IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tegyük hozzá ,hogy a régi LIL2 meg a CLOD repmodellje között ,akkora különbség van ,hogy csuda.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most is probalgattam, de ahelyett hogy otthagynam ami lefordult, es kezdenek emelkedni, en probalom kovetni 😊.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu
Amúgy tényleg szar .Sanyó mesteré tuti sokkal jobb lesz.
Ugyan úgy Hurrival,vagy Spittel is. Ez nem gépfüggõ dolog.
Azért is jó ez a videó ,legalábbis szerintem,mert jól lehet látni benne a jó megoldásokat és a rosszakat is.Mert pl ,hogy már megnéztem párszor jó pár dolgot biztos máshogyan csinálnék,de hát ott,akkor ez így sikerült. 😊
De a lényeget asszem lehet látni.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
A Corel VideoStudio-t sokkal jobban komálom.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És ha feldobom a TS re a pumákokhoz? Az nem jó? Csak gyorsabb.
Laca könyvtárba teszem.
www.pcpilot.hu
No meg én hülye vagyok ezekhez bakker ,én kõvel dolgozom.mondhatnám sutyerák vagyok😊
http://www.formatoz.com/
Egyszer esõben Stukával 3 gárda vadász ágyús Ratával alacsonyan fordulózgattam, 1-t leszedett a lövészem, de vmelyik eltalálta a benzintankom és elkezdett égni a szárnytartályban a benzin és megpróbáltam elérni a közel lévõ saját vonalakat szinte a földet súrolva, de persze az egyik leszedett.😊 Persze offline.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
VirtualDub:
"Megnyitod az elsõ avi-t, aztán file menüben Append Avi Segment-tel megnyitod hozzá a másodikat, aztán a Video és Audio menükben bepipálod a Direct Stream Copy-t és elmented az egészet Save as AVI-val"
Meg egy ilyent:
"Peck's Power Join
Én is ezt használom, ha darabolva kapok AVI-t.
Gugolon próbálj rákeresni."
Már vagy a negyedik szart próbálom,de mindegyik mégggggggggg tömörítget,de én nem akarom,csak ,hogy egy filmmé álljon össze.
Csinaltam egyszeru kuldiket full mission builder-ben, elkezdek gyakorolni.
A hiba az ott van,hogy kétszer is rácsapás után felé húztam emelkedés közben a hurrinak egyszer meg is pingelt. Nem szabad. El kell távolodni tõle akkor nem lesz energiája utánad húzni. Meg a végén elkoptattam a sebességet.Na mind1 otthagytam😊
Alapvetõen jól kontrolláltam a dolgot (kicsit korán volt így a célzás nem volt az igazi:XD ) Mondjuk a második hurkány az bírta a lövéseket rendesen ,mert kapott azért jobbról balról,de úgy látszik nem volt vészes.
Nagyon tetszik ez az enegria harc, eddig mindig a voros oldalon repkedtem, fordulozas a vegtelensegig,de szivesen megtanulnam ezt a stilust.
Na nekiálltam jobb minõségben. Nem vagyok én filmkészítõ😊
www.pcpilot.hu
Megcsinálom még egyszer valami mással,de addig is felteszem,olyan amilyen.
Valamit csak lehet látni belõle.
Az életben is fulladt ,tehát ha szimulátor akkor itt is.
Amúgy meg kell tanulni kezelni,a gázzal kell játszani és mielõtt lenyomod érdemes a hátára fordítani. Gyakorolni kell ,mikor mit csinál és az alapján kell kezelni a vasat.
Azért fulladt mert a korai spitekben és hurkányokban karburátor volt,nem pedig olyan fejlett befecskendezés mint a BF ekben. Ezt késõbb õk is átvették,onnantól már nem fulladt.