IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi hír sincs arról a nyüves peccsrõl amiben benne van az új grafikai motor hogy mikor jön?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nagyon faszán néz ki! Ha én ennek a tizedéig eljutnék már boldog embernek tekinthetném magam 😊

Hajj, emlékszek még mikor anno a CW-n elkezdtek a 300-asok piros meg egyéb ordenáré szkinekkel repkedni.. Pszichológiai hadviselésbõl 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Hello. Igen, a játékban benne vannak panelvonalak, de a 109-es panelosztásait a valóságban nem, vagy csak alig látni. Azok extrém kiemelése makettezõ szokás, és a különbözõ panelrajzokon, illusztrációkban is jól mutat, de élethû skin készítésekor ne utánozd ezeket 😊 Gyûjts sok képet eredeti repülõgépekrõl, és másold le amit ott látsz. Ne fejbõl próbálj ilyesmit rajzolni, mert azt úgysem lehet. Koszolást is ilyen képekrõl nézz. Hol folyt olaj a gépen, hova verte föl a port, hol kormolt, hol mászkált a személyzet, hol kopott, stb.

Ami a fényképeken zavaró lehet, az a fény. Egy skint mindig semleges fényviszonyok között kell ábrázolni (egyes játékokban a modelleket elõ-árnyékolhatják, fõleg embereknél, de itt nincs ilyenre szükség). Nincs árnyék, fényvisszaverõdés, tükrözõdés, szóródás. Nem világos felül, és nem sötét alul. Ha színeket pl fényképrõl nézel, akkor ez fontos lehet.

www.pumaszallas.hu

Sztem nagyon jól néz ki így.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

V43 1105
Köszönöm szépen ! Azt mondod jó így a panelezés? No akkor megnézem tüzetesebben panellal, és anélkül is. Elméletileg ugye a játékban már rajta van a gépeken a panel "nyoma" .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Nagyon szép.
A panelezés is,én ahhoz nem nyúlnék,lévén csóró emileken valahogy lehagyták gyárilag az orosz grafikusok.<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Elsõ próbálkozások CoD-ban :

Tudom sok benne a hiba, a fehér, a sárga is kicsit túl élénk, nem természetes de nézzétek el nekem. A panel vonalakat meg elfelejtettem leszedni .. <#gonosz3> No sebaj, holnap nekiugrok ismételten, akkor már a kész "mûvet" mutatom meg 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Zpogi
A mai termés Repkán 😊

V43 1105

Ez mi ez ez a sárga-kék-szürke-fehér-fekete vmi?😄

Gratu neki.😊

V43 1105
CoD-ban, az idõjárás effekt, piszkolódás szerepel a játékban? Vagy külön kidolgozzam a festésre ? 😊

Herr Laca, nem változott meg kicsit az avatarod?

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Rakd fel újra a patch-et, meg a hotfixet is.
MOD-okkal ne keverd, ha nem muszáj.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A 4.11-rõl nem írtak jókat, nem raktam fel. És gyári lévén nocd prob sincs.

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver
Áhh. Gyerekként a cartoon sokat dobott rajta. Akkor még nem volt szinkronizálva... Meg hát szereti is a nyelvet. Köszi, bár az érdem nem az enyém.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Aki még repül 46al. Van egy gondom. Leszedtem a javítást is a 411hez, de egy csomószor kiírja játék közben, hogy tegyem be a DVDt. Aztán meg kilép. No cd fájllal játszok, úgyhogy nem értem mi lehet.. Másnak is volt ilyen?

Eleget lógott 9gag-en? 😄

Gratu 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

LeonSilver
Jesssszzz!!! Sikerült a fiam felsõfokú angolja 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Bosszúm elérte õket..
Csak vagy 5 ször exe fagyás volt és utálom.

VO101Tom
Nem valószínû, hogy ma repkedni fogok, ha mégis, akkor fent leszek TS-en.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Na ezt örömmel hallom 😊

Én konkrétan a CloD-ra gondoltam,dogolással kapcsolatban,de nem utasítom el a 46-ot sem. 😊

Saját hosztban sem megy jobban nekik? Mert ugye ott valamiért jobban fut.

Tom,ti hogy vagytok a dologgal?

acidrain
Vettem.
Most keményen megy a képzés és a gyakorlás nálunk, hogy még ütõképesebb legyen a század.

Persze azért belefér a házidog is szerintem, ha az 1946-al toljuk.
A CloD sajna nem fut a században mindenkinél elfogadható szinten, emiatt azt nem preferáljuk jelen pillanatban, majd csak a megfelelõ patch után.

Este megkereslek TS-en.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

jaja, az biztos, mindjart itt a peccs 😊, vegul is, mikor is volt a legutobbi, tavaly oktoberben? Mindegy elobb utobb kenytelenek valamit szurni, mielott lazadas tor ki, lassan mindenki nekifeszul a Mass effect 3 nak, meg beleloz a Diablo 3 is. 😊

Itt a fórumon úgyis híre megy, ha ilyesmi készül, de szerintem a többség pihenteti a dolgot, hisz mindjárt' itt a peccs! (...)
Ha esetleg a ma esti dögölés átkonvertálódik atagolásra akkor már itt is az alkalom. 😊

Szivesen csatlakoznek, ha lehetseges, akar kiseronek, de beulnek lovesznek is, ha kozbe csipogunk teamspeak en, hogy el szunyokaljak.

Egyszer szervezetten ledarálhatnánk az ATAG-ot, kíséret vagy segítség akad bõven, szinte mindenki 109-el repked. A jobb küldetés elég simán is fut, célpont is van bõven. Talán még lövész is akadna... Ááá majd a szent peccs után...

Igen, tudom, hogy nem éppen fasza a lövészkedés, éppen ezért nem is erõltetjük a dolgot.
Az utóbbi idõben fõleg azt, de már nagyon azt se. Dobálózni még lehet akadozva is. A lövész itt nem gyengén bugos. Ha egyszer átugrasz, többé nem lõ magától, de ha te akarsz lõni, akkor az is megakad! Pont amikor közel ér a rohadék...

Nem tudom, hogy bombászkodni szoktál-e, de ott 5 halálból 3 az kb azért van, mert beléd megy az türelmetlenebbje. Ez már az elmúlt 10 évben is így volt sajnos. Aztán meg hõbörögnek, ha kapja a pk-t lövészbõl <#mf1>
Her Laca
Mondjuk az jó,hogy azért vannak nagyon normális srácok is.
Tegnap dögöltem egy sráccal ,SpitII ben volt. Megcsaptam amint támadta a bombereinket,sikerült kétszer is jól meglõnöm,de úgy látszik nem volt komoly ,na pörögtünk forogtunk aztán összeakadtunk.Nekem leugrott a szárnyam de kiugrottam ,õ le tudott szállni.
Mondta is,hogy ez nem is spit II hanem Spit IX,és vigyorgott. Tisztában volt vele,hogy irreális az emillel szemben.

Ezért nem próbálkozom már földi célok ellen sem... Amíg kihalásztam a maradék hajójukat addig négyszer(!) jöttek belém, egyszer ugrottam, egyszer leértem. Pedig legjobb esetben is 110-essel voltam, hogy már azzal se bírjanak el öt rácsapásból sem... Nem csak a játékon van mit kalapálni!

Her Laca
Egyedül erre az alambash ra nem lehet hatni aszongya õ a wulcskirály.
És erre büszke,most éppen kék oldalon repked és szomorítja az ellent.
Rászól az ember de csak röhög. Na ezt kéne kibannolni az ûrbe ,de valamiért nem teszik ,ez is orosz persze.

Her Laca
Komolyan próbálom és néha sikerrel meghonosítani ,hogy úriemberként viselkedjenek ,a régi arcok már hellyel közzel úgy is viselkednek,de mindig jön egypár friss bajnok akinek már az is valami ,ha úgy kap pontot ha kamikázézik. Rohadjanak meg.
Ezért ma még felszállok és véres bosszút eszközlök közöttük!!!

Zpogi
Összehozhatnánk este valami házi dögfájtot,jó lenne ilyen,hogy is mondjam - gyökér mentesen,önfeledten harcolni. És szeretném,ha a Békák is jönnének,úgy is már rég repkedtünk együtt. Meg jó sokan is lennénk. Vetted Savi? 😊

#52230,31 😄

Tudom-tudom, csak nagyon tetszett 😄D
Herr 'népnevelõ' Laca 😄
Her Laca
Azt se tudom hogy kell írni😊 Lévén sose tettem ilyet tudod te is😊

Her Laca
Ja ja. Hogy rohadjanak meg,stb,stb😊)) Na jól kidühöngtem magam.
Repülni nem tud,csak a le vagy felszálló gépeket lõni ,na az megy ,meg karikába húzni a spit 2 õt. Tegnap is lelövöm,mit lelövöm,ledogolom a spitii jével és értetlenkedik,hogy ezt hogy? Írtam neki ,azért mert gyökér vagy úgy😊

Ne haragudj, de ez a 'wulcsól' szóösszetételed kurvajó <#nevetes1>
Zpogi
Az ilyet miért nem lehet bannolni örökre,hamar leszoknának róla,hogy rohadna meg az összes ilyen gyökér...

Baszki Laca!!Majdnem leestem a székrõl!
Aztán rájöttem...mellesleg kíváncsian figyelem mit jelent az oroszoknak a-"most már tényleg hamarosan".

Her Laca
Kur.a anyjukat. Most történt. Felszállok,wulcsól a paraszt. Nem baj lelövöm. Idióta amatõr. Jön még kettõ egy hurri meg egy spit hurkányt meglövöm,spitet is ,de én is kaptam meg már a felszállásnál is meglõttek,így ledobom gondoltam. Már gurulok,paraszt lõ de nem talál erre belém száll. Hogy rohadna meg meghótam.
Pedig de igyekeztem,hogy túléljek minél többet😞

Zpogi
Az szép! Még Mr.X-et is lepipáltad.<#worship>

Azert koszi. Legalabb elinditom azt is, hogy frissitsen, hetek ota nem Starcarftoztam.

Her Laca
Ja a Startcraft hoz jött patch:XD Ezt elfelejtettem említeni<#dumcsi><#conf><#eplus2>

Epitettel egy idogepet, amivel barmennyit elore tudsz ugrani, akar 2 hetet is? 😊

Her Laca
Vessen csak ide egy pillantást a kollega😊 Külön felhívnám a figyelmet az elhalálozási statisztikára!XD

Tegnap este nekiálltam vérengzeni,kemény voltam mint Csoki

Her Laca
Bakker az új patch nagyon király.