IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És publikus? :)

VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Estére meglesz a fordítás, most fáradt vagyok és idõm sincs rá.

www.pcpilot.hu

Könnyem megelhet, hogy lesz format de abban én is bízom, hogy csak a C-t, vagyis azt a partíciót gyalulják le, ahol a probléma leledzik. Az iráni rendszergazdákról úgy is sok jót hallani.

hurrá. Tényleg Tom, a korábbi update kapcsán feltett poly kérdésedre kaptál választ?

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

..."de az utóbbi napokban megjelent információk hatására a szolgáltató partnerek elvesztették bizalmukat" és "a tulajdonos a legjobb szándéka ellenére az EU elmarasztaló határozatát követõen nem tud további anyagi forrást biztosítani a mûködéshez"
A 95%-ban a (nagyon rosszul viselkedõ) Magyar Állam tulajdonában lévõ légitársaságot állították le ilyen kulturált európai(?) módszerekkel.
Ezzel, és a légügy elmebajával tényleg elértük a mélypontot. Ilyen mélyen még sosem volt a Magyar Repülés de azt se hiszem, hogy van lejjebb. Bányászlámpa nélkül senki meg se próbáljon a repülés világa felé egy lépést se tenni.

LeonSilver
Nem tudom ismeritek-e (aki nem az is hallgassa meg, érdemes!), de ez mára abszolút aktuális lett!
Tényleg a pénz lett az Isten.

http://www.youtube.com/v/vE21OqRPtAo&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én részemrõl azért szeretnék a mentett anyagok közt lenni. Hiába no, az ember gyarló...

Si vis pacem, para bellum.

Pont ezt mondtam a páromnak... piszkosul megértünk úgy kompletten egy hatalmas format c:-ra...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nincs mit tenni. Ez egy kurva világ, megérett a pusztulásra. Vagy valami.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tel Avivból érkezett a kegyelemdöfés?

Az MTI híre szerint az igazgatóság elnöke hajnalban kapta a vészjelzést arról, hogy a Tel Aviv-i járat már nem tudott visszaindulni, ekkor hívták össze az igazgatósági ülést és döntöttek a leállásról. Berényi János az igazgatóság elnöke pedig arról számolt be, hogy a Tel Aviv-i gépet nem akarták kiszolgálni, csak tetemes összeg fejében. Ha ezt a cég kifizeti precedenst teremtett volna, erre pedig a cégnek nincs megfelelõ likviditása - tette hozzá.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
:D

PhantomAss
már látom ahogy a Skynet az öntudatára ébred :D

amúgy szomorúan hallom hogy a Malév leállt...

GOOBY, pls

Vogel
kössz :)

RatBaG
http://www.youtube.com/v/f1TJnDG61_Y&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

Her Laca
Kampányt nem lehet indítani.Akkor megveszem boltba az se drágább.
Na megnéztem:) Sokkal drágább:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
"Play the Retribution multiplayer for free until Sunday 1pm PST! Click Here to download and start playing. Must have Steam installed."

Vasárnap délután 1 óráig Csendes-Óceáni idõ szerint (PST) ingyen játszhatsz vele (az itt este 10). Egyébként van rá 66% kedvezmény a hétvégére... 17 dollár... szemezek ezzel én is... :)

www.pumaszallas.hu

Pár napig ingyenesen kipróbálható a teljes játék. Ha tetszik, megveheted akciósan.
Her Laca
Skacok.

Én ehhez hülye vagyok ám.
A steamen egyszer csak a játéklistámban megjelent a Warhammer 40000 ,és azt mondja ,hogy kattintsak rá ha telepíteni akarom.
Rákattintottam és tölti. De én nem vettem meg. Most akkor ezmiez?

De ha mûködik ,akkor lesz itt jó világ holnaptól.
Két kedvenc is felkerül a gépre.

Pontosan ez van.
Tehát ez akkor most mi?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Megint off, de ez (is) qrva jó!!!!! (59-esek-tõl lopiztam)

http://www.youtube.com/v/2coKhjoXN-Y&version=3

:) Ha vkit komolyabban érdekelnek a messerek és más gépek lõszerei, akkor itt egy oldal, ott a bal oldalon a Fuego Central / CF-re kell menni és már lehet is válogatni a kaliberek között. :)

http://www.municion.org/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Hát igen. Néhány évvel ezelõtt még "röhögtünk" a célkövetõ lõszeren, most meg már itt is van.
Ugyan még drága de mûködik. Valamelyik nap olvastam a Zindexxen.

Her Laca
No. 501 Robo felvett barátnak ,amúgy bobikának hívják szlovák a srác.
Na kattingattam a neve körül és bejött ez.
Király.
http://www.youtube.com/v/3n-42Fr4xoc&version=3

Her Laca
Elképzelem,hogy darabonként annyiba kerülõ mint egy jobbfajta lõszer és ebbõl akár milliós darabszámmal egy felhõben támadnak,mondjuk robbannak ha kell stb.
Nincs az az élõ erõ amit le ne gyalulnának . Mint a sáskák.Svarci apó leforgatta annó ,de egyre közelebb érzem én azt :(

Egy kis kiegészítés Vogelnek, a dolgozatához.
VO101Tom
Mehetünk :)
A Single pályákon menj végig, ott megtanulsz mindent. Online pár egység másképp mûködik a kiegyensúlyozottság miatt, de semmi komoly.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Szerintem benne van a kezük ;)

Her Laca
Ha erre nem csap le az US armi akkor nem ér a nevem.
Bár lehet eleve õk pénzelik :) Micsoda lehetõségek vannak ebben.

Apropó.
Tom! Holnap megveszem a Starcraft II õt. Kicsit gyakorlok és lehetne multizni:) Mi a véleményed?

i robot
A Kinect egy elég érdekes dolog, de szerintem fele annyira sem pontos mint a reklámokban. Karácsonyra sikerült kapni egyet néhány játékkal, de nem igazán vagyok szétájulva tõle. Sõt, igazából már csak a barátnõm használja mert azt mondja a Zumba + Dance central (táncos játékok) annyira jók.
Hatalmas hátránya, hogy iszonyat nagy hely kell neki és minimum 1.5 méterre kell lenni a kamerától. Csillár, virág, szekrény sarka ... már kapott. Jó tudom ez az X-box verzió, meg lehet hozzá venni torzító lencséket. Én a Forza autós játékkal kaptam pont azért mert a reklámba ugye az ember a levegõben kormányoz. Gondoltuk huuuuuu durva! Ez igaz is de azt senki nem mondta, hogy a gázpedált és a féket nem veszi figyelembe a kamera és ezért automata.
Szóval ez a pc kinect 1 lépés elõre de véleményem szerint nem lesz jövõje a repülõszimulátorok világában. Ahhoz sokkal de sokkal pontosabbnak kell lennie!

LeonSilver
Uff de kurva jó!

http://www.youtube.com/v/YQIMGV5vtd4&version=3

Czikk

:D Nem, csak addig elengedi a gázkart! :)

Ha jól láttam 40cm-rõl dolgozik a pc-s verzió... azért az már nem rossz.

Nem olcsó, de trackir helyett szerintem már most lehet alternatíva... már, ha adnak ki hozzá támogatást a játékfejlesztõk...

www.smart-bus.hu

Annyira nem érdekel. Ha lenne annyi pénzem, inkább joyra költeném...

Mondom én, kinyúlok a sörért, és leveszi a gázt... :))))
Akinek nagy szobája van, annak jól mûködhet. Én pölö nem tudnék annyira hátraülni az asztaltól, hogy jól rámlásson derékig. Az viszont biztos, hogy a játéknak nagyon kell támogatni a 6dof-ot, meg a klikkelhetõ kabint.

LeonSilver
Hát nézz utána. Elég sokkal tud többet.

Ott ahol van 6dof és klikkelhetõ kabin, ott szerintem egyszerûen megoldható... DCS-ben még pilóta is van, tehát annak mozoghatna úgy a keze a kapcsolók felé, ahogy mi hadonászunk a kinect elõtt... :)

Én nagy lehetõséget látok benne... de, ha már kiegészítõk nélkül annyit fog tudni mint egy trackir, és annyiba is kerül, már megéri... :)

www.smart-bus.hu

Úgy képzeld el, hogy leülsz normálisan a gép elé ahogy szoktál. A kinect bekalibrál téged a joyoddal együtt, majd az lesz az alapállás kalibrálás után, hogy egyik kezed a joyon, másik a gázkaron. Ha megmozdul a fejed, akkor úgy mûködik mint a trackir, ha mozdítod a kezed, akkor meg tudsz kapcsolgatni a fülkében mindent ami klikkelhetõ...

www.smart-bus.hu

Nem kell virtuális joyt használni, de ha csak a fejed nézi, mivel több egy TrackIr-nél?

Ok, de ha csak a fejemet nézi, a karommal nem tudok mit irányítani, a kezemmel meg a valós eszközöket kell, akkor ez csak egy modern, nagyon precíz TrackIr, nem? Legalábbis amire mi tudjuk használni szimulátorban. AKár wii, akár kinect, mindegyikhez olyan játékok vannak ahol a mozgás nem annyira kötött, mint egy fülkében.

LeonSilver
Ja. Gondolom a szimek meg az egyéb szoftverek majd nyomnak ki egy peccset oszt kész.

LeonSilver
Miért kellene virtuális joyt használni? Ez most nem értem.
Mondom. Webkamerához is van egy szoftver, ami a fejedet nézi. Semmi mást. A szoftverben be tudod állítani a búrád és azt figyeli a program. CSak kezdetleges állapotban van, vagy volt és sok erõforrást zabált. De mûködik!

El vagy tévedve! :)) Használhatsz mindent, pont ez lenne benne a poén... ezért kéne játékokhoz optimalizálni... Például csak a fejed, és a karod mozgását érzékeli, a többit figyelmen kívül hagyja.

Nem virtuális joyt kell markolnod...

www.smart-bus.hu

Pont ez az. Ha nem használhatsz joyt, akkor a semmit kell fognod repülés közben. Ez pedig kéztámasz nélkül tíz-húsz perc után izomgörcs.

LeonSilver
ITT megnézheted hogyan mûködik Ott a cucc a TV alatt.

LeonSilver
Hát nem tudom. Nekem most sincs semmi a trekk kamera és énközöttem. A kinectet meg nem fogod baszki. Ez nem wii... A monitor tetejére rakod vagy alá, oszt jónapot. Vagy nem értem mit is akarsz.

MegaGrat...!!!

Azért nekem vannak kétségeim a dolog gyakorlati részét illetõen. Technikailag meg lehet csinálni, de hogy szereled fel? Közted és a kamera között nem lehet semmi, tehát a joy/throttle/billenytû kiesett. akkor mindent a kinecttel irányítasz, mintha fognád. Namost akkor eleve ülve kell bekalibrálni a pedálok miatt. Ez még hagyján, de mennyit tudsz lerepülni úgy, hogy a kezed félig felemelve tartod, és gyengén mozgatod? Szerintem öt perc után fárasztó, tíz után görcsben van a jobb karod, húsznál többet meg csak aktív súlyemelõ/kondis visel el. Mire támasztod ki, hogy kényelmes is legyen, meg a kamerát se zavarja. Arról nem is beszélve, ha két ellenség között kinyúlok balra az asztalra egy sörért, akkor a kinect felborítja a gépem? Ha meg csak a fejedet nézi, akkor van egy jó drága TrackIR-ed. Szóval elõbb-utóbb biztos mindent megoldanak, de mostani állapotában kicsit szkeptikus vagyok...

<#eljen>
VO101Tom
Errõl ez jutott eszembe, qrvajó ez is:

http://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM

www.pumaszallas.hu

Ezen most ***vajót röhögtem <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb