másnak ehhez nincs köze.
Témát lezárnám😊
Fecska.
Ez nagyon szép amit írtál,de mint elõbb leírtam,ez Miki ,meg a Békák ügye. Poginak sem kellett volna ezt ide beírni azt gondolom.
Na béke oszt repüljünk.
Ja😊 Tetszik ez az ifjonti dacosság😊) Az utolsó soraidra gondolok😊)))
De ,hogy te ezt mire alapozod? fel nem foghatom😊
Nah,üljél be egy kád langyos vízbe és áztasd egy kicsit a jobb és bal golyóbist az megnyugtat.<#eplus2>#eplus2>
Kitart a barátai mellet!
Amúgy is a legjobb barátomnak tartottam, de ezek után csak azért nem tartom jobbnak mert nem lehet😉
Én tudom miért lépett ki, és ez egy nagy döntés volt, amin nem is gondolkozott semmit.
Mert ugye nem az a barátság, hogy meghívtál a mekibe aztán nyaljuk a segged...(ez senkinek se szólt csak van ilyen "ismerõsöm")
Savasnak: igaz, hogy mi nem tudunk repülni, de Miki nem is azért jött hozzánk. Egyáltalán nem repülünk sokat együtt. Miki beszélgetni jött hozzánk, nap mint nap beszélgetünk, és ezt lehetne Skypeon is tudom, de Miki is csinálhatta volna sunyin, hogy Skypon "repülünk", és nem tudtatok volna róla, de Õ felvállalta, hogy neki igen is fontosabbak a barátai, mint egy század.
Ez olyan mintha elmentél volna focizni, és azt mondaná a csapatod, hogy "ne lógj a haverjaiddal, mert õk nem tanítanak meg focizni"...
Szerintem ilyet az anyukámon kívül senki nem mondhat!
Mivel az anyukánk ismerik egymást, és megengedik, hogy együtt legyünk, ezért nem is fogunk senki ilyen szavára hallgatni!
Ez igen is nagy tett Miki részérõl, szerintem ez nem kitartás, nem gyerekesség, és nem is felesleges idõpocsékolás. Ez az érettség jele, amikor tudsz rangsort állítani a dolgok közt! És örülök nagyon, hogy Mikinek a családja után a barátok jönnek!!
Tudom hogy fogok kapni ez miatt egy jópár olyan hozzászólást, hogy nem vagyok kívánatos személy a fórumon, de engem ez nem érdekel, mert én nagyon jól megleszek a legjobb barátommal a fórumon kívül! Iiiil....😉
Ha ti most kifogtok közösíteni ezért, csináljátok csak, megleszek nélkületek...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Lelépni!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Su 26-os benne volt a korai orosz verzióban, csak kivették. Indokát nem tudom.
ATa: -12 -10 körül. Esténként meg jönnek a szelek, amik a fasza szigetelésnek hála jéghideg szellõként jutnak be a szobámba... Reggelre a földszinten 15,5°C volt :/
Én olyan 85-86 körül fáztam rohadtul. Két napig voltunk a szöcskén, -27°-ban.
Vol olyan katonám, akinek az orra, füle, arca fagyott meg. Nekem a lábujjam.. Ráadásul a szél is fújt, mint az állat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A CloD-ba ígértek SU 26-ot, vagy csak rosszul emlékszem?!<#fejvakaras>#fejvakaras>
D9
És komolyan mondom,hogy szomorú vagyok.
Igazából nem is vártam tõled mást nincs benned semmi kitartás<#shakehead>#shakehead>,csak azt nem értem minek jelentkeztél hozzájuk<#fejvakaras>#fejvakaras>...õk meg itt ölik beléd az energiájukat és a szabadidejüket feleslegesen!
Én anno mit meg nem adtam volna,hogy valamely századhoz tartozhassak. És amikor eljött az ideje tökre örültem neki,hogy felvehettem a V.4 elõtagot és közéjük tartozhatok.
Persze nem vagyunk egyformák.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Profik a srácok!Nem semmi, hogy össze tudtak hozni egy ilyen csapatot.
D9
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384729&postcount=124
D9
a'46 4.10-ben a realistic gunnery kimerül abban, hogy nem robbannak fel a ledobott bombák, vagy van más "elõnye" is? csak azért kérdezem, mert tízbõl három elég rossz arány - ennyire ne legyenek 'má "realisztikusak".<#sniffles>#sniffles>
Ritka nagy barom a rendezõ szvsz,vagy nagyon hatásvadász akart lenni. Végül is akkor is ritka egy seggfej.
Bár ha megjelenik biztos megnézem..
http://vimeo.com/31202906
Elég volt a magyar munkaadók hozzáállásából...
Én jellemzõen kõgazdag emberkéknek dolgoztam,mesélhetnék storykat,de legyen elég ,hogy néha igen komolyan szégyelltem magam,hogy egy társaságban vagyok velük...
Más:Multkorában a focira terelõdött a szó a kollegákkal (Anglia) és megrökönyödve fogadták,hogy én biza nem szeretem a focit.
Csak annyit mondtam nekik:Tudjátok a focihoz meg a golfhoz elég egy golyó,a motorsporthoz 2 kell!
De rallyból inkább a cross countryt szeressük.(tereprali)
A Béna.
D9
http://s5.postimage.org/lymh24gyf/Eml_kt_bla.jpg
A gengszterváltás óta semmit nem javult a helyzetem, sõt....
D9
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9