IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzétek meg mi a legnépszerûbb topik az sg-n.... AZ agyam megáll bakker!!! El se hiszem, ez biztos csak fotosoppppp
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Idézet az elõszóból :
"...Lebilincselõen érdekes és a légiharcokat izgalmas élethûséggel tárgyaló repülõ-regénybõl megismerhetjük a hõs szovjet pilóták mindennapi harcos életét. Dicsõ harci ténykedéseikbõl lemérhetjük magasabbrendû taktikai tudásukat, morális emberi nagyságukat, izzó hazaszeretetüket és a gyõzelembe vetett szilárd hitüket. Életüket példaként állítjuk az újjászületett magyar repülés fiatal harcosai elé. Biztosak vagyunk benne, hogy felszabadítóink példája nyomán õk is igyekeznek elmélyíteni azokat a tulajdonságokat, amelyek a hõs szovjet repülõket jellemzi..."
Cikkhez kapcsolódva.
Szentgyörgyivel esett meg azt hiszem, hogy amikor a Maszovlet orosz elnöke hívatta, megkérdezte tõle, hogy nem harcoltak-e egymás ellen a háborúban ?
Nem, mert akkor egyikünk már nem élne, volt a válasz.
500 pöngettyû a könyv, 1300 meg a kiszállítás... lófasz és esti fény!
Én a helyedben, ezt sem hagynám ki, nagyon jó!
Itt kapható is.
Ha hajós fórum lenne, raknék fel egy halom, hajós könyvet is, legalább olyan jók, mint a repülõs regények.
A sorozat a legteljesebb,nekem nem hosszú ez sem de van aki már a mozi verzától is kivan.
Mindegyik verza szenzációs.
Ha csak ennyi, akkor simán megveszem. Kurva jó film!
Ezt lehet kapni DVD-én pár százasárt.Audiókommentár,új hangok 5.1-ben nagyon megéri.Ahogy jön a PING-PING-PING....
Na most ez a film "szétdarabolása" vagy van külön a film és van ez a minisorozat? Tud errõl valaki valamit?
http://belsoseg.blog.hu/2012/02/07/buvar_kund_balatoni_hummerje

Bader és Galland Messzeres sztorija Galland 104 légigyõzelem címû könyve 1991-es magyar kiadásának 102. oldalán olvasható.
Röviden: a fogságban lévõ sebesült Badert Gallandék vendégül látták a repterükön, azt is megengedték neki, hogy beüljön a Messzerbe. Engedélyt kért egy iskolakörre, de Galland megtagadta, mondván, hogy: "Ha az Ön kérését teljesíteném, attól kellene tartanom, hogy esetleg meglóg, és akkor én kénytelen lennék maga után repülni, mert hiszen most, hogy megismertük egymást, többet nem lõhetnénk egymásra!"
Ezután visszakísérték a kórházba, Galland pedig engedélyeztette Göringgel, hogy egy angol gép a megadott helyen és idõben berepülhet, leszállhat a megszállt Franciaországban(!) Bader tartalék mûlábaival. Ezt "levajazták" a nemzetközi tengeri segély frekvenciáján az angolokkal. Azok erre lebombázták Gallandék repterét, majd az említett frekvencián közölték, hogy ledobták a mûlábakat is, amit a németek meg is találtak. Addigra azonban Bader az "eredeti", lezuhanása során sérült mûlábaival már megszökött... Elfogták, de utána is többször próbálkozott a szökéssel. A háború után lehetõségeihez képest segítette a fogságban lévõ Gallandot...
Többször gondolkoztam rajta: ha Galland elengedi az iskolakörre, szerintem visszament volna, ha pedig nem, akkor most Nagy-Britanniában esetleg közmegvetés tárgya lenne amiatt, hogy nem tartotta az adott szavát, emiatt lejáratta a brit becsületet. Érdekes kérdés...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na most azt nem tom,hogy 32" os e de asszem. Újpalotán a Pólusban.
79 a HD ready 89 a Full HD. De LG ben is van ugyan ezen az áron.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@PhantomAss: Tipikus... 😊 Akkor lett volna igazán kerek, ha elsõ alkalommal amikor kihozod ellopják! 😄
www.smart-bus.hu
más:
Ma megismertem az UAZ offroad képességét😄 Lõtérõrséget adtunk és Uazzal szórtak ki minket. Nagy teherautók által a földútba vájt nyomvályúkat feltöltötte a hó és vízszintes lett minden. Naa volt meglepi, amikor 30 centire emelkedtem ki az ülésbõl. A tetõvászon fogott meg sokszor 😄