IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztakibebaszottkurvaéletbe... támadnak a náci ufók... sírni tudnék... <#falbav>

www.smart-bus.hu

Úristen.. vannak UFÓ-k, meg robotkaros lövegek.. meg meg meg.. Zeppelinek :D

Ez kicsit sok :D

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

LeonSilver
Jézus szíve! Mi a szar ez a szar?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Ez állat lesz :)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mondtam már, hogy én az ufóknak drukkolok majd? <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
http://www.youtube.com/v/Py_IndUbcxc&version=3

beszarás :D

GOOBY, pls

LeonSilver
Megint a RoF, ugye.
Jó sokáig nem adtak ki õk sem tempet.
De amikor adtak, akkor psd-t adtak, méghozzá kurva jót!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát igen. Mert akkora idióta fasztalicskák, hogy templates címen kiadnak szaroshugyos jpg-ket... Hát húzzák a faszukra. A picsáért nem lehet psd-ben odaadni ha már egyszer adják..

1917-re hihetetlenül gyilkos bnz ászok fejlõdtek' már ki, úgy hogy nem olyan biztos az.<#smile> Persze pár gép típussal nem igazán volt érdemes sokáig zuhanni, nemhogy bármit csinálni közben.

Most értem haza és meg is néztem a videót. Én végig a sebességmérõdet figyeltem, bár sokszor nem lehetett látni, de végig arra voltam kíváncsi, hogy hogy tartod meg a lendületedet az összecsapás során. Ugye, még most is a légiharc során zsigerbõl a legtöbb embernek a fordulózás jön be, akkor meg ne is csodálkozzunk, hogy a háború alatt az a szó, hogy energia harc, még nem volt általános ismert. Állítólag, az I. VH. alatt a pilóta oktatók kifejezetten tiltották a bedöntést a kanyarodás során, tehát volt honnan fejlõdni a mai szintre a repülésben.

A videó minõségéért pedig ne aggódj, mert a 40+-os korosztály úgyis olyan tré minõségû, piacos, pult alóli VHS-eken edzõdött, aminek a felsõ 1/3-át a piros/kék csíkozás takarta el, az alsó 2/3-án meg a villódzó, fakó, színtelen kép miatt, sokszor csak a hangalámondásból lehetett következtetni a film tartalmára, szóval nem olyan finnyás ez a generáció.<#rolleyes>
nem hiába. Tényleg szép lett :)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Még a végén grafikus leszel:)
Csak azon töprengek,minek a rejtõszin ha a farkincályát jó messzirõl ki lehet szúrni.
Akkor már én lehagynám a trikolort.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Oh igazán köszönöm <#vigyor2><#zavart1>

Tom tegnap sok mindent elmagyarázott és adott hozzá egy csomó dolgot<#worship>

Ma meg szinte az egész napom erre ment,nem egyszerû hogy minden vonal stimmeljen...

Manuálisan felpakolok pár dolgot..hátha. nem hiszem , hogy memória lenne(max meghalt) mert nem mozgott már egy ideje.

Her Laca
Ez gyönyõrû.<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Készülget a Dongós skin :)

Her Laca
És minden mûködik kifogástalanul,csak ha játszol akkor fagy ki?
Memória talán. Vedd ki és rakd õket vissza,kicsit megmozgatod,meg a VGA-t is. Bár ez csak olyan sámánista ráolvasás .
Az is lehet valami szoftveres gubanc .

Elméletileg ok. Nem ír felkiáltó jelet az eszközkezelõ.

Her Laca
Alaplapi driverek mind fent vannak,fõleg a hangkártyáé?

Szinte minden programom fagy, már a Rof is, és nemtom mi a gond. Most cseréltem wint. Mondjuk sok játékom nincsen.

Tudtok egy jó számítógép hardwer figyelõ progit? Tudtam én is, csak elfelejtettem a nevét.

Nekem errõl csak ez jut eszembe. régi bár, de jó;) (igaz nem orosz)
http://www.youtube.com/v/m-J9ZpQYW8s&version=3
mijki
OFF:
We love Russia maraton :)
http://www.youtube.com/v/KlUt2WrMEEQ&version=3
ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Oke, koszi.

VO101Tom
Hát, mostanában nem tervezem, viszont a pumaszállás elméleti részét átkalapálom majd, fõként ez az oktatás tapasztalatai, felmerült kérdései alapján. De ha összejön pár ember, akkor lehet róla szó.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Vannak fogalmaim kik az igazán jók:) Neveket nem említenék mert még kihagyok valakit aztán lesz sértõdés:)

Ja,Laca azert az Atag szerver statodat meg lehet nezni, nem rossz :).
Tom, lattam, hogy a multkor csinaltal oktatasokat, ezek lesznek meg valamikor? Mert ha igen, szivesen kiprobalnam, ha lehet jelentkezni.

VO101Tom
Ne szerénykedj, nyugodtan sorold csak magad a jó pilóták közé! <#alien>

www.pumaszallas.hu

Igazatok van, de azert a sok gyakorlas altalaban meglatszik.

VO101Tom
Nemtom, ez az Opera nem hajlandó lejátszani nagyobban, kitöröltem minden letöltött tartalamt, újraindítottam, semmi (mással pedig nem szokott gond lenni). Mindegy, nem tökölök már vele, majd megnézem Chrome alól (abban jó).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom jól mondja. Azért csodálatos ez a játék (szerintem) mert egyrészt mindenkinek mást ad,más érzéseket stb,másrészt például nekem az tetszik,hogy matekolni kell közben ,mindig más a szitu és ahhoz kell alkalmazkodni.Túl kell járni a másik eszén.
A többi az gyakorlás kérdése ,na meg valami érzék biztos kell hozzá de az fejleszthetõ.
Én magam nem tartozom a jó "pilóták "közé,de sokat gyakoroltam .Van akik meg rém tehetségesek ,érzik ezt a fajta játékot nekik könnyebben megy.

VO101Tom
Repült órában nem feltétlen jelent többet, egyszerûen csak kötelékeznek légi harc helyett...

www.pumaszallas.hu

Ott aztan vannak fanatikus arcok, a multkor valaki belinklet egy ruszki murepulo csapat videot (il-2 1946), nem keves egyutt repult ora lehetett benne.

Her Laca
Mondjuk érdekes ,hogy a játékban viszont az Orosz srácok sokkal de sokkal veszélyesebbek mint más nációk.
Csak érdekességképp említeném:)

Nem csak a ruszkik ellen harcolt. Amikor a JG 52 Romániában állomásozott, akkor harcolt az USAAF Mustangjai ellen is és elég sokat le is lõtt közülük. Szóval szerintem nem kevésbé értékesek a gyõzelmei, mint a csak nyugaton harcoló pilótáké.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sanyo
Firefoxban Ctrl+Shift+R, törli a böngészõ cache-t és teljesen újratölti az adott oldalt.

www.pcpilot.hu

Vogel
A hosszba a teljes hossz tartozik, minden kiegészítõvel együtt. Az is ami kilóg, túllóg. Ha van egy hangárod és venni akarsz egy gépet, akkor nehogy már törzshosszt írjanak le a többi meg ázik az esõn :)

A youtube meg csinalt belole 680 MB ot, leszdtem dowload helperrel az 1080 at.

VO101Tom
?

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Sanyo
A tiszta fraps felvétel 32 giga, ebbõl a sony vegas 1.2 gigát csinált.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Reload page. :)

www.pcpilot.hu

Nem zsenge, 680 megabyte, viszont fasza a minoseg.

VO101Tom
ez is csak 360p...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
tessék

Érdekes. Megnyitottam ismét és nekem is.
Elõtte full hd ben adta.Faxse tudja:)

VO101Tom
nekem ezen a linken csak 360p választható, és az is csak tölt, tölt, de nem játszik le semmit...

www.pumaszallas.hu

Aha, allitgatom folyamatosan a legcsavarszoget, mert ha hagyom tulporogni zuhanas kozben, kicst megvadul a motor.

Her Laca
Örülök ,hogy tetszik no meg esetleg segítség azoknak akiket érdekel.
Jut eszembe. A BF nél még az a fontos,hogy kontrolláljuk folyamatosan a PP-t mert ha nem jól csináljuk egy pillanat alatt elveszti a sebességét és azt vesszük észre,hogy lövik a seggünket.

<#eljen> Nem rossz ez az ossznepi osszefogas.

Sanyo
Már megy az 1080p. :)

www.pcpilot.hu