IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Be sure. 😊

www.pcpilot.hu

Koszi, Oleg 😊.

two weeks 😊

VO101Tom
semmi.

www.pumaszallas.hu

Marmint, hogy mikor?

remek, varom mar patch et, valmi becsles?

VO101Tom
601 😉
Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg)

www.pumaszallas.hu

Meglepodtem 😊, foleg hogy alatta ott figyelt szepen kidolgozva a kis DB 605.

VO101Tom
Elõfordul az ilyen 😊

www.pumaszallas.hu

Ilyet tapasztaltatok mar? Elhagytam a motorburkolatot.

VO101Tom
Nem látványos, mert a vizuális kontaktot nem tartod a többiekkel ("csak" tudod, hoyg hol vannak), és ha össze is dolgoztok, azt nem kötelékben teszitek. Amit Laca linkel videókat, ennyi erõvel azon is ott lehettünk volna 3-4-en, mert valaki fentrõl fedez (videón úgysem látszana), van aki másik géppel harcol (videón úgysem látszana), csak azt látnád, ha valaki ugyanezt a gépet támadná (amit viszont kerülünk, inkább fedezzen akinek nincs más dolga).

www.pumaszallas.hu

Nem feltételen kell külsõ nézet, bár ezt te tudod eldönteni, hogy mi látszik nagyobb létszámnál. Azért érdekes lehet az belsõ nézetbõl is, gondolom azért több a forgolódás, fõleg hátra fele. 😊

Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttmûködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb.

Vogel
Hát nekem a TiR4 32ezer volt 8ezer vámmal. Szép új világ.

Her Laca
Az a baj,hogy hiába van sok gép akár egy kótelékbem is, de csak az én látószögembõl tudom felvenni. Max ofline tudok külsõ nézeteset csinálni .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Neheheeeeeee 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
/off

földelés ok, mehet a meló! <#alien>
http://pics.kuvaton.com/kuvei/grounding_the_cable.jpg

www.pumaszallas.hu

Szép volt, várom a többi videót is, remélem nem állsz le vele. 😊
Egy olyan szívesen megnéznék, ahol sokan csapnak össze. Bár nem tom multiba ez mennyire gyakori, hogy akár századok is harcba indulnak.

Her Laca
Ezek szerint.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lemodelleztek a messer botot?

Hálás köszönet Tomnak,Sanyonak,Leonnak, és Mindenkinek!!!
Fantasztikusan jól néz ki!<#taps> <#pias>
Külön köszönet a megelõlegezett õrmesteri vállapokért!<#wink>

D9

Her Laca
No a napi Spit lelövés,hogy OFF is legyen 😊

Én nem érzek melegedést az eszközön.
Leonsilver: Természetesen tudom, hogy nem õ tehet róla de Orbánt és Gyurcsányt nem lehet folyton emlegeteni.

Her Laca
De😊 Csak ez annyira bitang lett,hogy kíváncsi vagyok.
Aztán lehet kipróbálok inkább egyet mielõtt megvenném,biztos ami biztos😊

HOmer Simpson nagy dolgokat tud. Õ mondta, hogy "Szeretem a családomat. Szeretem az életet. Miért töltsem a vasárnap délelõttöt azzal, hogy elmondják milyen rossz ember vagyok..??"

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Abban a hsz-ben ott van belinkelve, de belinkelem akkor ide megint:

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Nem azt mondtad hogy többé nem lesz Ati karid ? 😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Ugyan már😊 Az tegnap volt és csak egy bizonyos reptér körzetében,és az a régi driver volt beta,ezt ma tettem fel. És eddig nem volt vele ilyetén bajom,azóta sincs,de az is lehet ,hogy megkotlik a VGA,de nem baj mert megyek cseréltetem😊 Jövõ héten jönnek a DCUII 7970 esek😊 Mármint a boltokba.
Szóval ,ne kárörvendj😊 nekem legalább multiban fix 40 fps em van akárhol,de 1000 fölött 60 az😊 És nem 30. Hehehe😊
Evvel a driverrel ha a port nézem amikor felszállok is 50 fps -t mutatott.
Régebben az kevesebb volt.

Meg fehér kockákat... <#hehe>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja . Kint van az új GeForce Forceware 295.73 64-bit WHQL.
Gyorsulást vélek fölfedezni a Clod ban.

Her Laca
Erre különösen felhívnám a figyelmet

Hogy vásárolnék én egy ilyet😊)

Her Laca

Sanyo
Leon átírta, én pedig feltöltöttem a scriptet. Kész. 😊

www.pcpilot.hu

Pont azt mondom, hogy a katolicizmusnak semmi köze a kereszténységhez, újszövetséghez! 😊

www.smart-bus.hu

Az egyház nem szereti a logikus kérdéseket... de mondhatnám úgy is, hogy aki hazudik, az nem szereti a logikus kérdéseket. ( nem a szûz fogantatásra gondolok, a hitnek lehet része "csoda", nem ezzel van a gond )

www.smart-bus.hu

PhantomAss
akkor te is úgy jártál mint én anno 😞
az eu-ból kell rendelni vhonnan

GOOBY, pls

PhantomAss
egyetértünk, mivel te is mint mindenki úgy gondolja hoyg kereszténység= katolicizmus
pedig ez abszolút nem így van, a katolicizmusnak kb. semmi köze az Újszövetséghez

GOOBY, pls

LeonSilver
Tom. A zmok-nak készült kép is fent van a Pumán mint a többi?? Ha nem, akkor oda kellene feltölteni. THX!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
Én 13-tól 19 éves koromig egyházi iskolába jártam. amikor egy 14 éves gyerek legegyszerûbb kérdéseire a "csak mert a Biblia azt mondja" az univerzális válasz akkor köszönöm én nem kérek többet az agymosásból.

Közben meg ment a sírás rívás hogy a hívõket kitaszítják. Senki nem taszítja ki õket csak utálom ha én "nem hívõként" és "nem templombajáróként" ki vagyok taszítva. Az ismerõseimnek meg a drága plébános, azt mondja, hogy ne barátkozzanak velem mikor 15 évesen hittan órán fel mertem tenni néhány igen logikus kérdést, a teremtéssel és szûz máriával kapcsolatban (ugye eddigra már tanultuk bioszból a reprodukciót😊.

Talán egy újabb "Jézus Haver" kampány kéne

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Tényleg kérdés: A TrackIR 5 ugyanolyan fenemód melegszik mint a trackir 4 esetén?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
USA-ból rendelted direktben?

Her Laca
Tehát közel 50% a vám😊 Komolyan beszarok,ez az ország semmi mást nem tud ,csak a saját polgárait szopatni,lett légyen bárki is a kormányrúdnál.

LeonSilver
Kiss Ervin zászlós tehet róla a legkevésbé 😉

Na ma megjött a track ir, hazaviszem és kipróbálom.
A 37 ezer forintos árura Kiss Ervin zászlós vámos (ez volt a határozaton) kiszámolt 17 ezer forintos import vámot közremûködési díjjal együtt.
Kifizettem. Legyenek boldogak vele.

Hja, kis hazánkban ha kihal az a korosztály akik ma aktívan templomba járnak (60+), akkor már csak azok fognak templomba járni akik házasodni akarnak ott (biztos ami biztos), vagy osztálykirándulásra mennek..

Engem nem kereszteltek meg, de nem is bánom.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

És akkor csodálkoznak, hogy az emberek elfordulnak az egyháztól... bár mondjuk lehet, hogy ez a cél! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Haggyad már😊 Dolgoztunk Dr. Erdõ Péter bíboros-nál õ az Esztergomi érsek vagy mi.Bakker ezek az egyházfik akkora maffiózók,hogy az olaszok max inasnak mehetnének melléjük. Ezt halál komolyan mondom.
Gránitból csináltuk az oltárt ,megjött oszt üvöltve közölte,hogy ez szar,õ nem ilyen színût kért ,káromkodott köpködött.
Néztem akkorát😊 Jelzem ingyen kapta ,a cég nem kért semmit érte,már mint pénzt. Kapcsolat építés volt ,bár minket kifizettek.
A másik egy kissebb méltóság volt ,ott meg kész vagyunk a melóval ,oszt mondom neki ,hogy kéne elszámolni. Mondja nekem,hogy hát isten fizesse meg:XD Vatikáni valuta😊 Mondom ,ok atyám ,ezt rendezze le vele maga,de nekem izibe adják ide az összeget mert durcás leszek.
Még meg volt sértõdve😊 Merga meg kint állt a kapu elõtt.
Huncutok ezek én mondom😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nagyon kell kiragadni... testvérgyilkossággal "indul", majd akad bõven az idézetnek megfelelõ mentalitásból... Én úgy gondolom, hogy ez nem csak látszólag! A fõ hangsúly azon van, hogy milyen Isten képet fest le az ószövetség, és milyet az újszövetség.

A probléma pedig ott kezdõdik, hogy ma, ugyanezen mentalitás mentén gyilkol az ortodox zsidó, az iszlám fanatikus, és ugyanezen mentalitás mentén születik ilyen levél egy katolikus püspöki konferencián,

"Krisztusban Kedves Testvérek!

Szent István király intelmei ma is idõszerûek. Közülük az elsõ a katolikus hit megõrzésére vonatkozik. Mi, akik mint püspökök a tiszta katolikus hit õrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül néhány olyan jelenséget, amely napjainkban híveink körében is terjed.

Azt tapasztaljuk, hogy ismét erõre kapott egyfajta pogányság. Ahogyan Szent István halála után, úgy most is támadja a kereszténységet. Néhány évvel ezelõtt még az elvilágiasodást tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a fogyasztói szemlélet, az élvhajhászás és a hedonizmus bálványa, ma az újpogányság szelleme is erõsödik."

Egyfajta pogányság alatt a püspök urak azt a magyar õsvallást értik, amik egy cseppet régebbiek az õ egyházuknál, valamint tele van olyan manicheista jelképekkel, amit a püspök urak elõdei oly ügyesen irtottak, és manapság elég kellemetlen, ha valahol felüti a fejét, mert már nem lehet úgy eljárni ellene mint egykor...

Valódi Krisztusi Kereszténység számottevõen jelenleg nem létezik! A katolikus egyháznak köze nincs ehhez... ha valaki, hát õk támadnak a Kereszténység maradványaira... félnek, hogy újra kibontakozik...

Véleményem szerint a fõ problémája a világnak az, hogy a történéseket döntõen befolyásolni képes országok vezetõi még mindig ószövetségi alapon mûködnek... ezért idõszerû még ma is... sajnos.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Köszi, Sanyo majd hozzáadja a nevedhez.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nincs, de nem tart semeddig ráfesteni a meglévõ sablonokra.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
de tényleg ne bonyolódjunk bele, ott kezdõdik hogy a tíz parancsolat nem is parancsolat, nincs ilyen hogy Ne Ölj!
az eredeti héber ószövben a "10 ige" van, pl: ha én leszek az Istened akkor
"Nem fogsz ölni!
helyesen így hangzik
ebbõl is látható hogy mennyire könnyû félremagyarázni

GOOBY, pls