IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha fps-t tud mérni, be tudja mondani a konkrét számokat, akkor az sli/cf kérdésre miért ad kitérõ választ? Vagy nem próbálták, hogy mûködik az új kóddal, vagy próbálták, de szar... Mert, ha próbálták volna és jó lenne, akkor biztos publikálnák...
Ami félkészen mûködik azt publikálom, ami nem az elõl kitérek, az én szótáramban az nem informálás, hanem hencegés.
Nem, semmit nem hiszek el csont nélkül abból amit mondanak, de ezt KIZÁRÓLAG saját maguknak köszönhetik!
Így van, nem tudni milyen felbontáson készült a teszt... de mondjuk normál körülmények közt az ember arra gondol, hogy egy fejlesztõ csapat nem 1280x1024-s felbontáson teszteli a munkáját úgy, hogy a tenger felett kõröznek az eget bámulva...
Na most nekem egy kb kétszer erõsebb vga-n a tenger felett egymagamban van úgy 60-70 fps-m Full HD felbontáson. Ebbõl szerintem lehet következtetni... ha meg kiderül, hogy a számok valósak, de valami minimális felbontáson csinálták a tenger felett az eget bámulva, akkor meg újabb pötty kerül a hencegés mellé...
A CF-hez meg annyit, hogy én is teszteltem... írtam az eredményt. A kérdésben ami elhangzott SLI/CF van említve. Ha az sli tényleg ilyen szar, a cf meg olyan jó ahogy én tapasztalom, akkor ez megint csak annyit árul el, hogy a nyilatkozó nincs tisztában azzal, hogy a CF, hogy mûködik a programjuk alatt... bárcsak úgy mûködne minden, ahogy a CF skálázódik...
A CF tükrében nekem fura, hogy az SLI pont az ellentétét produkálja! De lehet, hogy én vagyok az egyetlen akinél mûködik...
www.smart-bus.hu
Te hoztad össze egy mondantba az sli-t meg az fps mérést, ezért kérdeztem mi közük egymáshoz? Miért ne tudna beta fps értéket mondani félkész kóddal? Azt meg, ha végre fél év után benyögik az ELSÕ konkrét teljesítménymérés számait, az mitõl lesz hencegés, fel nem fogom. De nem gond, többet nem linkelünk ide semmit, akit érdekel 1C-n elolvassa, és senkit nem fog zavarni a hencegésük.
3. Miért? Elhiszel bármit amit mondanak? Nem hiszed, hogy ennyi volt az fps-ük (azt sem tudni milyen felbontáson, milyen körülmények között vették fel, mennyit volt tenger felett, mennit nézte az eget). Nem, mert biztos hazudnak. Nem hiszed, hogy az SLI nekik nem gyorsít semmit, pedig tényleg nem gyorsít semmit. A jelenlegi kóddal szar. Elolvashatod 1C-n nem egy topikban (sõt, V.4_Hetti is próbálkozott vele régebben), semmivel sincs több fps-e, ellenben akad. De itt is biztos hazudnak mi?
Az a 6. kérdést meg akkor olvasd el angolul, és rájössz miért volt ez poén:
6. Oleg didn't promise, he just alluded to the hypothetical suspect of the probable but unconfirmed existence of occasional glints from distant planes' canopies, and only in the version of the game compiled at the time of his propositions. Now, can we have those reflections again?
Quote:I might probably allude to the hypothetical possibility that this feature might or might not eventually make it into the game.
www.pumaszallas.hu
A 2. kérdésedet nem tudom hova tenni, egy szóval nem mondtam, hogy fps méréshez kell az sli támogatás.
A 3. kérdésedet sem értem... nem írtam semmi olyat, hogy nem hiszek el valamit...
De, ha már hitetlenkedést szóba hoztad... értelmes felbontáson, egy GTX570-n maximális beállításokkal kurva élet, hogy nem kap sehol átlag 74 fps-t! A 6990 kb a dupláját tudja egy 570 teljesítményének, és én a tenger felett egyedül nem kapok átlag 74 fps-t... persze, ha ilyen 1280xakrámi felbontásról beszél... mondjuk az is sokat elárulna, ha ilyenen tesztelnék...
Végül pedig... ha kap egy ilyen kérdést: "Az új grafikus motor jobb teljesítményt fog nyújtani SLI/Crossfire rendszereken? Az SLI jelenleg nagyon minimális FPS teljesítménynövekedést hoz, emellett sok játékosnál akadások jelentkeznek."
akkor, ha képben lenne, cáfolnia kellene azt a kijelentést, miszerint a CF minimális plusz teljesítményt ad... az egyetlen dolog ami a grafikai motorban igazán jól mûködik, az a CF skálázódása... rendre 70-75% körüli pluszt hoz a második GPU.
Úgy látom téged érzékenyen érint, ha az ember kritizálja õket... elismerem, van, hogy túl reagálok, reagálunk 1-2 dolgot, de azt, hogy az ember így áll hozzájuk, kizárólagosan saját maguknak köszönhetik...
Az ilyen,
"Ez a feltételezett képesség valamikor vagy bekerül a játékba, vagy nem."
és ehhez hasonló válaszoktól meg ökölbe szorul a kezem... de ez már lehet, hogy csak az én hülyeségem...
www.smart-bus.hu
A politikai kultúra része, hogy temetések alkalmával a két tábor résztvevõi azért megtisztelik egymást valamilyen szinten a részvételükkel. Azért most kíváncsi leszek, hogy ez hogy fog kinézni.
Meghalt Csurka István.
Nyugodjék békében.
Gyalázat, hogy a 3/3-as ügynök múltjával akarják degradálni a személyiségét. Ennél Õ sokkal több és nagyobb szabású Ember volt. Nagy dráma író, Nagy gondolkodó, Nagy Ember. Egyesek szerint Deák óta a Haza Bölcse, a Magyar Nostradamus (csak az Õ jóslatai mind bejöttek). Szerintem meg az elsõ igaz ember, aki elsõként beszélt nyíltan arról mi folyik Magyarországon ezért boszorkány üldözés és fekete lista lett a sorsa.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Pár mély levegõ után... legalább arra figyelhetnének, hogy mit mondanak a riport elején, és a végén... az sli teszthez kell a végleges kód, de a hencegéshez a dupla fps számmal, no ahhoz már nem...
A pökhendi stílustól meg égnek áll az a kevés hajam is... de lehet, hogy már én vagyok kihegyezve rájuk...
Mellesleg annyira ismerhetnék a saját játékukat, hogy a cf majdnem megduplázza az fps számot... lehet ki kéne próbálniuk...
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem 3 éves a gépem (VGA: GTX460), de nagyon bõven 100 feletti átlag jött ki 1024x768-ban...
(Ha elférne az asztalomon, visszaraknám a jó öreg 19-es CRT-t...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az édes anyja ótvaros megmondom én milye futott átlaosan 74 fps el a clod ban.
Ennyi FPS-t ez a game max on nem is látott még,tehettek alá akármit
Vagy ha kikapcsolták a Vsinc et ,de ,hogy átlagosan 74 az nevetséges.
Ez a srác vagy hülye ,vagy részeg ,minden tiszteletem mellett.
Mellesleg ha ez az arány igaz akkor megmelem a kalapom,csak marhaságot ne mondjon már.
Ha egy normál gépen 50 FPS stabilan lesz az király lenne.
Nah megyek az Istencsászár szólított. Rendet kell tennem .:)
www.pcpilot.hu
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Gagyi lejátszó kell és az mindent visz.
Nálam a Grunding szarakodik,de a pár ezres mittudomén mi az még a csatornafedelet is lejátssza.
Vettem egy hypersuper 5.1-es Sony 350W-os házimozi rendszert. Tökéletesen mûködik, ha úgy van kedve. Magyarán bármit lejátszik, de van egy CD-m amirõl válogat. Van amit lejátszik valamit meg nem. Pedig mindegyik film .avi kiterjesztésû.
Találkozott már valaki hasonlóval?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Starcraft II. Warhammer 40K:) Feltelepültek:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudom nem a világ vége,de ........
Szerintem jó lesz a peccs. Miért gondolom? Mert még egyszer nem tudnának beugrasztani senkit, és a moszkvás izé elõtt nem hiányzik nekik a balhé. Remélem :D
www.pumaszallas.hu
idén vs. jövõre
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu