IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha belegondoltok,nincs is más út,mert a szimulátor játékosok nincsenek annyian,hogy arra hosszutávon építeni lehessen.
Ezt meg ha rendesen összerakják,akkor durva dolgokat lehet kihozni belõle!
Nekem tetszik az a lényeg.
Már várom,mikor Teamspeaken visít a gyalogságunk,hogy azonnali légitámogatásra van szükségük,mert belefutottak egy rakat T34-be.
És már röffenek is a motorok,rádiózunk a vadászoknak kiséretért,stb.stb<#violent>#violent>
A hajók és tengeralattjárók szerepeltetéséért meg külön imádkozok:D
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A hadnagy 1945 február 19.-én tûnt el Esztergom térségében Me-109-es repülõgépével. és földi maradványai 2009-ben kerültek elõ Búcs község mellett.A Magyar Roncskutató Egyesület kutatói, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kutatói és a szlovákiai kutatók közösen tárták fel a pilóta sírját.A hadnagy földi maradványait 2010 október 1.-én Magyarországra szállították.Közvetett bizonyítékok alapján sikerült a pilóta személyét azonosítani (rendfokozat vállap és trikoloros vezérsík). Horváth György hadnagyot katonai tiszteletadással helyezik örök nyugalomra 2012. február 19-én vasárnap 12 órakor Vasváron a köztemetõben.
forrás: Magyar Roncskutató Egyesület.
Amikor megtalálták, azonosították, akkor a pumaszálláson is volt hír errõl:
Horváth György hadnagy és repülõgépének felkutatása
Horváth György hadnagy a 102-es vadászosztály pilótája volt, ami a 101-es Vadászeredbe szervezés után a 101/7. (Káró Ász) lett. Én a vasárnapom már nem tudom szabaddá tenni, de ha valaki tud közületek, menjen el.
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384222&postcount=95
De arról szó sem volt, hogy mikor jelenne meg. De ha lenne is, az nem több mint pletyka, hivatalosan sem a patch, sem a BoM megjelenésérõl nincs dátum. Sõt, múltkor már a BoM-ot is kijavította B6, hogy ne hívjuk így, hanem csak 'a folytatás'-nak. Nem tudni mire készülnek...
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Remélem 1 %-ot sem vonnak el a repülés javításától. Amúgy nagyon ace lesz,ha készen lészen'<#alien>#alien>. Egyszer olvastam valahol a fórumon a márciust...megerõsíteni, vagy cáfolni tud valaki!?(Milyen cselesen próbálkozom mi?)
www.pumaszallas.hu
Most neztem az Angol amazonon, rohadt draga lett, 55.000 forint a keszlet, Track Clip pro is benne van. Jo szar a forint sajnos, a fonthoz kepest.
Valszeg párhuzamosan folyik a fejlesztés.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A videóban 1:55-nél a páncélost szállító tréler elég fickósan gyorsul meg kanyarodik..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Meg úgy mégis: Miért baj az, hogy teljesítik a megjelenés elõtti ígéreteiket?
D9
Sohasem értettem ezeket a pótcselekvés szerû szarokat a mûvészkéimtõl..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyebkent, ha mar ennyire fontos szerintuk a foldi egysegek kidolgozasa, inkabb csinaltak volna normalis torkolattuzet a legvedelmi agyuhoz.
Hallgasd meg több más profi elõadásában is és -bár ízlések és pofonok- szerintem ez a lista végén lesz...
A saját véleményem, nekem nagyon visszataszító az ilyen magatartás az élet minden területén.
"Úgy látszik, hogy a tesztelõknek nem sikerült minden hibát kiirtani a megjelenés elõtt, a desktopra (CTD - Crash to Desktop) kilépést okozó hibára a most megjelent 4.11 béta hotfix az ideiglenes megoldást. A végleges verzióra valószínûleg még várni kell néhány napot. Csak simám ki kell tömöríteni a rar archívot, a verziószám nem változik."
Mit jelent az hogy a desktopra (CTD - Crash to Desktop) kilépést okozó hiba és ez milyen jellegû hiba és mi az a hotfix?
Nem értek az ilyesmihez, csak repülni szeretek.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ha mégis alkalmazzák azt a fost, akkor jön az utáljuk 1C-t negyedóra... :D
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(RoF-os emberkék között van aki szegedi)
Pénteki CoD hírek.
Az 1944-es kõbányai föld alatti repülõgépgyártás és annak élõ szemtanúja, Rezsõ bácsi
www.pumaszallas.hu
Más szóval: Borzasztó amit mûvel, még kép nélkül is. Szerencsére nem ez az egyetlen rögzített Chopin anyag a világtörténelemben, különben kimaradna még az általános iskolás ének-zenébõl is.
A zongora nagyszerû, Chopin nem különben.
nekem kb 3 éve 8e ft-ot kellett ha jól emlékszem, szintén trackirre, szintén a naturalpointtól rendelve
GOOBY, pls
Mi ez a szar? Már ahogy beült a csaj és villant a bugyi, ott gyanút fogtam.. de ez még a Friday címû übergáz számnál is szarabb :))))
Mindig van lejjebb.. mindig..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Nálam ez a fav,
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h