IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Errõl mi a véleményetek?

Zpogi
Múltkor beszélgettünk könyvekrõl és említettem az egyik nagy kedvencem a A Mars hercegnõjét,eleinte csak gyanítottam,hogy errõl szól ez a film,de most már biztosan tudom...

Ma mutatták be a mozikban:

Már alig várom,hogy megnézzem,bár a gyerekek miatt elég nehéz eljutni moziba,de ezt MEG KELL néznem. Remélem nem fogok csalódni...

Imádom,hogy a technika fejlõdésével egyre több klasszikust tudnak elkészíteni,remélem nem soká a Warhammer univerzum is erre a sorsra fog jutni.

Zpogi
OFF

Nincs véletlenül valakinek elfekvõben Battlefield Bad Company 2-je megvételre?

ON

Willenbrock
Azta hogy legyõzték a cápát 😊

TG Gida
Ez ultrabrutálmegagiga...<#taps>

Isten áldja a pogányokat!

Karakterhez se jutok...

Ha a tisztelt fejlesztõcsapat látná, milyen videók vannak a játékuk topikjában, szerintem addig nem aludnának, amíg kész nincs a tökéletes verzió. <#circling>

Jézusom......

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

PhantomAss
ha jól láttam ez a wonder woman vmelyik részébõl való, szal nincs mit csodálkozni 😄
kb mint a batman abban az idõben, itt egy gyöngyszem abból is:

GOOBY, pls

Atyaúristen...

www.smart-bus.hu

Az ejtõernyõs ereszkedés mindent visz! 😄

Ennyi halálraunt fejû pilótát. Pedig ha látnának dogolás közben..

Volt asszem aki egy TV-s felvétel alkalmával bekiabálta, hogy "Megcsíptem a farkát!" <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Megtaláltam megint😊 Imádom

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mert amikor megjelent kb ilyen volt max grafikán,csak sikerült annyira optimalizálni ,hogy kicsit csúnyább lett😊

Idõvel csak randáb lett😮)
Ez miért szebbbbbbb???

közepes
Her Laca
Ezekszerint.

VO101Tom
megint újraindították a statot?

www.pumaszallas.hu

Her Laca

No a csúcson kell abbahagyni aszondom😊

Her Laca
Na😊 mondtam én ,de akkor már te sem bízol benne mi? Jó az a varacskos egyébként ,és ami a röhely ugyan annyiba kerül 80-90 pénz ,na jó kell mellé egy pedál de az egy 20 as.Akkor is egy más minõség😊

Ja ,gondoltam utoljára élvezkedek egy kicsit .
És! Intézkedtem.

Nem néz ki rosszul. Annak idején a Tank Platoon I, és II nagy kedvencem volt.
Zpogi
Elküldtem priviben.

Her Laca
Hogy sikerült?

Zpogi
Na urak,küldik az új G940-et Hollandiából Futárral!<#taps>

szekelyland
Jelenlegi melómon rengeteget megyek terepre a cég üzleteibe a szervereket, számgépeket karbantartani, meglepõ módon egyes helyeken a 6 hónapos átnézési periódus alatt olyan retkes lesz a szerver hogy gyakran beszorul a táp és a hûtõ ventije a porcicáktól..... Más helyen meg egy év után is olyan a gép bele mint a patika.... Nagyon sok esetben milyen a gazda olyan a gép belseje is. Mondjuk az én gépemben nincs gond mert nem áramlik a levegõ - a ház oldala elveszett a költözésban....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Milyen a gépigénye?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Bohó ifjúkoromban tv szerelõ voltam. Hát láttam érdekes dolgokat...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Így-így... felhívtam õket, és elsírtam, hogy mi a nyûgöm a G25-l. Erre közölték, hogy mivel nincs már rá garancia, ezért "csak" egy 50%-s kupont tudnak adni, amit bármire felhasználhatok. Bediktáltam az aljáról valami azonosítót, és ennyi volt...

Amikor a G940-t gariztattam, akkor meg közöltem velük, hogy miután a kiskereskedõ szarakodott velem, így többet nem szeretnék ilyenbe belefutni, viszont a hivatalos oldalon meg nagyon drága a cucc. Erre fogták magukat, és kaptam egy 40%-s kupont... így gyakorlatilag 50000.-Forint körül vettem a zsír új, gyári garanciás G940-t...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Gyilkos.

Az semmi nálam pár hónapja egy mérgezett vagy beteg egér éjjel összejárta az egész gépemet, a bill.-t a monitort, még szerencse hogy utóbhbi le volt takarva, a gépházat(ez utóbbiakat meg is tisztelte az ürülékével) az asztalt, de még a hangfalakra is felmászott. Tiszta egérszag volt egész gép körül, még szerencse hogy az ágyra nem mászott fel. Reggel midõn felkeltem egyszer csak kijött az ágy alól és megállt és pedig fogtam a papucsom és likvidáltam. Tisztíthattam meg a gépet utána fertõtlenítõ szeres ruhával. Tiszta horror nem?

LeonSilver
A lakókkal ugyan nem találkoztam, de egérszarral a pc házban igen. Meg még néhány dologgal 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Az én házamra is folyt már rá sör meg minden,de le szoktam mosni bár elég viseltesen néz ki ez is.Vettem sürített levegõt is hogy kifújjam a port belõle de itthon vettem észre hogy furcsán mûködik:nyomás nem sok van benne és fagyasztós-nedves foltot is hagy rövid ideig.Ezzel inkább neki sem állok pedig kb 1 éve volt csak szétszedve-jó poros lehet...

Akkor egy számítógépházba beköltözött egércsaládtól már meg se lepõdnél.
Nekem már volt, szerencsére a szülõk addigra elpucoltak mikor kinyitottam.

LeonSilver
Huhuuuu vazze. Én szervizeltem olyan gépet, hogy elõtte elküldtem a fõnököt zsümikéztyûért, mert csak úgy voltam hajlandó belenyúlni. Szinte szó szerint folyt a gépbõl a nikotin meg a kátrány. A leg undorítóbb gépezet volt, amit valaha láttam. A házra kívülrõl meg valami cukros üccsi volt folyatva, ragadt de közben meg fekete volt a kosztól... Mondjuk az a férfiszerû nõ, aki behozta sem volt egy matyóhímzés.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
ja ja. lehet ezért szaggatott be olyan gyakran...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Az korrekt! Akkor megfelezõdött a hõfok,így már jobban hangzik 😊

VO101Tom
Délelõtt kifújtam fél kiló port a gépembõl, azóta 27 fokos a proci 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Ja,nekem felajánlotta a torrent fájlt is<#falbav>...de akkor töltöm a simát.

VO101Tom
Ha már ott jártok, kapjátok le ezt is, qrvajó:
Luftwaffe Diary 1-2

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez nem torrent.

www.pumaszallas.hu

erdekes, nekem nem torrent jott, siman leszedte a Lwimf.rar-t, a regisztracio csak 10 masodperc, email meg jelszo, aktivalni sem kell
Koszi Tom!

Zpogi
Én már tölteném,de 18 perc elteltével még mindig nem kezdte el a letöltést a utorrent...

VO101Tom
Eddig ilyen nem volt <#fejvakaras> mondjuk pár napja átdolgozták az egész felhasználói felületét, lehet azóta reghez kötik a letöltést is... akkor regelni kell.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm! 😊 Örömködnék is ..csak Lacának igaza van, feldobja a reg ablakot a számolás helyett.

VO101Tom
Nem kell. Klikklesz arra, hogy download now, majd megvárod míg leszámol nulláig a számláló, ha az végzett megjelenik egy Download file now szöveg, arra klikkelve letölti. Ez egy mesterségesen beletett késleltetés, hogy várni kell, meg egyszerre csak egyet enged tölteni, és azt sem túl gyorsan - így van értelme a fizetõs accountoknak is.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Köszönöm😊
Amúgy tudom kivel van dolgom:XD
Majd bravoalpha fog örömködni miatta,õ is gyûjti ezeket az irományokat vagy mi😊

És itt most mi a retket csináljak? Regisztrálnom kéne ,hogy letöltse?
Na ez nekem bonyolult😊)

VO101Tom
Lásd kivel van dolgod 😊 A teljes sorozat:
Luftwaffe im focus

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A teljes e-mailt küldje el, ne csak egy számot. Azon valszeg van fejléc, meg ilyesmik. Kinyomtatod, és azzal mész a szervizbe.

www.pumaszallas.hu