IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw most kalapáljuk az utolsó simításokat a 4.5-ös patchen, ami a teljes directX-et lecseréli Dx11-re. Remélhetően az összes még meglévő technikai problémát, .NET, DirectX és hasonlókat teljesen megszűntet, bár mint mondtam induláskori fagyás egyáltalán nem általános, ritka hiba, valahol a te gépeden lesz a gond, az tuti.
www.pumaszallas.hu
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=20291
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.16. 22:25:58
www.pumaszallas.hu
Ha ezzel megvagy, akkor fogsz látni egy repülőgépet a térkép mellett, arra klikkelve megnyílik a repülőgép customization panel. Fent a névre klikkelve tudsz másik típust választani (nyilván szűrik az oldalakat, és a gépeket is), lenti gombokkal tudod a lőszerezést, üza szintet, bombákat, ilyesmit állítani (azon a lapon fent vannak TAB-ok a fegyverzethez külön). Ha ezekkel is megvagy, akkor NEM a fly gombbal hozol új gépet, hanem a "Create" gombbal a kép alatt. A Fly gomb arra van, ha játék közben kilépsz a menübe valamiért akkor azzal vissza tudsz lépni a gépedbe (illetvbe ha map ikonok lennének beállítva, akkor a térképen bármelyik gépre klikkelve a Fly gombbal lehetne beszállni akármelyikbe akárhol. Online ez tiltva van, a térkép ikonok alapból sem látszanak).
Atagon szokott lenni olyan küldetés, hogy nem a klasszikus Calais-Dover szorosnál megy az ütközet, hanem attól jóval távolabb. Esetleg a térkép nézetet zoomolni kell, hogy lásd mindet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.16. 22:14:11
www.pumaszallas.hu
Az elmúlt pár napban tanulgattam a játékot, nagyon megtetszett, és a régi problémám sem jött elő hogy a célkereszt elcsúszik.
Szóval gondoltam kipróbálom online is.
Beléptem az ATAG szerverre de nem jöttem rá hogy mit kellene csinálni. Hogyan kell oldalt/gépet választani?
Rákattintottam a német zászlóra és beadott egy spitet(?), és nem volt oké gomb vagy továbblépés. Volt egy cset ablak ahová lehetett írni és ennyi. A mapon sem tudtam semmit kijelölni.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
- Ha esetleg WinXP-n próbálnád, az TFS patchekkel nem támogatott (DX9 miatt, clod már nem DX9-es)
- ha Win7-esed van, akkor a Windows7 Update KB2670838 számút uninstallálni kell. Az okoz ilyen állandó exe stopped working-ot.
- ha későbbi windows van fent, akkor érdemes megnézni hogy a TFS patchek rendben feltelepültek-e (az "egy kattintás" után még letölt kb 3GB-ot),
- ha igen, akkor a játék mellé adott .NET és directX fel van-e téve (_CommonRedist mappában vannak az installok),
- ha az is jó, akkor videokártya drivert nézném meg.
- ha reinstallt csinálsz, akkor ugye kitörölted az összes mappát steam és dokumentumok 1C SoftClub alól is?
Milyen konfigon akarod futtatni egyébként?
A conf.ini-ben be lehet állítani logolást is (LOG=0 sort átírni LOG=1-re), ahol indítás közbeni fagyások okait jó eséllyel meg lehet találni.
A hivatalos fórumot most áttúrtam kicsit, olyan elő szokott fordulni, hogy kilépéskor, kilépés helyett lefagy, de belépésnél csak akkor volt ilyen, ha az installal nem stimmelt valami vagy az a bizonyos Win7-es update fent volt a gépen (az egy nagyon rosszul sikerült platform update volt, sok helyen van leírás, hogy hogyan szedd le ha esetleg nálad is ez a gond. Vezérlőpult - Windows Update - Telepített frissítések - megkeresed majd jobb klikk és eltávolítás). És ez csak azért jó hír, mert nem a CloD-al van gond, a helyi hibákat pedig sokkal gyorsabban lehet javítani, mintha az alapjáték lenne hibás.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
. install-uninstall. Megint. Ok, optionsgrafika minden a minimumon.. felrakom high-ra. Erre már maga a játék sem jön be... uninstall install után sem.. Még jó hogy pénzt adtam ezért a hulladék progiért...
csak arra kell figyelni hogy ereedeti wiimoteto vegyen, mert a kínai utángyártott csak 2 ledet érzékel, a gyári meg 4-et
bér nekem a freetrack nevű program nem tetszik, a beállításoktól agylobot kapok
itt meg a lencse tartó a PS3ashoz M12es lencse tartó
ilyen lencsék közül lehet válogatni bele választék
Igy mindenféle mokolás nélkül elvileg lesz egy jó kamera IR hez.
még nem probáltam, csak körbejártam a témát hogy ne kelljen visszafordithatatlan kárt okozni a kamerába ha később még használni akarom eredeti funkciójában.
-fénykép negatívja, fényképkockán kívüli sötétebb része
-mozis 3d-s szemüveg piros-kék műanyag lencséje szépen összeragasztva és a kamera elé rakva.
Si vis pacem, para bellum
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A 3DOF meg azért elég nagy hátrány. Inkább megnyomom nagynéha a center gombot...
A microfonját nem tudom használni , és a képet se mindig jeleniti meg.
Egyébként ha valakinek nem szérszedhető a kamerája akkor aliexpresszről pár dollárést lehe venni M12es lencsét és hozzá való foglalatot 18mm es csavar rögzitéssel igy akár a kamera FOV értékét is tudod változtatni és aok a lencsék alapból IR kamerához készültek tehát az IR fényt nagyon jól átviszik.
DE ha nem szeretne veszödni valaki a kamerával és a ledekkel meg , hogy elmászik a középpont vagy lassan reagál a fejmozgásra akkor a EDTracker nevű cuccot érdemes használni , ez nem optikai elven követi a fejmozgást igy a fény zavarás kizárt és a giroszkóp+mágnes tér kettőssel bárhogy rángathatod a fejed nem mászik el .
Egyedüli hátránya, hogy csak 3DOF-ot tud, de megodható vele Fake 6Dof is. a komponenseket szintén be lehet szerezni hozzá aliexpressen vagy ebayon és pár forrasztással kész vagy 40 dollárért megrendelni készen .
www.pumaszallas.hu
((Ezen az oldalon láttam csak leírva, hogy kétféle van, persze csak amikor már láttam, hogy az enyémmel valami nem oké, és direkt erre kerestem. A képek közben áldozatul estek valaminek, de valami thumbnailek maradtak. Talán abból is látszik, melyik melyik))
Viszont a kamerabeállításokkal játszva meg lehet oldani, hogy ha nincs a hátad mögött fény, és ilyesmi, akkor anélkül is megbízhatóan működik.
Egyébként én egy olcsó hama kamerát használok, simán modolható volt.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.09.11. 16:32:07
Akkor azt hiszem szerválok egy ps3 eye-t,köszi szépen.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én is ps3 eye camot használok, én nem vettem ki az infra szűrőt mégis remekül működik.ebay-ről rendeltem 800nm-es ledeket(2 usd volt 50 db kb.), azoknak levágtam/lecsiszoltam az elejét szépen felpolíroztam és tökéletesen működnek.Sokkal jobban mint a méregdrága osram ledek.
6.8 ohmos ellenállással, ptc biztosítékkal, ki-be kapcsolóval a pc usb-ről megy.
Ezt a kacsolást használtam:
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.11. 15:40:23
Egy ilyen olcsóbb Genius FaceCam 1000X jó erre?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.11. 14:18:50
www.smart-bus.hu
a: előfordul, hogy nem történik semmi,
b: beragad, tehát ha nem nyomom, akkor csinálja, amit csinálni kell (lő)
www.smart-bus.hu
Logitech G930: LINK Nektek 20000.-Ft
Asus Cerberus Headset: Bontatlan, két év garanciával 15000.-Ft LINK
Dell U2414H, 9 hónapos, pixelhiba mentes, Oázisban kalibrált, garancia nincs rá: 50000.-Ft LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.09. 10:12:21
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
De az opentrack teljesen jó freetrack alternatíva.
Annyi munka azért van vele, hogy át kell festeni a fekete keresztet fehérre. :-)
www.pumaszallas.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
😄
www.smart-bus.hu
Hosszú idő után ismét kipróbáltam az Il-2 BoS-t és meglepve tapasztaltam, hogy a korábbi fps problémáim teljesen megszűntek.
Freetrackel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, mert a BoS fórumán lévő megoldások már minimum 3 évesek és egyik sem működik.
CloD War Thunder 1946, mindenhol megy rendesen de itt nem hajlandó, hiába állítottam be a configba, hogy " old_trackir = 1", sem az előbb indítom az opentrackert utána a játékot majd bezárom és hagyom a freetracket futni móka nem jött be.
Valaki rajtam kívül végigjátszotta már sikeresen ezt a játékot?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!