IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A joy egyik gombjára tettem a Fraps felvétel indítását,és így bármikor lehet menteni az akciót..
Jó lesz ez ,majd csinálunk csatorna filmet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Az Opera Turbo mögött álló technológia egy proxy kiszolgáló a weblapok szerver-oldali tömörítésével. Akár 80%-os tömörítési rátát is el lehet így érni, részben a képek minõségének csökkentésével. Ha egy képet tömörítés nélkül szeretne megtekinteni, kattintson jobb gombbal a képre, és válassza a „Kép újratöltése a legjobb minõségben” pontot."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezért nem értem én ezt .
Én Firefoxot használok, szintén korlátos 2Gb-os kártyával, bár ebbe a böngészés nem tartozik bele, csak az azon kívüli adatforgalom. Nem változtak a netezési szokásaim, nézegetem a youtube-ot, meg akkoriban nyomtam ezerrel a WoT-ot (mea culpa), de a 2Gb-t egyszer se léptem túl.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
mert most IE9-et használok és 3 nap alatt 550mb-ot lerántott ugy hogy nem töltöttem vagy frissitettem semmit csak böngészés.
És az operát ajánlották(meg ha a telefonon is van ilyen funkió),hogy abban van valami turbó mod amivel lehet csökkenteni az adatforgalmat.DE a képeket nemszeretném letiltani, hogy azért lássak is valamit.
www.pumaszallas.hu
Galland
Lancaster
Német repülõk
G6 cockpit
Gerle 13
Még egyszer, kösz !
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
c:\Users\Documents and Settings\"usernév"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\"valami".default\bookmarkbackups
A mappa nyitva volt és egy duplázott linket jelöltem ki törlésre, mire ugrott az egész mappa. Most sem értem, hogy hogyan történhetett.
Na mûkszik:)
Feljelentést kell tenni, aztán a második odaérkezõ leveszi és elsétál, a többiek már be is mehetnek. Vagy kell nyomtatni egy hasonló papírt, azzal a felirattal, hogy a kapu elromlott, kérjük másszanak át, és betenni a másik helyére.
A PC pilot sem,legalábbis nekem nem jó.<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#fejvakaras>#fejvakaras>
A 2. oldalon a magyar képek között egy Ju-87G, volt nekünk G stukánk? Én úgy tudom hogy nem volt.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"...Nem a mezei letöltõkre, hanem a megajúzerekre utaznak
Ha teljes torrentoldalakat nem is egyszerû lekapcsolni, a NAV high-tech részlegének munkatársai célba vehetik azokat a felhasználókat, akik a legtöbb tartalmat osztják meg a többi felhasználóval. Az Információtechnológiai Osztály vezetõje szerint azok a felhasználók, akik úgynevezett seedszervereket bérelnek - vagyis olyan tárhelyeket, amelyek a letöltött tartalmakat folyamatosan visszaosztását teszik lehetõvé -, valószínûleg a célkeresztjükbe kerülnek majd. ..."
Jelenség a következõ: lövész lõ, tiszta égre, közeledõ ellenségre ahogy kell. Közeli ellenségre csak két három lõszert egy sorozatként, de nem segít, ha veszett módon klikkelgetek, mert tart egy szép szünetet lövés elõtt. Nagyon közeli ellenségre pedig nem lõ, lehet hogy csak feladja és folyamatosan keresztet vet, a puska mozog, csak a ravasz nem.
Mindegy, melyik gép (87/110 tesztelve), mindegy hogy csak lövész vagyok vagy pilóta is. Eddig egyszer ült be mögém valaki lövésznek, neki nem volt ilyen gondja.
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.
D9
http://www.ww2incolor.com/hungary/
www.pumaszallas.hu
(én azt hittem tényleg nem találsz valamit, de ha megint "utáljuk az 1C-t" nap van, az nem érdekel)
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az Il-2-nél, és ezek szerint a ROF-nál is ez teljesen másképp mûködik, ott minden szart neked kell ráfestened. Clodnál nem.
www.pumaszallas.hu
Tom: tényleg barnásabb a kelleténél,de lehet azért mert ráraktam a RHAF-os layereket,majd még kísérletezek vele. Meg még lenne egy két kérdésem :)

Kár, hogy Will Smith nem vállalta XD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105