IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annál rosszabb nem történhet egy vezérkarral és a hadiiparral, ha az összes ellenségét felszámolja.
észak korea is azért létezik még mert van atomja, ha nem lenne már rég lerohanták volna azt is sztem (és jobb is lenne szerencsétleneknek)
GOOBY, pls
Mindegyik nagyhatalom a saját pozíciójának erõsödéséért küzd és helyezkedik.
Nem oldódna meg semmi Irán bombázásával, mert az USA az olajat akarja. Ez egy globális sakk játszma a hatalmak között. Az olajkészlet korlátozott. Kínának egyre többre van szüksége. Irán elsõsorban Kínának és Indiának szállít, meg EU-nak is szállított, az embargóig.
USA jól tudja, hogy a jövõ nem neki kedvez, ha nem használja ki most a lehetõségeit. Most a legerõsebb, még Kína se nagyon tudja vele katonailag felvenni a harcot (persze roham tempóban fegyverkezik). Minél elõbb a befolyása alá vonja a Közel-Keletet annál jobb.
Egyébként Irán szemszögébõl, meg egyetlen út maradt, hogy atomfegyvert állít elõ. A szomszédját lerohanták, mert nem volt Iraknak tömegpusztító fegyvere, így könnyen megtehették. Ebbõl a leckébõl valószínû tanultak. Pont az USA hajszolja bele a fegyverkezésbe Iránt is. Természetesen ettõl az iráni vezetés se lesz egy erkölcs bajnok és a jók megtestesítõje. Az egész egy maffia harc, csak ez globális és a legfelsõbb szinteken megy.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Melyik háborúban mennél jobban(ha kéne menni<#alien>#alien>) ahol fürtös bombát használnak, vagy ahol vegyi fegyvert. Nem egy szint. De nem akarok politizálni, de ha valaki nem hiszi el a fentieket, nézze meg mi történt utána a felelõs vezetõkkel. Elmondanám, hogy a CIA elveszítette!!!az elsõ(titkosszolgálatok) az egyenlõk között státuszt.
Errõl jut eszembe-Tim Weiner A CIA története-nagyon jó..
Legnagyobb bánatomra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
ON
1946. Autoproppal Emilen a motor fordulatszáma alacsonyabb, mint a késõbbi típusokon. Nekem mindig az az érzésem, hogy erõlködve, fojtottan jár. Érdemes a PP-t manuálisan tekergetni, vagy csak ezek a motorok még így jártak, és kész?
Si vis pacem, para bellum.
Persze tanulság volt bõven, pl. a hátizsák tartalma. A nyári túráinknál mindig elég szenyát rakunk, ez most holt balanszként jött haza, ketten összesen nem ettünk meg másfelet... Tetszett, a hangulata is, jövõre a 35-re készülünk, a 60-hoz még combosodni kell.
Érdekes volt még, hogy hivatalosan kevéssé támogatott rendezvény, (a sünök folyamatos nagylétszámú jelenlétét nem számolva), mégis sok katonát láttam, pároktól a szakaszig több csoportban.
Következõ alkalomra felkészültebb leszek, cél a 14 óra alatti idõ. Most már tudom az útvonalat is.
És ti hogy éltétek meg?
"...Mivel a titkosszolgálatok beavatkozása az iráni "demokráciába" nem volt sikeres (több robbantàsos merénylet), és az irániak olyan "szemtelenek" lettek, mint Szaddam Huszein rezsimje. Értsd: kitiltották a dollárt a kõolaj és minden egyéb kereskedelembõl, és helyettesítették az euróval. Ez volt Szaddam Huszein legnagyobb vétke, s a pofátlanság netovábbja - tartják a cionisták..."
http://www.filmkatalogus.hu/forum-37718
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem véletlen az automata parkoló valamelyik új kocsiban. Zsiguliban ilyen probléma nem volt.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ilyen ni, mint a videón.
Qrva jó kis szerkezet volt!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha Faternak jó kedve volt, akkor kimehettem vele a közeli focipálya mellé. Amíg én nyomtam a köröket, õ betolt pár sört a pálya büféjében.
Legalábbis remélem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.