IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
És ugyi valahogy megdumálták Norrist is. Az évszázad filmje lesz ,lett légyen bármekkora marhaság is:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amikor Chuck Norris fekvõtámaszt csinál, nem a testét nyomja föl, hanem a Földet nyomja lejjebb.
De lényegében az összeset lehetne idézni. Én komolyan a mai napig sírva röhögök az összesen, annyira jók!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

www.smart-bus.hu
Chuck Norris megpróbálta a lehetetlent... És sikerült neki.
De ezzzzzzzzzzzz:)
Chuck Norris minden Star Wars filmben fõszerepet játszott. Õ volt az Erõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert volt aki ezt mondta. "Szerintem Chuck Norris nem a legerõsebb a világon... Mennem kell, valaki csenget. ":)

www.smart-bus.hu
**--**
Ez milyen :D

www.smart-bus.hu
Majdnem leestem a székrõl :D
www.smart-bus.hu
Mi lesz ha Chuck Norris elhagyja a bolygót ,bele sem merek gondolni.
Mert jó,Elvis is hazament ,meg Jackson is meg még sokan mások ,de ha Norris is itt hagy minket ki fogja megmenteni a világot?

Nagyon jó.

Nekem is az egyik kedvencem.
Ez a jelenet pl
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szerintem ez kamu. Ha meg nem, akkor valami kis kinyaltseggû szarjankó, akinek mindent megvesznek csak maradjon csendben.
Én nagyon örülök neki, hogy amikor é ngyerek voltam nem voltak ilyen szarok, egyben sajnálom a mostani és a következõ fiatalokat, mert oyln fasza gyerekkoruk, mint nekem / nekünk volt, nekik már nem lesz.
Ezek nem tudnak fáramászni, nyilat csinálni, parittyázni, hóból várat építeni, kukoricát lopni és azt nyersen megenni vagy tûzön megsütni, stb..
Szar nekik én mondom!
Én a nyarakat a nagyszüleimnél töltöttem az alföldön. Olyan élményeim vannak, hogy az elmondhatatlan!!!! Kurva jó volt!!!!!
Engem amúgy pont nem érdekel mennyi az annyi,valóban igazad van:) magánügy.
Persze emez összeg asszem itt bárkit kisegítene mostanság és nem gondolnám ,hogy PC re költenénk. No de ez van ,az élet nem egy habos torta mint szokták ezt mondani:)
Amúgy meg ha nem lopta, csalta a pénzt, akkor legyen boldog a konfigjával.
Mindenki arra bassza el a pénzét amire akarja. Igazam van? Nem? De! Nyóc..
Si vis pacem, para bellum.
sacc / KB 2 -2.5 milla. Azon nem veszel hummit.
:))))))
És még mondja valaki ,hogy nem ilyenek vagyunk:)
vagy egy kocka akinek ez a nedves álma, mert nincsen (nemi)élete.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Miután egy hét alatt sikerült megmentenem Sarah Kerrigant és nem mellesleg az univerzumot a végsõ pusztulástól,gépbe pattantam,hogy a csatorna fölött is rendet tegyek.
Elemér 1 emmel szépen felbaktattam úgy 6 ezer méterre és csendesen szemléltem a békésnek tûnõ bárányfelhõkkel tarkított eget.
A kanális közepe táján egy csoport bombázóra lettem figyelmes ,olasz villás farkúak voltak ,szép kötelékben tartottak a francia partok felé.
De mögöttük feltûnt egy nem azonosított objektum is ,és gyorsan közeledett feléjük. Na mondom megtekintem és szépen ráfordultam kb 2 ezerrel magasabban voltam így szépen felgyorsultam olyan 650 Km/H ra.
Spit volt a szerencsétlen ,de el volt foglalva a bomberek becserkészésével ,így igencsak meglepõdött amikor végiglõttem,le is borított ,hagytam nem mentem utána. Visszaemelkedtem a jó kis 5-6 K ra és lám lám 3 wellington keresztezte az utam. Miután leestek Dover felé vettem az irány alattam egy kontakt tûnt fel ,de mire odaértem eltûnt ,körülnéztem és nálam egy ezressel magasabban megláttam egy hurrit.
Teljes gázt adtam és alulról mögé emelkedtem ,hál istennek nem vett észre ,még jó is mert elfogyott a kraft és pont annyi idõm volt hogy beleeresszek egy kis sorozatot. Na erre ész nélkül leborított,én kiegyenesítettem ,kissé lejjebb nyomtam a gép órát ,hogy lendületet vegyek ,látom ám,hogy balról alulról próbál rám emelni. Ráfordultam ,végiglõttem tokától bokáig,majd ismét felhúztam. Ezt még kétszer eljátszottuk,majd megunta és kiugrott.
Közben rádióznak a bomberek,hogy két bombázójuk lapos kúszásban értsd 100 méteren sunnyognak a hajóink ellen. Közel voltam,gondoltam megnézem,hátha lehet ügyködni egy kicsit. Meg is láttam õket ,a hátsóra rázuhantam ,kigyújtottam a bal szárnyát ,majd a lendületet megtartva tovább mentem az elsõre. Az is kapott ,majd még kétszer megcsaptam mire a vízben landolt. Haza felé vettem az irányt ,de látom ám,hogy egy spiti a stukákat inzultálja alacsonyan a francia partok fölött. Ott teremtem majd egy hosszú sorozattal el vettem a kedvét e tevékenység további gyakorlásától.
Leszálltam.
c3po-nak tolmács kasztnija volt, mert a vasedényben csak így lehetett eladni, a harci robotoknak meg harci vázuk van :)
lásd mai autógyártás :D
amúgy is a fej wifin csatlakozott a egy gömbcsuklók keresztül a törzzsel, hogy a vevõ kérésére a gyárat könnyen át lehessen szerelni
érted..:D
GOOBY, pls
A JG 26 vmelyik gruppéjánál szavazásra bocsájtották hogy az amcsik tetteit megtorolandó, lõjenek-e az ejtõernyõvel kiugrott szövetséges pilótákra és a nagy többség arra szavazott hogy ne bántsák az ejtõernyõvel menekülõket.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Olyan ez mintha azért tartasz egy Ferrarit,hogy naponta egyszer legurulj a közértbe ami 50 méterre van a lakásodtól.
Anyám Svájcban dolgozik évek óta. Az elõzõ munkahelyén a mûhely portugálokkal volt tele. Amiket róluk mesélt, mi gyenge kiscserkészek vagyunk, hidd el...
Semmivel sem vagyunk gyengébbek, vagy rosszabbak, vagy hitványabbak másoknál. Csak mi ezt látjuk, nekünk ez a fontos.
www.smart-bus.hu