IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok év múlva, amikor a Malév-ról is már csak úgy fognak beszélni, mint az Ikarus-ról, Lehel hûtõrõl, Csepel autóról, Videoton TV-rõl, Dutra traktorról, akkor majd könnyebb lesz kimondani, hogy veszteséges mûködéssel, csak idõ kérdése volt, hogy mikor jön el ez a pillanat, de most még az emóció az erõsebb.
VO101Tom
Gondolom a mezõgazdaság egész ágazatára mások az uniós elvek, mint egy légitársaságra. Van ami tisztán piaci alapokon kell, hogy mûködjön, van ami nem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
"Más: szerintetek hogy szerepelt volna a Me109, ha bevetik légiharcban? Ahogy néztem eléggé gyenge lett volna a fegyverzete, fõleg bombázók ellen. Bár 1942ben talán nem annyira.."

Hogy mivan...?

www.pumaszallas.hu

mijki
Jó benne az a csaj! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Több év után elõször bekapcsoltam a tévét és megnéztem a Viasaton a Flyboyst. Elég szépre megcsinálták a légiharcokat, csak ez a szerelmes nyálas szarság ne lenne benn minden filmben<#pias>

Más: szerintetek hogy szerepelt volna a Me109, ha bevetik légiharcban? Ahogy néztem eléggé gyenge lett volna a fegyverzete, fõleg bombázók ellen. Bár 1942ben talán nem annyira..

vagy 2004-ben?
kissé pesszimista vagy. bár a clodra is azt írták kb 2006-ban, hogy "két hét múlva kint lesz". vártam 2008-ig aztán meguntam. most egy kicsit elkezdett érdekelni a repülés megint. ha jó lenne a '46, nekem az is megtenné.
üdv. várd meg a javitást a következõ tiz évben kijön. akkor lehet a középkategoriás vga is jó lesz
Köszi.
Most tesztelgettem kicsit, a közepes(max) felhõk kb 15-20 fps vesznek le..nálam.

jó nekem a használt is, bár egyenlõre csak a cliffs of dover miatt kellene, de arról még nem tudom, hogy érdekel-e igazából...
LeonSilver
c:\Users\xyz\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\

Itt vannak a joy beállítások.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Újrarakom a wint.
Ha nem akarom , hogy elvesszen a joy beállításom, el kell mentenem valamit, vagy a steam emlékezik rá?!
mondjuk a steamot is törlöm persze, csak azt nemtom' , hogy a nevemen kívül mit tart meg náluk.

Csak halkan és ironikusan jegyezném meg, hogy az Uniós mezõgazdaságba pumpált EU-s/állami milliárdok persze rendben vannak.
Azért, mégis csak kár a Malév-ért és valszeg kevés a mûködéshez, hogy ha csak mi akarjuk, hogy mûködjön. Ráadásul a megszûnésével egy csomó új probléma is keletkezni fog, mivel a hozzá kapcsolódó ágazatok is megsínylik majd a megszûnését.
tehát nem történt semmi?
szia. új kell vagy jó a használt? és mekkora a rászánt keret
VO101Tom
a pontos vesszõ azért van ott, mert az a sor egy MEGJEGYZÉS nem a kód része.

www.pumaszallas.hu

mi ez egyébként?

tickLen=30
ProcessAffinityMask=15
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt és
joyUse=1
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt
trackIRUse=1
DisableIME=1
culture=en-GB
Her Laca
Pontosan honnan vetted ki a pontosvesszõt?
Kimásolhatnád és berakhatnád ide.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hello.úgy látom,hogy müködik. mondjuk nekem nagyon-nagyon szar volt, offline max 2 perc, de volt,hogy az elsö 3 másodperc, mindig. online már nem is használtam. most meg jónak vélem, valaki kiprobálhatná,hátha
Szia!

Írd meg a konfogidat pontosan, aztán az okosok megmondják, h milyen fejlesztések kellenek. Amúgy a Clod 3ezerért megvehetõ, de szidják mint a bokrot, és várják a peccseket 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hello mindenki!

Korábban már írtam, hogy három éve nem játszottam a '46-al, akkor volt 4.08-as verzió. Most gyakorlatilag a 4.11-el folytatnám, de rendkívül kiábrándító. Szinte az összes kiemelkedõen jó német gépet lebutították - bár igaz néhány rosszabbat meg felhoztak - így alapvetõen az összes középszerû lett. Ezzel szemben felhoztak eddig középszerû vörös gépeket a kimagaslóak közé, így teljesen felborították azt a gyenge "egyensúlyt" ami volt.
Namost ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy spitek, mustangok, meg tempestek fognak egymásra vadászgatni, kék gépbe csak a legelszántabb szuicidok fognak ülni. Persze lehet még azokkal is repülni, csak baromi frusztráló, hogy míg a vörös gépek olyan taktikát alkalmaznak amihez éppen kedvük szottyan, addig a kékek le vannak korlátozva egy adott mûfajra.
Ezért is kérdezném, hogy a cliffs of dover-el mi a helyzet ilyen téren?
Valójában a gyenge videokarim miatt nem tudok játszani vele, ez is érdekelne, hogy milyen kellene a konfigomba, amivel jól menne. (Nem kell perfektnek lennie, de azért legyen élvezhetõ) Négymagos 3.2Ghz-s procim van 4Gb rammal, win7 32bit op rendszerrel.
<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Teszteld ,mert van ,hogy órákig nincs ilyen probléma,aztán meg csõstül jön. Volt olyan nap,hogy egyszer se volt.
Bár igazad lenne.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hello. ez mit csinál a clodban? 0-not use, 1-use if hardwerexist joyuse=1 trackiruse=1 kivettem a ; jelet és megszünt a launche exe hiba. ez lehetséges vagy beteg vagyok?
Azt nem tudom szerepel-e a linkelt portál anyagában, hogy jelenleg tizenegy légitársaság üzemel állami támogatással a zunióban és az EU-t a Malév se érdekelte volna, ha fel nem jelenti a wizzair. Szép, ízes Magyar történet ez is...

Értem akkor úgylátom rég nem néztem a Tv-ét ! :/ de ez akkor is szörnyû 😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

huhhh ez a video odabasz,köszi
VO101Tom
A malév egyáltalán nem mûködött jól. 2001 óta csak veszteséget termel, csak az utóbbi õt évben 75 milliárdot, mindezt úgy, hogy számolatlanul öntötték a százmilliárdokat a "feltõkésítésbe" meg a "visszavásárlásba", meg a mittudoménmibe. Pénztemetõ volt az egész cucc, csak presztízskérdést csináltak belõle, hogy legyen-e nemzeti légitársaság. A mostani csõd is ezért jött, mert az államtól kapott kisegítést (valami 100 milliárd forint) egy EU döntés alapján vissza kellene fizetni, mert az Unios jogokat sérti, ha magáncégek állami pénzeket kapnak csak úgy, puszira.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/03/mitol_veszteseges_a_malev/

www.pumaszallas.hu

nem mûködött jól, és nem volt az oroszok kezén. 😊

Hát ez igen mit kinem hoznak az öreg il2bõl ! 😊

Amúgy mi a francért szüntették meg a Malévot ? Hiszen az jól müködött jópár éve , meg különben is az oroszok kezén volt nem !?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

LeonSilver
Mitõl is értenék meg azt, hogy mi az az identitás??

Attól, hzogy ha kirakok egy címeres kitûzõt akkor jön az, hogy "ne magyarkodj" vagy "mit magyarkodsz"?!
Hát mégis mi az apám faszát csináljak? Románkodjak? Vagy szovákkodjak?? Komolyan mondom, és egy kurva békés ember vagyok. Életemben egyszer verekedtem igazán, akkor is egy haveromat védtem meg, de iylenkor legszívesebben pofánbasznám azt, aki ilyent mond.
Nem vagyok egy kifejezett amcsi rajondó, de ott legalább nem köpnek le ha kiteszed a nemzeti zászlót, nem úgy, mint itt.
(bocs de ettõl mindig felhúzom magam)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Különbözõ szakmai és hírportálok tele vannak a Malév megszûnésérõl szóló hírekkel, információkkal. Ezeket olvasva, gondolom, hogy nem csak nekem szorul össze a markom és a gyomrom, hogy még mit kell elviselni ebben az országban. A Mahart és a Máv is már csak nyomaiban létezik, a Malév meg tegnaptól már csak történelem. 20 év múlva a gyerekek már nem fogják megérteni azt a szót, hogy identitás.
Her Laca
Apropó. Srácok,én már hosszú évek óta nem játszottam mással mint Il2 ,na néha evvel avval,de most ,hogy a Starcraft 2 meg a Warhammer II vel játszom,el kell mondjak valamit.
Azért a Blizárd meg a Relic tud játékot csinálni.
Nem kicsit ! Nagyon. Bakker elfeledkeztem a repkedésrõl.

acidrain
<#nyes><#kuss> 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Csak nem?😊
Netán tudod ki volt? De ne mond ki ,én nem akarok megbántani senkit,meg aztán végül is mind 1😊

Ezt nem tudtam. Azért, kösz az infót, még ha sajnálatos is.
Ha már könyv. Vázsonyi Miklós elhunyt.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
HAHA!

Az az ember akkorákat tud mondani, hogy én más azt sem hiszem el, amit kérdez. Egyszer beszéltem vele, elég is volt.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A két gárdát össze sem lehet hasonlítani, de az tény, hogy mi jól járnánk... Régebben volt már tõlük egy tesztkérdés sorozat, hogy ha lehetne választani, melyik korszakot választaná a közösség...

Ha RoF-ba nem törik bele a bicskájuk, akkor a folytatás igencsak érdekes lehet... 😊

www.smart-bus.hu

Azért nyilatkozik mert kérték, hogy legyen hetente update.
A projektvezetõ ott is kb annyit jelenthet mint nálunk, kommunikál a céggel, kiadóval, vevõvel, közvetít és kivételes esetben sejti, mirõl is van szó.
Amúgy Rákerestem, az ürge konzultáns volt Olegéknál mint pilóta, majd készített gépeket a Forgotten Battles-hez, ezután csatlakozott az RRG stúdióhoz és partnerként "a vezetõ fejlesztõje" vagy "a fejlesztés vezetõje"(mást olvasni itt-ott) volt a PF, Pe-2, Manchuria, és 46-daraboknak. Tehát képben lehet legalább a 3d-vel, vagy bármi mással is. Vagy azért nincsenek pontos infók mert nem akarnak több kérdést, vagy mert már csak egy mezei manager és ahogy korábban írta mindenki csinálja ami dolga (neki az, hogy ezt elmondja).

VO101Tom
Ööö. ez Lacának ment volna...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Luthier aktívan fejleszti is a játékot, nem csak valami odatett manager...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Oké.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Fent vagyok 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ne haragudj, de ez így fasság 😉 Ha nem naprakész meg nem érti a kérdést, akkor mi a faszt nyAlatkozik?
Most idejönne hozzám valami fasz és kérdezgetne a magfizikáról én sem nyilatkoznék, mert nem vagyok belõle naprakész és kurvára nem érteném a kérdést 😄
Nekünk eladtak pézé valamit, ami szar volt akkor, amikor megvette az ember és azért mos se sokkal jobb. Az a legkevesebb, hogy normálisan tájékoztatnak. Mondom, ez a legkevesebb!

A Projekt Vezetõje nyilatkozik, az se biztos hogy ténylegesen dolgozik (kódol, modellez, ötletel) a játékon. Vagy érti a kérdéseket vagy nem, vagy naprakész a fejlesztésekkel kapcsolatban vagy nem.
"Kész lesz majd ha kész lesz", ezzel el is mondtak mindent. Addig pedig ha kisírta a közösség kap hetente valamit, olyan projektmanaggereset.
Azért egy kis verseny nem ártana, pl ha a ROF csapat kihozna valami témába vágót..., hogy mi jól járnánk az biztos.

Her Laca
Na ja😊

LeonSilver
Mér? Nem béta? <#zavart1>

Her Laca
Éppen azon vagyok ,hogy megmentsem Sarah Kerrigent a központi tudat befolyása alól,gondoltam benézek és ala vita😊

Én alapjába véve nem hiszek nekik😊 egyrészt mert már becsaptak,másrészt meg azért mert oroszok😊
Különben tegnap TS en megkeresett valaki (Tom majd elmondom ki személyesen,mert csak:XD ) és azt mondta,hogy "állítólag" õ részt vett, vesz a fejlesztésben és azért kérdezi ,hogy mik a tapasztalataink a béta CLOD al.
Mondom mivel? Milyen béta? Erre mondja ,hogy amit bétának kiadtak.
Na most vakaróztam ,mert nem tudtam hova tenni a dolgot,mert vagy engem hülyítenek,vagy nem tom. Embernek fogalma nem volt,hogy ez boltban kapható. Minden esetre érdekes beszélgetés volt.