IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Na de fordított népszerûség tezsvírem! Az ország rajtuk röhög, ráadásul még rá is basznak. Szerintem nem igen akaródzik nekik most emberek közé menni...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Ezek a barmok most nagyon népszerûek lesznek,a végén celeb lesz belõlük 😊

Willenbrock
Meg a Dangerous Waters is jó volt (atomtengók-Akula stb) csak az nem tetszett benne hogy 2d-s volt az egész hajóbelsõ.Egyszer sikerült levadászni a Nimitzet-jó nagy csillagszóró lett belõle 😊

Nohab
Ezt a verzióját láttad már?
Jaj ne egyik kedvencem.Szerintem biztosan van hozzá valami fixálás vagy valami modolás.Olyan nincs hogy nem😮(
LeonSilver
Lehet feldobok egy xp-t és elõszedem a Silent Hunter 3-at. Megvettem ezt is, de mióta w7 van, azóta nem tudok vele játszani, nem indul el ezen a szaron. Az SH5 meg egy kalap szar..

A kedvecem😊

A sorozat a legteljesebb,nekem nem hosszú ez sem de van aki már a mozi verzától is kivan.

Mindegyik verza szenzációs.
LeonSilver
Éééérte. Szóval a rendezõi a fasza (aszittem a sorozat).
Ha csak ennyi, akkor simán megveszem. Kurva jó film!

Mádiában 499-ért láttam.
Mármint a rendezõi a legjobb Peterzen szerint.

Ezt lehet kapni DVD-én pár százasárt.Audiókommentár,új hangok 5.1-ben nagyon megéri.Ahogy jön a PING-PING-PING....
LeonSilver
Már csak az a kérdés, hogy honnan? Van valami virágbolt, ahol ezt árulják?

Fasza nagyon mert hosszab tehát bõvebb is mint a mozi(tévés) változat,párbeszédek,jelenetek egy csomó plusz dolog.Szerintem a rendezõi nagyon jó a mozi és a sorozat közötti finomság.Peterzen szerint legjobb a három verza közül.Bátran ajánlom a sorozatot mert az a legteljesebb DB változat.
LeonSilver
Te srácok. Van ez a fasza film, hogy Das Boot. Ez ment néhányszor a TV-ben, de ilyen minisorozatként.
Na most ez a film "szétdarabolása" vagy van külön a film és van ez a minisorozat? Tud errõl valaki valamit?

Willenbrock
Níji zsámbo tohadö.Hen dzsí hai tyóling aligo.Mekkora szövegek,ez mókásabb nyelv még a fransziánál is 😊

LeonSilver
Biztos hallottátok a humis sztorit. Ez a két fasztarisznya egy darabig nem igen mehet emberek közé....

http://belsoseg.blog.hu/2012/02/07/buvar_kund_balatoni_hummerje

LeonSilver
Onnan másold ki a linket és ne a címsorból azt a szart!

LeonSilver
Mer szar a linked baszod 😉

Üdvözlet!
Bader és Galland Messzeres sztorija Galland 104 légigyõzelem címû könyve 1991-es magyar kiadásának 102. oldalán olvasható.
Röviden: a fogságban lévõ sebesült Badert Gallandék vendégül látták a repterükön, azt is megengedték neki, hogy beüljön a Messzerbe. Engedélyt kért egy iskolakörre, de Galland megtagadta, mondván, hogy: "Ha az Ön kérését teljesíteném, attól kellene tartanom, hogy esetleg meglóg, és akkor én kénytelen lennék maga után repülni, mert hiszen most, hogy megismertük egymást, többet nem lõhetnénk egymásra!"
Ezután visszakísérték a kórházba, Galland pedig engedélyeztette Göringgel, hogy egy angol gép a megadott helyen és idõben berepülhet, leszállhat a megszállt Franciaországban(!) Bader tartalék mûlábaival. Ezt "levajazták" a nemzetközi tengeri segély frekvenciáján az angolokkal. Azok erre lebombázták Gallandék repterét, majd az említett frekvencián közölték, hogy ledobták a mûlábakat is, amit a németek meg is találtak. Addigra azonban Bader az "eredeti", lezuhanása során sérült mûlábaival már megszökött... Elfogták, de utána is többször próbálkozott a szökéssel. A háború után lehetõségeihez képest segítette a fogságban lévõ Gallandot...

Többször gondolkoztam rajta: ha Galland elengedi az iskolakörre, szerintem visszament volna, ha pedig nem, akkor most Nagy-Britanniában esetleg közmegvetés tárgya lenne amiatt, hogy nem tartotta az adott szavát, emiatt lejáratta a brit becsületet. Érdekes kérdés...
mijki
Visszavonom. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
PhantomAss

kínai Top Gun, beszarás..

GOOBY, pls

A navigátor nekem kicsit sok, de a vfts isten király! 😊)

www.smart-bus.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Én próbáltam. A gépbe, 1-2 gombot kell megnyomni és indul a motor pl. Árkád lett, nem is kicsit.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Valahol olvastam már (vagy az FSX vagy az 59-es oldalon), hogy kurvára árkád az egész... (valaki asszem próbálta a closedet vagy valami ilyen)

nekem megvolt a condor. Nem lehetett benne lõni. Letöröltem <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
itthon már nekem is 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
B.bankos megoldás lesz azt hiszem.Kötelezettségem nincs belõle,plusz költség nincs.Azért a szerzõdést majd átfutom nehogy valami átvágás legyen.

Willenbrock
Euronicsban néztem ezt.A Tescoban 75-ért is volt 32"-es samsung de az nem full HD.40 kilométeres körzetben csak a gyõri Saturn esne bele ahol ilyesmik vannak de 79-ért ott is csak hd ready van-az gondolom nem igazán jó a pc-hez,vagy rendelhetek esetleg netrõl.Van itt egy ilyen oldal,de úgy látom ez licitálós nem fix az ár.

Her Laca
Hol veszed? A faternak vettünk a múlt héten samut full HD 90 ropi a médiában.
Na most azt nem tom,hogy 32" os e de asszem. Újpalotán a Pólusban.
79 a HD ready 89 a Full HD. De LG ben is van ugyan ezen az áron.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Vagy érdemes még várni vele hátha lejjebb megy az ára fél éven belül?

Willenbrock
Kalandosra sikerült a tv vásárlásom:Kiderült hogy a full HD-s 32"-es LG az nem akciós és kereken 100 ropi az ára.Az akciós csak HD ready.Mindenféle fontos csatlakozó van rajta,néhányból kettõ is.Erõsen gondolkodtam mi legyen,ennél olcsóbban nem biztos hogy van 32"-es full HD-s.Már éppen rászántam magam a vásárlásra mikor a pénztárnál egy hölgy újabb kedvezményes lehetõséget ajánlott figyelmembe,miszerint ha a budapest bankon át vásárolok akkor 10% kedvezmény jár,és nincs semmi plusz költség(egy évig).Jó akkor hazaugrok a számlaegyenlegért mert az kell hozzá.Megyek vissza-közben beugrik hogy múlt héten lejárt a személyim és még nem voltam benn az okmányirodában miatta.A szerzõdés így ugrott.Közben az egyik eladó gyõzködni kezdte a másikat hogy én az õ ügyfele vagyok nem a másiké.A terv most az hogy kiváltom az új személyimet aztán 90 ropiért veszem meg a tv-t.Off vége.

Gundark 1 1
És az a lenyûgözõ hogy a kanyarív azon oldalán áll ahová az autó fog esni ha valami prücök van. Pénteken is mennem kellett Pécsre, (M60)az alagutak után nem sokkal egy fehér Skoda bepördülve áll az egyik kanyarban, eleje hátulja csúnyán megtörve. Elõtte 10 méterrel kint van az elakadásjelzõ. Anya meg ott áll a kocsinál. Megálltam kérdeztem hogy minden okés-e, meg javasoltam hogy nem kellene itt állni mert ha valaki jön akkor dózerolja a kocsival együtt. Nem értette mit szeretnék.
Azok idióták... én sem értem mire jó ez.

@PhantomAss: Tipikus... 😊 Akkor lett volna igazán kerek, ha elsõ alkalommal amikor kihozod ellopják! 😄

www.smart-bus.hu

Vogel
A szolnoki helikopterbázison lévõ ludovikások közül négyen megyünk a kitörés 60km-es verziójára, én szóltam körbe.

más:

Ma megismertem az UAZ offroad képességét😄 Lõtérõrséget adtunk és Uazzal szórtak ki minket. Nagy teherautók által a földútba vájt nyomvályúkat feltöltötte a hó és vízszintes lett minden. Naa volt meglepi, amikor 30 centire emelkedtem ki az ülésbõl. A tetõvászon fogott meg sokszor 😄

PhantomAss
ne is mondd...mondjuk nálam pechesebb nem lehetsz az tuti
pl. kb két éve tavasszal vettem egy fasza cc bringát 150e ft-ért, egész nyáron nem tudtam bringázni mert minden hétvégén szar idõ volt, szeptemberben el is adtam...mentem vele vagy három kilométert..

GOOBY, pls

Her Laca
Látod én ezt nem értem. Mármint a nézõket. Az emberi felelõtlenség netovábbja szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vaj sima nálam... legalább ez! 😄

www.smart-bus.hu

Ez csak nemkem laggol a céges gépemen?

Bocsánat, de ettõl mindig feláll a ..... hajam... 😊)

www.smart-bus.hu

Azt nem is lehet megunni... 😊

www.smart-bus.hu

Anyukám meg a Csengetett Mylord-ot nézi. De annyiszor, ahányszor leadják. Az ismétléseket is. Én már kívülrõl tudom. Akaratomon kívül...

Amilyen szériában vagyok, ahogy megvenném, másnap beköszöntene a tavasz! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Utcánkban van egy eladó😊

akkor igyekezz, mert itt már erõsen olvadásnak indult 😊))

Hát érik bennem, hogy eladom az egészet a picsába, és veszek egy 2107-s Ladát... azt legalább élvezném amíg a hó kitart! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Van az a mondás . Ha a szart sokáig paskoljuk ,akkor elõbb utóbb fos lesz belõle.😊

Her Laca
Drágaszágom csak ezt a retek Barátok köztet nézi😊
Ja meg van valami vámpírosos könyvsorozat ,darabja olyan háború és béke vastagságú ,na és annak van megfilmesítése vagy mi és azt kell letöltögetni neki😊 Amúgy inkább olvas mint tévét néz😊