IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29489
www.pumaszallas.hu
A 95%-ban a (nagyon rosszul viselkedõ) Magyar Állam tulajdonában lévõ légitársaságot állították le ilyen kulturált európai(?) módszerekkel.
Ezzel, és a légügy elmebajával tényleg elértük a mélypontot. Ilyen mélyen még sosem volt a Magyar Repülés de azt se hiszem, hogy van lejjebb. Bányászlámpa nélkül senki meg se próbáljon a repülés világa felé egy lépést se tenni.
Tényleg a pénz lett az Isten.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az MTI híre szerint az igazgatóság elnöke hajnalban kapta a vészjelzést arról, hogy a Tel Aviv-i járat már nem tudott visszaindulni, ekkor hívták össze az igazgatósági ülést és döntöttek a leállásról. Berényi János az igazgatóság elnöke pedig arról számolt be, hogy a Tel Aviv-i gépet nem akarták kiszolgálni, csak tetemes összeg fejében. Ha ezt a cég kifizeti precedenst teremtett volna, erre pedig a cégnek nincs megfelelõ likviditása - tette hozzá.
www.smart-bus.hu
amúgy szomorúan hallom hogy a Malév leállt...
GOOBY, pls
Na megnéztem:) Sokkal drágább:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vasárnap délután 1 óráig Csendes-Óceáni idõ szerint (PST) ingyen játszhatsz vele (az itt este 10). Egyébként van rá 66% kedvezmény a hétvégére... 17 dollár... szemezek ezzel én is... :)
www.pumaszallas.hu
Én ehhez hülye vagyok ám.
A steamen egyszer csak a játéklistámban megjelent a Warhammer 40000 ,és azt mondja ,hogy kattintsak rá ha telepíteni akarom.
Rákattintottam és tölti. De én nem vettem meg. Most akkor ezmiez?
De ha mûködik ,akkor lesz itt jó világ holnaptól.
Két kedvenc is felkerül a gépre.
Pontosan ez van.
Tehát ez akkor most mi?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.municion.org/
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ugyan még drága de mûködik. Valamelyik nap olvastam a Zindexxen.
Na kattingattam a neve körül és bejött ez.
Király.
Nincs az az élõ erõ amit le ne gyalulnának . Mint a sáskák.Svarci apó leforgatta annó ,de egyre közelebb érzem én azt :(
A Single pályákon menj végig, ott megtanulsz mindent. Online pár egység másképp mûködik a kiegyensúlyozottság miatt, de semmi komoly.
www.pumaszallas.hu
Bár lehet eleve õk pénzelik :) Micsoda lehetõségek vannak ebben.
Apropó.
Tom! Holnap megveszem a Starcraft II õt. Kicsit gyakorlok és lehetne multizni:) Mi a véleményed?
Hatalmas hátránya, hogy iszonyat nagy hely kell neki és minimum 1.5 méterre kell lenni a kamerától. Csillár, virág, szekrény sarka ... már kapott. Jó tudom ez az X-box verzió, meg lehet hozzá venni torzító lencséket. Én a Forza autós játékkal kaptam pont azért mert a reklámba ugye az ember a levegõben kormányoz. Gondoltuk huuuuuu durva! Ez igaz is de azt senki nem mondta, hogy a gázpedált és a féket nem veszi figyelembe a kamera és ezért automata.
Szóval ez a pc kinect 1 lépés elõre de véleményem szerint nem lesz jövõje a repülõszimulátorok világában. Ahhoz sokkal de sokkal pontosabbnak kell lennie!
Ha jól láttam 40cm-rõl dolgozik a pc-s verzió... azért az már nem rossz.
Nem olcsó, de trackir helyett szerintem már most lehet alternatíva... már, ha adnak ki hozzá támogatást a játékfejlesztõk...
www.smart-bus.hu
Akinek nagy szobája van, annak jól mûködhet. Én pölö nem tudnék annyira hátraülni az asztaltól, hogy jól rámlásson derékig. Az viszont biztos, hogy a játéknak nagyon kell támogatni a 6dof-ot, meg a klikkelhetõ kabint.
Én nagy lehetõséget látok benne... de, ha már kiegészítõk nélkül annyit fog tudni mint egy trackir, és annyiba is kerül, már megéri... :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondom. Webkamerához is van egy szoftver, ami a fejedet nézi. Semmi mást. A szoftverben be tudod állítani a búrád és azt figyeli a program. CSak kezdetleges állapotban van, vagy volt és sok erõforrást zabált. De mûködik!
Nem virtuális joyt kell markolnod...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb