IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom nem értjük egymást... vagy nem akarjuk...

Ha fps-t tud mérni, be tudja mondani a konkrét számokat, akkor az sli/cf kérdésre miért ad kitérõ választ? Vagy nem próbálták, hogy mûködik az új kóddal, vagy próbálták, de szar... Mert, ha próbálták volna és jó lenne, akkor biztos publikálnák...

Ami félkészen mûködik azt publikálom, ami nem az elõl kitérek, az én szótáramban az nem informálás, hanem hencegés.

Nem, semmit nem hiszek el csont nélkül abból amit mondanak, de ezt KIZÁRÓLAG saját maguknak köszönhetik!

Így van, nem tudni milyen felbontáson készült a teszt... de mondjuk normál körülmények közt az ember arra gondol, hogy egy fejlesztõ csapat nem 1280x1024-s felbontáson teszteli a munkáját úgy, hogy a tenger felett kõröznek az eget bámulva...

Na most nekem egy kb kétszer erõsebb vga-n a tenger felett egymagamban van úgy 60-70 fps-m Full HD felbontáson. Ebbõl szerintem lehet következtetni... ha meg kiderül, hogy a számok valósak, de valami minimális felbontáson csinálták a tenger felett az eget bámulva, akkor meg újabb pötty kerül a hencegés mellé...

A CF-hez meg annyit, hogy én is teszteltem... írtam az eredményt. A kérdésben ami elhangzott SLI/CF van említve. Ha az sli tényleg ilyen szar, a cf meg olyan jó ahogy én tapasztalom, akkor ez megint csak annyit árul el, hogy a nyilatkozó nincs tisztában azzal, hogy a CF, hogy mûködik a programjuk alatt... bárcsak úgy mûködne minden, ahogy a CF skálázódik...

A CF tükrében nekem fura, hogy az SLI pont az ellentétét produkálja! De lehet, hogy én vagyok az egyetlen akinél mûködik...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Engem csak az zavar, ha olyan miatt anyázzák õket, ami szerintem nem jogos.

Te hoztad össze egy mondantba az sli-t meg az fps mérést, ezért kérdeztem mi közük egymáshoz? Miért ne tudna beta fps értéket mondani félkész kóddal? Azt meg, ha végre fél év után benyögik az ELSÕ konkrét teljesítménymérés számait, az mitõl lesz hencegés, fel nem fogom. De nem gond, többet nem linkelünk ide semmit, akit érdekel 1C-n elolvassa, és senkit nem fog zavarni a hencegésük.

3. Miért? Elhiszel bármit amit mondanak? Nem hiszed, hogy ennyi volt az fps-ük (azt sem tudni milyen felbontáson, milyen körülmények között vették fel, mennyit volt tenger felett, mennit nézte az eget). Nem, mert biztos hazudnak. Nem hiszed, hogy az SLI nekik nem gyorsít semmit, pedig tényleg nem gyorsít semmit. A jelenlegi kóddal szar. Elolvashatod 1C-n nem egy topikban (sõt, V.4_Hetti is próbálkozott vele régebben), semmivel sincs több fps-e, ellenben akad. De itt is biztos hazudnak mi?

Az a 6. kérdést meg akkor olvasd el angolul, és rájössz miért volt ez poén:

6. Oleg didn't promise, he just alluded to the hypothetical suspect of the probable but unconfirmed existence of occasional glints from distant planes' canopies, and only in the version of the game compiled at the time of his propositions. Now, can we have those reflections again?
Quote:I might probably allude to the hypothetical possibility that this feature might or might not eventually make it into the game.

www.pumaszallas.hu

Kitérõ válasz a CF kérdésre arra hivatkozva, hogy a kód nem végleges, majd büszkén jelenti, hogy az fps a duplájára nõtt... Ha nem végleges a kód, akkor ez még bõven csökkenhet... arról nem beszélve, hogy attól mert a kód nem végleges, még CF/SLI teszt nyugodtan mehetne ugyanúgy, mint az fps teszt... Ebbõl én azt szûröm le, hogy vagy rá sem néztek, vagy szar...

A 2. kérdésedet nem tudom hova tenni, egy szóval nem mondtam, hogy fps méréshez kell az sli támogatás.

A 3. kérdésedet sem értem... nem írtam semmi olyat, hogy nem hiszek el valamit...

De, ha már hitetlenkedést szóba hoztad... értelmes felbontáson, egy GTX570-n maximális beállításokkal kurva élet, hogy nem kap sehol átlag 74 fps-t! A 6990 kb a dupláját tudja egy 570 teljesítményének, és én a tenger felett egyedül nem kapok átlag 74 fps-t... persze, ha ilyen 1280xakrámi felbontásról beszél... mondjuk az is sokat elárulna, ha ilyenen tesztelnék...

Végül pedig... ha kap egy ilyen kérdést: "Az új grafikus motor jobb teljesítményt fog nyújtani SLI/Crossfire rendszereken? Az SLI jelenleg nagyon minimális FPS teljesítménynövekedést hoz, emellett sok játékosnál akadások jelentkeznek."

akkor, ha képben lenne, cáfolnia kellene azt a kijelentést, miszerint a CF minimális plusz teljesítményt ad... az egyetlen dolog ami a grafikai motorban igazán jól mûködik, az a CF skálázódása... rendre 70-75% körüli pluszt hoz a második GPU.

Úgy látom téged érzékenyen érint, ha az ember kritizálja õket... elismerem, van, hogy túl reagálok, reagálunk 1-2 dolgot, de azt, hogy az ember így áll hozzájuk, kizárólagosan saját maguknak köszönhetik...

Az ilyen,

"Ez a feltételezett képesség valamikor vagy bekerül a játékba, vagy nem."

és ehhez hasonló válaszoktól meg ökölbe szorul a kezem... de ez már lehet, hogy csak az én hülyeségem...

www.smart-bus.hu

Jó kérdés! De biztos vagyok benne, hogy lesznek egy páran a temetésen. Isten nyugosztalja!
A politikai elit kivetette maga közül '93-ban, amikor megjelent a híres/hírhedt dolgozata, de valószínûleg, inkább csak megijedtek, mert szókimondóbb volt, mint a nagy többség és így akadálya volt a mutyikormányzásnak, ami jellemzi a magyar politikát. Próbálták elhallgattatni, lejáratni, elszigetelni, ami csak részben sikerült. Csak egy jóslatot említenék tõle, hogy a multi-hipermarketek terjedésével a magyar kiskereskedelem össze fog omlani, ami részben be is jött.

A politikai kultúra része, hogy temetések alkalmával a két tábor résztvevõi azért megtisztelik egymást valamilyen szinten a részvételükkel. Azért most kíváncsi leszek, hogy ez hogy fog kinézni.
Megint, egy kis könyvismertetõ, bár lassan kezdenek fogyni :

1.

2.

3.

4.

5.

A Tobak féle trilógiát már nem akartam belinkelni, az szinte alapmû mindenkinek.
Sohasem gondoltam volna, hogy valaha is megkönnyezem bármelyik politikus halálát, de ma ez megtörtént.

Meghalt Csurka István.

Nyugodjék békében.

Gyalázat, hogy a 3/3-as ügynök múltjával akarják degradálni a személyiségét. Ennél Õ sokkal több és nagyobb szabású Ember volt. Nagy dráma író, Nagy gondolkodó, Nagy Ember. Egyesek szerint Deák óta a Haza Bölcse, a Magyar Nostradamus (csak az Õ jóslatai mind bejöttek). Szerintem meg az elsõ igaz ember, aki elsõként beszélt nyíltan arról mi folyik Magyarországon ezért boszorkány üldözés és fekete lista lett a sorsa.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Jajám! EZt még 2009-ben csináltam és agyfaszt kaptam tõle .. :D

http://www.youtube.com/v/F_68Lzx3Xh8&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Magyar Messer.

Vogelnek, még egy kis kiegészítés :

Fedélzeti fegyverek 1.
Fedélzeti fegyverek 2.
VO101Tom
Ez mitõl hencegés? És minek kellene mûködõ sli támogatás egy egyszerû fps méréshez? Mit nem hiszel el ezen?

www.pumaszallas.hu

Ja-ja... próbálok optimista lenni, bennem van a hiba! :) Jó éjt...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ez részben az orosz-angol fordítás miatt lehet és valószínûleg a kérdéseket sem egyazon idõben válaszolták meg. Ez már lehet, hogy belemagyarázás, szóval 20 óra talpalás után megyek is aludni. :)

www.pcpilot.hu

Köszönjük Uram! :)

Pár mély levegõ után... legalább arra figyelhetnének, hogy mit mondanak a riport elején, és a végén... az sli teszthez kell a végleges kód, de a hencegéshez a dupla fps számmal, no ahhoz már nem...

A pökhendi stílustól meg égnek áll az a kevés hajam is... de lehet, hogy már én vagyok kihegyezve rájuk...

Mellesleg annyira ismerhetnék a saját játékukat, hogy a cf majdnem megduplázza az fps számot... lehet ki kéne próbálniuk...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Csak nem,bár a ROF-ban is voltak eleinte olyan hibák hogy a Fokker Dr I szárnyak nélkül is repült...kiváncsi leszek.

Megerõsítem HerrLacát. Az überprofi Philipsem válogat a lemezek közül. A tecsós nóném meg lejátssza, amit berakok.

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Persze:) És még így is repülni fog ,mi több még le is lõ:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
A rata úgy néz ki mint az ementáli sajt,jó lesz.

Her Laca
No ez igaz:)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca: nem mondta, hogy milyen felbontáson.
Nekem 3 éves a gépem (VGA: GTX460), de nagyon bõven 100 feletti átlag jött ki 1024x768-ban...
(Ha elférne az asztalomon, visszaraknám a jó öreg 19-es CRT-t...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
"Még valami, az új grafikus rendszer BÉTA verziójának sebesség tesztjei. Egy Intel i7-870 processzorral szerelt, 4 GB memóriával és nVidia GeForce GTX570 videókártyával szerelt gépen a brit kampány elsõ bevetése, maximális grafikai beállítások mellett a régi grafikával átlagosan 74 FPS, az új grafikus rendszerrel 134 FPS teljesítménnyel futott."

Az édes anyja ótvaros megmondom én milye futott átlaosan 74 fps el a clod ban.
Ennyi FPS-t ez a game max on nem is látott még,tehettek alá akármit
Vagy ha kikapcsolták a Vsinc et ,de ,hogy átlagosan 74 az nevetséges.
Ez a srác vagy hülye ,vagy részeg ,minden tiszteletem mellett.

Mellesleg ha ez az arány igaz akkor megmelem a kalapom,csak marhaságot ne mondjon már.
Ha egy normál gépen 50 FPS stabilan lesz az király lenne.

Nah megyek az Istencsászár szólított. Rendet kell tennem .:)

Zpogi
Köszönjük,hogy még így is lefordítottad nekünk mára<#worship>

Sanyo
Elkészültem a fordítással. Lassabban ment, mert 3:40-kor keltem ma és nagyjából végigdolgoztam az egész napot.

www.pcpilot.hu

Garou
Avi az nem egyencuccot jelent, azon belül is van többféle tömörítési eljárás. Szerintem ez lehet a hiba.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Her Laca
Ja. Sony,meg a márkásabb cuccok mind ilyenek.
Gagyi lejátszó kell és az mindent visz.
Nálam a Grunding szarakodik,de a pár ezres mittudomén mi az még a csatornafedelet is lejátssza.

acidrain
Én csapágyzsírt használok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

OFF

Vettem egy hypersuper 5.1-es Sony 350W-os házimozi rendszert. Tökéletesen mûködik, ha úgy van kedve. Magyarán bármit lejátszik, de van egy CD-m amirõl válogat. Van amit lejátszik valamit meg nem. Pedig mindegyik film .avi kiterjesztésû.

Találkozott már valaki hasonlóval?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szilikonzsír...
Ez sztrategia?
Her Laca
Na ma jó napom van:)
Starcraft II. Warhammer 40K:) Feltelepültek:)

Sziasztok,lennebb olvastam Lacat ,mi lessz ha varogep olajat teszek a joy-nak, ott ahol a muanyag surlodik,az most keznel van,vagy inkabb ne?
VO101Tom
gyere fel TS-re

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Srácok.Létezik,hogy a battleneten megváltoztattam az email címem és a jelszavamat és ugye küldenek egy levelet a megerõsítésre ,és már fél órája várom? De nem jön meg<#fejvakaras>

Vogel
Sajnos a családot is érinti a Malév vége, apám navigációs tisztként dolgozik/ott. Nem tudjuk mi lesz most vele.<#rinya>

LeonSilver
Hát igen. De az élet megy tovább és a viccelõdés is beindult ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Azért ezt hallva elszomorodom.
Tudom nem a világ vége,de ........

VO101Tom
Én is ebben bízok...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez igaz :)
Szerintem jó lesz a peccs. Miért gondolom? Mert még egyszer nem tudnának beugrasztani senkit, és a moszkvás izé elõtt nem hiányzik nekik a balhé. Remélem :D

VO101Tom
Nincs dátum. De nem is lesz. Amennyit anyázták õket a csúszások miatt, kizárt, hogy mondjanak valamit, amit lehet megint elcsúsznának. "Kiadják, amikor kész". Az õ szempontjukból most egyébként sem lényeges a dátum. Csak arra kell vigyázniuk, hogy a patch mûködjön. Ha jó lesz a patch, akkor senkit nem fog utólag érdekelni, hogy mennyi ideig tartott (legalábbis nem nagyon, akkor már játszik vele). Ha meg szar, akkor úgyis minden mindegy.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Engem is érdekel, de még jobban az, hogy "ésssss, mikó'" lesz pöccs :D

idén vs. jövõre

Her Laca
Engem érdekel:) De ts en szóban is elmondhatod:)

VO101Tom
Hmm... akkor bemegyünk máshova, vagy csinálunk saját dogszervert... megoldjuk :)

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Jövök én is,bár az elmúlt két este üres volt az ATAG Axis vs Allies szervere.

VO101Tom
Ja ja, 7-8-tól én biztos leszek.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nekem is pls :),bár beszéltél már róla,de nem emlékszem az arányokra.

Nyugtázom, majd a jövõben jobban figyelek. Este ATAGolás?

:) Aztán jöhet a szabad operációs rendszer! Amíg kiválasztjuk a megfelelõt addig peddig vannak jó kis Live megoldások. Jah, hogy beleér az ujjam a bilibe...

VO101Tom
Nem feltûnõ, de ha privátot kapsz, látod itt is, a szövegbeviteli mezõ alatt megjelenkik egy kis üzenet.

www.pumaszallas.hu

Bocs, innen nem látszik, a fõlapon meg nem nagyon járok. Köszi! :)

No igen... és reméljük /s nélkül, mert ez a rendszer nem gyó... :))

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nem, ezért küldtem privátot. :) Gondolom Blacksix úgy küldte el, hogy Luthiert nem kérdezte meg, hogy szabad-e, és kérte semmilyen publikus fórumra ne kerüljön ki. Akit érdekel, privátban megmondom.

www.pumaszallas.hu