IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne félj ,még meg is tankolják a gépeket útközben😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
R.I.P. White Europe
Technikailag hogy lehetne ezt kivitelezni?Mármint egy légicsapást akkora távolságról.
R.I.P. White Europe
Mindig vannak emberek akiknek az érdekeit kiszolgálják a tömegek.
Vígan és dalolva masíroznak a csatába,persze aztán öreg korukra belátják,hogy értelmetlen volt már ha túlélték,épp ezért a 18-25 éves generáció a hadseregek magja.Õk lelkesek és lehet befolyásolni még õket.
Ja jut errõl eszembe.
A nagy hadvezérekrõl,hódítókról beszélnek,de a katonákról nem sok szó esik. Õk csak eszközök.Fogyó eszköz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
D9
Az érdekük úgy kívánná, szó nélkül megtennék újra.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
De ha Iránnak lenne akkor sajna nem lehetne baxtatni õket,márpedig baxtatni muszáj valamilyen okból kifolyólag . Én biztos vagyok benne,hogy Irán sem nyúlna hozzá ,hacsak nem a létét fenyegetnék,viszont ha lenne neki senki sem fenyegetné,így a konklúzióm a következõ. Mindenkinek atomot,és örök béke honol a földön😊
Naná, hogy fegyverkeznek!
D9
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Iránban van.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az USA nem barátja senkinek csak önnön magának (jelzem evvel nincs is semmi baj) ,a baj avval van,hogy az unió is az õ érdekeit tartja szem elõtt.
Ja a Görögök😊 Ma olvastam ,valszeg elengedik nekik az adósságuk felét.
Beszarok.
Izraelrõl meg annyit: nyíltan terrorizálja a saját lakosságát. Ha Szíriában ez probléma, akkor ott miért nem? Izrael több saját állampolgárát meggyilkolta már. Ráadásul Izrael annak ellenére "demokratikus", hogy tömegesen ûzi el a lakosságának egy részét, etnikai alapon, és lakosainak több, mint 40 százalékának nincs, vagy korlátozott a szavazati joga...
Értem én, hogy Irán nyugatellenes, meg nyilván az ember jobban el tud beszélgetni - pláne sörözni! :-) - egy amcsival, mint egy iránival. De például szerintem most a görögöknél erõsödik a nyugatellenesség. :-)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Izraelé és Pakisztáné miért nem?
Ún. erõegyensúly fogalma rémlik még valakinek?
Ja, hogy ez helyreállna a Közel-Keleten és ez fáj a zsidóknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Biztos nem véletlen, hogy akarnak atombombát, nem?
Amúgy azokat akik biológia fegyverek fejlesztésében járnak az élen azokat nem kéne lerohanni?
A "nagy fejlett nyugati világnak" -ahol kreált válságokkal lassan mindenki idióta rabszolga lesz- miért lenne joga bármibe is beavatkozni, bárhol a földön?
Hát milyen szörnyû diktatúra ez? -nem kéne lerohanni, amíg késõ nem lesz?
itt nem arról van szó hogy ki a jó fiú és ki a rossz, hanem hogy Irán esküdözik hogy békés célra kell az atom...ja persze, azért dúsítják ezerrel katonai szintre
szvsz addig kéne vmit csinálniuk amíg késõ nem lesz
és sztem Izrael nem is fogja hagyni
GOOBY, pls
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/hosi_halott_pilota_temetese_vasvar
www.pumaszallas.hu
Irakban az ott járt ellenõrök a háború elõtt is mondták, hogy nincs vegyi fegyvere. A CIA mást mondott. Viszont Husszein szerette játszani az erõs embert, ezért nem is nagyon kapálózott ellene. Az amerikaiak az olaj miatt mentek oda, ez nem is kérdés, de az, hogy ezt megtehették a másik oldal hülyesége is kellett.
Iránnal más a helyzet, itt a NAÜ vizsgálódik, az õ embereiket tiltották ki a létesítményekbõl, és az Irániak sem titkolják, hogy atombombához alkalmas uránt dúsítanak, de becsszóra ígérik, hogy nem ahhoz fogják használni (ti elhiszitek ezt?). Ez már kicsit neccesebb azért, összekapcsolva azzal az agresszív fegyverkezéssel és erõfitogtatással, amit ki tudja miért rendeznek most. Ezzel pont jó úton járnak afelé, hogy belefussanak egy hatalmas pofonba, és majd utána hõböröghetnek, hogy nem is úgy gondolták...
Másik oldalról nézve, nemtom kinek lenne az jó, ha Irán katonailag megerõsödne (mégha nem is szórja tele atommal a környezõ nem arab országokat), de aki Európában lakik annak biztos nem :/ ... Kínának, meg a ruszkiknak igen... de ez jó lenne nekünk?
www.pumaszallas.hu
D9
http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20120219_katonai_temetes
www.pumaszallas.hu
No összefutottam MG Gruz al ismét. Most egy kicsit más lett a vége,mondta is ,hogy nem szeret annyira.
A movie maker miatt ilyen de ígérem beszerzek egy jobb progit.
A legimpotensebb világszervezet, ami létezik.....
D9
Si vis pacem, para bellum.