IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A sorozat a legteljesebb,nekem nem hosszú ez sem de van aki már a mozi verzától is kivan.
Mindegyik verza szenzációs.
Ha csak ennyi, akkor simán megveszem. Kurva jó film!
Ezt lehet kapni DVD-én pár százasárt.Audiókommentár,új hangok 5.1-ben nagyon megéri.Ahogy jön a PING-PING-PING....
Na most ez a film "szétdarabolása" vagy van külön a film és van ez a minisorozat? Tud errõl valaki valamit?
http://belsoseg.blog.hu/2012/02/07/buvar_kund_balatoni_hummerje

Bader és Galland Messzeres sztorija Galland 104 légigyõzelem címû könyve 1991-es magyar kiadásának 102. oldalán olvasható.
Röviden: a fogságban lévõ sebesült Badert Gallandék vendégül látták a repterükön, azt is megengedték neki, hogy beüljön a Messzerbe. Engedélyt kért egy iskolakörre, de Galland megtagadta, mondván, hogy: "Ha az Ön kérését teljesíteném, attól kellene tartanom, hogy esetleg meglóg, és akkor én kénytelen lennék maga után repülni, mert hiszen most, hogy megismertük egymást, többet nem lõhetnénk egymásra!"
Ezután visszakísérték a kórházba, Galland pedig engedélyeztette Göringgel, hogy egy angol gép a megadott helyen és idõben berepülhet, leszállhat a megszállt Franciaországban(!) Bader tartalék mûlábaival. Ezt "levajazták" a nemzetközi tengeri segély frekvenciáján az angolokkal. Azok erre lebombázták Gallandék repterét, majd az említett frekvencián közölték, hogy ledobták a mûlábakat is, amit a németek meg is találtak. Addigra azonban Bader az "eredeti", lezuhanása során sérült mûlábaival már megszökött... Elfogták, de utána is többször próbálkozott a szökéssel. A háború után lehetõségeihez képest segítette a fogságban lévõ Gallandot...
Többször gondolkoztam rajta: ha Galland elengedi az iskolakörre, szerintem visszament volna, ha pedig nem, akkor most Nagy-Britanniában esetleg közmegvetés tárgya lenne amiatt, hogy nem tartotta az adott szavát, emiatt lejáratta a brit becsületet. Érdekes kérdés...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na most azt nem tom,hogy 32" os e de asszem. Újpalotán a Pólusban.
79 a HD ready 89 a Full HD. De LG ben is van ugyan ezen az áron.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@PhantomAss: Tipikus... 😊 Akkor lett volna igazán kerek, ha elsõ alkalommal amikor kihozod ellopják! 😄
www.smart-bus.hu
más:
Ma megismertem az UAZ offroad képességét😄 Lõtérõrséget adtunk és Uazzal szórtak ki minket. Nagy teherautók által a földútba vájt nyomvályúkat feltöltötte a hó és vízszintes lett minden. Naa volt meglepi, amikor 30 centire emelkedtem ki az ülésbõl. A tetõvászon fogott meg sokszor 😄
pl. kb két éve tavasszal vettem egy fasza cc bringát 150e ft-ért, egész nyáron nem tudtam bringázni mert minden hétvégén szar idõ volt, szeptemberben el is adtam...mentem vele vagy három kilométert..
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ja meg van valami vámpírosos könyvsorozat ,darabja olyan háború és béke vastagságú ,na és annak van megfilmesítése vagy mi és azt kell letöltögetni neki😊 Amúgy inkább olvas mint tévét néz😊