IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma mutatták be a mozikban:
Már alig várom,hogy megnézzem,bár a gyerekek miatt elég nehéz eljutni moziba,de ezt MEG KELL néznem. Remélem nem fogok csalódni...
Imádom,hogy a technika fejlõdésével egyre több klasszikust tudnak elkészíteni,remélem nem soká a Warhammer univerzum is erre a sorsra fog jutni.
Ha a tisztelt fejlesztõcsapat látná, milyen videók vannak a játékuk topikjában, szerintem addig nem aludnának, amíg kész nincs a tökéletes verzió. <#circling>#circling>
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
kb mint a batman abban az idõben, itt egy gyöngyszem abból is:
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ennyi halálraunt fejû pilótát. Pedig ha látnának dogolás közben..
Volt asszem aki egy TV-s felvétel alkalmával bekiabálta, hogy "Megcsíptem a farkát!" <#nevetes1>#nevetes1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Megtaláltam megint😊 Imádom
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No a csúcson kell abbahagyni aszondom😊
Ja ,gondoltam utoljára élvezkedek egy kicsit .
És! Intézkedtem.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amikor a G940-t gariztattam, akkor meg közöltem velük, hogy miután a kiskereskedõ szarakodott velem, így többet nem szeretnék ilyenbe belefutni, viszont a hivatalos oldalon meg nagyon drága a cucc. Erre fogták magukat, és kaptam egy 40%-s kupont... így gyakorlatilag 50000.-Forint körül vettem a zsír új, gyári garanciás G940-t...
www.smart-bus.hu
http://www.origo.hu/tudomany/20120306-nagyfelbontasu-legifelvetel-egy-magyarorszagi-repuloterrol.html
A HA-LIX-rõl rögtön kiszúrható.😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem már volt, szerencsére a szülõk addigra elpucoltak mikor kinyitottam.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Luftwaffe Diary 1-2
www.pumaszallas.hu
Koszi Tom!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Amúgy tudom kivel van dolgom:XD
Majd bravoalpha fog örömködni miatta,õ is gyûjti ezeket az irományokat vagy mi😊
És itt most mi a retket csináljak? Regisztrálnom kéne ,hogy letöltse?
Na ez nekem bonyolult😊)
Luftwaffe im focus
www.pumaszallas.hu