IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem számít, hogy milyen bicód van, örülök, hogy ebben a fórumban ilyen társaságba "keveredtem"!"
Te jó Ég! Most egy mocskos sznobnak érzem magam!<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem az az elsõ, hogy ha szembe jön velem valaki, és elsõ ránézésre jó bringának tûnik ami alatta van, hogy milyen az elsõ teleszkópja. Ez alapján elsõ ránézésre levonom a konzekvenciákat 😊)) Ha sikerül jobban szemügyre venni, mert mondjuk megáll, akkor végig mérem, hogy:
-milyenek a fékjei
-milyenek a váltói
-milyenek az agyak és a hajtókarok stb.
Komolyan, egy csajt nem nézek át ilyen alaposan <#nevetes1>#nevetes1>
ezek után már elsem mondom nekem mim van 😊 Mentségemre szolgáljon,hogy amerre én közlekedem oda kell a technika 😉
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kurva jó felvételek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
D9
A férfi bicaj annyival volt szarabb, hogy mivel a vázon ugye nem tudtam áttenni a lábam, így a váz alatt, félig kitekeredve nyomta az ember a bringát. De hát kit érdekelt ez akkor? Ma már nem is igen látni így biciklizni a gyerekeket, esetleg falun.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
D9
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sohasem felejtem el!!!! oylan 5 vagy 6 éves lehettem amikor megtanultam bringázni!
Rendes nagy férfi biciklin 😄 Egy kabaré volt...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként én ezt a kis bringát is féltem, egy ilyen 100 vagy több száz ropis bringát meg ki se mernék vinni. Nekem már kettõt elloptak 😞
Az egyiket itt a bejárati ajtó mellõl (le volt zárva), a másikat meg a pincébõl, szintén le volt zárva.
Amitõl viszont kinyílik a bicska a zsebemben:
-Ugye ment a feljelentés a seriff hivatalba. Egy idõ után (talán 6 hónap) jött a megszüntetõ határozta, merthogy nem lelik az elkövetõt. Aztán rá 2-3 hétre jött egy másik, hogy visszakerült nyomozati szakba az ügy, mert elkaptak valami fiatalkorú bandát akik lopkodták a bringákat.
- mondom de fasza! lesz valami
- tárgyalás, stb.. a bringa nem lett meg mert valahová az ország másik felébe vitték és ott adták el, de konkréta elmondták, hogy az enyémet is õk lopták el
- elítélték õket
- majd közölték velem, hogy ha kártérítést akarok, akkor indítsak polgári pert...
Hát a lónak a rongybatekert kóchengeres bánatos nagy faszát, azt!
Mi a picsának még külön pereskedni, ha egyszer elítélték õket??? Miért?? Miért nem lehet egybõl kártérítésre kötelezni õket??
Az eszemfaszom megáll!!!
Így simán megpróbáltam összekötni pc-vel a videókártya dvi kimenetérõl a hdmi 1-es csatlakozóra kötöttem.A tv csatlakozás menüjébõl kiválasztottam ezt a csatlakozót és azt írja nincs jel.A hdmi-2-esen is ezt írja.Talán a grafikus kártya driverét is telepítsem újra?
Nem számít, hogy milyen bicód van, örülök, hogy ebben a fórumban ilyen társaságba "keveredtem"!
Einstein megmondta, hogy a bringások mentik meg a világot, bárcsak tudnám, hogy mire gondolt!<#fejvakaras>#fejvakaras>
D9
Viszont az enyém egy mezei, osztrákiában vett kis szutyok. De én szeretem 😉
www.pumaszallas.hu
D9
A szomszéd városban dolgozom, kb. 10km-re, hatalmas érzés, amikor én hasítom az elsõ nyomot a szûz hóba!
D9
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ebben olyan infók is bele vannak írva, amit a játékban még nem kell nézni. Pl. induláskor az olajnyomás, vagy az üza. nyomás. Lehet, hogy késõbb szükség lesz ezekre is (illetve sosem árt tudni hogy kéne csinálni a valóságban) ezért benne vannak, ez ne zavarjon. Illetve a fejezetek elején az összefoglalókat se hagyd ki.
www.pumaszallas.hu
Most egy picit leálltam, -10 alatt, már nem díjazzák a térdeim.<#nevetes1>#nevetes1>
D9
Te is bringázol?<#wave>#wave>
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Meliykhez? Il-2 vagy Clod?
CEM guide nincs, de ha konkrét kérdésed van, arra szívesen válaszolunk.
www.pumaszallas.hu
Am volt nekünk a Tanár úr is,ha valakinek beugrik.
R.I.P. White Europe
Amúgy dr. Michio nem egy ilyen kamu manus mint teszem azt a tv-ben gerincmûtétet végzõ faszi 😄
http://hu.wikipedia.org/wiki/Michio_Kaku
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A Zindekkszen (pontosabban a velveten)volt egy cikk ma reggel. Valami ratyi VV picsa megvert egy újságírót. Nem is ez a lényeg.
Egy csomóan kolbászoltak arra és senki nem ment oda, hogy talán nem kéne verekedni..
Nem tudja valaki honnan tudnék letölteni CEM guid-ot?
A google nem akar a barátom lenni.😊