IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ez kicsit sok :D
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Jó sokáig nem adtak ki õk sem tempet.
De amikor adtak, akkor psd-t adtak, méghozzá kurva jót!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A videó minõségéért pedig ne aggódj, mert a 40+-os korosztály úgyis olyan tré minõségû, piacos, pult alóli VHS-eken edzõdött, aminek a felsõ 1/3-át a piros/kék csíkozás takarta el, az alsó 2/3-án meg a villódzó, fakó, színtelen kép miatt, sokszor csak a hangalámondásból lehetett következtetni a film tartalmára, szóval nem olyan finnyás ez a generáció.<#rolleyes>#rolleyes>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak azon töprengek,minek a rejtõszin ha a farkincályát jó messzirõl ki lehet szúrni.
Akkor már én lehagynám a trikolort.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tom tegnap sok mindent elmagyarázott és adott hozzá egy csomó dolgot<#worship>#worship>
Ma meg szinte az egész napom erre ment,nem egyszerû hogy minden vonal stimmeljen...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Memória talán. Vedd ki és rakd õket vissza,kicsit megmozgatod,meg a VGA-t is. Bár ez csak olyan sámánista ráolvasás .
Az is lehet valami szoftveres gubanc .
We love Russia maraton :)
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Tom, lattam, hogy a multkor csinaltal oktatasokat, ezek lesznek meg valamikor? Mert ha igen, szivesen kiprobalnam, ha lehet jelentkezni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A többi az gyakorlás kérdése ,na meg valami érzék biztos kell hozzá de az fejleszthetõ.
Én magam nem tartozom a jó "pilóták "közé,de sokat gyakoroltam .Van akik meg rém tehetségesek ,érzik ezt a fajta játékot nekik könnyebben megy.
www.pumaszallas.hu
Csak érdekességképp említeném:)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Jut eszembe. A BF nél még az a fontos,hogy kontrolláljuk folyamatosan a PP-t mert ha nem jól csináljuk egy pillanat alatt elveszti a sebességét és azt vesszük észre,hogy lövik a seggünket.