IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Megoldás <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak, hogy gyarapítsam a x-aktákat... gondoltam szaggatás ide, szaggatás oda, ArmA2-t elõkapom egy kicsit... hát mit látok, fix 60fps mellett a TrackIr úgy dadog, mint amikor 60fps alatt egérrel forgolódom... 😄😄

Szerintem ez már valami kandi kamera... azt várják mikor akadok ki végleg! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Húúúú, az enyém szerencsére nem nézi ezeket. Az NCIS-t szokta nézni de van amikor az is kimarad.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rengeteg ilyesmit olvastam régen, nekem Galland:104 légigyõzelem, és Len Deighton:Vadászrepülõk c. könyvei rémlenek a sztori szempontjából. Sajna egyiket sem tudom leellenõrizni, mert szinte az összes könyvem az öcsémék padlásán van bedobozolva. A Messzert csak a földön nézhette meg, de szerintem ez abban az idõben akkor is nagy szónak számított.

Si vis pacem, para bellum.

Egy Blenheim(én legalábbis Blenheimrõl hallottam) dobta le vmelyik reptérre egy bombázás alkalmával, pedig Galland felajánlotta, hogy sértetlenséget biztosít annak az angol szállítógépnek, amely elhozza a mûlábakat, de az angolok nem éltek a lehetõséggel. Badernek nagyon fontos volt hogy ki lõtte le, mert biztos volt benne hogy legyõzõje csakis egy tiszt lehetett..... A fogolytáborból hazatérve igazoltak részére 3 német gépet, de valójában azon a bevetésen valszeg 1-t sem lõtt le, megkérdezte Gallandot hogy kipróbálhatna-e egy messert, de Galland mosolyogva azt mondta hogy ha engedélyezné neki akkor valszeg Bader megpróbálna haza repülni és Galland kénytelen volna õt lelõni.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Ja😊 Asszony nézte ,pont mentem ki hozzá és erre a "mindent tud és még annál is többet " re elkezdtem nyeríteni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rosszul látod!
Galland a gyõzelem egyik felsõbbrendû fegyverét mutatta meg neki, hogy megtörje az angol harcos szellemét, és ellenállását. A parancsnok meg a szabadság érzetével kecsegtette, hogy eképpen is kínozza pszichésen. Ezek csak a lelki terror különbözõ megnyilvánulásai, nem tudtad?
<#mf1>

Sõt, a csúnya gonosz náci Galland megengedte, hogy beüljön egy Messzerbe.
A még csúnyább, gonosz náci lágerparancsnok meg becsületszóra kiengedte a tábor körüli erdõbe sétálni.
(A háború után nem felejtette el ezeket, sõt Gallanddal jó barátok lettek)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szüleimtõl kaptam Karácsonyra gimi elsõben, akkor tényleg nagy újdonság volt.
A hangnemtõl eltekintve gyakran saját magának is ellentmond egy-két oldallal késõbb.
Bár azt abszolút nem értem, hogy Hartmann hogyan maradhatott ki ilyen könyvbõl?
Meg úgy általában egy qrva szó nem volt német pilótákról, azt hiszem Galland és Mölders szerepelt egyszer, Richthofenrõl is elég negatív színben ír pár mondatot.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A legendák szerint, amikor lerámolták a Vaterland egérõl, kiugráskor elveszett mindkét mûlába. Némi fû alatti egyeztetést követõen a csúnyagonosz nácikok megengedték, hogy egy Spit berepüljön a fogolytábor fölé, és ledobja neki az otthonról hozott tartalék mûlábait.

LeonSilver
Kínlódtok itt a sok szar hardverrel. Ilyent kell venni és megszûnik a lag meg minden <#zavart1>

Her Laca
Igazad van. Egyik térd fölött a másik térd alatt.
Most néztem utána.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez igaz, de szerinted az NDK-ban írhatott másképp?
A magyar könyvekre is igaz volt egyébként, csak talán nem ilyen mértékben.

A Groehler könyvet elõször a Deák téri, volt NDK kultúra könyvesboltban láttam, a 80-as évek elején. Abban az idõben és választékot tekintve, nagy durranás volt, persze lefordítva a szöveg egy kicsit gáz, fõleg mai szemmel.
Ez igaz, de amikor a könyv íródott ( 1952 ), errõl kevés infó volt, fõleg a SU-ban.
Groehler könyvénél elfogultabbat nagyítóval is nehéz találni, de a képanyaga jó.

Rudel is repkedett fél lábbal...

Egyébként a Mereszjevrõl szóló könyvet olvastam gyerekkoromban, akkor nagyon tetszett.

Mindkét lába mûláb volt. Volt nem is egy pilóta aki fél szemmel, vagy fél karral repült, az oroszoknál is volt 2 pilóta akinek mûlába volt.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Douglas Bader asszem protézissel repült. De mintha csak az egyik lába hiányzott volna.

na ja így szállt be a gépbe.

Ezek közül mindjárt az elsõt olvasnám el elõször (levetve a ruszkikkal szemben érzett zsigeri ellenszenvemet). De azzal nem értek egyet, hogy a repülés történetében még nem volt amputált lábú pilóta...

Pont az angliai csata idején volt egy angol pilóta, akinek mindkét lábát amputálták térde alatt és még így is repült és járt mûlábakon...

Majd az okosak megmondják ki is volt az pontosan.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Azt nem tudom,de ha jól sejlik mostanában van valamelyik temetõben megemlékezés a Budapest ostrománál elhunyt áldozatok emlékével kapcsolatban.

Mutatnék pár könyvet ismét, ha még nem unjátok :

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Ezt pedig közben a neten találtam.
Tavaly valamelyikõtök emlegette a Kitörés-túrát. Idén van ilyen terv?

Kókemén. Szerintem cimborák ezzel:
tuning 1
tuning 2
tuning 3

Her Laca
Ez olyan 580 körüli. A legbrutibb a 70 es.

PhantomAss
7950? az nem a legújabb bruti kártya?
omg vérpistike szagot érzek...gyakorlatileg ki sem lehet használni azt a kártyát, és már rohan megvenni, utána elfûrészeli <#worship>

GOOBY, pls

Her Laca
Õ pénze,õ baja😊 De legalább van némi mûszaki érzéke, mint írta is, hogy a nyákból nem fûrészelt 😊) Arra kíváncsi lennék,hogy leszerelte e fûrészelés elõtt vagy csak befogta satuba a terméket oszt neki a flex el.
Mindig mondom,hogy nagy az isten állatlertje és sajna alacsony az a kerítés.

A jövõ viszont, még tényleg elõtted van.

Érdemes idõnként archiválni a Mozilla személyes beállításait, könyvjelzõit, az újratelepítéskor pedig, csak vissza kell másolni és meg van minden újból.

C:\ Dokument and settigs \ "Felhasználó neve" \ Application Data \ Mozilla

Ez a 3 mappa tartalmazza a könyvjelzõket és egyéb beállításokat.

Érdemes az Outlook esetében is megtenni mindezt, így az is jól jön egy újbóli telepítés alakalmával.

Microsoft Outlook mentése :

C:\ Documents and Settings \ "Felhasználó neve" \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook \ *.*

Mindkét esetben a fájlkezelõben a "rejtett fájlok megtekintését" elõbb be kell kapcsolni, hogy láthassuk a megfelelõ mappákat.

Semmi baj, csak a személyi száma 2-vel kezdõdik...

LeonSilver
Ja, néztem én is a lapját... nc

Akkor inkább vágjon ki a házból, aztán vesz valami normálisabbat késõbb... vagy legalább kérdezne... nem akarom bántani, de a személyi száma kettessel kezdõdik... 😄

www.smart-bus.hu

Igen... meg azt is, hogy felteszem 75hz-re... mindig csak akkor folyamatos, ha azonos az fps a frissítési frekvenciával...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Vannak ilyen kretének. Én ilyenen már meg sem lepõdök.

Szakmabeli nem volt képes 200ft-ért venni az AMD procihoz (régen) iylen távtartó szart. Mondom neki, ha lesarkazod nem vesszük vissza mert az nem gar. Ááááá, õ aztán nem... persze fék óra múlva megjelent, hogy nemeleheteneesetleg... Hát nem.

Ez is nemhogy vett volna valami normális gépet, fûrészelt... Kretén, mondom én.

Próbáltad, hogy leveszed 50Hz-re?

Baszki... levág egy darabot a 7950-bõl, mert nem fér bele a filléres házba... nem térek magamhoz! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nyehehe! Ez olyan, mint a faszi aki behozta a gépét, hogy a friss cd olvasó nem adja ki a tálcát. Persze, mert a barom facsavarral rögzítette a házba és beletekerte a tálcába is. 😄

Kattints az EZ-re... spoilerben szürkén jelenik meg a link... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Na. Mit basztál el? Egyik dugót nem nyomtad rá a kártyára?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát Urak... EZ nálam az utóbbi idõk legdurvább húzása júzer oldalról... 😄 Könnyezem...

www.smart-bus.hu

Nincs mit... 😉

Én INNEN szoktam okosítani magam... 😊

www.smart-bus.hu

Hát, bízzunk benne hogy sikerül jót választani. Azért majd mond el milyet vettél.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Kösz az infókat,kicsit okosabb lettem-semmi tapasztalatom nincs ezekkel az új tévékkel azért kérdeztem ennyit 😊

Én úgy tudom, hogy minõségben nem okoz gondot.

Nem hülye kérdés... nem kötelezõ minden csip-csup szarhoz érteni! 😊)

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Akkor egyelõre marad ez a kábeles átalakítás,ha lesz új videókártyám azon lesz hdmi csatlakozó is és akkor a hang is megoldódik.(addig a fülhallgatót használom ahogy eddig)A képátvitel sebességébe/minõségébe nem játszik az bele hogy ilyen átalakításon megy át a jel? (utolsó hülye kérdés volt😊)

ZSENIÁLIS!!! 😊

www.smart-bus.hu

Nem! Hangot csak akkor visz át, ha hdmi vagy displayport kábel megy a vga-ba, és a tv-be is. Ha dvi átalakítót használsz, akkor csak a kép megy át...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Váááááááá, ez nagyon jó!

Ez is igaz... 😊

@hetti: Akkor másik vga-val megszûnne a gond... ezért gondolok a pci-e slot táp ellátására, mivel ezek a szörnyetegek már innen is vesznek fel nem kevés áramot...

www.smart-bus.hu

Mivel ha jól emlékszem akad köztetek aki a komoly zenét kedveli és olyan aki a rockot,had offoljak kicsit:

Nagy kedvencem ez a társulat:
2Chellos-Californication
2Chellos-Smells like teen spirit

A Béna.

Willenbrock
Akkor ha a veszek egy hdmi-dvi átalakító kábelt akkor a tv-t tudom csatlakoztatni a pc dvi kimenetére.Ekkor visz át hangot is ha csak a tv-be bemenet hdmi? A képátvitel minõségét befolyásolja-e az ilyen átalakítón keresztül csatlakoztatás?

kimondottan a gpu tápellátására gondoltam