IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
ON
1946. Autoproppal Emilen a motor fordulatszáma alacsonyabb, mint a késõbbi típusokon. Nekem mindig az az érzésem, hogy erõlködve, fojtottan jár. Érdemes a PP-t manuálisan tekergetni, vagy csak ezek a motorok még így jártak, és kész?
Si vis pacem, para bellum.
Persze tanulság volt bõven, pl. a hátizsák tartalma. A nyári túráinknál mindig elég szenyát rakunk, ez most holt balanszként jött haza, ketten összesen nem ettünk meg másfelet... Tetszett, a hangulata is, jövõre a 35-re készülünk, a 60-hoz még combosodni kell.
Érdekes volt még, hogy hivatalosan kevéssé támogatott rendezvény, (a sünök folyamatos nagylétszámú jelenlétét nem számolva), mégis sok katonát láttam, pároktól a szakaszig több csoportban.
Következõ alkalomra felkészültebb leszek, cél a 14 óra alatti idõ. Most már tudom az útvonalat is.
És ti hogy éltétek meg?
"...Mivel a titkosszolgálatok beavatkozása az iráni "demokráciába" nem volt sikeres (több robbantàsos merénylet), és az irániak olyan "szemtelenek" lettek, mint Szaddam Huszein rezsimje. Értsd: kitiltották a dollárt a kõolaj és minden egyéb kereskedelembõl, és helyettesítették az euróval. Ez volt Szaddam Huszein legnagyobb vétke, s a pofátlanság netovábbja - tartják a cionisták..."
http://www.filmkatalogus.hu/forum-37718
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem véletlen az automata parkoló valamelyik új kocsiban. Zsiguliban ilyen probléma nem volt.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ilyen ni, mint a videón.
Qrva jó kis szerkezet volt!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha Faternak jó kedve volt, akkor kimehettem vele a közeli focipálya mellé. Amíg én nyomtam a köröket, õ betolt pár sört a pálya büféjében.
Legalábbis remélem:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként, két emlékmû is található ott ma már. Egy a földetérés helyén, egy pedig a fõútvonal mellett, ahonnan az emlékmûvet övezõ tujákat rendszeresen ellopják a gyökerek.
Régebben volt itt egy videó, amiben az x52-es joy szervizelését mutatják be. Nem ismeri valaki a linket, mert ezt most én sem találom ?
Háborús fegyverek.
Fóka modifikációk
Repülõs blog, sok videóval.
PP és magasságmérõ.
Justice for Hungary
Annak idején egy helyi lakos megjegyezte, hogy a tengert átrepülték, de a tengerit nem tudták. A leszállás, Bodmér melletti kukoricaföldön történt, bár hol Bicskét, hol Felcsútot említik.
Nuclear testing
A végén megjegyzi,hogy a videó a hivatalosan(!!!) nyilvánosságra hozott,és dokumentált robbanások alapján készült.
A Béna.