IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rohadjon meg ,ezt így fogjátok megnézni😊Én már neki nem állok még egyszer.
**--**
Nekem az összes (ünnepi és hétköznapi) faszom ki van már a kurva tréjhomérral.
Még mindig csak aszinkron szar szüttyög itt, 512-es feltöltés. Az életemet megunom, mire egy szaros videó felmegy a nyetre.
Talán tavasszal végre jön az optika és lesz valami jobb is. Nem is a letöltés zavar, azt leszarom. A feltöltés lehetne jobb tényleg.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönet!!! Már csak össze kell illeszteni és mehet is fel a tecsövedre.
Zenének valami pörgõsebbet választottam volna, fõleg a harchoz, de ez legyen a legkevesebb 😊
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
*Ugyan így a Defiantból is nagyszerû éjszakai vadász vált.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Roccat Cave amúgy.
Azért az ûber faszától messze van😊
5.1 es jól és szépen szól,de zenéhez nem ezt használom.
De holnap felteszem a tecsövedre, ma már nem volt kedvem tömörítgetni
Csak jó hosszú a dolog 9 szer 4 giga ahogy a fraps felvette ,lehet megvágom egy kicsit
bár szerintem így adja vissza rendesen.
A végén láthato 2 bakim is, jól látszik,hogy elég egy rosz döntés aztán lehet a szerencsében bízni😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"..Az alap elgondolás mindenkinél ez volt, vagy elõbb-utóbb a maga kárán kénytelen volt rájönni, hogy ez az ami mûködik. A doktrinális zûrzavar a fejekben persze itt sem segített. Az olyan monsztrózitások, mint pl. a P-47 Thunderbolt, a maga közel 7 tonnás, könnyûbombázókat és kétmotoros vadászokat idézõ felszállótömegével olyan evolúciós zsákutcának bizonyult, mint a szupernehéz harckocsiprojektek.
A hülyeség ugyanis nem politikai rendszer vagy berendezkedés függvénye. Persze létezésének voltak racionális okai is - az amerikai hadsereg légiereje, kicsit talán belegabalyodva saját, a nagy magasságú bombázás hatásosságáról alkotott doktrínájába, úgy döntött kell neki egy nagy magasságokra tervezett elfogóvadászgép.
Mondani sem kell, a feladatkörben soha nem alkalmazták. A nagy méretbõl, amely a hatalmas turbófeltöltõbõl fakadt - gyakorlatilag e köré építették az egész gépet - persze hátrányok is származtak szép számmal. Noha stabil, általában véve jól repülhetõ gép, a nagy méretbõl fakadóan emelkedni, fordulni nem igazán tudott. Az üzemanyagfogyasztást nem kell különösebben ecsetelni, e szempontból is az igazi amerikai életérzést testesítette meg: az egyszerûséget és a bõség érzetét, mert még a korai, még kevésbé falánk változatokon is elérte az 1000 liter/órát. Ezzel önmagával nem lett volna baj - az Egyesült Államokban ha valamiben nem szenvedtek hiányt, az a repülõbenzin volt - csak épp az volt a kellemetlen, hogy az irgalmatlan mennyiségû gépben hordozott üzemanyag mellett sem lehetett különösebben jó hatótávolságot elérni. A német mérnökök az elsõ lepottyant példányok megvizsgálásakor valószínûleg ugyanúgy érezhettek, mint amikor a Porsche mérnökei elõször láttak Ford Mustangot: nem értették, miért csinálnak az amerikaiak ilyet. Egy olyan vadászt, amelyik külalakjában egy mozdonyra hasonlít, kétszer olyan nehéz, kétszer annyi alapanyagba és legalább ugyanennyivel több munkaórába kerülve készül, köztük a turbokompresszorokhoz használt ritka és drága ötvözõanyagból, háromszor annyi üzemanyagot visz magával és hatótávolsága mégsem nagyobb semmivel, mint az õ Bf 109-esük vagy Fw 190-esük. Azzal a kis különbséggel, hogy ez utóbbiakat elfogóvadásznak tervezték és annak is alkalmazták, nem pedig kísérõvadásznak, az 1000 (póttankkal 1600) km-es hatótávolság és pár órás levegõben maradásra elég üzemanyag nem okozott gondot, arról nem beszélve hogy sokkal mozgékonyabbak voltak légiharcban. Más szóval: mint elfogóvadászként olyan volt mint egy irgalmatlanul elhízott agár, amelynek csak az volt a baja, hogy hamar kifullad és nem szeret különösebben mozogni sem. Nem a tervezõ hibája volt persze, õ pontosan azt építette, amit kértek tõle: hülyeséget. Egy olyan elfogóvadászt, amely egy egyszerûen még 10 évig nem létezõ ellenséges interkontinentális bombázótól védte volna Amerikát, és mindezt elképesztõ nagy magasságban teszi. Mint a példa mutatja, a légüres térben fejlõdõ katonai doktrína talán a legveszélyesebb. Másoknak is voltak hasonlóan hülye elképzelései - a brit Boulton Paul Defiant ékes példája ennek, amikor valaki békeidõben, elméletben elképzeli, mi lesz a tuti a következõ háborúban, de a saját kárukon kénytelenek voltak nagyon gyorsan megokosodni..."
On , elnézést az offért !
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
egyszer mutattam neki pár szerintem best of il2-õs filmeket a tecsõrõl, hogy mondván "szakmai" szemmel nézze meg õket, hogy szerinte milyenek. Nem értette, hogy mit nézzen rajtuk, de engem finoman és csendesen sikerült hülyének néznie.
Akkor ráhagytam, hogy lány. Mondván, hogy is érthetné az ilyen magasztos dolgok mint az il2 meg stb. <#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy a playclaw tényleg qrva jó, ha az ember pénzt szán ilyesmire, akkor jobb mint a fraps.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként én munkahelyemen linux alatt szoktam videót vágni és konvertálni. Szerintem jobban kihasználja az erõforrásokat és ingyenes.
De megnézni megtudod nem?
teát <#vigyor>#vigyor> De valami nyugtató félét <#crazya>#crazya>
Milyen hosszú repülés volt amúgy?
Legjobb lejátszó mindenre. Na jó, bakelitet és szalagot nem játszik 😊
Videó tömörítéshez meg a virtual dub-ot szoktam használni.
Itt leírják hogyan kell.
Vágáshoz,meg a win7 windows live movie maker-ét.
Emilt küldök priviben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mindjárt feladom ,öreg vagyok én már ehhez. Ott a track és megcsináltam AVI ba de valami nem stimmel. Na még egyszer nekiesek.
A tarck 10 mega . Nincs kedve valakinek megcsinálni?😊))
A K-Lite más tészta. Viszont az sem fossa tele felesleges kodekkel a rendszert.
Ennyi.
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként kodek nélkül semmi nem játszik le semmit. Az, hogy nem letölti hanem tartalmazza csak apró eltérés a mikéntekben.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Szegény Laca, ezt tedd fel, azt tedd fel... mindjárt elküld mindenkit a picsába 😄
www.smart-bus.hu