IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Miért? Nem vágom az összefüggést ,azt hittem ez nem gép függõ.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csupán egy erõmû köll hozzá :)
Her Laca
Kipróbáltam ,hogy a Fraps al veszek fel és nem track et. Hibátlan.
A joy egyik gombjára tettem a Fraps felvétel indítását,és így bármikor lehet menteni az akciót..
Jó lesz ez ,majd csinálunk csatorna filmet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Ja meg ad-block plusz, reklám letiltó kieg ami jó FF-hez. Nem tölti le a sok szar reklámot, így nyersz jópár megát. Gondolom opera alá is van vmi ilyesmi.

VO101Tom
Opera Turbo

"Az Opera Turbo mögött álló technológia egy proxy kiszolgáló a weblapok szerver-oldali tömörítésével. Akár 80%-os tömörítési rátát is el lehet így érni, részben a képek minõségének csökkentésével. Ha egy képet tömörítés nélkül szeretne megtekinteni, kattintson jobb gombbal a képre, és válassza a „Kép újratöltése a legjobb minõségben” pontot."

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az Operában bal alul van egy Opera Turbo nevû gomb, az annyit csinál, hogy a képek felbontását rontja le (gagyi jpg minõség, de tényleg kevesebb). Az Opera Mobile-ban is van ilyen funkció, de én ezeket nem használom, mert mobillal max csak wifi-n netezek.

www.pumaszallas.hu

repvez
nekem ebbe minden beleszámolodik,de nálam még YT sincs benne tiszta böngészés+FB,A kolégám MMO-t nyomatja mellettem már 2 hete 50 orát folyamatosan és neki van ugyan ennyi adatforgalma,Õ viszont nem böngészik tiszta játék nála.
Ezért nem értem én ezt .
Szia!

Én Firefoxot használok, szintén korlátos 2Gb-os kártyával, bár ebbe a böngészés nem tartozik bele, csak az azon kívüli adatforgalom. Nem változtak a netezési szokásaim, nézegetem a youtube-ot, meg akkoriban nyomtam ezerrel a WoT-ot (mea culpa), de a 2Gb-t egyszer se léptem túl.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

repvez
Bocs az offért,de látom szoba került az Opera.Én még soha nem használtam,de kellene valami alternativ bongészõ amivel a laptopon a 2gb-os korlátos netemet nem eszi meg 2 hét alatt.
mert most IE9-et használok és 3 nap alatt 550mb-ot lerántott ugy hogy nem töltöttem vagy frissitettem semmit csak böngészés.

És az operát ajánlották(meg ha a telefonon is van ilyen funkió),hogy abban van valami turbó mod amivel lehet csökkenteni az adatforgalmat.DE a képeket nemszeretném letiltani, hogy azért lássak is valamit.
Nem találok a mozillán ilyet, de a visszaállítás paranccsal napi szinten vissza tudom állítani a könyvjelzõket. Most már helyre állt minden.
VO101Tom
Nekem Operám van, abban van külön kuka mappa a könyvjelzõk kezelésénél. Bármit törölsz, az oda kerül, onnan kell véglegesen törölni. Neked nincs ilyen?

www.pumaszallas.hu

Az ablak bezárása elõtt elmentettem a Mozilla könyvjelzõ tartalmát, de a visszamásolást követõen nem kaptam vissza a régi mappámat, a visszaállítás viszont bejött. Mivel nincs fehér hangszóróm, küldök helyette pár linket :

Galland

Lancaster

Német repülõk

G6 cockpit

Gerle 13

Még egyszer, kösz !
Vagy egyszerûbb. Firefox-Könyvjelzõk-Minden Könyvjelzõ megjelenítése-Importálás és mentés-Visszaállítás.

mijki
Szép dal:
http://www.youtube.com/v/_DxRaEtGkEc&version=3

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A Firefox elmentegeti a könyvjelzõket.
c:\Users\Documents and Settings\"usernév"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\"valami".default\bookmarkbackups

Egy laza mozdulattal töröltem véletlenül a könyvjelzõk közül a repülõs mappát, amiben az összes idevágó linket tároltam, úgy hogy mostanában nem tudok ajánlásokat feltenni ide, pedig félre volt téve kb. 10 db, ami közlésre várt.
A mappa nyitva volt és egy duplázott linket jelöltem ki törlésre, mire ugrott az egész mappa. Most sem értem, hogy hogyan történhetett.
A cím végére kettõspont és a portszám. ;)

Her Laca
Nekem nem lehet portot beírni.:(
Na mûkszik:)

Her Laca
Akkor azonnal kérek egy PP os adatot mert lehet változott és nekem nem hozza be:) Lehet privátban is.

Szép új világ!
Feljelentést kell tenni, aztán a második odaérkezõ leveszi és elsétál, a többiek már be is mehetnek. Vagy kell nyomtatni egy hasonló papírt, azzal a felirattal, hogy a kapu elromlott, kérjük másszanak át, és betenni a másik helyére.

Ts nem, PP ok nálam is. A steam-et mint ts alternatívát próbáltátok már? Használható?

Ts nem, PC pilot mûködik nálam.
Olvastam valahol, már nem tudom hol egy visszaemlékezést, amiben valami vegyes századról volt szó, ami Stukákat repült. Voltak benne finnek, magyarok meg még nem tudom kik. Az egyik magyar pilóta írta, hogy parancsot kaptak (talán Lengyelországban?) a T34esek ritkítására és a finn társuk elég sokat ki is szedett közülük, innen gondolom, hogy G Stuka volt. Az egyik magyar pilóta meg rájuk zuhant, de nem tudták, hogy direkt volt e vagy találat miatt.

Her Laca
Ts nektek sem mûkszik?
A PC pilot sem,legalábbis nekem nem jó.<#nemtudom><#rinya><#fejvakaras>

Jó kis link, ha már magyar katonák, én nem szoktam a neten politizálni, de ez ritka nagy aljasság!

A 2. oldalon a magyar képek között egy Ju-87G, volt nekünk G stukánk? Én úgy tudom hogy nem volt.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

No para !

"...Nem a mezei letöltõkre, hanem a megajúzerekre utaznak

Ha teljes torrentoldalakat nem is egyszerû lekapcsolni, a NAV high-tech részlegének munkatársai célba vehetik azokat a felhasználókat, akik a legtöbb tartalmat osztják meg a többi felhasználóval. Az Információtechnológiai Osztály vezetõje szerint azok a felhasználók, akik úgynevezett seedszervereket bérelnek - vagyis olyan tárhelyeket, amelyek a letöltött tartalmakat folyamatosan visszaosztását teszik lehetõvé -, valószínûleg a célkeresztjükbe kerülnek majd. ..."
VO101Tom
Tesztelhetjük, de nemtom ma mikortól leszek repképes.

www.pumaszallas.hu

Kezdek paranoiás lenni, ezért megkérdem, nincs kedve valakinek tesztelni az újonnan felfedezett lövész bugomat a CoD-ban?
Jelenség a következõ: lövész lõ, tiszta égre, közeledõ ellenségre ahogy kell. Közeli ellenségre csak két három lõszert egy sorozatként, de nem segít, ha veszett módon klikkelgetek, mert tart egy szép szünetet lövés elõtt. Nagyon közeli ellenségre pedig nem lõ, lehet hogy csak feladja és folyamatosan keresztet vet, a puska mozog, csak a ravasz nem.

Mindegy, melyik gép (87/110 tesztelve), mindegy hogy csak lövész vagyok vagy pilóta is. Eddig egyszer ült be mögém valaki lövésznek, neki nem volt ilyen gondja.

Her Laca

Her Laca
No mi lett a 77 ts el. Megszûnt?

<#eljen>

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver
Azé' le ne harapd a fejemet, mert hiányolom ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hogy ment a K60?

Si vis pacem, para bellum.

Nagyon jó kis oldal!<#eljen>

D9

VO101Tom
Képek magyar katonákról, 2. világháború:
http://www.ww2incolor.com/hungary/

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hiányoljad akkor, ha neked ettõl jobb.

(én azt hittem tényleg nem találsz valamit, de ha megint "utáljuk az 1C-t" nap van, az nem érdekel)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ööööö, engedtessék meg nekem, hogy hiányoljak bármit is. Nem vagyunk egyformák. Te elvagy a jpg-vel én meg jobban szeretem a psd-t. Remélem ez nem túl nagy baj, mert ellenkezõ esetben kénytelen leszek beledõlni a kardomba ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ja, ok. Igen, a ROF részletesebb, de itt a panelvonalakat, felségjelzést, a kopásokat, a koszolást, a kívülrõl látható belsõ részek festéseit és a címkéket, azt mind a CloD teszi rá, neked nem is kell foglalkozni vele. Ha megnézed az eredeti gépfestéseket, amit a játékhoz csináltak, a skin .jpg kizárólag az alap rejtõszínt tartalmazza. Annál meg csak annyit kell tudni, melyik rész a szárny, melyik rész a vezérsík. Az eredetiket felhasználva lehetett eddig is kismillió skint készíteni, ez amit most kiadtak arra jó, hogy a panelosztásokat, szegecsek vonalát is látod (bár eddig is volt már erre egy jpg, csak az nem "official" volt), ezért a rejtõszínt, egyéb igény szerinti extra dolgokat pontosabban tudod megfesteni. De ehhez nem kell külön layer, nemtom mit hiányolsz ezen.

Az Il-2-nél, és ezek szerint a ROF-nál is ez teljesen másképp mûködik, ott minden szart neked kell ráfestened. Clodnál nem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ok. Este leszek szerintem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Hurri volt az a spit:)

Her Laca
Német "náci" katonai csapat csakis két sorban szigorúan egymás mögött libasorban közlekedhet még a harc közben is:)

Zpogi
Ez nem feltétlen rejtõ-skin :),rettegjenek a veresek,ha egy dongóst meglátnak ;) a trikolor miatt meg a magyaroktól.

Tom: tényleg barnásabb a kelleténél,de lehet azért mert ráraktam a RHAF-os layereket,majd még kísérletezek vele. Meg még lenne egy két kérdésem :)

LeonSilver
Áhhh, semmi. Még meg sem próbáltam, mert a RoF-hoz "sok" szkínt csináltam, amikor még nemvolt rendes temp. Élveztem is egy darabig, de aztán a pöcölöm tele lett vele. Van, amikor elkap a gépszíj és nekiesek a fotóboltnak, csak úgy, mert élvezem. Csak hát sokkal faszább ha van jó kis temp. Tényleg kurva jót adtak a RoF-hoz., nézd meg. Azért így sokkal könnyebb ám dgozni ;)

VO101Tom
Mi nem megy?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Fasza lett, de nem túl barna ez egy kicsit?

www.pumaszallas.hu

Hogy máshogy végzõdhetne? Az amcsik tuti elõvesznek valami csodafegyvert, oszt a nácik hullanak mint a pejva.. A megoldás kulcsa a 70 éve ott õrizgetett néger faszi lesz, fogadjunk..

Kár, hogy Will Smith nem vállalta XD

Willenbrock
Jó kis videó,az utolsó spit pilóta sem volt kezdõ úgy látszik,sérülten is szépen manõverezgetett a végén még majdnem fölénybe került.

KHM hát a trailer végén láthatjuk hogy a zeppelin(ek) hullanak mint a legy(ek) ergo ebbõl a filmbõl se lesz másként mint a többi olyan filmben hogy jenkik vs németek , és tuti hogy megint a németek vesztenek ! :/

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Az Elnöki tanácsadós részt szerintem a forgatókönyv felolvasása után vehették fel, élõben..