IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Hogy mivan...?
www.pumaszallas.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Más: szerintetek hogy szerepelt volna a Me109, ha bevetik légiharcban? Ahogy néztem eléggé gyenge lett volna a fegyverzete, fõleg bombázók ellen. Bár 1942ben talán nem annyira..
Most tesztelgettem kicsit, a közepes(max) felhõk kb 15-20 fps vesznek le..nálam.
Itt vannak a joy beállítások.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha nem akarom , hogy elvesszen a joy beállításom, el kell mentenem valamit, vagy a steam emlékezik rá?!
mondjuk a steamot is törlöm persze, csak azt nemtom' , hogy a nevemen kívül mit tart meg náluk.
Azért, mégis csak kár a Malév-ért és valszeg kevés a mûködéshez, hogy ha csak mi akarjuk, hogy mûködjön. Ráadásul a megszûnésével egy csomó új probléma is keletkezni fog, mivel a hozzá kapcsolódó ágazatok is megsínylik majd a megszûnését.
www.pumaszallas.hu
tickLen=30
ProcessAffinityMask=15
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt és
joyUse=1
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt
trackIRUse=1
DisableIME=1
culture=en-GB
Kimásolhatnád és berakhatnád ide.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Írd meg a konfogidat pontosan, aztán az okosok megmondják, h milyen fejlesztések kellenek. Amúgy a Clod 3ezerért megvehetõ, de szidják mint a bokrot, és várják a peccseket 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Korábban már írtam, hogy három éve nem játszottam a '46-al, akkor volt 4.08-as verzió. Most gyakorlatilag a 4.11-el folytatnám, de rendkívül kiábrándító. Szinte az összes kiemelkedõen jó német gépet lebutították - bár igaz néhány rosszabbat meg felhoztak - így alapvetõen az összes középszerû lett. Ezzel szemben felhoztak eddig középszerû vörös gépeket a kimagaslóak közé, így teljesen felborították azt a gyenge "egyensúlyt" ami volt.
Namost ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy spitek, mustangok, meg tempestek fognak egymásra vadászgatni, kék gépbe csak a legelszántabb szuicidok fognak ülni. Persze lehet még azokkal is repülni, csak baromi frusztráló, hogy míg a vörös gépek olyan taktikát alkalmaznak amihez éppen kedvük szottyan, addig a kékek le vannak korlátozva egy adott mûfajra.
Ezért is kérdezném, hogy a cliffs of dover-el mi a helyzet ilyen téren?
Valójában a gyenge videokarim miatt nem tudok játszani vele, ez is érdekelne, hogy milyen kellene a konfigomba, amivel jól menne. (Nem kell perfektnek lennie, de azért legyen élvezhetõ) Négymagos 3.2Ghz-s procim van 4Gb rammal, win7 32bit op rendszerrel.
www.smart-bus.hu
Bár igazad lenne.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/03/mitol_veszteseges_a_malev/
www.pumaszallas.hu
Amúgy mi a francért szüntették meg a Malévot ? Hiszen az jól müködött jópár éve , meg különben is az oroszok kezén volt nem !?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Attól, hzogy ha kirakok egy címeres kitûzõt akkor jön az, hogy "ne magyarkodj" vagy "mit magyarkodsz"?!
Hát mégis mi az apám faszát csináljak? Románkodjak? Vagy szovákkodjak?? Komolyan mondom, és egy kurva békés ember vagyok. Életemben egyszer verekedtem igazán, akkor is egy haveromat védtem meg, de iylenkor legszívesebben pofánbasznám azt, aki ilyent mond.
Nem vagyok egy kifejezett amcsi rajondó, de ott legalább nem köpnek le ha kiteszed a nemzeti zászlót, nem úgy, mint itt.
(bocs de ettõl mindig felhúzom magam)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azért a Blizárd meg a Relic tud játékot csinálni.
Nem kicsit ! Nagyon. Bakker elfeledkeztem a repkedésrõl.
Netán tudod ki volt? De ne mond ki ,én nem akarok megbántani senkit,meg aztán végül is mind 1😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Az az ember akkorákat tud mondani, hogy én más azt sem hiszem el, amit kérdez. Egyszer beszéltem vele, elég is volt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha RoF-ba nem törik bele a bicskájuk, akkor a folytatás igencsak érdekes lehet... 😊
www.smart-bus.hu
A projektvezetõ ott is kb annyit jelenthet mint nálunk, kommunikál a céggel, kiadóval, vevõvel, közvetít és kivételes esetben sejti, mirõl is van szó.
Amúgy Rákerestem, az ürge konzultáns volt Olegéknál mint pilóta, majd készített gépeket a Forgotten Battles-hez, ezután csatlakozott az RRG stúdióhoz és partnerként "a vezetõ fejlesztõje" vagy "a fejlesztés vezetõje"(mást olvasni itt-ott) volt a PF, Pe-2, Manchuria, és 46-daraboknak. Tehát képben lehet legalább a 3d-vel, vagy bármi mással is. Vagy azért nincsenek pontos infók mert nem akarnak több kérdést, vagy mert már csak egy mezei manager és ahogy korábban írta mindenki csinálja ami dolga (neki az, hogy ezt elmondja).
Most idejönne hozzám valami fasz és kérdezgetne a magfizikáról én sem nyilatkoznék, mert nem vagyok belõle naprakész és kurvára nem érteném a kérdést 😄
Nekünk eladtak pézé valamit, ami szar volt akkor, amikor megvette az ember és azért mos se sokkal jobb. Az a legkevesebb, hogy normálisan tájékoztatnak. Mondom, ez a legkevesebb!
"Kész lesz majd ha kész lesz", ezzel el is mondtak mindent. Addig pedig ha kisírta a közösség kap hetente valamit, olyan projektmanaggereset.
Azért egy kis verseny nem ártana, pl ha a ROF csapat kihozna valami témába vágót..., hogy mi jól járnánk az biztos.
Én alapjába véve nem hiszek nekik😊 egyrészt mert már becsaptak,másrészt meg azért mert oroszok😊
Különben tegnap TS en megkeresett valaki (Tom majd elmondom ki személyesen,mert csak:XD ) és azt mondta,hogy "állítólag" õ részt vett, vesz a fejlesztésben és azért kérdezi ,hogy mik a tapasztalataink a béta CLOD al.
Mondom mivel? Milyen béta? Erre mondja ,hogy amit bétának kiadtak.
Na most vakaróztam ,mert nem tudtam hova tenni a dolgot,mert vagy engem hülyítenek,vagy nem tom. Embernek fogalma nem volt,hogy ez boltban kapható. Minden esetre érdekes beszélgetés volt.