IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnezem majd a videot, most mar meg varom a HD felbontast. Rengeteget lehet tanulni belole, rakjal meg fel ha kipihented ennek a feltoltesnek a bonyodalmait.

Her Laca
Ez a titok.Le kell szokni a húzom koppig dologról. Ha megnézed amikor utána húzok sem szûkítek,hanem hagyom kipörögni a gépet megtartva a sebességet,ami a kör végén nekem lesz jó.Plusz nem csak vertikálisan mozgunk. Azért ezt a mûfajt mindkét oldalon sokan elég magas szinten ûzik😊
És tegyük hozzá ,hogy a régi LIL2 meg a CLOD repmodellje között ,akkora különbség van ,hogy csuda.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Meg azert tegyuk hozza a fordulo harc szerintem konnyebb is, az energia harcot nagyon kell szokni, kevesebb idod van ele celozgatni.
Most is probalgattam, de ahelyett hogy otthagynam ami lefordult, es kezdenek emelkedni, en probalom kovetni 😊.

Jaja, csak il-2 1946 ban nagyon birtak fordulni a spitek, erdemes volt inkabb azt eroltetni, mert a zuhanas meg az emelkedes mar nem ment vele annyira. Foleg aszthiszem a 4.10 patch utan 500 km/h seb. felett ha zuhanosbol kiemeltem a Spitfiret, kicsit leszakadt a szarnya.

Her Laca
Kösz Sanyó😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Természetes, hogy minden oldalon voltak kiváló és gyenge pilcsik, de gondolkozzatok el: Hartmann kizárólag a keleti fronton harcolt, csak orosz ellenfelekkel, így tudta elérni a 352 gyõzelmét, Rall és Barkhorn úgyszintén Ezzel szemben Marseille, vagy Galland kizárólag angolszász ellenfelekkel került szembe, légi gyõzelmeik jószerivel a felét sem érik el a fentnevezetteknek, de mégis az õ gyõzelmeiket tartják értékesebbnek, õket tartják igazi ászoknak. Félelmetes játszani ezekkel a számokkal: Egy szovjet légihadosztály kb120 gépbõl állt, tehát Hartmann egymaga három hadosztályt küldött a földre!!! a fenti trió 933 légigyõzelemet aratott tehát szûk nyolc hadosztályt!! Az egyik legdöntõbb csatát, a kurszkit Konyev kb 1200 géppel vívta. Az egész hadrafogható Magyar Légierõ alig haladta meg a százötven gépet!! Sokat gondolkoztam, mi lehetett az oka ennek a minõségi különbségnek. Ha elolvassátok Pokriskin a második szovjet ász /59 gyõzelem/ Háborús égbolt c könyvét összevetve Galland: Elsõk és utolsók c életrajzi könyvével megtalálható a válasz. A Luftwaffe pilótáit, legalább is kezdetben, nagyon szigorú elvek szerint válogatták, hihetetlen kemény, ,de alapos kiképzést kaptak, tudatosítva bennük az elit szemléletet, a legyõzhetetlenség mítoszát. A szovjet pilótákat legtöbbször a munkapad mellõl hívták be, a politikai képzés sokszor fontosabb volt, mint a szakmai. Pokriskin maga is sokat szenvedett, hogy a századkomisszár, aki egy technikus volt,több beleszólást vindikált magának akár harcászati kérdésekbe is, mint maga a századparancsnok, és ez kénytelen volt tûrni, mert akár maga is a komisszár feljelentése alapján kivégzõosztag elé kerülhetett. Ez a szemlélet okozta ezt a minõségi különbséget, ami késõbb, a háború késõbbi szakaszában a veszteségek miatt fokozatosan kiegyenlítõdött, ill. a számbeli fölény miatt a szovjetek javára módosult.
Sanyo
Várd meg az 1080p felbontást és tedd ki teljes képernyõre.

www.pcpilot.hu

Hát azt amire 4:00 után kezdesz borítani még most se látom.. de biztos ott van valahol 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sanyo
Kész is van:

Légiharc.

Az 1080p-re még egy kicsit várni kell, nemsokára végez vele a tecsöved.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ott vannak azok😊 Csak nem gúvad eléggé az a szem😊 Gúvaszd jobban .
Amúgy tényleg szar .Sanyó mesteré tuti sokkal jobb lesz.

A HD-re kíváncsi leszek, mert gúvad a szemem, de nem látok egy kontaktot se, mikor elkezdesz rácsapni 😊

Her Laca
De ez nagy tévedés ám,hogy messerrel lehet ezt csak csinálni.
Ugyan úgy Hurrival,vagy Spittel is. Ez nem gépfüggõ dolog.
Azért is jó ez a videó ,legalábbis szerintem,mert jól lehet látni benne a jó megoldásokat és a rosszakat is.Mert pl ,hogy már megnéztem párszor jó pár dolgot biztos máshogyan csinálnék,de hát ott,akkor ez így sikerült. 😊
De a lényeget asszem lehet látni.

Sanyo
Elfelejtettem, hogy pontosan hol volt a hóbucka és a fehérségtõl nem láttam. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megy a feltöltés.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
2:00-nél rendesen kaptál 😊

Sanyo
Még 15 perc és kész a render.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ha van gmail accountod, akkor automatikusan bent vagy a tecsöveden is. Ha csak párszáz mega akkor feldobom a pcpilotra, onnan le tudod szedni. Így nem kell jelszavakkal szórakozni.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Az a neveem? Fingom sincs már mi az accom régen csináltam. Azt hol tudom megnézni?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Az a rész mindig ilyen, bár most nem volt annyira súlyos. Azért megküzdöttem vele és örültem, hogy másnapra már letakarították. Havas-jeges úton csak az elsõ 100 méter a móka, utána már csak szenvedés. 😊

www.pcpilot.hu

Én is jöttem már a Fehérvár-Zámoly szakaszon télen, éjjel, olyan hóviharban hogy villámott(!!). Kb 11 óránál kellett tartani a kormányt, hogy ne vigye le a Wagoner-t az útról. Eléggé lefáradtam agyilag, míg a Vp-Tata vonalat leküzdöttük 😊

MEnnyit trimmeltél a rudderen, hogy egyenesben tartsd? 😊)

Sanyo
Nem. 😊 Kész a felvétel, most illesztem és renderelem. Ha mailban elküldöd a youtube accodat, akkor fel is töltöm neked.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Stoppos nem volt az úton?😊

Sanyo
Nos, ezt vagdaltam és most jön Laca trackje. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Itt van, most éppen mást renderel a vegas, de amint végzett elindítom az Il-2-t.

www.pcpilot.hu

Her Laca
De elküldtem emilbe is.

LeonSilver
Én nemszeretem. Valahogy olyan izé..
A Corel VideoStudio-t sokkal jobban komálom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ok 😊 Küldöm.
És ha feldobom a TS re a pumákokhoz? Az nem jó? Csak gyorsabb.
Laca könyvtárba teszem.

Sanyo
Azért mondtam, hogy küld át a tracket, 1080p-ben lerenderelem és feltöltöm neked.

www.pcpilot.hu

Her Laca
OK😊 Majd veszek egyet ,hogy néha csináljak egy videót:XD
No meg én hülye vagyok ezekhez bakker ,én kõvel dolgozom.mondhatnám sutyerák vagyok😊

Sanyo
Sony Vegas.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nekem ez fent van a gépen, de nem próbáltam még összefûzésre, csak tömörítésre. De állítólag tud összefûzni is!

http://www.formatoz.com/

Hat igen, sajnos jelen pillanatban meg mindig optimizalatlan a CLOd, eleg komoly befektetes egy olyan gep amin kozel maxin szepen fut, en egy HD 6970 kartyan futattom, elotte egy ketmagos 4870x2 vel, azzal borzadalyosan szar volt.

Bennem viszont bennem van a magyar virtus és állandóan leállok fordulózgatni, még a biplánokkal is vagy akár 4-5 Ratával is.😊😉
Egyszer esõben Stukával 3 gárda vadász ágyús Ratával alacsonyan fordulózgattam, 1-t leszedett a lövészem, de vmelyik eltalálta a benzintankom és elkezdett égni a szárnytartályban a benzin és megpróbáltam elérni a közel lévõ saját vonalakat szinte a földet súrolva, de persze az egyik leszedett.😊 Persze offline.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
EZt most leltem:

VirtualDub:

"Megnyitod az elsõ avi-t, aztán file menüben Append Avi Segment-tel megnyitod hozzá a másodikat, aztán a Video és Audio menükben bepipálod a Direct Stream Copy-t és elmented az egészet Save as AVI-val"

Meg egy ilyent:
"Peck's Power Join
Én is ezt használom, ha darabolva kapok AVI-t.
Gugolon próbálj rákeresni."

Her Laca
Mégis mi a retekkel lehet azt a 9 darab tökéletes minõségû videómat összefûzni ,hogy ne konvertálja át mássá egy retek program sem.
Már vagy a negyedik szart próbálom,de mindegyik mégggggggggg tömörítget,de én nem akarom,csak ,hogy egy filmmé álljon össze.

Irigyellek.😊 Én is vettem egy új videokártyát feltelepítettem a CloD-t, nagy nehezen beállítottam a grafikai beállításokat és átállítottam a billentyûket az Il-2-nél megszokottakra, mire ezzel végeztem vmi hibára hivatkozva kidobott, én pedig az "elmész a f....ba" felkiáltással leszedtem a géprõl. Megint. Nekem olyan játék kell ami elé leülök és simán tudok vele játszani, nem beszélve arról hogy rossz a netem is.

Nagyon jo volt. Varom a jobb minoseget. Kedvet kaptam a Messerhez, vegre sikerult normalis videokartyat vennem, most mar fut szepen a CLOD.
Csinaltam egyszeru kuldiket full mission builder-ben, elkezdek gyakorolni.

Her Laca
Nos az elsõ gépet meglõttem ,majd a jobb minõségben látni lehet ,de valóban messzirõl tüzeltem,viszont ott jött mögötte a másik hurkány ,nem nagyon volt idõ vacakolni. No meg a spit is.
A hiba az ott van,hogy kétszer is rácsapás után felé húztam emelkedés közben a hurrinak egyszer meg is pingelt. Nem szabad. El kell távolodni tõle akkor nem lesz energiája utánad húzni. Meg a végén elkoptattam a sebességet.Na mind1 otthagytam😊
Alapvetõen jól kontrolláltam a dolgot (kicsit korán volt így a célzás nem volt az igazi:XD ) Mondjuk a második hurkány az bírta a lövéseket rendesen ,mert kapott azért jobbról balról,de úgy látszik nem volt vészes.

En ugy lattam, hogy csak azzal a geppel kezdett egy kicsit fordulozni amelyik mar megserult.
Nagyon tetszik ez az enegria harc, eddig mindig a voros oldalon repkedtem, fordulozas a vegtelensegig,de szivesen megtanulnam ezt a stilust.

Szted mik voltak a hibák? Mond el hogy tanulhassunk.😊 Az elsõ gépre mintha túl messzirõl lõttél volna, a másik pedig az hogy leálltál velük fordulózni. Sztem. Kár hogy nincs külsõ nézet.

Her Laca

Na nekiálltam jobb minõségben. Nem vagyok én filmkészítõ😊

LeonSilver
ÉN totális parancsnokkal próbálkoztam néhányszor, de valahogy sohasem sikerült összefûzni a nagy fájlokat.

Sanyo
Ha elküldöd nekem a tracket, megpróbálkoznék vele én is. vo101sanyo kukac gmail pont com

www.pcpilot.hu

Her Laca
No most tölti de szar lett a minõség.
Megcsinálom még egyszer valami mással,de addig is felteszem,olyan amilyen.
Valamit csak lehet látni belõle.

Köszi szépen, igy már érthetõ. Begyakorolom, csak realisztikus módban szeretnék repkedni, úgy az igazi.

Her Laca
Ez azért van ,mert ha be van kapcsolva akkor reális a hajtómû kezelése ,mûködése. Ha ki kapcsolod akkor árkád lesz és Vér Istvánoknak való.😊
Az életben is fulladt ,tehát ha szimulátor akkor itt is.
Amúgy meg kell tanulni kezelni,a gázzal kell játszani és mielõtt lenyomod érdemes a hátára fordítani. Gyakorolni kell ,mikor mit csinál és az alapján kell kezelni a vasat.
Azért fulladt mert a korai spitekben és hurkányokban karburátor volt,nem pedig olyan fejlett befecskendezés mint a BF ekben. Ezt késõbb õk is átvették,onnantól már nem fulladt.

Köszi! Meg egy kérdés azt nem tudod véletlen, hogy amikor negativ G hatására elkezd akdozni a Spitfire motor, akármit is állítok rajta, viszont mikor a complex engine manegment ki van kapcsolva, akkor meg tudja oldani magának hogy nincs gond, ha elõre nyomom a gép orrát.