IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Hajj, emlékszek még mikor anno a CW-n elkezdtek a 300-asok piros meg egyéb ordenáré szkinekkel repkedni.. Pszichológiai hadviselésbõl 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ami a fényképeken zavaró lehet, az a fény. Egy skint mindig semleges fényviszonyok között kell ábrázolni (egyes játékokban a modelleket elõ-árnyékolhatják, fõleg embereknél, de itt nincs ilyenre szükség). Nincs árnyék, fényvisszaverõdés, tükrözõdés, szóródás. Nem világos felül, és nem sötét alul. Ha színeket pl fényképrõl nézel, akkor ez fontos lehet.

www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A panelezés is,én ahhoz nem nyúlnék,lévén csóró emileken valahogy lehagyták gyárilag az orosz grafikusok.<#eljen>#eljen>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudom sok benne a hiba, a fehér, a sárga is kicsit túl élénk, nem természetes de nézzétek el nekem. A panel vonalakat meg elfelejtettem leszedni .. <#gonosz3>#gonosz3> No sebaj, holnap nekiugrok ismételten, akkor már a kész "mûvet" mutatom meg 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MOD-okkal ne keverd, ha nem muszáj.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Si vis pacem, para bellum.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gratu 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bosszúm elérte õket..
Csak vagy 5 ször exe fagyás volt és utálom.
Én konkrétan a CloD-ra gondoltam,dogolással kapcsolatban,de nem utasítom el a 46-ot sem. 😊
Saját hosztban sem megy jobban nekik? Mert ugye ott valamiért jobban fut.
Tom,ti hogy vagytok a dologgal?
Most keményen megy a képzés és a gyakorlás nálunk, hogy még ütõképesebb legyen a század.
Persze azért belefér a házidog is szerintem, ha az 1946-al toljuk.
A CloD sajna nem fut a században mindenkinél elfogadható szinten, emiatt azt nem preferáljuk jelen pillanatban, majd csak a megfelelõ patch után.
Este megkereslek TS-en.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha esetleg a ma esti dögölés átkonvertálódik atagolásra akkor már itt is az alkalom. 😊
Tegnap dögöltem egy sráccal ,SpitII ben volt. Megcsaptam amint támadta a bombereinket,sikerült kétszer is jól meglõnöm,de úgy látszik nem volt komoly ,na pörögtünk forogtunk aztán összeakadtunk.Nekem leugrott a szárnyam de kiugrottam ,õ le tudott szállni.
Mondta is,hogy ez nem is spit II hanem Spit IX,és vigyorgott. Tisztában volt vele,hogy irreális az emillel szemben.
És erre büszke,most éppen kék oldalon repked és szomorítja az ellent.
Rászól az ember de csak röhög. Na ezt kéne kibannolni az ûrbe ,de valamiért nem teszik ,ez is orosz persze.
Ezért ma még felszállok és véres bosszút eszközlök közöttük!!!
#52230,31 😄
Repülni nem tud,csak a le vagy felszálló gépeket lõni ,na az megy ,meg karikába húzni a spit 2 õt. Tegnap is lelövöm,mit lelövöm,ledogolom a spitii jével és értetlenkedik,hogy ezt hogy? Írtam neki ,azért mert gyökér vagy úgy😊
Aztán rájöttem...mellesleg kíváncsian figyelem mit jelent az oroszoknak a-"most már tényleg hamarosan".
Pedig de igyekeztem,hogy túléljek minél többet😞
Tegnap este nekiálltam vérengzeni,kemény voltam mint Csoki