IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a fejlécben található változó képek közül gondol arra, amelyiken nagyon sok század logó van :)
VO101Tom
jobb vagy baloldal? A név ikont te tudod betenni a beállítások panelen, a jobb oldali bannert meg LeonSilver adja a nevedhez. Azokat egyébként én kalapáltam össze, itt vannak sablonok: SG ikonok

www.pumaszallas.hu

Már hónapok óta szemezek a fórum bannerének egyik oldalával, ahol az a sok-sok századjelvény látható.
Ki készítette, valahol meg lehet találni így egyben?<#vigyor0>

D9

Ezért fogja Irán és Izrael együtt kolonizálni Amerikát!
Semmi sincs lejátszva, és a világ nem fekete-fehér.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Bucser
Egyébként irán esetén egy valamit nem szabad elfelejteni. Õk nem arabok, hanem perzsák. Az arabok pedig nem szeretik a perzsákat. Vagyis legalább annyira prüszkölnek tõlük mint a zsidóktól.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Az embertömeg önmagában nem elég."

Attól függ, hogy védekezésrõl, vagy támadásról van szó... Maradjunk annyiban, hogy nem szeretnénk megtudni mi lenne ennek a vége! :)

www.smart-bus.hu

Az embertömeg önmagában nem elég. Eleve el kéne juttatniuk oda. Fejlett hadsereg, felszerelés és logisztika kell hozzá. Nem véletlen, hogy Kína és Oroszország fegyverkezési költségében döntõ szerepe van a modernizálásnak.

Mellesleg valami készül az "üstben", mert, aki teheti fegyverkezik és növeli a költségvetésbõl erre szánt keretet. Oroszország, Kína egyre látványosabban, de India és Japán is.
Jó most az USA valamivel csökkenti, de nekik van ám mibõl engedniük 530 milliárd dollár évente. :D Ezt több mint a mögötte lévõ 6 államnak összesen.
Kína kb 130 milliárd, oroszok 60 milliárd, de ezt évrõl évre növelik. Japán 45 milliárd dollár.

Most meg a zsidó, és a kereszténynek csúfolt katolikus vallási fanatizmussal párosul... ez mennyiben jobb? :) Tudod mi a három említettben a közös? Az alapok... az ószövetségre épül az összes. Intoleráns, kizárólagosságra törekvõ mind a három. Olvasd el az ószövetséget... horror filmnek is bõven elmenne...

www.smart-bus.hu

Pont ezért nem valószínû hogy Kína annyiban hagyja. Szerintem bármi áron értsd BÁRMI ÁRON megakadályozzák az olaj orruk elöli ellopását. Egyszerûen nem tehetnek mást. Egyszer évekkel ezelõtt az amik megfenyegették kínát egy atomháborúval. A válsz gyors és nem várt volt: mi készen állunk a halálra, és önök?

PhantomAss
iszlám vallási fanatizmussal párosul az atombomba, ettõl félek csak

GOOBY, pls

Most majd kiderül attól tartok... az sem lepne meg, ha Kína nem szólna bele, hanem megvárná, hogy alakulnak a dolgok... és majd utána...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Tudom jól. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca
De ha az USA rátenyerelne arra a kis sötét folyadékra,akkor tudná pórázon vezetgetni Kínát ,legalább egy kicsit.
Az egész világ a kõolajra épül jelenleg ,ez tény ,aki befolyással van a termelésre stb az diktál. Usákok meg diktálni akarnak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Sanyókám:) Nekem sincs semmi bajom sem az Usa ,sem más nációbeli emberekkel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az Oroszok tuti Kína mellé állnának, mert egy ilyen ellenséget nem fognak a szomszédban hagyni... inkább velük, mint ellenük.

Kínának nem érdeke az amerikai bukás, mert gazdaságilag azt õk is megsínylenék... viszont az Iráni olaj meg kell nekik...

Papíron az USA a nyerõ, de az az embermennyiség amit Oroszország, Kína, és Irán által az arab térség képviselne, elég számottevõ lenne... szerintem borulna a papírforma.

www.smart-bus.hu

Clintonné elment kínába és kérte õket ne vegyenek olajat a csúnya rossz irántól. A kínaiak udvariasan mosolyogva kerek perec megtagadták.

Kína tuti nem örülne neki. Hiszen Iránból sok olajat importálnak és nagyon is szükségük van rá. Oroszok érdekes kérdés, elvileg nekik van olajuk, bár nem véletlen, hogy támogatják az iráni atomprogramot. A csavar, hogy Kína és Oroszország sem éppen puszi pajtások. Itt egy speciális sakkjátszma folyik, amit 3 fél játszik egy táblán.

Az egy dolog, hogy Kína nem örülne a megszállásnak, de jelenleg nem tud tenni ellene semmit. 1 hordozójuk van még USA-nak 11. Ezért mondom, hogy nem véletlen, hogy USA helyezkedik a táblán mert még megteheti, pont azért csinálják, mert elkerülhetõ egy sokkal nehezebb konfliktus. De az idõ Kínának kedvez.
Onnan fogjuk megtudni Kína mikor erõsödött meg katonailag, mikor lerohanja Tajvant és USA végignézi, mert már nem mer ellene tenni.

mijki

1. Lépés: megtévesztés, vagy "csalás"

Mint a vietnámi háború elején(Tonkini incidens) vagy az irak lerohanása("Bár hivatalos indok nincs, a háború elõtt az amerikai vezetés Szaddám Huszein esetleges tömegpusztító fegyvereit nevezte fõ érvnek, mivel az iraki vezetés nem engedte be az országba a nemzetközi vizsgálóbizottságot, mely ezek meglétét ellenõrizte volna.
Az invázió után – mivel nem találtak semmilyen tömegpusztító fegyvert – kevésbé kézzelfogható okokat említenek, mint például a szabadság és a demokrácia terjesztése, vagy az iraki nép felszabadítása.").

Itt is belehetne vetni, hogy az egyik amerikai hajó a csúnya-csúnya irániak aknáira botorkált, és egy nyílt hadüzenet. Ennyi, a sok fotel huszár kapja az infót, Irán támadott elõször, ki kell õket irtani.

2, Lépés: Invázió

Amerikának, meg Izraelnek vannak fejlett F15 és F16-os vadászgépei(link melyek komoly fegyverzetet tudnak magukkal vinni. Csak ugye, minél nagyobb a gép, annál többet fogyaszt, annál lassabb, és annál jobban látszik a radaron. Így valószínûleg, valamennyi fegyverzetet otthon kell hagyniuk, ha nem akarnak légi után tankolni. A célpontokat(az atomlétesítményeket) valószínûleg nem gyenge légvédelem védi. Így a gépek a cél fele eléggé kiszolgáltatottak lesznek. Így én a "sima" vadászgépeket, nem küldeném oda. Inkább a B-2 Spirit lopakodó csupa szárny bombázókra bíznám, melyek képesek elhordani GBU-57 A/B bunkerromboló bombát ami 61 méter mélyre képes behatolni. Ezzel a legmélyebb iráni atom dúsítok és erõmûvek lerombolhatóak.

Utána jöhetne a szárazföldi offenzíva. A mai modern korban a villámháborút követik, szeretik a nyugati parancsnokok.De mint itt látható, Irán tele van magas hegyekkel, melyeken a páncélosok és utánpótlást szállító konvojok sérülékenyek, sebezhetõek(oroszok és az afgánok háborúja) és a sebességük és a manõverezõképességük is csökken. Ez elég idõt adhat hogy az iráni erõk felkészüljenek a harcra. Egy ilyen konvoj pl.: BASIR((link) lövedékkel percek alatt elpusztítható. Szerintem a Merkaváknak is fájna egy ilyen. A nyugati veszteségek attól függenének, hogy mennyire harciasan védenék az országukat az Irániak. Például olyan macska-egér harc is kialakulhatna, mint Afganisztán. De Iránnak vannak jól képzett egységei, melyekkel sok fejtörést okozhatnának a NATO-nak. Az biztos, nem lesz könnyû dolga egyik félnek sem.

3, Lépés: Végjáték

A végén, Amerika és Izrael ha veszt, akkor sem vetne be atomot, mert félnek hogy õk is kapnak Irántól. Ha pedig Irán áll vesztésre, úgy vélem, minden atomját Izraelre küldené és eltörölné az országot a föld színérõl. Ez globális válságot okozna, világszintû éhezést, stb...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát nem tudom mi lenne a végkifejlet, ha az Oroszok is Kína Irán mellé állna... de nem is szeretném megtudni...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Játszunk egy kis Defcon-t. Az most olyan hangulatos lenne :)

www.pumaszallas.hu

Az egész arról, hogy most akar cselekedni a nyugat USA vezetésével, hogy befolyása alá vonja a Közel-Keletet. Hasonló a helyzet, mint 1914-ben. Azért tört ki az I. VH mert a német vezetés arra jutott, most még van esélyük, de az idõ nem nekik dolgozik, tehát lépni kell.

USA-nak most van esélye, mert nem képes még jelenleg senki útját állni. Persze nem tökéletes a párhuzam 1914-el pontosan azért, mert nem képes senki felvenni velük a harcot. :D De az idõ ellenük dolgozik, ezért fognak lépni.

Sanyo
Ez a cikk pont ma jelent meg: nytimes.com.

Izraelnek túl messze van és legalább 100 repülõgép kellene hozzá, ez kb. a teljes légierejük harmada. Ennyi géphez sok tanker is kell, de mindössze 7 Boeing 707-bõl átalakított utántöltõjük van.

Szerintem az amerikaiak nem akarnak háborút, nélkülük pedig az IAF kidobhatja a legjobb repülõgépei harmadát, mert ez külsõ segítség nélkül (leszállás vagy légitankolás nélkül) öngyilkos bevetés. A szaúdiak kb. ugyanannyira nem szeretik az izraelieket, mint az összes többi arab.

Még valami. Én az emberek után ítélem meg Amerikát és nem a politikusok után. Éppen ezért én bírom õket, mert sok jó embert ismerek ott.

www.pcpilot.hu

V Domino
Bocs,elcsesztem a választ.

Akkor életbe lép az #51516 hsz.

R.I.P. White Europe

V Domino
A kérdés az volt,hogy egyedül meg tudnák-e csinálni?

R.I.P. White Europe

Her Laca
Egyedül? Nem. Gondolom a térségben egy szúnyog nem tud repkedni úgy hogy arról nem tudnak a AWAC gépek meg a mûholdak.

Demagóg? Oké...

www.smart-bus.hu

Javasolt irodalom : Lengyel Péter Ogg második bolygója
A mû szenzációs, amikor olvastam (hú de rég volt) nagyon tetszett. Aki ismeri meglátja merre haladunk. Aki nem : egy agresszív terjeszkedõ faj végül önmagát pusztítja el.

Her Laca
Mért marhaság?
Gépek ugyan azok,fegyverek szintén. Minek akkor repkedni egy csomót?
Én csinálnám ,tuti így oldanám meg. Meddig tart felfesteni azt a Dávid csillagot? Költséghatékony,környezet kímélõbb,stb.

Vagy robotrepülõt nekik. Az még jobb. És akkor még utazgatni sem kell.
Ha mindenáron a pajeszosokra akarják fogni akkor azokra festeni a dolgot,de úgyse marad belõle semmi.

A taktikai töltetet kinek szánod? A védõknek vagy a támadóknak?
Egyébként én is szarnék az egészre, csak attól tartok sokba lesz ez még nekünk.

V Domino
Ez marhaság.Az én felvetésemben legalább van logika.Tényleg érdekel,ki hogy csinálná meg.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Lófaxt. Max a pilcsiket elvinni valamelyik Iránnal szomszédos usa támaszpontra ,rápingálni az ottani gépekre a csillagot,oszt lehet menni.

Most gondolkodom gépfejlesztésen. Jelenleg intel p4 630 procim van. Egy mag 2 szál. Mit profitálna egy két magos p4d -vel vagy dual core -ral?
Ati 4650 video helyett 4850 vagy 4870 mennyit dobna?

Her Laca
Csak kicsi taktikai atomot nekik az emberbaráti szeretet jeleként:)
Majd ezt is megmagyarázzák.
Én kb pont le sza..m amúgy ezt az egészet,ugyanis a nagyvilág is pont ugyanígy vélekedik az én ,vagy mi sorsunkról.

VO101Tom
Pogi. Megnéztem tegnap azt a linket, de nem láttam semmilyen idõpontot azon. A hsz-t be tudnád linkelni?

www.pumaszallas.hu

Most van izraelben egy ami tótumfaktum. Állítólag azért, hogy lebeszélje izraelt a támadásról. Szerintem meg most egyeztetik a támadás idejét, módját, meg hogy ehhez milyen adatokra és segítségre van szükség. Az amik egyik magas rangú tisztje egyébként atommal is megfenyegette iránt. A sugárzás meg szépen illemtudóan megáll majd a határon.

V Domino
A szaudiak felé simán meg lehetne csinálni.Leszállni ott tankolni,aztán fû alatt a Perzsa-öböl felett.

R.I.P. White Europe

VO101Tom
Ez demagóg.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Lévén USA fennhatóságú területek felett kéne áthaladnia,így kétlem,hogy ezt titokban csinálnák.
Ne félj ,még meg is tankolják a gépeket útközben:)

V Domino
Most nézem,vagy esetleg Szaud-Arábia segítségével.Az arabok is rettegnek Irántól,lehet összedolgoznának a közös ellenség ellen,úgy hogy az USA-t is meglepetésként érné,de nem hiszem,hogy ezt megkockáztatnák.

R.I.P. White Europe

V Domino
Ha most eltekintünk a sok süketeléstõl,hogy ki,miért,hova,akkor én azt kérdezném,hogy Izrael képes lenne-e egyedül csapást mérni?Mert szerintem az USA segítsége nélkül mehetnek a sunyiba,bárhogy keménykednek.

Technikailag hogy lehetne ezt kivitelezni?Mármint egy légicsapást akkora távolságról.

R.I.P. White Europe

"és aki a földet megmûveli"
Her Laca
No de urak:) Az emberiség egész történelme semmi másról nem szólt ,szól mint a háborúkról. Ezért ,azért ,amazért ,de hogy mindig megy a gyilok az tuti. Mi több! Azok akik véres kezû mészárosok,nagy hódítók voltak õk a példaképek , és rájuk mindenki emlékezik,lett légyen a ficak pár ezer évvel ezelõtt tevékeny. Kár ezt szépíteni.
Mindig vannak emberek akiknek az érdekeit kiszolgálják a tömegek.
Vígan és dalolva masíroznak a csatába,persze aztán öreg korukra belátják,hogy értelmetlen volt már ha túlélték,épp ezért a 18-25 éves generáció a hadseregek magja.Õk lelkesek és lehet befolyásolni még õket.
Ja jut errõl eszembe.
A nagy hadvezérekrõl,hódítókról beszélnek,de a katonákról nem sok szó esik. Õk csak eszközök.Fogyó eszköz.

No igen... itt adósok vagyunk! :))

www.smart-bus.hu

Akkor erre egy újabb klasszikus: azé a Kárpát medence, aki teleszüli! :-)))
Hát igen! :-) Hiába, hogy alig tudnak összekaparni belõlük egy emigráns kormányt. :-) És akkor hirtelen qrvára kezdenek fájni a Nyugatnak az emberi jogok, a sajtószabadság, meg a környezetszennyezés.
Ez a következtetés áll a biológia fegyverekre is? :) Abból azért annyit felhalmozni talán nem szerencsés, több az esély a balesetekre. Persze rá lehetne fogni valami spanyol uborkára...

Akkor én is egy klasszikussal válaszolnék: Szeretkezz, ne háborúzz! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ott jön képbe az USA barát ellenzék,akik valamely úton módon belázadnak.:) Volt már erre is példa:XD

Rendben! De hogy egy klasszikus idézzek: bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport! :-)