IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az biztos hogy mi magyarok jóval rosszindulatúbbak vagyunk sztem, példa erre az én famíliám is bõvelkedik ilyen emberekben.
Ez a film pedig sztem az amcsi színes bõrûeknek készült, biztos mostanában kevesebben jelentkeznek a hadseregbe vagy ilyesmi.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nagy a rajongó tábora az egész bolygón:)
No de !! Ez egy srác adatlapja a PH-ról. Erre aszt mondom ,hogy nincs mit mondanom:XD Ilyet még nem láttam.
"Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 3960X Extreme @ 4.8 GHz, EKL Alpenföhn K2, 8x4 GB Team Xtreem LV 2400MHz, Kingston HyperX 240 GB SSD, 2 db PowerColor HD7970 3GB GDDR5 (DIRT3 EDITION) CrossFire, Fizika: Gainward GeForce GTX 580 Phantom 3 GB, Enermax Platimax 1500 W, CoolerMaster Cosmos II, 3 db Dell UltraSharp U2711"
Persze, hitványa mindenhol akad, még nálunk is.
De ha a tárgynál maradunk OTT siker a film, ITT meg az elsõ reakciók nem feltétlenül pozitívak...
Si vis pacem, para bellum.
Nem gondolnám,hogy butább emberek élnek ott mint itt.
Szeretünk tetszelegni ,hogy mi európaiak ne adj isten Magyarok mennyire mûveltek vagyunk ,de aztán kiderül,hogy mégsem. VV,Mónika ,Gyõzike ,istenfasza stb. Szvsz az arányok kb egyformák ,csak ott többen laknak.
Ilyen jellegû filmeknél az ember vagy beleéli magát a "csodába", vagy feleslegesen nézi...
Én leültem és élveztem... szerintem egyben megnézve a 6 rész kiváló szórakozás! :)
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
- Nehogy már egy kilenc éves kisfiú így tudjon egy 2-300 km/h sebességgel száguldó fogatot vezetni. Ha Lucas anno mondjuk 16 évesnek írta volna meg Anakint, rögtön hihetõbb lett volna...
- Leütik Thripió fejét, majd a testére kap egy harci droid fejet, amit jól ráheggesztenek. Persze a csatlakozók, kötések meg jók úgy. Ehh!
jarjar-tól meg hányingerem volt a szinkronjával együtt. Meg úgy az egész új részektõl.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elég régen mondogatom azt, hogy a Star Wars sorozatnak (a mostani modern érára gondolva) a legtöbb kárt maga Lucas okozta, okozza.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Na ezt inkább elképzelhetõnek tartom.
Ettõl függetlenül elég erõsen kétlem, hogy egy germán pilóta 194x-ben majdajozott volna. ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kapásból fura volt, hogy az elején P-40-essel repülõ szereplõk olyan zárt kötelékben repülnek, csapnak le földi célokra, mintha légibemutatót tartanának. Azért a valóságban ennél lazább kötelében repültek.
A filmet ott kapcsoltam ki, amikor a gonosz tekintetû német pilóta (természetesen kamu színû) Messzerét meglövik, s a német pilóta hazarádiózik:
"Achtung! Mayday! Mayday!"
Nem tudom, hogy a nemzetközi légi kommunikációban mikortól alkalmazzák széles körben elterjedten ezt a kifejezést, de nem hiszem, hogy a II. világháborúban a németek használták volna...
fogott mint az atom, vajpuhán lehetett adagolni és sosem nyikorgott meg ilyesmik
2 év alatt hozzá sem kellett nyúlni
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha a hidraulikát túltöltöd nem megy vissza a gugattyú és súrol, cincog meg minden egyéb. Ha kevés benne a folyadék akkor meg nyúlik meg beesik a kar stb.
De nem akarok vitázni meg pláne nem okoskodni, csak a haverjaim meg olvasott véleményeket idézgetem :)
Idézet a linkelt véleményekbõl :
"... Adagolhatóságra elmarad egy hidraulikustól, sajnos nem lehet olyan finoman adagolni, mint egy hidraulikus féket. .."
A dolog hasonló az íjászoknál is. Gyanta íj, vagy laminált. Vannak olyan jó gyanta íjak is, amik jobbak pár lamináltnál, de azért nem az a jellemzõ, feszítésre pedig egy másik dimenzió a laminált íj.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\FF
a shake.ffe lesz szerintem, amit te keresel. Ha kitörlöd, megszûnik a rázás. De ezt csak offline turkáld, online repülésekkor nem tudni, hogy a VAC bannol-e...
Mást nem tudsz játékon belül állítani, a joy profilert álligatjuk mi is ha gyengíteni akarunk valamit...
www.pumaszallas.hu
Kérdésem lenne, miszerint a Cliffs of...-ban a Joystikot be lehetne állítani úgy, hogy a földön guruló gép ne rázza, és a levegõben a túlhúzás sem? Természetesen az FF megtartásával.
Elõre is köszi!
Az enyém nem ciripel, nem súrol, nem folyik, nem levegõsödik csak teszi a dolgát de azt veszettül :)
eddig csak egy hidraulikussal találkoztam ami tetszett fékerõben is meg adagolhatóságban is. Egy Avid Elixir Cr.
akkor meglesem
nem nyikorog? jól fog?
nekem most vmi tektro szarság van :D
GOOBY, pls
ugye van a hegyrõl le, meg a hgyre fel
le ugye a dh fel az Xc az enduro az jobban ki vagy hegyezvea lejtmenetre (203-as olajos fékek nagy telóüt stb) az enduró van, az a különbség a dhval szemben, hogy fel is tudsz menni a hegyre
az AM az inkább a hegymenetre van kihegyezve kisseb tárcsa kisseb rugóút, ami kevesebb pogózás, és nagyobb áttétek (3x9 3x10)
Országútra és erdei tömör utra elég a cyty cross, határt járni már egy CC MTB a jobb választás, de ha már van egy kis súlyfelesleg is az emberen, meg beljebb is akar merészkedni az erdõbe, akkor egy össztelós enduró a jobb választás. Mindegyik bringával lehet mindenhova menni, csak nem biztos, hogy öröme lesz az embernek belõle, ha meg a pénztárcája engedi, akkor lehet tuningolni éppúgy, mint egy autót, vagy egy pc-t. A legjobb választás szerintem is egy össztelós enduró, ami mellett már nem kell sok kompromisszumot kötni, bárhol is akar vele menni az ember. Országúton egy kapcsolással merevvé tehetõ a hátulja és ne mis olyan dög nehéz, mint egy DH, de az erdõben a rázós utakon sem veri le az ember a veséjét hosszabb távokon.
nekem volt pár ilyen bicajom, és lesz is, a 40 centi az sok az a 888 tud 20centit :) a hátsó rugóstag nagyon kell, mert szétszakadna a váz. ezek nem a kényelemért szolgálnak, hanem a bicaj, és a Te épségedrõl :)
pár cuccom:
egyébként egyáltalán nem jó városi használatra, egy kín szenvedés amíg eljutsz egyik helyrõl a másikra, van vagy 20-22 kg :S
és fel is kell tolni:)
nagyon olcsóak az alkatrészek egy olyan 4-5 évvel ezelõtthöz képest:)
Persze ha terepezik az ember kell a jó cucc,no de annak ára is van.
Teló és teló között van azért különbség,és mint lentebb írtam elég irreális árak vannak pontosan a divat volta miatt. Ami már használható az nagyon drága.Na most egy olajos fék szett árából veszel egy komplett kétkerekût:) De egy jobb teló árából is.
Mi van most ha szabad érdeklõdnöm? :)
Mond neked az valamit, hogy Avid BB5? Nekem Avid BB7 van G2 Cleansweep tárcsákkal. A mechanikusok csúcsa. Fékerõben az olajosok 2/3-ának is odaver. Az olajos fékek hibájával van tele a bikemag fóruma. Bár igaz, hogy az emberi tényezõ is közre játszik, de tény hogy a BB7 az Istencsászár.
De ha nekem nem hiszel, akkor nézd meg mennyi répát kapott ár/érték arányban :)
Link
nekem összteleszkópos bicajom van mert sokat használom terepen is, de simán elmegyek vele 50km-es túrára délutánonként, ilyesmik
az oké hogy városba bóklászni jó egy sima bringa is, de az összteleszkóposnak is megvan az elõne
a rugós ülés nem ugyanaz, akkor a kocsiba se kell rugózás mert az ülés puha..
a fékek meg...lehet még nem próbáltál egy jó olajos tárcsát, semmiféle v-fék nem ér a nyomába (és a betét sem drága hozzá+könnyü cserélni)
a mechanikus tárcsa az szerintem se jó semmire, most az van de le is cserélem majd
GOOBY, pls