IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Cartman: "Na mi legyen pöcsök? Itt rohadtok egész nap a levegõn és labdáztok? Vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset!" 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagyon fasza resz volt ez a South Park-ban, pont akkoriban, mikor ez az evad ment (kb.2008-2009), kicsit ra voltam allva a WOW-ra, nagyon rohogtem rajta(m).
Mekkora lenne már.
A használható földi cuccok nekem tetszenek. Ezek az összfegyvernemi jármûvek sokkal hangulatosabbá, életszerûbbé teszik a játékot. Aki armázott, vagy Battleground Europe-al játszott már, az tudja mirõl beszélek. A battlefield sorozat viszont más téma, ott csak lebutított statiszták az FPS mellé (armában is rezeg a léc, de ott legalább a térkép hatalmas). Egyszóval nem kell fosni, jó lesz ez 😊
Leon. Nem borultam ki, de olyan dolgon ment a qrvaanyázás, amire clodban szükség sincs. Megkérdeztem ez miért gond, erre mondtad, hogy hagy háborogj már azon, amin akarsz. És ennyiben maradtunk 😊
www.pumaszallas.hu
Ha valóban közel az óra ,akkor csak annyit tudok mondani,mint kedvenc hõsöm Eric Cartman 6.14 nél.
Én már olyasmit vizionálok, hogy sok-sok ember egy adott szerveren. Van aki gyalogosan, van aki tankban és van aki röpcsiben.
Persze ez még kissé elvetemült ötlet, de néhány év múlva simán megvalósítható lenne. <#idiota>#idiota>
És azért (bár én szeretek háborogni és Tom bajtársat ezzel kiborítani) közel sem játszhatatlan már a játék. Sõt!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kíváncsi vagyok.
És akkor jöhet mindenki.

Megint elveszett...
Na,de most: lehet,hogy pénteken lesz béta patch.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Van ott mindig élet ,csak most lehet variálnak valamit. A stat is újra indult,meg is lepõdtem ,le vagyok maradva. No de majd intézkedem.
www.pumaszallas.hu
Egyebkent ez amerikai szerver? Mert hajnalban van a legnagyobb elet rajta, amikor az amiknal estefele van.
De lehet most nem mûkszik.
Ismeri valaki a "Diamond swords" c. filmet, ami Marseille-rõl szól ?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Lassan Battlefield 1942-t csinálnak belõle.
Szerintetek ez faszán kell a rep. szimulátorba, hogy mittudomén, odaállhassak a tartálykocsival tankolni?
Csesztem már el fölöslegesen pénzt más játékra is, de bazmeg, egy se volt olyan, amivel ennyire nem lehetett játszani, 1 évvel a kiadás után sem.<#sir>#sir>
Ez lenne az?
IP: 216.52.148.29, Port:27016
Ezzel se tudok bemenni ma reggel.
Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttmûködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb.