IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az öreg SM223-asomon elég jól látszik.
(Az 5ms nagy átkúrás, a valóságban olyan 12-15ms, majdnem minden típusnál)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
"Bios, winfos, CCC, egyéb driver beállítás A-Z-ig kipróbálva..."
:))
www.smart-bus.hu
Azóta nem kell elrakosgatnom a könyvjelzõket. Ráadásul ha valamit el is baszok, vissza lehet állítani egy régebbi állapotot. Kurva jó stuff!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Azt hittem ,hogy a profil könyvtárt elég elmenteni. Nem elég..vagy?!
Segítsetek ha van valami lehetõség még.
HELP!!
csak ips?? :O
nehéz minden variációt kiprobálni a bios win gama driver eggyüttesben az a baj
1c forumos nem panaszkodtak mások is ilyenre?
van több pci-e foglalatod?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Lacánál holnap talán kiderül valami...
www.smart-bus.hu
Ha valami hardver hiba lenne, akkor 60fps-nél is csinálná... mindenképpen a pci-e energiagazdálkodás, mûködés, gpu, monitor hármas közt van valami gubanc...
Monitor ( igaz csak IPS paneles ) már volt másik próbálva, vga volt másik próbálva, egyedül az alaplap ami nem volt másik próbálva...
A fõ gond az, hogy a GTX460+Q9550 óta hozom ezt magammal... azóta volt már legalább 4 másik vga, és mind ezt csinálta... egyedüli ami közös, az a Gigabyte márkája az alaplapoknál...
De, ha meg ez lenne a nyûg, akkor erre sokan panaszkodnának...
www.smart-bus.hu
Így most egyel több érv szól valami Giga féle pci-e foglalat energiagazdálkodási nyûg mellett...
www.smart-bus.hu
attol hogy ssd attol olvashat valamit a mocska s az ssd-k sem problémamentesek még de legalább jó drágák
esetleg powertune beállitás a catalyst-ban?
DVI kábelem van, de próbáltuk displayport kábellel is...
@Laca: Vazzeg... :D
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha nincs meg a fix 60fps, akkor akad a kép... akár már 50fps mellett is. Feltettem a 75Hz-s monitor drivert, a jelenség ugyanez, csak akkor 75 fps-n vaj sima minden, alatta akad...
Magyarul csak akkor kapok folyamatos képet, ha a monitor frissítési frekvenciájának megfelelõ fps-t tudok produkálni... minden más esetben akad a kép, és nem csak arma2 alatt... általános jelenség.
Vsync kikapcsolása nem segít...
www.smart-bus.hu
75-ért mutattak 32"-es Samsungot,mondom de jó árban van aztán kiderült hogy nincs usb csatlakozója pc-hez.Valamit mondtak hogy vga átalakítóval vagy hdmi-n keresztül,nem értek hozzá de nem akarok átalakítókat venni,rádugni kelljen csak és menjen.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nálam se híre se hamva azoknak az anomáliáknak amiket nála láttam.
Ebben az a szomorú ,hogy sok ,sok havi átlagfizetést beleölt a cuccba és mégsem jó. De kipróbáltuk az õ gépében a GTX et is és ugyanazokat a jelenségeket produkálja. Mondjuk neki Giga lapja van,de ez számítana?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb