IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre többen kezdik komolyan venni az ATAG küldetését. Tegnap mindkét oldalon voltak humán bombázok szépen, sõt a 71st csapatból négyen is Blenheim ültek. Kezd alakulni a dolog!
:-)))))))))))))
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apropo. Múltkor olvastam 1C-n, hogy egy srác valami beszédfelismerõ szoftverrel kezelte a rádiózást. Bemondja a mikrofonba mit csináljon az AI, a progi aktiválja a megfelelõ billentyûkombinációt, és végigpötyögi az utasítást. Mondjuk ezek a szoftverek már nem újak, de milyen hangulatos lehet így egy-egy bevetés :)
www.pumaszallas.hu
De azért kíváncsi lennék, hogy egy videokártyának mennyi lehet az elõállítási ára. (az enyém 48000ft volt giga 6850oc). Gondolom belekerül vagy 10000ft-ba.
Az is vicc, hogy Lacáé meg 150ezer körül van. (azt hiszem 580-asa van) Az mennyibe lehet a gyárnak? (gondolom nem 140ezer)
Utána meg wd40et adtam neki, na akkor nyikorgott rendesen:( e után a aztán... a grafitos, na az jó lett. (köszi Laca)
Ez a grafitos zsír istencsászár dolog:) Jó lett most olyan könnyû, hogy csak na. Nem mintha eddig nehez ment volna, csak olyan "reszelõs" volt. Most gondolom olyan mint új korában. (nem emlékszem milyen volt)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy a grafitos cucc elméletileg csak nagy hõmérsékletû gépelemek kenésére való, ahol a súrlódás miatt akár a 120°C-t is meghaladja a kenõanyag és ahol a (bármennyire is hihetetlen) kevés stabilizáló víz elpárolog és a kenõanyag szétfolyósodik. Ekkor jó a grafit mert még ken is meg stabilizál is...
Én még sosem kentem joy-t, de szerintem kb. mindegy milyen gépzsír megy rá. Olaj nem jó, mert nem marad meg ott ahol kéne. Szerintem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Valami joyos sg-s fórumon írta valaki, hogy az a legjobb. Majd ha megtalálom azt az oldalt megöszönöm neki, milyen jófej volt. Most kellõképpen nyikorog, de már vettem grafitos zsírt. Jó fekete. Régen dolgozta vele, d emgondolom még most is megfogja a kezem a grafit:)
A legjobb mint mondtam varrógép olajba belereszelni grafitot.
VAGY!! Puha cerkával besatírozni a tányér alját.
VAGY!! csapágy kosarat teszel oda.
Más nem jut eszembe:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Gratulálok <#taps>#taps>
Vazelin is jó:) Mindegy annak csak csússzon.
Mondjuk a mikroszoft egész hó hardvereket csinált a pc-hez is.
Amikor kijött az elsõ, görgõ nélküli egér (ez olyan 98 körül volt, és ~25k-ért vettem ami bizony akkor nem volt kevés, valami intellimouse explorer vagy mi a rák volt a neve) az is igen fasza kis szerkezet volt. Vagy ott az elsõ, FFB-s joyuk. Azt meg még elõbb vettem és a mai napig mûködik faszán.
Nem maga a clip zavaró, én a hülye usb madzagtól kapok agyfaszt már. Rég vettem volna vezeték nélküli fülest, de így minek?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van egy saitek cyborg evo joyom. Az lenne e kérdésem, hogy kell e valamivel karbatartani (wd40, vagy valamilyen olaj/zsír))? Nem nyikorog, ninc semmi bajaj, csak olyan mûanyag a mûanyagon hangja kezd lenni. Régen egy kukkot sem szólt:)
Ha jobban megnézem, látom, ogy a valamikor új zsír/kenõanyag valami szürke száraz porrá vált a nyelén (már ahol látszik -nem retek ami a fogáján van:)- ), a rugótányér alatt a szélén.
www.pumaszallas.hu
Ehhez a mikorszoftos cucchoz meg nem kell semmi szar.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
B+ laca, be fogják tiltani az E-1-et is MIATTAD <#eplus2>#eplus2>
www.pumaszallas.hu
Egy felszállással,3 bomber ,4 spit. A spitek mind humánok voltak.
Ezt akárhonnan nézem 7 es gép:) E1 el követtem el.
Hijnye de virgoncul érzem magam:)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Idõm még viszonylag kevés volt próbálgatni, fõleg a bombázást, de amit eddig láttam az szörnyû. Ezentúl a tankokat hogy dobjam ki? Valami 8-10 mp kell ahoz, hogy a bomba ne mögöttük kilóméterekkel robbanjon, így legalább 1000-1500m-rõl kéne oldalom. A háborúban is ilyen nehéz lehetett? Mert akkor a Stukáknak is több kilóméter magasról kellett volna oldani.. Akinem van tapasztalata ezzel kapcsolatban az megoszthatná:)
Megbocsájtok. :D
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
és amúgy tényleg semmi közöm hozzá, úgyhogy bocs
2. Elég hosszasan ecseteltük a felvételkor, hogy mik a feltételek, Õ ezeket elfogadta, ezért lett felvéve.
3. Ha többet szeretnél megtudni, akkor keress meg TS-en, és szívesen felvilágosítalak, bár semmi közöd az egészhez.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Õk tartják életben egy lassan elfeledett korszak legendáját.
Ez nem csak egy "játék" fóruma!
D9