IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem ez már valami kandi kamera... azt várják mikor akadok ki végleg! 😄
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Galland a gyõzelem egyik felsõbbrendû fegyverét mutatta meg neki, hogy megtörje az angol harcos szellemét, és ellenállását. A parancsnok meg a szabadság érzetével kecsegtette, hogy eképpen is kínozza pszichésen. Ezek csak a lelki terror különbözõ megnyilvánulásai, nem tudtad?
<#mf1>#mf1>
A még csúnyább, gonosz náci lágerparancsnok meg becsületszóra kiengedte a tábor körüli erdõbe sétálni.
(A háború után nem felejtette el ezeket, sõt Gallanddal jó barátok lettek)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A hangnemtõl eltekintve gyakran saját magának is ellentmond egy-két oldallal késõbb.
Bár azt abszolút nem értem, hogy Hartmann hogyan maradhatott ki ilyen könyvbõl?
Meg úgy általában egy qrva szó nem volt német pilótákról, azt hiszem Galland és Mölders szerepelt egyszer, Richthofenrõl is elég negatív színben ír pár mondatot.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Most néztem utána.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A magyar könyvekre is igaz volt egyébként, csak talán nem ilyen mértékben.
A Groehler könyvet elõször a Deák téri, volt NDK kultúra könyvesboltban láttam, a 80-as évek elején. Abban az idõben és választékot tekintve, nagy durranás volt, persze lefordítva a szöveg egy kicsit gáz, fõleg mai szemmel.
Egyébként a Mereszjevrõl szóló könyvet olvastam gyerekkoromban, akkor nagyon tetszett.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
na ja így szállt be a gépbe.
Pont az angliai csata idején volt egy angol pilóta, akinek mindkét lábát amputálták térde alatt és még így is repült és járt mûlábakon...
Majd az okosak megmondják ki is volt az pontosan.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
omg vérpistike szagot érzek...gyakorlatileg ki sem lehet használni azt a kártyát, és már rohan megvenni, utána elfûrészeli <#worship>#worship>
GOOBY, pls
Mindig mondom,hogy nagy az isten állatlertje és sajna alacsony az a kerítés.
Érdemes idõnként archiválni a Mozilla személyes beállításait, könyvjelzõit, az újratelepítéskor pedig, csak vissza kell másolni és meg van minden újból.
C:\ Dokument and settigs \ "Felhasználó neve" \ Application Data \ Mozilla
Ez a 3 mappa tartalmazza a könyvjelzõket és egyéb beállításokat.
Érdemes az Outlook esetében is megtenni mindezt, így az is jól jön egy újbóli telepítés alakalmával.
Microsoft Outlook mentése :
C:\ Documents and Settings \ "Felhasználó neve" \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook \ *.*
Mindkét esetben a fájlkezelõben a "rejtett fájlok megtekintését" elõbb be kell kapcsolni, hogy láthassuk a megfelelõ mappákat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szakmabeli nem volt képes 200ft-ért venni az AMD procihoz (régen) iylen távtartó szart. Mondom neki, ha lesarkazod nem vesszük vissza mert az nem gar. Ááááá, õ aztán nem... persze fék óra múlva megjelent, hogy nemeleheteneesetleg... Hát nem.
Ez is nemhogy vett volna valami normális gépet, fûrészelt... Kretén, mondom én.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem hülye kérdés... nem kötelezõ minden csip-csup szarhoz érteni! 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
@hetti: Akkor másik vga-val megszûnne a gond... ezért gondolok a pci-e slot táp ellátására, mivel ezek a szörnyetegek már innen is vesznek fel nem kevés áramot...
www.smart-bus.hu
Nagy kedvencem ez a társulat:
2Chellos-Californication
2Chellos-Smells like teen spirit
A Béna.