IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttmûködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
földelés ok, mehet a meló! <#alien>#alien>
http://pics.kuvaton.com/kuvei/grounding_the_cable.jpg
www.pumaszallas.hu
Egy olyan szívesen megnéznék, ahol sokan csapnak össze. Bár nem tom multiba ez mennyire gyakori, hogy akár századok is harcba indulnak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fantasztikusan jól néz ki!<#taps>#taps> <#pias>#pias>
Külön köszönet a megelõlegezett õrmesteri vállapokért!<#wink>#wink>
D9
Leonsilver: Természetesen tudom, hogy nem õ tehet róla de Orbánt és Gyurcsányt nem lehet folyton emlegeteni.
Aztán lehet kipróbálok inkább egyet mielõtt megvenném,biztos ami biztos😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szóval ,ne kárörvendj😊 nekem legalább multiban fix 40 fps em van akárhol,de 1000 fölött 60 az😊 És nem 30. Hehehe😊
Evvel a driverrel ha a port nézem amikor felszállok is 50 fps -t mutatott.
Régebben az kevesebb volt.
www.smart-bus.hu
Gyorsulást vélek fölfedezni a Clod ban.
Hogy vásárolnék én egy ilyet😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
pedig ez abszolút nem így van, a katolicizmusnak kb. semmi köze az Újszövetséghez
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Közben meg ment a sírás rívás hogy a hívõket kitaszítják. Senki nem taszítja ki õket csak utálom ha én "nem hívõként" és "nem templombajáróként" ki vagyok taszítva. Az ismerõseimnek meg a drága plébános, azt mondja, hogy ne barátkozzanak velem mikor 15 évesen hittan órán fel mertem tenni néhány igen logikus kérdést, a teremtéssel és szûz máriával kapcsolatban (ugye eddigra már tanultuk bioszból a reprodukciót😊.
Talán egy újabb "Jézus Haver" kampány kéne
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A 37 ezer forintos árura Kiss Ervin zászlós vámos (ez volt a határozaton) kiszámolt 17 ezer forintos import vámot közremûködési díjjal együtt.
Kifizettem. Legyenek boldogak vele.
Engem nem kereszteltek meg, de nem is bánom.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Gránitból csináltuk az oltárt ,megjött oszt üvöltve közölte,hogy ez szar,õ nem ilyen színût kért ,káromkodott köpködött.
Néztem akkorát😊 Jelzem ingyen kapta ,a cég nem kért semmit érte,már mint pénzt. Kapcsolat építés volt ,bár minket kifizettek.
A másik egy kissebb méltóság volt ,ott meg kész vagyunk a melóval ,oszt mondom neki ,hogy kéne elszámolni. Mondja nekem,hogy hát isten fizesse meg:XD Vatikáni valuta😊 Mondom ,ok atyám ,ezt rendezze le vele maga,de nekem izibe adják ide az összeget mert durcás leszek.
Még meg volt sértõdve😊 Merga meg kint állt a kapu elõtt.
Huncutok ezek én mondom😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A probléma pedig ott kezdõdik, hogy ma, ugyanezen mentalitás mentén gyilkol az ortodox zsidó, az iszlám fanatikus, és ugyanezen mentalitás mentén születik ilyen levél egy katolikus püspöki konferencián,
"Krisztusban Kedves Testvérek!
Szent István király intelmei ma is idõszerûek. Közülük az elsõ a katolikus hit megõrzésére vonatkozik. Mi, akik mint püspökök a tiszta katolikus hit õrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül néhány olyan jelenséget, amely napjainkban híveink körében is terjed.
Azt tapasztaljuk, hogy ismét erõre kapott egyfajta pogányság. Ahogyan Szent István halála után, úgy most is támadja a kereszténységet. Néhány évvel ezelõtt még az elvilágiasodást tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a fogyasztói szemlélet, az élvhajhászás és a hedonizmus bálványa, ma az újpogányság szelleme is erõsödik."
Egyfajta pogányság alatt a püspök urak azt a magyar õsvallást értik, amik egy cseppet régebbiek az õ egyházuknál, valamint tele van olyan manicheista jelképekkel, amit a püspök urak elõdei oly ügyesen irtottak, és manapság elég kellemetlen, ha valahol felüti a fejét, mert már nem lehet úgy eljárni ellene mint egykor...
Valódi Krisztusi Kereszténység számottevõen jelenleg nem létezik! A katolikus egyháznak köze nincs ehhez... ha valaki, hát õk támadnak a Kereszténység maradványaira... félnek, hogy újra kibontakozik...
Véleményem szerint a fõ problémája a világnak az, hogy a történéseket döntõen befolyásolni képes országok vezetõi még mindig ószövetségi alapon mûködnek... ezért idõszerû még ma is... sajnos.
www.smart-bus.hu