IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesu
http://www.youtube.com/v/1LMftuei6Fw&version=3

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZC29KL_wSBo

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZC29KL_wSBo

Persze nagyon nem védem az USA-t, csak ez most pont nem az a szitu' mint aminek látszik.. Biztos vagyok benne , hogy elõbb utóbb találtak volna okot.

Na most azért kicsit árnyaltabb a kép. Irak talán e mocskos fegyver történetében a legtöbbször használta háborúban, és etnikai alapon. Az elsõ öböl háború elõtt Irán ellen,és(aztán meg) PL. a kurd kisebbség ellen is. Az amcsik nem tudták csak sejtették , hogy tuti hazudik Saddam amikor azt mondja megsemmisítették. Nem hazudott. Óriás égés volt, A CIA-ét ezért ki is herélték. De nagyon.

Miért, ha van nekik? Ki dönti el, hogy kinek lehet, kinek nem? Egy olyan ország, aki nem csatlakozott semmilyen egyezményhez, hogy titokban õ is megcsinálhassa a sajátját? Nagyjából ugyanolyan körülmények között, mint most Irán.

ON
1946. Autoproppal Emilen a motor fordulatszáma alacsonyabb, mint a késõbbi típusokon. Nekem mindig az az érzésem, hogy erõlködve, fojtottan jár. Érdemes a PP-t manuálisan tekergetni, vagy csak ezek a motorok még így jártak, és kész?

Si vis pacem, para bellum.

Csak még annyit. Irak esetében volt egy hamis vád, hogy vegyi fegyvereket birtokol, ami azóta bebizonyosodott, hogy nem igaz, bár ezt akkor is sokan tudták, hogy csak alibi a büntetõakcióhoz. Iránnal kapcsolatban pedig az atombomba gyártás látszik az ürügynek és nem lennék meglepve, ha egyszer kiderülne, hogy még azért odébb vannak ettõl. Anélkül, hogy az arabokat mentegetném, Iránon kívül még két ország rendelkezik deklaráltan atombombával, amire nincs az USA-nak ráhatása a harmadik ország irányítása pedig épp most kezd kicsúszni a kezük közül. A háromban az a közös, hogy nincs alattuk olajmezõ, így nem veszélyeztetik a dollár alapú világkereskedelem monopóliumát.
Mi a párommal, meg egy cimborával mentünk hárman. Az elsõ 6 km végig a betonon nagyon rossz volt, az elsõ ellenõrzõ pont elõtt már fájt a talpam. A cimbora nekiindult az elején, persze a Széchenyinél már lihegett... A János-hegyig még ment a dolog, de az a kaptató nagyon kivette a társaságot. Páromnak szintén begörcsölt a vádlija, persze a varázskenõcs meg a kocsiban maradt... Utána jelentõsen belassultunk, már nem is foglalkoztunk a szintidõvel, csak hogy megcsináljuk. Végül hullafáradtan beértünk a Boróka-büfébe, ahol a hangulat miatt még majdnem egy órát ücsörögtünk. (Korhû SS egyenruhába öltözött társaság fegyverekkel, tokkal-vonóval, a sarokban egyikük harmonikán játszott katonadalokat!) Minden elismerésem a Tiétek, akik végigmentétek a 60-at. Meg persze azoké, akik ezt 53 nap éhezés után hullafáradtan, harcolva tették meg.
Persze tanulság volt bõven, pl. a hátizsák tartalma. A nyári túráinknál mindig elég szenyát rakunk, ez most holt balanszként jött haza, ketten összesen nem ettünk meg másfelet... Tetszett, a hangulata is, jövõre a 35-re készülünk, a 60-hoz még combosodni kell.
Érdekes volt még, hogy hivatalosan kevéssé támogatott rendezvény, (a sünök folyamatos nagylétszámú jelenlétét nem számolva), mégis sok katonát láttam, pároktól a szakaszig több csoportban.

Vogel
Az elsõ 25-30 km kemény volt a Budai-hegyekben. Minden létezõ dombra fel kellett menni. A hó miatt folyton csúszkált az ember, nagyon kivette az erõt. Közben rám tört a lábgörcs. Mindent bepakoltam, természetesen magnéziumot nem -.- Aztán jött az álmosság :D Betudom ezt a szakaszt edzetlenségemnek. A mélypont után már könnyedén ment, csatlakoztam lassabbik társaimhoz és szépen lassan, elsõ alkalomra csak a teljesítés volt a cél idõn belül. De jön a poén :D Neten meg mindenhol 17 órás limit volt. 16 óránál jártunk amikor még hátra volt 7km! Itt mondtam kistársamnak, hogy ha nem futunk, akkor kicsúszunk biza. Ekkor már több, mint 50km volt a hátunk mögött. Nos uzsgyi :D Tudni kell, hogy a cél elõtt volt egy 150m magas kálvária domb. Természetesen meg kellett "mászni", ráadásul futva. 16:58 idõ alatt beértünk a célba. Nos ekkor mondják, hogy a kiadott tájékoztatóban 18 óra volt írva a rossz terep miatt teljesítései idõnek :D baaaaz.
Következõ alkalomra felkészültebb leszek, cél a 14 óra alatti idõ. Most már tudom az útvonalat is.
És ti hogy éltétek meg?

A barátnõm jár ilyen túrákra. Õ megcsinálta a kitörés 60-at meg tavaly még a Kinizsi 100-at is. Én nem bírnám.

Mi a K25-re mentünk. Azt sikerült. Mesélj!

Vogel
Nos, sikerült valakinek innen teljesíteni a Kitörés 60 emléktúrát? :) Nekem igen, bár kissé körülményesen. Jövõre gördülékenyebb lesz.

De, nyíltan leírni, hogy mi is a bajuk valójában Iránnal az újkeletü, erre gondoltam. Azon is el lehet gondolkodni, ha kiesik az euró alapú olajelszámolás az melyik valutát is fogja gyengíteni ? Hát nem a dollárt. A jó öreg Európa megint önként szív egy jó nagyot és még jó pofát is kell vágni hozzá majd.
VO101Tom
Ez 4 éve volt...

www.pumaszallas.hu

Nem rég Iránról írogattunk, de már máshol is leírták, hogy mi is a fõ bûnük :

"...Mivel a titkosszolgálatok beavatkozása az iráni "demokráciába" nem volt sikeres (több robbantàsos merénylet), és az irániak olyan "szemtelenek" lettek, mint Szaddam Huszein rezsimje. Értsd: kitiltották a dollárt a kõolaj és minden egyéb kereskedelembõl, és helyettesítették az euróval. Ez volt Szaddam Huszein legnagyobb vétke, s a pofátlanság netovábbja - tartják a cionisták..."
Elnézést az offért. Véleményeket szeretnék kérni jó lett vagy rossz lett?:)

http://www.filmkatalogus.hu/forum-37718

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Egy(szerintem)kiváló háborús-tengeralattjárós film,az elsõ háborús film ahol nem a németek a rosszak.Valami gyenge b kategóriás vacakra számítottam de ez egyáltalán nem az:A Laconia elsüllyesztése

Köszi, felraktam õket. De semmi. Továbbá újraraktam az egész mozillát, de maradt minden. Gyanítom a profilban torzulhatott el valami. De nem tudom mi lehet.

VO101Tom
Adobe Shockwave player, Microsoft Silverlight?

www.pumaszallas.hu

Srácok mi az ami a reklámokat is, és a videókat játssza oldalt az adob flasp. kívül? Mert az sincsen.

Ahha..csak a mozillán...

Ja és nem látok semmi videó elõképet, és nem is játssza le õket. Most raktam fel új codeket.

Bakker valamit nagyon elk*rtam !! Nagy alap fehéren van az sg, még a you tube is videók nélküli és össze vissza áll. Az alap mozilla megnyitáskor minden ok, csak ha továbbmegyek máshová.

LeonSilver
Mire gondolsz? Nálam semmi izé nincs.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem.
Nálatok is szétesett az sg????

Nekem nincs, de hasznos lehet, mert a mai autókból egyre nehezebb kilátni.
Nem véletlen az automata parkoló valamelyik új kocsiban. Zsiguliban ilyen probléma nem volt.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

<#vigyor> Amíg nem próbáltam tök lenéztem mint felesleges dolgot, de aztán amikor kipróbáltam beláttam , hogy nem is olyan rossz dolog. Mármint a tényleg necces helyzetekben.

Nekem is volt egy Verhovina 4-em. Gyárilag hibás volt a lendkereke és rázott (nem villamosan). Kicseréltük és szépen kisimult a futása. 50-es utazót könnyedén tartotta. A vége 65 körül volt, de azt már nem szerette.

Tolatóradar. <#nevetes1>

LeonSilver
Volt egy pedálos verhovinám is!!

Ilyen ni, mint a videón.
Qrva jó kis szerkezet volt!!

http://www.youtube.com/v/ipCh8GICK2Y&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem Riga-12 volt és mint a cikk alatt is írtam, soha sem kellett tolni. Nem volt egy nagy szerkezet, voltak hibái is (a hátsó fék például, vagy az elsõ sebességfokozat fogaskerekérõl idõnkét letörõ fog) de tolni? Lófaszt! Ott az user volt a balfasz, szerintem.

Nálunk volt Riga 16, Java Ideal, meg mindegyik fajta Babettából egy. Órákon át tudtam az udvarban a motorozni, amikor még nem volt jogsim. Abban az idõben, ha egy gyereknek nem volt összeégetve a lába a kipufogótól, akkor biztos, hogy tömbházban lakott. Vidéken minden házban volt kismotor, sõt általában több is.
Ha Faternak jó kedve volt, akkor kimehettem vele a közeli focipálya mellé. Amíg én nyomtam a köröket, õ betolt pár sört a pálya büféjében.
LeonSilver
Az FSX maradjon meg az FSX tápikban ha kérhetem.

Her Laca
Egy verho még mindig ott lapul faterék pincélyében, igaz darabokban.
Legalábbis remélem:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez bejön nektek is ?
Her Laca
Én idióta. Tegnap ahogy olvastam az új köztemetõ jutott el a tudatomig. Most keltem, elolvasom ismét és nézem,hogy Vasvár. Beütöm a Igo ba oszt hú bameg . Sajna marad az, hogy ha arra járok viszek egy koszorút.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hülye kérdés, de mi az a fehér ventillátor szerû valami a Ju88 törzsének tetején a közepe fele? Ilyen van az Ar234esen is, de nem tudom mi az..

Hogy ne legyen vita belõle, a kérdésese terület bodméri fennhatóságú. Bicske a legközelebbi nagyobb község, ezért kötik hozzá, Felcsúton pedig József fõherceg kastélya található az a település pedig azért volt ismert annak idején, most pedig azért, mert a miniszterelnök lakik ott. Egyébként a kérdéses települések közül a bodmériak értek ki elõbb, a repülõgép földet érése után de õk már megszokták, hogy nem említik meg õket ez ügyben.
Egyébként, két emlékmû is található ott ma már. Egy a földetérés helyén, egy pedig a fõútvonal mellett, ahonnan az emlékmûvet övezõ tujákat rendszeresen ellopják a gyökerek.
Felcsút és Bodmér között van az emlékmû. Bicske csak a legközelebbi nagyobb település.

Bodmér lesz az, hidd el, nem véletlenül írtam.

Régebben volt itt egy videó, amiben az x52-es joy szervizelését mutatják be. Nem ismeri valaki a linket, mert ezt most én sem találom ?
Nohab
Küldök pár linket újból :

Háborús fegyverek.

Fóka modifikációk

Repülõs blog, sok videóval.

PP és magasságmérõ.

Justice for Hungary

Annak idején egy helyi lakos megjegyezte, hogy a tengert átrepülték, de a tengerit nem tudták. A leszállás, Bodmér melletti kukoricaföldön történt, bár hol Bicskét, hol Felcsútot említik.
Off:
Nuclear testing
A végén megjegyzi,hogy a videó a hivatalosan(!!!) nyilvánosságra hozott,és dokumentált robbanások alapján készült.

A Béna.

LeonSilver
Fasza kis játék lesz ez. Most se szar annyira, csak egy kicsit.

Her Laca
Itt baszom a rezet reggel 8 óta a fiamat lehoztam hangosítani a Novotelbe. És még 9 ig itt leszünk,gondoltam csak van itt is ismerös.De mostmár mindjárt vége,valami konferencia van itt,egy raklap tanáremberrel.

acidrain
Én Szegeden lakom. Mi kellene?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."