IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt tuti megveszem😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Az éjszakai vadászokon mennyire volt elterjedt a 210milis rakétavetõ? Ezért kérdezem mert én még nem láttam éjszakai 110-esen rakétavetõt.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

RatBaG
mostani szám:

Per Aspera Ad Inferi.

Már vártam ezt a videót! Ez is mutatja mekkora arc a figura, hogy szépen kikockázva benne van minden anyag. Szerencsére már járóképes, igaz, még csak mankóval.

Idõ kérdése volt mikor sikerül koccolnia.. Sajnos.
Valaki tud az oroszok által zsákmányolt és használt dórákról mesélni?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Zpogi
Basszus!!

Operation flashpoint jut eszembe róla, csak a 2. vh-s verzióban. Lelõnek a csatornában, aztán 2 napig úszhatsz online 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igazából, nem is könyv, inkább egy füzetecske csak és a kevés leírt esemény során, szinte nincs is megemlítve a saját gép típusa. Inkább, egy politikai marketing szórólapra emlékeztet a mû, amivel persze nincs baj, ha a maga korába helyezzük ( 1950 ) a megírását. Még azt is el tudom képzelni, hogy nem is õ írta, annyira felületes az egész, viszont ez is hozzátartozik a magyar nyelven elérhetõ irodalomhoz.
Nohab
aha.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Mig-3 asokról sok történet van benne? Pokriskin a többséggel ellentétben szerette és gyõzelmei nagyobb felét állítólag azzal szerezte.

Her Laca
Lévén Elemér 1😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jól látom, hogy nagy kaliber nincs?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem a kedvenc részem 11:05-nél van.
Cartman: "Na mi legyen pöcsök? Itt rohadtok egész nap a levegõn és labdáztok? Vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset!" 😄

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Huha, oha, na jo, felrakom" 😊.

Nagyon fasza resz volt ez a South Park-ban, pont akkoriban, mikor ez az evad ment (kb.2008-2009), kicsit ra voltam allva a WOW-ra, nagyon rohogtem rajta(m).

Her Laca
Annak a 6.27 nél levõ részt ajánlom😊

egyebkent Eric Cartman helyett elsore Erich Hartmann-t olvastam, mint kedvenc hosod.

Oke,Laca en belepek pontban 7.30 kor, talakozunk Calais felett 4000 en, de aki a Hello Kitty kalndjaival jatszik?

Her Laca
És! Gondoljunk bele. Lelövik az embert angelusok felett,kiugrik,kommanózik,majd szerez jármûvet ,elsunnyog egy angol reptérre és elköt egy gépet. Ha vízbe pottyan akkor pedig ringatózik a gumicsónakján amíg egy tengeralattjáró,vagy egy hadihajó fel nem veszi.
Mekkora lenne már.

VO101Tom
Azért annyira ne éljétek bele magatokat, pénteket csak a fórumozók vizionálták, BlackSix annyit mondott, hogy rövidesen. Péntekre a dev update-et ígérte - ettõl persze lehet patch, mert a legutóbbi dev update is már csak a BoM-ról szólt...

A használható földi cuccok nekem tetszenek. Ezek az összfegyvernemi jármûvek sokkal hangulatosabbá, életszerûbbé teszik a játékot. Aki armázott, vagy Battleground Europe-al játszott már, az tudja mirõl beszélek. A battlefield sorozat viszont más téma, ott csak lebutított statiszták az FPS mellé (armában is rezeg a léc, de ott legalább a térkép hatalmas). Egyszóval nem kell fosni, jó lesz ez 😊

Leon. Nem borultam ki, de olyan dolgon ment a qrvaanyázás, amire clodban szükség sincs. Megkérdeztem ez miért gond, erre mondtad, hogy hagy háborogj már azon, amin akarsz. És ennyiben maradtunk 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Testvéreim!

Ha valóban közel az óra ,akkor csak annyit tudok mondani,mint kedvenc hõsöm Eric Cartman 6.14 nél.

LeonSilver
Pedig ha belegondolsz hatalmas lehetõségek lesznek a játékban.
Én már olyasmit vizionálok, hogy sok-sok ember egy adott szerveren. Van aki gyalogosan, van aki tankban és van aki röpcsiben.
Persze ez még kissé elvetemült ötlet, de néhány év múlva simán megvalósítható lenne. <#idiota>

És azért (bár én szeretek háborogni és Tom bajtársat ezzel kiborítani) közel sem játszhatatlan már a játék. Sõt!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha penteken beta, kb. ra egy hetre eles. Majdhogynem 2 het 😊 (matol szamitva) Ertelmet nyert a two weeks.

Her Laca
Szöges ágyon bakker ,szöges ágyon.
Kíváncsi vagyok.
És akkor jöhet mindenki.

Zpogi
Most akartam írni,csak elveszett,lehet egyszerre írtunk 😊

Megint elveszett...

Na,de most: lehet,hogy pénteken lesz béta patch.

VO101Tom
Gondolom volt valami szerver crash, és a backupból ennyire tellett nekik... pancserek... :/

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pogi. Megtaláltam amirõl beszéltél, az orosz fórumra írta BlackSix 17-én, hogy gyakorlatilag kész a patch, a nagy feladatokkal végeztek (video, FM), egy-két kisebb bugot javítanak, de rövidesen lesz beta... nos, akkor tûkön ülünk 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja usákok üzemeltetik,vagy kanadaiak.
Van ott mindig élet ,csak most lehet variálnak valamit. A stat is újra indult,meg is lepõdtem ,le vagyok maradva. No de majd intézkedem.

VO101Tom
Ha a client listát nem látod, akkor a lobbyban indíts egy szervert, az helyreteszi a dolgokat.

www.pumaszallas.hu

Most nem mukodik, sanjna. Koszi.
Egyebkent ez amerikai szerver? Mert hajnalban van a legnagyobb elet rajta, amikor az amiknal estefele van.

Her Laca
itt van direkt link.
De lehet most nem mûkszik.

Én a polcomról vettem le õket ! Egyébként nem véletlenül tettem fel ide õket egyben.

Ismeri valaki a "Diamond swords" c. filmet, ami Marseille-rõl szól ?
Így egyszerûbb:

http://www.hajja.hu/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Most olvastam el, Pokriskin, Szárnyas vadászok c. könyvét. Ha valaki ezután elfogultsággal vádolja, Olaf Groehlert, akkor annak ajánlom figyelmébe a fent említett könyvet.

Egyébként, egy kis könyvajánló akkor, ha már szóba kerültek :

1.

2.

3.

4.

5.
f24sg
Nézegetem a múlt pénteki "update"-et, irányítható Jeep...korábban meg az a Flak cannon...mi ez?!
Lassan Battlefield 1942-t csinálnak belõle.
Szerintetek ez faszán kell a rep. szimulátorba, hogy mittudomén, odaállhassak a tartálykocsival tankolni?

Csesztem már el fölöslegesen pénzt más játékra is, de bazmeg, egy se volt olyan, amivel ennyire nem lehetett játszani, 1 évvel a kiadás után sem.<#sir>
Laca irta a multkor, hogy az Atag-ra akkor is be lehet menni IP vel , ha nem latszik a client listan.
Ez lenne az?
IP: 216.52.148.29, Port:27016
Ezzel se tudok bemenni ma reggel.

Sanyo
Be sure. 😊

www.pcpilot.hu

Koszi, Oleg 😊.

two weeks 😊

VO101Tom
semmi.

www.pumaszallas.hu

Marmint, hogy mikor?

remek, varom mar patch et, valmi becsles?

VO101Tom
601 😉
Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg)

www.pumaszallas.hu

Meglepodtem 😊, foleg hogy alatta ott figyelt szepen kidolgozva a kis DB 605.

VO101Tom
Elõfordul az ilyen 😊

www.pumaszallas.hu

Ilyet tapasztaltatok mar? Elhagytam a motorburkolatot.

VO101Tom
Nem látványos, mert a vizuális kontaktot nem tartod a többiekkel ("csak" tudod, hoyg hol vannak), és ha össze is dolgoztok, azt nem kötelékben teszitek. Amit Laca linkel videókat, ennyi erõvel azon is ott lehettünk volna 3-4-en, mert valaki fentrõl fedez (videón úgysem látszana), van aki másik géppel harcol (videón úgysem látszana), csak azt látnád, ha valaki ugyanezt a gépet támadná (amit viszont kerülünk, inkább fedezzen akinek nincs más dolga).

www.pumaszallas.hu

Nem feltételen kell külsõ nézet, bár ezt te tudod eldönteni, hogy mi látszik nagyobb létszámnál. Azért érdekes lehet az belsõ nézetbõl is, gondolom azért több a forgolódás, fõleg hátra fele. 😊

Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttmûködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb.